Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Tallinn

Vil du ha en glimrende ferie med familie og venner? Da er Tallinn, med sine unike attraksjoner og severdigheter, et riktig valg.

Spar tid og penger med en pakkereise til Tallinn

Expedias pakkereiser kan hjelpe deg å spare penger. Vi ønsker å gjøre reiseprosessen enklere for deg ved å slå sammen bestillingene dine på overnatting og fly så du kan spare mer. Pengene du får til overs kan du bruke mens du befinner deg i Tallinn.

Bestill en pakkereise og spar opptil $603!

Utforsk vår internasjonale database med 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller verden rundt.

Ta en titt på de gode prisene på Expedia og bestill turen du har drømt om. Du kommer ikke til å angre.

Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i bestillingen, ettersom størstedelen av våre bestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Tallinn

I denne delen av Harju fylke bor det rundt 390 000 personer.

La hele familien bli underholdt og besøk et par av de barnevennlige attraksjonene du finner i området. Både barn og voksne vil elske Kalamaja Children’s Museum Miiamilla, Children's Museum Miiamilla og Skypark.

Hvis du interesserer deg for dyr i Tallinn, er Tallinn Zoo det rette valget. Først kan du hente et kart i informasjonsskranken, slik at du raskt kan finne dyrene du vil se.

Du vil møte øl-kjennere fra hele verden på Saku Brewhouse, en anerkjent institusjon. Besøk fasilitetene for å oppdage hva de har i vannet her for å gjøre ølet så godt.

Hvis du er i Tallinn, kan du dra innom Laitse Rally Park. Her er det mulig å oppleve mye fart og spenning. Folk som elsker motorer vil garantert elske lukten av svidd gummi på Laitse Rally Park.

På Tallinns botaniske hage kan du beundre en variasjon av flotte planter og blomsterutstillinger.

Ta med en piknikkurv og nyt de grønne og frodige omgivelsene i Hirvepark og Kadrioru-parken. Toomparken og Danskekongens hage er to andre flotte steder å tilbringe en lat ettermiddag.

Om du trenger et spesifikt kart eller bare noen ideer, kan personalet på Tallinn turistinformasjonssenter bistå deg.

Hvis du kan komme deg trygt til et høyt punkt, er utsikten over Keilafossen og Treppoja Cascade majestetisk.

Hvis du liker litt hvile, kan du gå en tur langs vannkanten og nyte den friske luften på Laulasmaa strand.

Fyll lungene med frisk luft og sett pris på naturens prakt i Tallinn havnen og Tonismagi. Kropp og sinn vil være takknemlig for en pause i Turisalu Cliff.

Museer i området byr på interessante fakta og historier. Okkupasjonsmuseum og Dominikansk klostermuseum tilbyr en rekke spennende utstillinger. Det kan også være verdt å besøke Kurtna Motorcycle Museum og Horsemill.

Sett kursen for en reise gjennom regionens sjøfartsfortid på Gruvemuseum. Fascinerende historier og levninger av gamle fartøy venter deg på Estisk maritimt museum og Lennusadam sjøflyhavn. Gjester som er interessert i sjøfartshistorie, kan dra til Gruvemuseum, Estisk maritimt museum eller Lennusadam sjøflyhavn.

Se på de imponerende gjenstandene og lær om vitenskapelige oppdagelser på energiopplevelsessenter.

Kabinettene på St John's Alms-house og Estonian Museum of Natural History er stappet med interessante gjenstander og eksemplarer. Ta med deg en venn for å se de fantastiske gjenstandene og utstillingene på St John's Alms-house og Estonian Museum of Natural History.

Ønsker du å se litt kunst? Her kan du finne gallerier av alle slag. Omgi deg med den hippe atmosfæren på Estlands kunstmuseum eller Amandus Adamson's Studio Museum. Niguliste Museum og Contemporary Art Museum of Estonia er også verdt et besøk hvis det er plass på programmet.

Bli med på en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra tidligere år på Bymuseet (Linnamuuseum) eller Kanuti Gildi Saal (konsertsal). Harju County Museum og Nomme Museum er også interessante alternativer. Virker disse bra? Du kan se enda mer på Harju County Museum eller Nomme Museum.

Kiek in de Kok og Estisk friluftsmuseum er absolutt verdt å se nærmere på selv om historie ikke er din greie. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Pikk Hermann og Svarthodenes hus er to andre flotte steder å stoppe ved. Der kan du få vite mer om gamle dager.

Hvis du ser etter den vakreste bygningen i Tallinn, skal du dra til Kadriorg slott. Det er få boliger i regionen som slår Kadriorg slott når det gjelder arkitektur.

Det skal ikke mye til for å forestille seg at man er en jomfru fra middelalderen når du får se de formidable murene på Toompea-slottet.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Alexander Nevsky-katedralen og Toomkirik (katedral). Hvis du er interessert i å utforske noen flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Niguliste kirik (kirke) og St. Olavs-kirken. Du kan også utforske Niguliste kirik (kirke) og St. Olavs-kirken.

Dette områdets største severdigheter overskygger ofte de mindre besøkte, men like fullt interessante attraksjonene. Et par interessante alternativer er Estlands nasjonalbibliotek og Nomme Seikluspark. Hvis du har god nok tid, kan du også dra til Asuur Ceramics og Viimsi Nature Centre.

Overnatting i Tallinn

Estland's hovedstad er en spennende og travel by som er elsket av reisende fra hele verden, uansett hvilke ønsker de har for storbyferien sin. I en by som dette er det lett å finne et flott sted å hvile mellom slagene også. Det finnes hele 84 overnattingssteder i Tallinn på Expedias reisesider.

Luksuriøse hotellvalg som The Three Sisters Hotel, som ligger i Pikk 71/Tolli 2, og Schlössle Hotel, som ligger i Pühavaimu 13/15, vil sikkert glede selv de mest kravstore hotellgjestene. Kalev Spa Hotel & Waterpark i Aia 18 og Hotel Metropol i Roseni 13 er to mer økonomiske alternativer det kan være verdt å ta en titt på hvis du ønsker å spare penger.

Hvis du foretrekker å bo i nærheten av Alexander Nevsky-katedralen, er CRU Hotel og Hotel Telegraaf kanskje akkurat det du ser etter.


Guide til Tallinn


De beste hotelltilbudene i Tallinn

Vis alle de 145 overnattingsstedene i Tallinn
Original Sokos Hotel Viru 1 602 kr
Anmeldelse skrevet 25. jan. 2019
Mer informasjon
 
Original Sokos Hotel Viru

Original Sokos Hotel Viru

Viru väljak 4, Tallinn
   
  4,0 av 5
  4.0 av 5.0

  Had a nice stay. Very friendly hotel. Beds are a bit too soft, but otherwise it was a very nice place definitely coming back to the same hotel next time

  Radisson Blu Hotel Olumpia 5 850 kr
  Anmeldelse skrevet 5. mai 2019
  Mer informasjon
   
  Radisson Blu Hotel Olumpia

  Radisson Blu Hotel Olumpia

  33 Liivalaia Street, Tallinn
    
   4,3 av 5
   4.0 av 5.0

   Rene og pene rom. God og variert frokost. Taxi tilgjengelig rett utenfor

   Nordic Hotel Forum 1 016 kr
   Anmeldelse skrevet 5. feb. 2019
   Mer informasjon
    
   Nordic Hotel Forum

   Nordic Hotel Forum

   Viru Väljak 3, Tallinn
     
    4,4 av 5
    4.5 av 5.0

    Meget bra beliggenhet, nært gamle byen og shopping (stor shopping senter er rett over gata) Bra frokost, godt utvalg av mat. God mat i lobbybaren også hvis noen vil spise lunsj. Fin og koselig design, stort bad. Altfor myk madras , men det er vel opptil hva man er vant til. Eneste som vi ikke likte ...

    Hilton Tallinn Park 1 399 kr
    Anmeldelse skrevet 14. feb. 2019
    Mer informasjon
     
    Hilton Tallinn Park

    Hilton Tallinn Park

    Kreutzwaldi 23, Tallinn
      
     4,5 av 5
     4.0 av 5.0

     God service - god mat. Mitt eneste minus var at jeg måtte bytte rom da de ikke fikk romtemperatur under 24 grader på mitt første rom. Fikk byttet og der var det bra. Kommer tilbake neste gang

     Park Inn by Radisson Central Tallinn 748 kr
     Anmeldelse skrevet 5. okt. 2018
     Mer informasjon
      
     Park Inn by Radisson Central Tallinn

     Park Inn by Radisson Central Tallinn

     7c Narva Road, Tallinn
       
      4,1 av 5
      4.0 av 5.0

      Dette var et veldig hyggelig hotell å bo på. Vennlige, blide og serviceinnstilte ansatte, god mat, vi spiste også middag på hotellet, og maten var utmerket. Beliggenheten var bra, 10 minutter å gå til Gamlebyen.

      Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 695 kr
      Anmeldelse skrevet 7. jan. 2019
      Mer informasjon
       
      Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

      Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

      Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn
        
       3,9 av 5
       4.0 av 5.0

       Topp: frokost,beliggenhet og spaanlegg!

       Hotel Palace by TallinnHotels 1 234 kr
       Anmeldelse skrevet 15. okt. 2018
       Mer informasjon
        
       Hotel Palace by TallinnHotels

       Hotel Palace by TallinnHotels

       Vabaduse Valjak 3, Tallinn
         
        4,7 av 5
        4.5 av 5.0

        Vi var to venninner på tur og hadde et veldig fint opphold. Høflig betjening, god frokost, nydelig mat i restauranten og sentral beliggenhet.

        Hotel St. Barbara 905 kr
        Anmeldelse skrevet 23. des. 2018
        Mer informasjon
         
        Hotel St. Barbara

        Hotel St. Barbara

        Roosikrantsi 2a, Tallinn
          
         4,2 av 5
         3.5 av 5.0

         Enkelt og greit hotell, ok lunsj.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.