Hoteller i Venezia

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Venezia

Hilton Molino Stucky Venice
5 out of 5
Isola Della Giudecca 810, Venezia, VE
989 kr
per natt
15. des.–16. des.
4.3/5Utmerket! (2,017 anmeldelser)

"Måtte ta flere forskjellige båter dit fra togstasjonen. 3-4 små restauranter der på øya, ellers helt øde plass. Mye tåke når vi var der, så utsikten var ikke det store. Gikk greit å komme seg fra øya med båt som tilhørte hotellet. Slitt hotell innvendig, vi hadde familiesuite med trangt badekar i ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. jan. 2019

Hilton Molino Stucky Venice
CHC Continental, BW Premier Collection by Best Western
4 out of 5
Lista di Spagna, Cannaregio 166, Venezia, VE
808 kr
per natt
11. des.–12. des.
4/5Veldig bra! (245 anmeldelser)
En overnatting i Venezia

"Har vært på en overnatting i Venezia og hotellet var enkelt å finne. Ligger ca 20 min unna Marcus plassen, veldig mye å se på her i Venezia. Hyggelig betjening og god frokost"…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

CHC Continental, BW Premier Collection by Best Western
Hotel Ala (Adults Recom'd)
3.5 out of 5
San Marco 2494, Campo Santa Maria Del Giglio, Venezia, VE
695 kr
per natt
10. des.–11. des.
4.4/5Fantastisk! (1,880 anmeldelser)

"Hotellet ligger fint til i forhold til alt.... Markusplassen, shopping, taxibåtene. Stille lite torv. Rent og god frokost. Valuta for pengene."…"

Anmeldelse skrevet 14. apr. 2019

Hotel Ala (Adults Recom'd)
Hotel Arlecchino
3 out of 5
Fondamenta Delle Burchielle, Santa Croce 390, Venezia, VE
691 kr
per natt
18. des.–19. des.
4.2/5Utmerket! (1,388 anmeldelser)
God beliggenhet nær bussterminal.

"Små rom. Gode senger. Ok frokost mot et lite tillegg. Ingen fellesarealer/sittegrupper inne."…"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2018

Hotel Arlecchino
Hyatt Centric Murano Venice
4 out of 5
Riva Longa, 49, Murano Island, Venezia, VE
818 kr
per natt
21. des.–22. des.
4.6/5Enestående! (1,690 anmeldelser)
Fantastisk beliggenhet

"Vi hadde et helt fantastisk opphold. Båtene inn til Venezia gikk rett utenfor hotellet og det var veldig enkelt og komme seg rundt."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Hyatt Centric Murano Venice
Carnival Palace Hotel
4.5 out of 5
Fondamenta di Cannaregio, 929, Venezia, VE
782 kr
per natt
10. des.–11. des.
4.6/5Fantastisk! (2,016 anmeldelser)

"Rent og fint! Fine rom! Det hadde vært fint med en restaurant på hotellet, men det var mange i nærheten så ikke et must. Fin frokost med mulighet for å sitte ute."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2019

Carnival Palace Hotel
Palazzo Veneziano
4.5 out of 5
Fondamenta delle Zattere 1413, Venezia
855 kr
per natt
10. des.–11. des.
4.8/5Enestående! (1,670 anmeldelser)

"Vil anbefale denne plassen for alle som reiser til venezia!"…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

Palazzo Veneziano
NH Venezia Rio Novo
4 out of 5
Calle Larga Ragusei Dorsoduro 3489, Venezia
980 kr
per natt
10. des.–11. des.
4.6/5Enestående! (265 anmeldelser)

"Veldig fornøyd med oppholdet. Vi bodde her i 3 netter og valgte hotellet hovedsakelig fordi det var et av få moderne hotell å velge mellom i dette området. Veldig sentralt og fin gåavstand fra bussholdeplassen. Veldig god service og god frokost. Fint loungeområde ved inngangen hvor man kan slappe ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

NH Venezia Rio Novo
Pesaro Palace
4 out of 5
Cannaregio 3935, Calle Ca' d'Oro, Venezia, VE
609 kr
per natt
9. des.–10. des.
4.4/5Fantastisk! (1,496 anmeldelser)

"Lå flott til rett ved Grand Canal. Båtstopp rett utenfor hotellet var genialt:) Rolig strøk. Hadde bestilt suite med utsikt til kanalen, noe som var fantastisk, stort og flott:)"…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Pesaro Palace
Hotel Abbazia
3 out of 5
Cannaregio, Calle Priuli Cavaletti 68, Venezia, VE
808 kr
per natt
10. des.–11. des.
4.4/5Fantastisk! (1,734 anmeldelser)

"Sentralt beliggende,god frokost og hyggelig personale"…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Hotel Abbazia
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Venezia
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Venezia

Hotell i Venezia: Som i alle andre storbyer finnes det en rekke hoteller i Venezia, men det kan være lett å havne på feil sted som turist når man skal skaffe seg hotell i Venezia. De fleste rimelige hotellene ligger nemlig i byen Mestre inne på fastlandet, ute på Lido de Venezia eller i området rundt flyplassen. Vil du bo midt i Venezia, må du regne med å betale litt mer, og det er rundt Markusplassen man finner de mest sentrale hotellene i byen. Det kan være lurt å skaffe seg et hotell i nærheten av Markusplassen, siden du nok helt sikkert vil tilbringe mye tid på og rundt denne plassen i løpet av oppholdet ditt.

Venezia: litt om byen

Venezia har mange forskjellige kallenavn, blant annet broenes by, vannets hovedstad, Adriaterhavets dronning og lysenes by. Alle disse navnene viser hvor vanskelig det er å beskrive denne helt unike byen på kun én måte. Venezia har virkelig utført et magisk triks i mer enn tusen år: Byen er bygget på 118 småøyer, og har en myrlendt lagune som fundament, men den har likevel trosset tyngdekraften i mer enn tusen år.

Venezias Canal Grande

Det er én ting som er så viktig i Venezia at det fortjener sitt eget avsnitt: øyas hovedkanal. Canal Grande er byens hovedgate, men i motsetning til andre byers hovedgater er det uaktuelt å gå eller kjøre bil her, da hovedgaten er en kanal! Så det er bare å ta turen fra et av byens hoteller og hoppe om bord i en vaporetto, som er navnet på byens båtbusser, og som tar deg med fra Piazzale Roma og helt til Markusplassen. På denne turen passerer du hele 100 palasser fra det 14. til det 18. århundret.

Severdigheter og attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Venezia

Det er mye å oppleve i Venezia, men noe som definitivt går igjen, er broer, palasser og kirker, som mange kanskje vil si at byen nesten har for mange av. Start med å gå over, eller flyte under, Rialtobroen, som var den første broen over Canal Grande. Broen ble bygget sent på 1500-tallet og er den dag i dag den viktigste broen over kanalen. Midt på broen finner du butikker, og den er et yndet bildemotiv for byens mange turister. Basilica di San Marco er en gotisk kirke som ble påbegynt i år 830 som et privat kapell for dogene, og den er hvilestedet for levningene til St. Markus. Kirken er blitt reparert og gjenoppbygd en rekke ganger opp gjennom årene etter storbranner, noe som har ført til at den nå fremstår som en blanding av bysantinsk stil, gotisk stil og renessansestil. Dogepalasset er et annet viktig bygg i byen som du kan besøke mens du bor på et hotell i byen. Palasset fungerte som dogenes hjem og også som den venetianske republikkens sete, fengsel og rettsbygning. Byggingen av palasset startet på 900-tallet, men det var ikke før 500 år senere at det endte opp med den formen det har i dag.

Overnatt i kunstnernes by

Selv lyset i Venezia er annerledes. Refleksjonene fra vannet har gitt inspirasjon til mange kunstnere. Accademia-galleriet rommer flere mesterverk fra Venezia, og du vil legge merke til lysspillet i mange av maleriene. Det uvanlige lyset er langt fra byens eneste særegenhet. Bestill overnatting på et hotell i Venezia under karnevalet, og du vil se en glamour du ikke lenger trodde fantes. Det er også verdt å oppleve Veneziabiennalen, som er det mest eksklusive internasjonale forumet for samtidskunst i Europa.

Shopping i Venezia

Når du er i gang med shoppingen i Venezia, må du ikke bli sjokkert om pengene forsvinner fortere enn du hadde tenkt. Venezia er tross alt Italias dyreste by men tilbyr til gjengjeld en kvalitet og eksklusivitet som kan sammenlignes med den man finner i Paris og Milano. Rundt Markusplassen finner du butikkene til alle de kjente designerne, som Armani, Versace og Prada. Hvis du er ute etter nye sko eller litt mindre eksklusive klesplagg, kan du prøve lykken i gaten Torre dell’Orologio, som går fra Markusplassen og til Rialtobroen. Du finner også en del antikvitetsbutikker her blant byens hoteller, og disse er en av Venezias spesialiteter, men for turister på feriebudsjett kan kjøp i slike butikker fort vise seg å bli en (økonomisk) utfordring.

Søk etter et hotell i Venezia. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Venezia ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Venezia.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Venezia. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Venezia for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Venezia. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Venezia.

Frequently asked questions

Nylig bestilte hoteller i Venezia

Nylige anmeldelser i Venezia

Flere reisealternativer