Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Tallinn

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Tallinn

Flyvninger til Tallinn

Tallinn er en by som har blitt et stadig mer populært reisemål for nordmenn de siste årene. Det er spesielt spa og shopping som trekker nordmenn til Tallinn, i tillegg til at det er enkelt å komme seg til byen. Det er flere selskaper som flyr direkte, og flyturen er ikke spesielt lang. Det er imidlertid bare fra Oslo du kan fly direkte, flyr du fra en annen flyplass må du regne med en mellomlanding. Uansett hvor du reiser til Tallinn fra, bør du benytte deg av Expedia når du skal bestille billetter til Tallinn. Hos Expedia er du sikret billige flybilletter, og hele prosessen er veldig enkel. Hvis du slår til med å bestille leiebil og hotell i Tallinn samtidig, sparer du enda mer!

Når du har bestilt billetten og er klar for takeoff, er det bare å nyte turen de har i vente. Kjøp deg noe godt på flyet og se ut av vinduet, mens du drømmer deg bort til spaet du skal besøke eller alle butikkene du skal gå innom. Tallin er en by med mye god mat, men det kan lønne seg å gjøre litt research på byens restauranter før du bestiller. Prøv å unngå de typiske turistrestaurantene, og sats heller på noe litt mer autentisk.

Gamlebyen i Tallinn

Tallinn er kjent for å være en moderne by, som også har klart å holde på sin naturlig sjarm. Gamlebyen er et godt eksempel på dette, og denne bydelen er også den mest populære blant turistene som besøker Tallinn. Gamlebyen stammer helt tilbake fra 1100-tallet, og her vil du se vakre arkitektoniske bygg og brosteinsbelagte gater. Nyt et måltid på en av restaurantene i gamlebyen en av kveldene dine i Tallinn, du vil ikke angre på det!.

Fly til Tallinn fra flyplasser i Norge

Det er flere selskaper som flyr deg direkte til Tallinn, blant annet Norwegian og Ryanair, men bare fra Oslo. Fra andre steder i landet må du foreta en mellomlanding. Du trenger ikke tenke på visum når du skal til Tallinn, siden nordmenn ikke trenger visum for å besøke Estland. Du må imidlertid huske på passet ditt, siden dette er eneste gyldig ID nordmenn har i Estland.

Lennart Meri Tallinn lufthavn

Denne flyplassen er en ganske stor flyplass etter målestokk, med i underkant av 2 millioner passasjerer årlig. Flyplassen er oppkalt etter filmskaperen og politikeren Lennart Meri, som også var den første presidenten i Estland etter at republikken Estland ble gjenopprettet i 1991. Flyplassen har det meste du forventer deg av fasiliteter, blant annet barer, restauranter og butikker.

Fra flyplassen inn til Tallinn sentrum er det 4 km, så det går raskt å komme seg fra flyplassen inn til sentrum. Dersom du har planer om å ha leiebil i Tallinn, kan du ordne det så du henter leiebilen på flyplassen. Alternativt kan du ta bussen, som går jevnlig fra flyplassen inn til sentrum.

Informasjon om flyreiser til Tallinn

Ankomstflyplass Tallinn
Ankomstflyplassens IATA-kode TLL

Populære flyvninger til Tallinn

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.