Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


City Destination Guide

Vil du ha en glimrende ferie med familie og venner? Da er Tallinn, med sine unike attraksjoner og severdigheter, et riktig valg.

Spar tid og penger med en pakkereise til Tallinn

Expedias pakkereiser kan hjelpe deg å spare penger. Vi ønsker å gjøre reiseprosessen enklere for deg ved å slå sammen bestillingene dine på overnatting og fly så du kan spare mer. Pengene du får til overs kan du bruke mens du befinner deg i Tallinn.

Bestill en pakkereise og spar opptil $603!

Utforsk vår internasjonale database med 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller verden rundt.

Ta en titt på de gode prisene på Expedia og bestill turen du har drømt om. Du kommer ikke til å angre.

Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i bestillingen, ettersom størstedelen av våre bestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Tallinn

I denne delen av Harju fylke bor det rundt 390 000 personer.

La hele familien bli underholdt og besøk et par av de barnevennlige attraksjonene du finner i området. Både barn og voksne vil elske Kalamaja Children’s Museum Miiamilla, Children's Museum Miiamilla og Skypark.

Hvis du interesserer deg for dyr i Tallinn, er Tallinn Zoo det rette valget. Først kan du hente et kart i informasjonsskranken, slik at du raskt kan finne dyrene du vil se.

Du vil møte øl-kjennere fra hele verden på Saku Brewhouse, en anerkjent institusjon. Besøk fasilitetene for å oppdage hva de har i vannet her for å gjøre ølet så godt.

Hvis du er i Tallinn, kan du dra innom Laitse Rally Park. Her er det mulig å oppleve mye fart og spenning. Folk som elsker motorer vil garantert elske lukten av svidd gummi på Laitse Rally Park.

På Tallinns botaniske hage kan du beundre en variasjon av flotte planter og blomsterutstillinger.

Ta med en piknikkurv og nyt de grønne og frodige omgivelsene i Hirvepark og Kadrioru-parken. Toomparken og Danskekongens hage er to andre flotte steder å tilbringe en lat ettermiddag.

Om du trenger et spesifikt kart eller bare noen ideer, kan personalet på Tallinn turistinformasjonssenter bistå deg.

Hvis du kan komme deg trygt til et høyt punkt, er utsikten over Keilafossen og Treppoja Cascade majestetisk.

Hvis du liker litt hvile, kan du gå en tur langs vannkanten og nyte den friske luften på Laulasmaa strand.

Fyll lungene med frisk luft og sett pris på naturens prakt i Tallinn havnen og Tonismagi. Kropp og sinn vil være takknemlig for en pause i Turisalu Cliff.

Museer i området byr på interessante fakta og historier. Okkupasjonsmuseum og Dominikansk klostermuseum tilbyr en rekke spennende utstillinger. Det kan også være verdt å besøke Kurtna Motorcycle Museum og Horsemill.

Sett kursen for en reise gjennom regionens sjøfartsfortid på Gruvemuseum. Fascinerende historier og levninger av gamle fartøy venter deg på Estisk maritimt museum og Lennusadam sjøflyhavn. Gjester som er interessert i sjøfartshistorie, kan dra til Gruvemuseum, Estisk maritimt museum eller Lennusadam sjøflyhavn.

Se på de imponerende gjenstandene og lær om vitenskapelige oppdagelser på energiopplevelsessenter.

Kabinettene på St John's Alms-house og Estonian Museum of Natural History er stappet med interessante gjenstander og eksemplarer. Ta med deg en venn for å se de fantastiske gjenstandene og utstillingene på St John's Alms-house og Estonian Museum of Natural History.

Ønsker du å se litt kunst? Her kan du finne gallerier av alle slag. Omgi deg med den hippe atmosfæren på Estlands kunstmuseum eller Amandus Adamson's Studio Museum. Niguliste Museum og Contemporary Art Museum of Estonia er også verdt et besøk hvis det er plass på programmet.

Bli med på en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra tidligere år på Bymuseet (Linnamuuseum) eller Kanuti Gildi Saal (konsertsal). Harju County Museum og Nomme Museum er også interessante alternativer. Virker disse bra? Du kan se enda mer på Harju County Museum eller Nomme Museum.

Kiek in de Kok og Estisk friluftsmuseum er absolutt verdt å se nærmere på selv om historie ikke er din greie. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Pikk Hermann og Svarthodenes hus er to andre flotte steder å stoppe ved. Der kan du få vite mer om gamle dager.

Hvis du ser etter den vakreste bygningen i Tallinn, skal du dra til Kadriorg slott. Det er få boliger i regionen som slår Kadriorg slott når det gjelder arkitektur.

Det skal ikke mye til for å forestille seg at man er en jomfru fra middelalderen når du får se de formidable murene på Toompea-slottet.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Alexander Nevsky-katedralen og Toomkirik (katedral). Hvis du er interessert i å utforske noen flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Niguliste kirik (kirke) og St. Olavs-kirken. Du kan også utforske Niguliste kirik (kirke) og St. Olavs-kirken.

Dette områdets største severdigheter overskygger ofte de mindre besøkte, men like fullt interessante attraksjonene. Et par interessante alternativer er Estlands nasjonalbibliotek og Nomme Seikluspark. Hvis du har god nok tid, kan du også dra til Asuur Ceramics og Viimsi Nature Centre.

Overnatting i Tallinn

Estland's hovedstad er en spennende og travel by som er elsket av reisende fra hele verden, uansett hvilke ønsker de har for storbyferien sin. I en by som dette er det lett å finne et flott sted å hvile mellom slagene også. Det finnes hele 84 overnattingssteder i Tallinn på Expedias reisesider.

Luksuriøse hotellvalg som The Three Sisters Hotel, som ligger i Pikk 71/Tolli 2, og Schlössle Hotel, som ligger i Pühavaimu 13/15, vil sikkert glede selv de mest kravstore hotellgjestene. Kalev Spa Hotel & Waterpark i Aia 18 og Hotel Metropol i Roseni 13 er to mer økonomiske alternativer det kan være verdt å ta en titt på hvis du ønsker å spare penger.

Hvis du foretrekker å bo i nærheten av Alexander Nevsky-katedralen, er CRU Hotel og Hotel Telegraaf kanskje akkurat det du ser etter.


Guide til Tallinn


De beste hotelltilbudene i Tallinn

Vis alle de 164 overnattingsstedene i Tallinn
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 623 kr
Anmeldelse skrevet 23. apr. 2019
Mer informasjon
 
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn
   
  3,9 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  God service, meget bra aircondition på rommet! Taxi lett tilgjengelig på dagtid, da de var parkert uttafor hotellet! Avstand opp til gamlebyen ca 8-10minutter å gå. Jeg sparte over 1500,- på å velge dette hotellet fremfor et hotell som var inne i gamlebyen og det var absolutt verdt besparelsen. Drosje ...

  Hotel Palace by TallinnHotels 923 kr
  Anmeldelse skrevet 14. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Hotel Palace by TallinnHotels

  Hotel Palace by TallinnHotels

  Vabaduse Valjak 3, Tallinn
    
   4,7 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Man kunne høre trafikken på gata, vodde i 2. Etasje, og klima anlegget kunne vært enklere å bruke, den var ikke effektiv nok

   L'Ermitage Hotel 612 kr
   Anmeldelse skrevet 14. des. 2018
   Mer informasjon
    
   L'Ermitage Hotel

   L'Ermitage Hotel

   Toompuiestee 19, Tallinn
     
    4,2 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Varmen på rommet kunne ikke reguleres. ! 25 -26 grader døgnet rundt var ikke bra.

    Swissotel Tallinn 1 245 kr
    Anmeldelse skrevet 13. mai 2019
    Mer informasjon
     
    Swissotel Tallinn

    Swissotel Tallinn

    Tornimae 3, Tallinn
      
     4,7 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Vi bodde på Swissotel Tallinn nå i helgen og det var et flott hotell på alle måter. Veldig bra service, bra beliggenhet, fine rom og en kul bar i 30. etasje. Det var kanskje litt harde senger, men ellers så var alt helt supert!

     Hilton Tallinn Park 1 042 kr
     Anmeldelse skrevet 22. mai 2019
     Mer informasjon
      
     Hilton Tallinn Park

     Hilton Tallinn Park

     Kreutzwaldi 23, Tallinn
       
      4,6 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Rett og slett et fantastisk hotell

      Original Sokos Hotel Viru 956 kr
      Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019
      Mer informasjon
       
      Original Sokos Hotel Viru

      Original Sokos Hotel Viru

      Viru väljak 4, Tallinn
        
       4,0 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Beliggenhet, gangavstand på 3min til gamlebyen. 10min fra flyplass til hotell.

       Radisson Blu Hotel Olumpia 881 kr
       Anmeldelse skrevet 10. mai 2019
       Mer informasjon
        
       Radisson Blu Hotel Olumpia

       Radisson Blu Hotel Olumpia

       33 Liivalaia Street, Tallinn
         
        4,3 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Vi hadde 4 netter på dette flotte og sentrumsnære hotellet i Tallinn. Stille omgivelser, og virket som et trygt område. 5-10 minutter gange til sentrum/gamlebyen. Det eneste vi har å utsette er litt slitasje på selve rommet som vi oppgraderte til(Superior-rom). Parketten var løs og hadde helt klart ...

        Nordic Hotel Forum 880 kr
        Anmeldelse skrevet 24. jun. 2019
        Mer informasjon
         
        Nordic Hotel Forum

        Nordic Hotel Forum

        Viru Väljak 3, Tallinn
          
         4,4 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Super location, good service & facilities. Breakfast was splendid!

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.