Istanbul

Hoteller i Istanbul

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Istanbul

Grand Hyatt Istanbul
5 out of 5
Harbiye Mah. Taskisla Caddesi No.1, Sisli, Istanbul
Gratis avbestilling
1 149 kr
per natt
30. nov.–1. des.
4.5/5Fantastisk! (830 anmeldelser)
Not more than a hotel

"A 5 star hotel with pleasant and service-minded personell, but internet (wired, wireless, business centre) was charged extra at a very high rate and the minibar was expensive. The lounge was closed for renovation. No indoor pool."…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2009

Grand Hyatt Istanbul
Hyatt Regency Istanbul Ataköy
5 out of 5
Atakoy 2-5-6, Kisim, Rauf Orbay Caddesi Sahil Yolu No 2/1, Istanbul, Istanbul
Gratis avbestilling
1 031 kr
per natt
16. des.–17. des.
4.1/5Veldig bra! (469 anmeldelser)

"Fint hotell, nærme flyplassen og ikke så langt fra byen :)"…"

Anmeldelse skrevet 5. jan. 2019

Hyatt Regency Istanbul Ataköy
Elite World Europe Hotel
Basin Ekspres Caddesi No. 4, Kucukcekmece, Istanbul
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
600 kr
per natt
16. des.–17. des.
4.3/5Utmerket! (474 anmeldelser)

"Meget fornøyd med hotellet anbefaler"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2018

Elite World Europe Hotel
ISG Airport Hotel - Special Class
4 out of 5
Istanbul Sabiha Gokcen Int'l Airport, Pendik, Istanbul, Istanbul
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
566 kr
per natt
25. nov.–26. nov.
4.3/5Utmerket! (1,420 anmeldelser)

"Vi kom sent, ved 01-tiden på natten, neste fly til gikk på formiddagen, behøvde et stille rom for noen timer søvn. Hyggelig resepsjon, rent rom, stille, gode senger"…"

Anmeldelse skrevet 4. mai 2019

ISG Airport Hotel - Special Class
Shangri-La Bosphorus, Istanbul
5 out of 5
Sinanpasa Mah, Hayrettin Iskelesi Sok, No.1, Besiktas, Istanbul, Istanbul
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 309 kr
per natt
16. des.–17. des.
4.6/5Enestående! (201 anmeldelser)
A great hotel in a nice area

"Great spacious rooms and fantastic building. Service also good."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2018

Shangri-La Bosphorus, Istanbul
Sultanahmet Nu Hotel
Binbirdirek Mahallesi, Dizdariye Yokusu Sokak no 6, Istanbul, Istanbul
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
204 kr
per natt
18. nov.–19. nov.
4.5/5Fantastisk! (11 anmeldelser)

"Staff were friendly and the room was clean and comfortable"…"

Anmeldelse skrevet 6. nov. 2019

Sultanahmet Nu Hotel
Movenpick Hotel Istanbul
5 out of 5
Eski Büyükdere Caddesi No: 3, 4, Levent, Kağıthane, Istanbul, Istanbul
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
835 kr
per natt
16. nov.–17. nov.
4.4/5Utmerket! (558 anmeldelser)
Luksushotell i Istanbul

"Utmerket hotell i Istanbuls forretningsstrøk. Fantastisk service fra personalet i alle ledd. Veldig bra treningsrom og flott frokost. Mye anleggsarbeid og trafikk i området rundt hotellet, men T bane stasjonen ligger 30 meter fra hotellets hovedinngang."…"

Anmeldelse skrevet 24. mar. 2015

Movenpick Hotel Istanbul
Sultanhan Hotel - Special Class
4 out of 5
Piyer Loti Cad No:7, Istanbul, Istanbul
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
849 kr
per natt
8. des.–9. des.
4.4/5Utmerket! (1,016 anmeldelser)
Gleder oss til å komme tilbake

"Vi hadde et fantastisk opphold på Sulthan. Alle severdighetene var et steinkast unna. Vi reiste i juli og gjennomsnittstemperaturen var 30 grader. Reisefølget vårt tålte ikke varmen særlig bra, og det var midt i blinken og kunne trekke seg tilbake til hotellets behagelige temperaturer når varmen ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

Sultanhan Hotel - Special Class
Swissotel The Bosphorus Istanbul
5 out of 5
Visnezade Mah. Acisu Sok. NO. 19, Macka Besiktas, Istanbul, Istanbul
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 847 kr
per natt
16. nov.–17. nov.
4.6/5Fantastisk! (1,137 anmeldelser)
Great service and fantastic spa area

"Great hotel. A little bit long wait for check in but very attentive staff. Spa area is excellent."…"

Anmeldelse skrevet 6. jan. 2019

Swissotel The Bosphorus Istanbul
Conrad Istanbul Bosphorus
5 out of 5
Cihannuma Mahallesi, Saray Caddesi No:5, Besiktas, Istanbul, Istanbul
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 030 kr
per natt
1. des.–2. des.
4.5/5Fantastisk! (1,047 anmeldelser)
Very nice

"Very nice hotel, first class service. Good spacious rooms and good location. Will def stay here again when going back to Istanbul!"…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Conrad Istanbul Bosphorus
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Istanbul
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Istanbul

Hotell i Istanbul: Istanbul er en massiv by og har et bredt utvalg av hoteller. Du finner alt fra billige hoteller med 1 eller 2 stjerner, til prestisjehotellene rundt Taksim-torget med 4 og 5 stjerner. For turister sin del kan det imidlertid være lurt å skaffe seg et hotell i nærheten av Sultanahmet-området, siden de aller fleste severdighetene og attraksjonene ligger her. Det er i dette området du vil tilbringe store deler av tiden din, og du kan få helt greie hotellrom til en ok pris. Hvis hovedformålet ditt med turen er shopping, kan det imidlertid være greit å gå for et dyrere hotell rundt Taksim-torget. Det er nemlig her de fleste kjente butikkene ligger her.

Istanbul: Litt om byen

Istanbul er en stor og gjestfri by, hvor det bor omtrent 13 millioner mennesker. Byen har en historie som strekker seg hele 2700 år tilbake i tid og er den eneste byen i verden som ligger i to forskjellige verdensdeler. At halve byen ligger i Europa og den andre halvparten i Asia, har ført til en spennende blanding av kulturer, både fra kristendommen og fra islam. Arkitekturen i byen er enestående. Det er flotte grøntområder i sentrum og gode muligheter for å dra på utflukter. Sett deg ned på en av byens mange kafeer og ta et slag backgammon mens du røyker hookah, som du vil se mange av de lokale innbyggerne gjøre.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Istanbul

Det er såpass mye å se i Istanbul, at du neppe rekker å få med deg alt sammen i løpet av oppholdet ditt. Det er imidlertid visse attraksjoner du bør prioritere å få med deg. Eksempelvis bør du prioritere Aya Sofya, en kirke med minareter og en moské med Maria-bilder. Med andre ord representerer kirken en underlig blanding av kristendom og islam. Bygningen er blant verdensarkitekturens undre og ble ikke forbigått av noe annet bygg før Peterskirken i Roma ble bygget på 1500-tallet. Kirken er i dag et museum, med blant annet flotte mosaikker.

Sultanahmet, eller Den blå moské, er et annet viktig bygg du bør få med deg mens du bor på et hotell i Istanbul. Den ble bygget på starten av 1600-tallet og er den eneste moskeen du finner i Istanbul med seks minareter (høye tårn). Det er de 20 000 blå Iznik-flisene som har gitt bygget navnet Den blå moské.

Det er mange moskeer du bør få med deg i løpet av besøket ditt i Istanbul, og den neste er Süleymaniye. Dette er den største moskeen fra 1557, og det er også her du finner mausoleet for sultan Süleyman og hans kone Roxelane.

For å få en avveksling og roe ned tempoet litt, anbefaler vi deg å stikke innom et tyrkisk bad, eller hamam som det kalles i Tyrkia. I løpet av et besøk går du gjennom en rekke varme avdelinger, før du til slutt havner på massasjebenken hvor du virkelig får slappet av. Menn og kvinner bader separat i hamam.

Mat og restauranter i Instanbul

Mange mener det tyrkiske kjøkkenet er et av verdens beste kjøkkener, så sørg for å prøve en ny god restaurant hver dag mens du overnatter på et av byens mange sentralt beliggende hoteller. Prisene er utrolig lave, så det er ingen grunn til å ikke unne seg et godt måltid hver dag.

Måltidet begynner ofte med en meze (forrett), som kan være hva som helst. Til hovedrett vil du som oftest finne forskjellige varianter av kebab, som er landets nasjonalrett. Dessertene er stort sett svært søte, og inkluderer ofte is eller honning.

På grunn av byens plassering langs Marmarahavet er det mer vanlig med sjømat i Istanbul enn i resten av Tyrkia, og langs havnepromenaden i Ortaköy finner du en rekke strålende fiskerestauranter. Restaurantene i gamlebyen er ofte mer rettet mot turister enn på Taksim-siden, noe det kan være greit å tenke over.

Ting å gjøre for barnefamilier som overnatter på et hotell i Istanbul

Istanbul er kanskje ikke det beste stedet å reise med barn, da det er mye folk i gatene og høy grad av forurensning. Toalettbesøk kan være en utfordring, siden det mange steder fortsatt er den asiatiske metoden som brukes, nemlig et hull i gulvet.

De mest populære attraksjonene for barn ligger utenfor byen. Femten kilometer fra sentrum finner du Tyrkias svar på Disneyland, nemlig fornøyelsesparken Tatilya. Her er det en rekke berg-og-dal-baner, karuseller, teatre, kinoer, butikker og restauranter. Er det veldig varmt, kan en båttur til Bostanci for å tilbringe noen timer i Waterland også være et lurt valg. Her er det vannsklier og bassenger nok til å underholde barna i mange timer før dere drar tilbake til deres hotell i Istanbul. Det er ikke noe problem å ta med barna på restaurant, og det er vanlig at hele familien går ut å spiser sammen i Tyrkia.

Shopping i Istanbul

Istanbul er stedet hvor du kan kjøpe nesten hva som helst, og alt er mye billigere enn i Norge. Du får aller mest for pengene dersom du kjøper klær, lærvarer og tekstiler. Det er også mange teppehandlere i byen, og disse gjør sitt beste for å få deg inn i butikkene sine så du kan se på teppene. Teppene har god kvalitet, men husk at du må få det med deg hjem, noe som ofte ikke er billig.

Start shoppingturen din på Grand Bazaar, og sørg for å ta med deg både godt humør og kontanter før du forlater hotellet for å shoppe. Husk at det er viktig å prute hardt på dyre gjenstander du faktisk har tenkt å kjøpe, siden disse ofte er priset kunstig høyt. Sløs imidlertid ikke bort tiden til selgeren på pruting hvis du ikke har noen intensjoner om å kjøpe noe. Byens største shoppingsenter er Akmerkez og ligger i Levent, og her finner du mer internasjonale butikker.

Uavhengig av hva formålet med besøket ditt er, vil du som regel alltid kunne finne et hotell som passer dine personlige behov. Ønsker du eksempelvis å gjøre turen så billig som mulig kan du raskt og enkelt finne overnatting på et billig hotell i Istanbul ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Dersom du vet hvilket nabolag i Istanbul du foretrekker å overnatte i, er en mulighet å bruke kartfunksjonen til å finne et hotell i akkurat dette området.
  • Alternativt kan du gjøre bruk av søkefiltrene til å vise hoteller i et bestemt område i Istanbul. kan i tillegg sortere søkeresultatene etter hotelltyper, hotellklasser, eller hotellkjeder. I forhold til forskjellige hotellklasser har du valget mellom alt fra enkle hoteller med 1 og 2 stjerner, til luksushoteller med 5 stjerner.
  • En tredje mulighet vil være å angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Istanbul fornøyaktig disse datoene.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Istanbul. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Istanbul.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Istanbul

Nylige anmeldelser av hoteller i Istanbul