Venezia

Hoteller i Venezia

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotell i Venezia

Hilton Molino Stucky Venice
5 out of 5
Isola Della Giudecca 810, Venezia, VE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 386 kr
per natt
19. nov.–20. nov.
4.3/5Utmerket! (2,005 anmeldelser)

"Måtte ta flere forskjellige båter dit fra togstasjonen. 3-4 små restauranter der på øya, ellers helt øde plass. Mye tåke når vi var der, så utsikten var ikke det store. Gikk greit å komme seg fra øya med båt som tilhørte hotellet. Slitt hotell innvendig, vi hadde familiesuite med trangt badekar i ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. jan. 2019

Hilton Molino Stucky Venice
CHC Continental, BW Premier Collection by Best Western
4 out of 5
Lista di Spagna, Cannaregio 166, Venezia, VE
998 kr
per natt
17. nov.–18. nov.
4/5Veldig bra! (205 anmeldelser)
Flott hotell i Venezia

"Flott hotell, nyoppusset, moderne. Flott frokost. Beliggene midt i turisttråkket, 300 meter fra jernbanestasjonen. kan vikelig anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 23. okt. 2018

CHC Continental, BW Premier Collection by Best Western
Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice
5 out of 5
Riva Degli Schiavoni, 4196, Venezia, VE
3 637 kr
per natt
22. nov.–23. nov.
4.4/5Utmerket! (1,057 anmeldelser)
The restaurant was a rip off due to food quality.

"Perfect location. The restaurant was far too expensive compared to quality and the prices on the menu was only half of the actual payment."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2015

Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice
Hyatt Centric Murano Venice
4 out of 5
Riva Longa, 49, Murano Island, Venezia, VE
Gratis avbestilling
917 kr
per natt
18. nov.–19. nov.
4.7/5Enestående! (1,635 anmeldelser)
Feiring av bryllupsdag

"Hotellets vanntaxi hentet oss på flyplassen uten ekstra kostnader. God atmosfære og særdeles hyggelig personale over hele hotellet. Det beste hotellet vi har vært på i Veneziaområdet. Rolig område, fine rom og nydelig frokost, hva mer kan vi ønske oss? Vi kommer tilbake snart."…"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2017

Hyatt Centric Murano Venice
Best Western Titian Inn Hotel Venice Airport
3 out of 5
Via Orlanda 240, Tessera, Mestre
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
633 kr
per natt
19. nov.–20. nov.
4.2/5Utmerket! (1,940 anmeldelser)
Works well

"Very convenient location close to the airport. Pleasant staff. Very good sized family room with fridge and AC. Free parking. Only drawback was the cold water in the shower, so wake up early (or very late) if you want a warm bath."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2018

Best Western Titian Inn Hotel Venice Airport
Leonardo Royal Hotel Venice Mestre
4.5 out of 5
Via Ca Marcello, 6, Mestre
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
679 kr
per natt
5. nov.–6. nov.
4.7/5Enestående! (70 anmeldelser)

"everything excellent, highly recommended, best choice"…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

Leonardo Royal Hotel Venice Mestre
Hotel Arlecchino
3 out of 5
Fondamenta Delle Burchielle, Santa Croce 390, Venezia, VE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
772 kr
per natt
18. nov.–19. nov.
4.2/5Utmerket! (1,375 anmeldelser)
God beliggenhet nær bussterminal.

"Små rom. Gode senger. Ok frokost mot et lite tillegg. Ingen fellesarealer/sittegrupper inne."…"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2018

Hotel Arlecchino
Hotel Ala (Adults Recom'd)
3.5 out of 5
San Marco 2494, Campo Santa Maria Del Giglio, Venezia, VE
870 kr
per natt
18. nov.–19. nov.
4.4/5Fantastisk! (1,860 anmeldelser)

"Hotellet ligger fint til i forhold til alt.... Markusplassen, shopping, taxibåtene. Stille lite torv. Rent og god frokost. Valuta for pengene."…"

Anmeldelse skrevet 14. apr. 2019

Hotel Ala (Adults Recom'd)
Jolly Camping In Town
3 out of 5
Via Giuseppe De Marchi 7, Marghera, Mestre, VE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
181 kr
per natt
6. nov.–7. nov.
3.8/5Bra! (1,727 anmeldelser)
Lovely stay

"As usual it was a lovely stay at Jolly. All you need within the camp"…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Jolly Camping In Town
Hotel Plaza Venice
4 out of 5
Viale Stazione 36, Mestre, VE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
566 kr
per natt
18. nov.–19. nov.
4.3/5Utmerket! (2,023 anmeldelser)
Positiv overraskelse

"Benyttet dette hotell grunnet tidlig avreise etter et italiaopphold. Den praktiske beliggenhet rett ovenfor jernbane og flybuss passer av den grunn utmerket. Vennlig personale, høy standard på lokaliteter samt ikke minst en utmerket frokost. God valuta for denne pris. Anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2018

Hotel Plaza Venice
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Venezia
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Venezia

Hotell i Venezia: Som i alle andre storbyer finnes det en rekke hoteller i Venezia, men det kan være lett å havne på feil sted som turist når man skal skaffe seg hotell i Venezia. De fleste rimelige hotellene ligger nemlig i byen Mestre inne på fastlandet, ute på Lido de Venezia eller i området rundt flyplassen. Vil du bo midt i Venezia, må du regne med å betale litt mer, og det er rundt Markusplassen man finner de mest sentrale hotellene i byen. Det kan være lurt å skaffe seg et hotell i nærheten av Markusplassen, siden du nok helt sikkert vil tilbringe mye tid på og rundt denne plassen i løpet av oppholdet ditt.

Venezia: litt om byen

Venezia har mange forskjellige kallenavn, blant annet broenes by, vannets hovedstad, Adriaterhavets dronning og lysenes by. Alle disse navnene viser hvor vanskelig det er å beskrive denne helt unike byen på kun én måte. Venezia har virkelig utført et magisk triks i mer enn tusen år: Byen er bygget på 118 småøyer, og har en myrlendt lagune som fundament, men den har likevel trosset tyngdekraften i mer enn tusen år.

Venezias Canal Grande

Det er én ting som er så viktig i Venezia at det fortjener sitt eget avsnitt: øyas hovedkanal. Canal Grande er byens hovedgate, men i motsetning til andre byers hovedgater er det uaktuelt å gå eller kjøre bil her, da hovedgaten er en kanal! Så det er bare å ta turen fra et av byens hoteller og hoppe om bord i en vaporetto, som er navnet på byens båtbusser, og som tar deg med fra Piazzale Roma og helt til Markusplassen. På denne turen passerer du hele 100 palasser fra det 14. til det 18. århundret.

Severdigheter og attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Venezia

Det er mye å oppleve i Venezia, men noe som definitivt går igjen, er broer, palasser og kirker, som mange kanskje vil si at byen nesten har for mange av. Start med å gå over, eller flyte under, Rialtobroen, som var den første broen over Canal Grande. Broen ble bygget sent på 1500-tallet og er den dag i dag den viktigste broen over kanalen. Midt på broen finner du butikker, og den er et yndet bildemotiv for byens mange turister. Basilica di San Marco er en gotisk kirke som ble påbegynt i år 830 som et privat kapell for dogene, og den er hvilestedet for levningene til St. Markus. Kirken er blitt reparert og gjenoppbygd en rekke ganger opp gjennom årene etter storbranner, noe som har ført til at den nå fremstår som en blanding av bysantinsk stil, gotisk stil og renessansestil. Dogepalasset er et annet viktig bygg i byen som du kan besøke mens du bor på et hotell i byen. Palasset fungerte som dogenes hjem og også som den venetianske republikkens sete, fengsel og rettsbygning. Byggingen av palasset startet på 900-tallet, men det var ikke før 500 år senere at det endte opp med den formen det har i dag.

Overnatt i kunstnernes by

Selv lyset i Venezia er annerledes. Refleksjonene fra vannet har gitt inspirasjon til mange kunstnere. Accademia-galleriet rommer flere mesterverk fra Venezia, og du vil legge merke til lysspillet i mange av maleriene. Det uvanlige lyset er langt fra byens eneste særegenhet. Bestill overnatting på et hotell i Venezia under karnevalet, og du vil se en glamour du ikke lenger trodde fantes. Det er også verdt å oppleve Veneziabiennalen, som er det mest eksklusive internasjonale forumet for samtidskunst i Europa.

Shopping i Venezia

Når du er i gang med shoppingen i Venezia, må du ikke bli sjokkert om pengene forsvinner fortere enn du hadde tenkt. Venezia er tross alt Italias dyreste by men tilbyr til gjengjeld en kvalitet og eksklusivitet som kan sammenlignes med den man finner i Paris og Milano. Rundt Markusplassen finner du butikkene til alle de kjente designerne, som Armani, Versace og Prada. Hvis du er ute etter nye sko eller litt mindre eksklusive klesplagg, kan du prøve lykken i gaten Torre dell’Orologio, som går fra Markusplassen og til Rialtobroen. Du finner også en del antikvitetsbutikker her blant byens hoteller, og disse er en av Venezias spesialiteter, men for turister på feriebudsjett kan kjøp i slike butikker fort vise seg å bli en (økonomisk) utfordring.

Søk etter et hotell i Venezia. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Venezia ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Venezia.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Venezia. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Venezia for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Venezia. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Venezia.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Venezia

Nylige anmeldelser i Venezia