Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Dublin

Dublin, Irland

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Dublin

Finn de beste områdene og bydelene i Dublin for aktivitetene du liker best. Les mer om Dublin

Hoteller i Dublin

Hilton Dublin Airport Hotel
4 out of 5
Northern Cross, Malahide Road, Dublin, Dublin
925 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.2/5Very Good! (2,092 anmeldelser)

"Det er et greit hotell for overnatting for en natt eller to. Gikk ikke an å åpne vinduer, og det resulterte i dårlig inneluft tross aircondisjon. Grei størrelse på rommet og badet. Renholdet kunne vært bedre. I resepsjonen reagerte de bak disken bare hvis man henvendte seg direkte til dem, så følte ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. apr. 2019

Hilton Dublin Airport Hotel
Hilton Garden Inn Dublin Custom House
4 out of 5
Custom House Quay, Dublin, Dublin
1 617 kr
per natt
20. apr.–21. apr.
4.3/5Excellent! (1,918 anmeldelser)

"Stille og rolig. Kort vei til sentrum. Flybussen stopper rett utenfor døra."…"

Anmeldelse skrevet 26. nov. 2019

Hilton Garden Inn Dublin Custom House
Arlington Hotel O'Connell Bridge
3 out of 5
23-25 Bachelors Walk, Dublin, Dublin
1 506 kr
per natt
30. apr.–1. mai
4.1/5Very Good! (2,480 anmeldelser)
Super beliggenhet og store rom

"Hyggelig hotell og hyggelig personale. Bar med levende musikk. Shoppinggate et par min unna. Mange barer og restaurranter rett utenfor døra. Et par minutters gange til Tempel Bar - området."…"

Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019

Arlington Hotel O'Connell Bridge
Hyatt Centric The Liberties Dublin
4 out of 5
Dean St, The Liberties, Dublin
2 452 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.6/5Wonderful! (60 anmeldelser)

"This was a nice hotel especially for the price. The staff was great. Too bad we had to leave because of the corona virus shutdown that was happening and couldn't stay. I would go again."…"

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2020

Hyatt Centric The Liberties Dublin
Maldron Hotel Dublin Airport
4 out of 5
Dublin Airport, Dublin, Dublin
1 273 kr
per natt
1. mai–2. mai
3.9/5Very Good! (4,103 anmeldelser)
Fresh hotell

"Just by the airport. Nice and fresh hotell. Good layover when you have a early flight"…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2019

Maldron Hotel Dublin Airport
Clontarf Castle Hotel
4 out of 5
Castle Avenue, Dublin, Dublin
1 266 kr
per natt
20. apr.–21. apr.
4.7/5Exceptional! (2,232 anmeldelser)
To netter i Dublin!

"Strålende service, mat og drikke. Hotellet er en fin blanding av moderne nybygg og gammelt slott og minner litt om Harry Potter sitt Galtwort. Ligger 10-15 min med taxi nord-øst for sentrum, noe som vi synes var helt perfekt. Andre gang jeg er her og kommer mer enn gjerne tilbake!"…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2019

Clontarf Castle Hotel
Holiday Inn Express Dublin City Centre
3.5 out of 5
28-32 O'Connell Street Upper, Dublin
1 986 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.5/5Wonderful! (1,728 anmeldelser)

"The bed was making alot of noise, so when we were moving around in the bed we woke up each other. Other than that, we had a pleasant time here."…"

Anmeldelse skrevet 10. nov. 2019

Holiday Inn Express Dublin City Centre
Clayton Hotel Dublin Airport
4 out of 5
Stockhole Lane, Swords, Dublin, Dublin
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 106 kr
per natt
2. apr.–3. apr.
4.2/5Very Good! (11,017 anmeldelser)
Jobbreise

"Et godt valg uansett type reise. Liker muligheten med schuttel buss til flyplassen."…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2019

Clayton Hotel Dublin Airport
Holiday Inn Express Hotel Dublin Airport
3 out of 5
Northwood Park Santry Demesne, Santry, Dublin, Dublin
1 048 kr
per natt
13. apr.–14. apr.
4.1/5Very Good! (2,852 anmeldelser)
Very practical location near the airport

"Typical Holiday Inn Express. Very efficient, clean and comfortable."…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2016

Holiday Inn Express Hotel Dublin Airport
Marlin Hotel
4 out of 5
11 Bow Lane East, Dublin
1 950 kr
per natt
30. apr.–1. mai
4.6/5Wonderful! (174 anmeldelser)

"The hotel was in a great location and it was very modern. It was nice that the hotel kept the bar and restaurant open since the rest of the town was shut down due to COVID19. The only improvement that maybe could be made is adding more equipment to the gym, but it’s a small place so that might not ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. mar. 2020

Marlin Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Dublin
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Dublin

Hotell Dublin: Dublin er både Irlands hovedstad og landets største by, noe som betyr et vell av overnattingsmuligheter. Hoteller i Dublin finnes i alle ender av enhver skala. Enten du er på familieferie, golfferie, forretningsreise eller romantisk hotellweekend vil du bli tatt godt i mot – og det gjelder uansett hvilket budsjett du reiser med. Det er nemlig ikke mangel på billige hoteller i Dublin.

For en helt spesiell og minneverdig ferie kan du kanskje prøve et strandhotell eller et kasinohotell denne gangen? Frykt heller ikke hvis du har med familiens kjæledyr – det er hjerterom for de firbeinte også i Dublin. Hjerterom vil du også finne på et av spa-hotellene, hvor du virkelig kan få en luksuriøs opplevelse.

En introduksjon til Dublin

Med over 1 million innbyggere, som heller ikke nødvendigvis er stillferdige av seg, er Dublin en særdeles livlig by. Likevel er atmosfæren i byen avslappet, og du kan finne parkområder hvor du kan slappe av i ro og fred. Stikkord for byen er yrende publiv, kultur, historie og tradisjonell musikk. Innbyggerne er også veldig utadvendte og stolte av byen sin, og det er lett å komme i prat over en Guinness.

På mange måter er en reise til Dublin en komplett ferieopplevelse. Du finner alt du forventer av en storby, samtidig som den har nærmest landsbyaktig sjarm noen steder. Shoppingmulighetene er gode, kulturtilbudet er mangfoldig og det finnes både avslappende og spennende aktiviteter.

Uteliv ved hotellet i Dublin

Det er en grunn til at det finnes irske puber omtrent i hver internasjonale storby. Irene har nærmest patent på den gode pubstemningen. Temple Bar er en sikker vinner, men du bør også utforske Grafton Street-området. Her er klientellet noe mer dannet, selv om stemningen er like god. Dublin handler heller ikke bare om puber og barer, det er plenty av nattklubber som kan gi deg DJ-er i verdensklasse. Tar du først en pub-til-pub-runde, er det også mye god kveldsunderholdning på disse stedene. Vær forberedt på tradisjonell irsk musikk, viser og allsang. For noe mer sofistikert kan du stikke innom en av vinbarene, som også tilbyr utmerkede måltider.

Utflukter fra ditt hotell i Dublin

Først av alt bør du unne deg et elvecruise. Har du med deg barna, kan du dra i dyreparken og ellers nyte parklivet. Ofte er det store konserter i Dublin, som tross alt er U2 sin hjemby. Dublins 02-stadion er naturligvis også arena for fotball, og en annen sport som er utbredt i Dublin-området er golf. Ønsker du noe helt annet, kan du heller shoppe i en av Dublins mange handlegater eller på et av kjøpesentrene.

Spennende attraksjoner

Man kommer ikke utenom Dublin Castle, som byr på 44 000 kvadratmeter med særegen arkitektur og historie. Her finner du også to museer. Saint Michan’s Church er kjent for spennende arkitektur og historie, mens Tininy College kommer til å vekke fotografen i deg – i tillegg til å ligge sentrumsnært. Finn roen i Phoenix Park eller dra på whiskysmaking på Jameson Destillery. Eller hva med et dypdykk i historien til ølmerket Guinness, en av Irlands største eksportartikler, på Guiness Storehouse?

Shopping i Dublin

Er du glad i å shoppe bør du prøve å skaffe deg et hotell i den nordlige delen av Dublin. Her finner du blant annet Henry Street, en populær gate hvor velkjente kleskjeder og kjøpesentre ligger på rad og rekke. I tillegg har du O'Connell Street som også byr på forskjellige butikker, og er du heldig kan du få med deg en ekstra god handel på markedet på Moore Street.

Komme seg til Dublin

Du kan fly til Dublin direkte fra flere norske storbyer, men det er flest flyvninger fra Oslo Lufthavn. Det kan være greit å ordne seg med leiebil i Dublin , og bestiller du sammen med hotell og fly får du en bra pakkeavtale på hotell, fly og leiebil.

Hotellbestilling: Dublin

Mens du søker etter et hotell i Dublin kan det være greit med litt hjelp. Derfor har vi satt samen en liste over forskjellige søkemetoder du kan ta i bruk på denne siden. Listen finner du nedenfor

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Dublin.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Dublin. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Dublin for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser av hoteller i Dublin

Flere reisealternativer