Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Tallinn

Vil du ha en glimrende ferie med familie og venner? Da er Tallinn, med sine unike attraksjoner og severdigheter, et riktig valg.

Pakkereiser til Tallinn

I denne delen av Harju fylke bor det rundt 390 000 personer.

La hele familien bli underholdt og besøk et par av de barnevennlige attraksjonene du finner i området. Både barn og voksne vil elske Kalamaja Children’s Museum Miiamilla, Children's Museum Miiamilla og Skypark.

Hvis du interesserer deg for dyr i Tallinn, er Tallinn Zoo det rette valget. Først kan du hente et kart i informasjonsskranken, slik at du raskt kan finne dyrene du vil se.

Du vil møte øl-kjennere fra hele verden på Saku Brewhouse, en anerkjent institusjon. Besøk fasilitetene for å oppdage hva de har i vannet her for å gjøre ølet så godt.

Hvis du er i Tallinn, kan du dra innom Laitse Rally Park. Her er det mulig å oppleve mye fart og spenning. Folk som elsker motorer vil garantert elske lukten av svidd gummi på Laitse Rally Park.

På Tallinns botaniske hage kan du beundre en variasjon av flotte planter og blomsterutstillinger.

Ta med en piknikkurv og nyt de grønne og frodige omgivelsene i Hirvepark og Kadrioru-parken. Toomparken og Danskekongens hage er to andre flotte steder å tilbringe en lat ettermiddag.

Om du trenger et spesifikt kart eller bare noen ideer, kan personalet på Tallinn turistinformasjonssenter bistå deg.

Hvis du kan komme deg trygt til et høyt punkt, er utsikten over Keilafossen og Treppoja Cascade majestetisk.

Hvis du liker litt hvile, kan du gå en tur langs vannkanten og nyte den friske luften på Laulasmaa strand.

Fyll lungene med frisk luft og sett pris på naturens prakt i Tallinn havnen og Tonismagi. Kropp og sinn vil være takknemlig for en pause i Turisalu Cliff.

Museer i området byr på interessante fakta og historier. Okkupasjonsmuseum og Dominikansk klostermuseum tilbyr en rekke spennende utstillinger. Det kan også være verdt å besøke Kurtna Motorcycle Museum og Horsemill.

Sett kursen for en reise gjennom regionens sjøfartsfortid på Gruvemuseum. Fascinerende historier og levninger av gamle fartøy venter deg på Estisk maritimt museum og Lennusadam sjøflyhavn. Gjester som er interessert i sjøfartshistorie, kan dra til Gruvemuseum, Estisk maritimt museum eller Lennusadam sjøflyhavn.

Se på de imponerende gjenstandene og lær om vitenskapelige oppdagelser på energiopplevelsessenter.

Kabinettene på St John's Alms-house og Estonian Museum of Natural History er stappet med interessante gjenstander og eksemplarer. Ta med deg en venn for å se de fantastiske gjenstandene og utstillingene på St John's Alms-house og Estonian Museum of Natural History.

Ønsker du å se litt kunst? Her kan du finne gallerier av alle slag. Omgi deg med den hippe atmosfæren på Estlands kunstmuseum eller Amandus Adamson's Studio Museum. Niguliste Museum og Contemporary Art Museum of Estonia er også verdt et besøk hvis det er plass på programmet.

Bli med på en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra tidligere år på Bymuseet (Linnamuuseum) eller Kanuti Gildi Saal (konsertsal). Harju County Museum og Nomme Museum er også interessante alternativer. Virker disse bra? Du kan se enda mer på Harju County Museum eller Nomme Museum.

Kiek in de Kok og Estisk friluftsmuseum er absolutt verdt å se nærmere på selv om historie ikke er din greie. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Pikk Hermann og Svarthodenes hus er to andre flotte steder å stoppe ved. Der kan du få vite mer om gamle dager.

Hvis du ser etter den vakreste bygningen i Tallinn, skal du dra til Kadriorg slott. Det er få boliger i regionen som slår Kadriorg slott når det gjelder arkitektur.

Det skal ikke mye til for å forestille seg at man er en jomfru fra middelalderen når du får se de formidable murene på Toompea-slottet.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Alexander Nevsky-katedralen og Toomkirik (katedral). Hvis du er interessert i å utforske noen flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Niguliste kirik (kirke) og St. Olavs-kirken. Du kan også utforske Niguliste kirik (kirke) og St. Olavs-kirken.

Dette områdets største severdigheter overskygger ofte de mindre besøkte, men like fullt interessante attraksjonene. Et par interessante alternativer er Estlands nasjonalbibliotek og Nomme Seikluspark. Hvis du har god nok tid, kan du også dra til Asuur Ceramics og Viimsi Nature Centre.

Du kan enkelt finne et glimrende overnattingssted i Tallinn, ettersom byen er hovedstad i Estland, og derfor har et svært godt hotellutvalg. Det finnes 72 hoteller i Tallinn på Expedia.

Hvis du leter etter et hotellrom i den øvre enden av skalaen, bør du ta en titt på The Three Sisters Hotel som ligger i Pikk 71/Tolli 2, eller Schlössle Hotel, som ligger i Pühavaimu 13/15. Alternativt, hvis du har et stramt budsjett, kan du finne de beste tilbudene hos City Hotel Tallinn by Unique Hotels i Paldiski Road 3 eller Center Hotel i Narva mantee str 24.

Hvis du heller vil bo nærmere Alexander Nevsky-katedralen, er Hotel Telegraaf og CRU Hotel begge i kort gangavstand.


Guide til Tallinn


De beste tilbudene på fly + hotell Tallinn

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Tallinn

Vis alle de 168 overnattingsstedene i Tallinn
Nordic Hotel Forum 799 kr
Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019
Mer informasjon
 
Nordic Hotel Forum

Nordic Hotel Forum

Viru Väljak 3, Tallinn
   
  4,4 av 5
  4.5 av 5.0 Stjerner

  Flott hotell, utmerket service og veldig sentralt beliggende rett utenfor gamlebyen. Sengene var utrolig gode, sovesofaen manglet overmadrass og var ganske vond å ligge på for en 14 åring. Veldig fint med kaffemaskin fra L'or. Bra air condition anlegg, vi ankom til 32 grader ute men rommet var deilig ...

  Swissotel Tallinn 956 kr
  Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Swissotel Tallinn

  Swissotel Tallinn

  Tornimae 3, Tallinn
    
   4,7 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Very good location. Bed was to hard for us, but when we called the reception they brought a cover madrass within 15 min : Fantastic sea/harbor view from the 21th floor. Very nice sky bar. We will be back.

   Hilton Tallinn Park 906 kr
   Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Hilton Tallinn Park

   Hilton Tallinn Park

   Kreutzwaldi 23, Tallinn
     
    4,6 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Veldig bra hotell. Frokosten var ikke av den aller beste, men OK. Betjeningen i restauranten var også noe treg. Ikke uhøflige eller noe slik, bare litt trege med å servere kaffe og juice i.f.m. frokost. Hotellet ligger i veldig OK avstand fra levenet og spetakkelet i gamlebyen. Kun 15 minutter å ...

    Radisson Blu Hotel Olumpia 901 kr
    Anmeldelse skrevet 30. sep. 2019
    Mer informasjon
     
    Radisson Blu Hotel Olumpia

    Radisson Blu Hotel Olumpia

    33 Liivalaia Street, Tallinn
      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Sentralt til gamlebyen. Rolig hotell til tross for stor gate ved siden av

     Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 637 kr
     Anmeldelse skrevet 23. apr. 2019
     Mer informasjon
      
     Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

     Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

     Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn
       
      3,9 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      God service, meget bra aircondition på rommet! Taxi lett tilgjengelig på dagtid, da de var parkert uttafor hotellet! Avstand opp til gamlebyen ca 8-10minutter å gå. Jeg sparte over 1500,- på å velge dette hotellet fremfor et hotell som var inne i gamlebyen og det var absolutt verdt besparelsen. Drosje ...

      Hotel Palace by TallinnHotels 961 kr
      Anmeldelse skrevet 14. aug. 2019
      Mer informasjon
       
      Hotel Palace by TallinnHotels

      Hotel Palace by TallinnHotels

      Vabaduse Valjak 3, Tallinn
        
       4,7 av 5
       4.5 av 5.0 Stjerner

       Man kunne høre trafikken på gata, vodde i 2. Etasje, og klima anlegget kunne vært enklere å bruke, den var ikke effektiv nok

       Original Sokos Hotel Viru 860 kr
       Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       Original Sokos Hotel Viru

       Original Sokos Hotel Viru

       Viru väljak 4, Tallinn
         
        4,0 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Beliggenhet, gangavstand på 3min til gamlebyen. 10min fra flyplass til hotell.

        Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn 1 103 kr
        Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

        Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

        Ravala Street 3, Tallinn
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Supert hotell med fin beliggenhet nær gamlebyen. Fantastisk utsikt fra rommet og takbaren.

         De beste tingene å gjøre i Tallinn

         Se de 3 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Tallinn