Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Venezia

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Venezia

Hilton Molino Stucky Venice
5 out of 5
Isola Della Giudecca 810, Venezia, VE
2 211 kr
per natt
4. mai–5. mai
1.59 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (2,052 anmeldelser)

"Måtte ta flere forskjellige båter dit fra togstasjonen. 3-4 små restauranter der på øya, ellers helt øde plass. Mye tåke når vi var der, så utsikten var ikke det store. Gikk greit å komme seg fra øya med båt som tilhørte hotellet. Slitt hotell innvendig, vi hadde familiesuite med trangt badekar i ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. jan. 2019

Hilton Molino Stucky Venice
Hyatt Centric Murano Venice
4 out of 5
Riva Longa, 49, Murano Island, Venezia, VE
2 030 kr
per natt
4. mai–5. mai
2.82 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (1,741 anmeldelser)
Fantastisk beliggenhet

"Vi hadde et helt fantastisk opphold. Båtene inn til Venezia gikk rett utenfor hotellet og det var veldig enkelt og komme seg rundt."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Hyatt Centric Murano Venice
Ca' San Giorgio
Santa Croce 1725 - Salizada Del Fontego, Venezia, VE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
985 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
1.18 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (221 anmeldelser)
Koselig boutique hotel

"Når vi endelig fant frem ble vi tatt imot av en fantastisk service-minded og hyggelig ung dame som gjerne ville fortelle oss alt om hvordan vi kunne finne frem i Venezia. NB: Google maps fungerer ikke i denne byen, bruk vanlig kart. Mye duftpinner på rom og i fellesarealer, dette synes jeg ble for ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2019

Ca' San Giorgio
Bauer Palazzo
5 out of 5
San Marco 1459, Venezia, VE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
3 505 kr
per natt
22. apr.–23. apr.
0.23 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,522 anmeldelser)

"Flott De luxe rom med utsikt mot liten kanal med gondoler og skikkelig veneziansk stemning. Rent og ordentlig, lekkert bad og personale innom rommet flere ganger per dag. Concierge ordnet retaurantbestillinger, gratis båt til glassøya murano (privat taxibat rett fra hotellets egen brygge). Vennlig ..."…"

Anmeldelse skrevet 26. nov. 2018

Bauer Palazzo
Palazzo Veneziano
4.5 out of 5
Fondamenta delle Zattere 1413, Venezia
2 464 kr
per natt
22. apr.–23. apr.
1.27 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (1,787 anmeldelser)

"Vil anbefale denne plassen for alle som reiser til venezia!"…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

Palazzo Veneziano
Hotel Antiche Figure
3 out of 5
Santa Croce 687, Fondamenta S. Simeon Piccolo, Venezia, VE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 186 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
1.45 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (2,067 anmeldelser)
Anbefales!

"Super beliggenhet og meget vennlig og hjelpsomt personale. Vil uten tvil komme tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019

Hotel Antiche Figure
Hotel Ala (Adults Recom'd)
3.5 out of 5
San Marco 2494, Campo Santa Maria Del Giglio, Venezia, VE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 071 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
0.47 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (1,923 anmeldelser)
Sentralt og trivelig hotell

"Hotel Ala var et sentralt og trivelig hotell, midt i smørøyet når man skal utforske Venezia."…"

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019

Hotel Ala (Adults Recom'd)
Hotel Abbazia
3 out of 5
Cannaregio, Calle Priuli Cavaletti 68, Venezia, VE
902 kr
per natt
1. mai–2. mai
1.57 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (1,798 anmeldelser)

"Sentralt beliggende,god frokost og hyggelig personale"…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Hotel Abbazia
Splendid Venice – Starhotels Collezione
4 out of 5
San Marco Mercerie 760, Venezia, VE
2 932 kr
per natt
5. mai–6. mai
0.27 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (2,058 anmeldelser)

"Perfekt og sentral plassering. Litt bråkete på natta i helgene, men det får man tåle"…"

Anmeldelse skrevet 27. sep. 2019

Splendid Venice – Starhotels Collezione
Carnival Palace Hotel
4.5 out of 5
Fondamenta di Cannaregio, 929, Venezia, VE
1 274 kr
per natt
20. apr.–21. apr.
1.94 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (2,045 anmeldelser)

"Rent og fint! Fine rom! Det hadde vært fint med en restaurant på hotellet, men det var mange i nærheten så ikke et must. Fin frokost med mulighet for å sitte ute."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2019

Carnival Palace Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Venezia
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Venezia

Hotell i Venezia: Som i alle andre storbyer finnes det en rekke hoteller i Venezia, men det kan være lett å havne på feil sted som turist når man skal skaffe seg hotell i Venezia. De fleste rimelige hotellene ligger nemlig i byen Mestre inne på fastlandet, ute på Lido de Venezia eller i området rundt flyplassen. Vil du bo midt i Venezia, må du regne med å betale litt mer, og det er rundt Markusplassen man finner de mest sentrale hotellene i byen. Det kan være lurt å skaffe seg et hotell i nærheten av Markusplassen, siden du nok helt sikkert vil tilbringe mye tid på og rundt denne plassen i løpet av oppholdet ditt.

Venezia: litt om byen

Venezia har mange forskjellige kallenavn, blant annet broenes by, vannets hovedstad, Adriaterhavets dronning og lysenes by. Alle disse navnene viser hvor vanskelig det er å beskrive denne helt unike byen på kun én måte. Venezia har virkelig utført et magisk triks i mer enn tusen år: Byen er bygget på 118 småøyer, og har en myrlendt lagune som fundament, men den har likevel trosset tyngdekraften i mer enn tusen år.

Venezias Canal Grande

Det er én ting som er så viktig i Venezia at det fortjener sitt eget avsnitt: øyas hovedkanal. Canal Grande er byens hovedgate, men i motsetning til andre byers hovedgater er det uaktuelt å gå eller kjøre bil her, da hovedgaten er en kanal! Så det er bare å ta turen fra et av byens hoteller og hoppe om bord i en vaporetto, som er navnet på byens båtbusser, og som tar deg med fra Piazzale Roma og helt til Markusplassen. På denne turen passerer du hele 100 palasser fra det 14. til det 18. århundret.

Severdigheter og attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Venezia

Det er mye å oppleve i Venezia, men noe som definitivt går igjen, er broer, palasser og kirker, som mange kanskje vil si at byen nesten har for mange av. Start med å gå over, eller flyte under, Rialtobroen, som var den første broen over Canal Grande. Broen ble bygget sent på 1500-tallet og er den dag i dag den viktigste broen over kanalen. Midt på broen finner du butikker, og den er et yndet bildemotiv for byens mange turister. Basilica di San Marco er en gotisk kirke som ble påbegynt i år 830 som et privat kapell for dogene, og den er hvilestedet for levningene til St. Markus. Kirken er blitt reparert og gjenoppbygd en rekke ganger opp gjennom årene etter storbranner, noe som har ført til at den nå fremstår som en blanding av bysantinsk stil, gotisk stil og renessansestil. Dogepalasset er et annet viktig bygg i byen som du kan besøke mens du bor på et hotell i byen. Palasset fungerte som dogenes hjem og også som den venetianske republikkens sete, fengsel og rettsbygning. Byggingen av palasset startet på 900-tallet, men det var ikke før 500 år senere at det endte opp med den formen det har i dag.

Overnatt i kunstnernes by

Selv lyset i Venezia er annerledes. Refleksjonene fra vannet har gitt inspirasjon til mange kunstnere. Accademia-galleriet rommer flere mesterverk fra Venezia, og du vil legge merke til lysspillet i mange av maleriene. Det uvanlige lyset er langt fra byens eneste særegenhet. Bestill overnatting på et hotell i Venezia under karnevalet, og du vil se en glamour du ikke lenger trodde fantes. Det er også verdt å oppleve Veneziabiennalen, som er det mest eksklusive internasjonale forumet for samtidskunst i Europa.

Shopping i Venezia

Når du er i gang med shoppingen i Venezia, må du ikke bli sjokkert om pengene forsvinner fortere enn du hadde tenkt. Venezia er tross alt Italias dyreste by men tilbyr til gjengjeld en kvalitet og eksklusivitet som kan sammenlignes med den man finner i Paris og Milano. Rundt Markusplassen finner du butikkene til alle de kjente designerne, som Armani, Versace og Prada. Hvis du er ute etter nye sko eller litt mindre eksklusive klesplagg, kan du prøve lykken i gaten Torre dell’Orologio, som går fra Markusplassen og til Rialtobroen. Du finner også en del antikvitetsbutikker her blant byens hoteller, og disse er en av Venezias spesialiteter, men for turister på feriebudsjett kan kjøp i slike butikker fort vise seg å bli en (økonomisk) utfordring.

Søk etter et hotell i Venezia. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Venezia ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Venezia.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Venezia. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Venezia for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Venezia. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Venezia.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Venezia?
Santa Croce Boutique Hotel er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4,5-stjerners kan blant annet friste med gratis wi-fi og en bar. Det tar dessuten bare 3 minutter å gå til Canal Grande. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Cà Patron og Hotel Al Ponte Antico også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Venezia hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Venezia.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Venezia?
Basert på anmeldelser er Jolly Camping In Town et populært overnattingssted med 3 stjerner. overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Andre budsjettvennlige alternativer er Hotel Palladio og Hotel Venice Resort Airport.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Venezia?
Residence Venice er et populært valg for familier på Expedia. Denne leiligheten kan blant annet friste med kjøkken på rommet og gratis parkering. Noen andre valgmuligheter for reiser med barn er Hilton Molino Stucky Venice og Best Western Titian Inn Hotel Venice Airport. Zattere er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Venezia?
Palazzo Veneziano er et overnattingssted 4,5-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med en båthavn og en bar. Noen andre muligheter for en romantisk ferie er Hotel A LA Commedia og Hotel San Cassiano Ca’Favretto.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Venezia?
Locanda La Corte er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. byhus kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og concierge-tjenester. To andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er A Casa di Sandra og Hotel Il Moro di Venezia.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Venezia?
Santa Croce Boutique Hotel er et populært overnattingssted 4-stjerners og strand i nærheten. hotell kan dessuten friste med gratis frokost og gratis wi-fi. To andre alternativer for strandferien er Hotel Villa Mabapa og Hotel Orio. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til San Nicolò-stranden eller Faro-stranden.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Venezia?
Bauer Palazzo har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Hilton Molino Stucky Venice og Hotel Ai Reali di Venezia er også to eksklusive alternativer for turen din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Venezia?
Novecento Boutique Hotel er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. byhus kan blant annet friste med både en bar og gratis frokost. Ca’ Pisani Hotel og Palazzo Barbarigo Sul Canal Grande er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Venezia?
Agriturismo Da Merlo er et populært overnattingssted. overnattingssted kan friste med blant annet en golfbane i nærheten og gratis frokost. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Hotel Aurora og Al Segnavento. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Circolo Golf Venezia Alberoni, Golf Club Villa Condulmer eller Ca’ della Nave Golf Club.
Hva er det beste overnattingsstedet i Venezia for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice er et populært overnattingssted 5-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og gratis wi-fi. Noen andre alternativer nær historiske attraksjoner er Metropole Hotel Venezia SPA&Wellness og Ca’ Vendramin Zago. Du kan også besøke kjente landemerker som Markusplassen, St. Markus-basilikaen og Dogepalasset.
Hvordan er det å overnatte i Venezia?
Historiefantaster kommer til å like Venezia, og reisemålet byr dessuten på en katedral, spennende museer og berømte kunstverk, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med monumenter, arkitektur og kafeer. Noen av byens mest populære attraksjoner er Markusplassen, St. Markus-basilikaen og Dogepalasset. I Venezia kan du velge mellom 3989 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylig bestilte hoteller i Venezia

Nylige anmeldelser i Venezia

Flere reisealternativer