Italia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Roma

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Roma

Finn de beste områdene og bydelene i Roma for aktivitetene du liker best. Les mer om Roma

Hoteller i Roma

Best Western Plus Hotel Spring House
4 out of 5
Via Mocenigo 7, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 863 kr per natt
2.32 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (984 anmeldelser)
A clean and comfortable hotel near the Vatican

"We booked this hotel because of its proximity to the Vatican. Only 15-20 minutes walk.The choice was very good. We checked in late in the evening and met a very friendly, helpful and accomodating young lady.We were so impressed at the cleanliness of the room. The sheets are replaced every day, always ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. nov. 2019

Best Western Plus Hotel Spring House
NH Collection Roma Palazzo Cinquecento
5 out of 5
Piazza Dei Cinquecento, 90, Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 798 kr per natt
1.78 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (924 anmeldelser)
Fantastisk plassering og flott hotell

"Hotellet lever i all hovedsak opp til forventningene. Flott rom, trivelige og hjelpsomme ansatte og nærmest perfekt beliggenhet med tanke på å flytte seg raskt rundt i byen."…"

Anmeldelse skrevet 6. jun. 2018

NH Collection Roma Palazzo Cinquecento
La Maison D'Art Spagna - Maison d'Art Collection
3 out of 5
Via del Corso 112, Spagna, Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 661 kr per natt
0.18 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (68 anmeldelser)
Sentralt hotell

"Sentralt hotell i nærheten av Spansketrappen og på handlegaten. Nærhet og gåavstand til det meste, men metrostasjon kan benyttes (5 min å gå til stasjon). Hjelpsom personale, ok frokost. Stort og nydelig rom (hadde bestilt større enn standard og det anbefales). Litt lytt fra gaten, men det er ganske ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2019

La Maison D'Art Spagna - Maison d'Art Collection

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Hotel Giolli Nazionale
3 out of 5
Via Nazionale 69, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 437 kr per natt
1.09 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (42 anmeldelser)

"Gut gelegendes Hotel mit sehr freundlichen Personal, es wird immer versucht ein early Check-in durchzuführen, falls man vor der Check-in Zeit auftaucht. Zimmer sind sauber, Preis- Leistung stimmt bei meinem Preis auf jeden Fall. War innerhalb zwei Wochen, zwei mal dort und würde nicht zögern dort ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2020

Hotel Giolli Nazionale
VOI Donna Camilla Savelli Hotel
4 out of 5
Via Garibaldi 27, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 183 kr per natt
1.88 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (971 anmeldelser)

"Flott hotell. Godt plassert i Roma for de som ønsker å se alt fra Colosseum til Vatikanet. Veldig service vennlig betjening. Bra frokost. Kjempefin hage. Rengjøring veldig god."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

VOI Donna Camilla Savelli Hotel
Lungotevere Suite
Lungotevere Degli Artigiani 20, Roma, RM
Gratis avbestilling
Prisen er 675 kr per natt
3.43 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (216 anmeldelser)
PERSONALET STJELER

"Hotell oppholdet viste seg å være en meget dårlig opplevelse.det ble stjålet en kostbar bluse og nyinnkjøpt chanel sminke. IKKE BENYTT HOTELLET!"…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2014

Lungotevere Suite
Napoleon Hotel
4 out of 5
Piazza Vittorio Emanuele II 105, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 788 kr per natt
2.3 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (1,194 anmeldelser)

"Vi var på hotellet 4 netter. Fornøyde med alt. Jeg savnet knagger på baderom (det var ingen der, litt upraktisk), men det er småtteri 😊 kjempe fin beliggenhet og hyggelig personalet!"…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

Napoleon Hotel
Hotel Barocco
4 out of 5
Piazza Barberini, 9, Entrance Via della Purificazione 4, Roma, Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 558 kr per natt
0.72 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (977 anmeldelser)

"God service og hyggelig, hjelpsomme og imøtekommende personale. Frokosten var veldig god med variert utvalg. Det som vi reagerte på er at badet var veldig ukomfortabelt."…"

Anmeldelse skrevet 12. apr. 2017

Hotel Barocco
Warmthotel
4 out of 5
Via Giuseppe Prezzolini, 5, Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 416 kr per natt
10.15 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (537 anmeldelser)
Ok stay

"We spent Three Nights here, and chose it because it had free parking. The local area is not really Nice, and feels a bit Shady after dark. There are not many restaurants Close by, but we found a really good one about 15 minutes walk away. Metro is 30 minutes walk away, but there is a Shuttle every ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. mai 2019

Warmthotel
Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection
4 out of 5
Via del Tritone 87-89, Roma, Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 607 kr per natt
0.56 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (752 anmeldelser)
Tilbakemelding

"Fikk først feil type rom, så måtte ned i resepsjonen å bytte.. Det nye rommet var større, men med endel mangler.. senga var alt for hard (dårlig med nattesøvn). Var nede i resepsjonen å sa i fra 3 ganger, uten at det hjalp.. skulle visst være sånn.. Luktet kloakk inne på badet, av en sluk i dusjen ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. des. 2019

Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Roma
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Roma

Hotell i Roma: Roma er en av verdens storbyer, og selvfølgelig er det nok av hoteller å velge mellom når du besøker byen. Prisnivået er ganske normalt sammenlignet med Europas andre storbyer, men det finnes også billige hoteller her, spesielt hvis du bosetter deg i nærheten av Termini, som er byens sentralbanestasjon. Dette området har blitt pusset opp, og fremstår i dag som livlig og koselig. Hvis du vil bo sentralt og godt, er det området rundt Spansketrappen som er tingen. Her er det mange flotte og eksklusive hoteller, men prisnivået på disse er selvfølgelig et helt annet. Denne plassen, og gaten Via del Corso, er nok det beste stedet å bo for turister med god råd, så ta en hotellweekend på et av disse stedene.

Roma: litt om byen

Roma omtales ofte som den evige byen, og det er mye å se her. Ikke forvent å få med deg alt på en gang, men kos deg heller i byen – siden du helt sikkert vil komme tilbake på et senere tidspunkt. I 2500 år har mennesker valfartet til byen, og det er enkelt å forstå hvorfor. Midt blant byens sentrale hoteller finner du flotte bygninger, en rik historie, fantastiske museer, deilig mat og vin og shopping i verdensklassen. Det bor nesten fire millioner mennesker i byen, men selv om Roma er en av Europas storbyer, er den samtidig intim og koselig.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Roma

Det mangler ikke på ting å se mens du bor på et hotell i Roma, og det er selvsagt obligatorisk å besøke Colosseum. Av alle monumentene i Roma er det nok dette som interesserer både store og små mest. Colosseum ble innviet i år 80 etter Kristus og hadde en 100 dagers lang innvielsesseremoni som endte med 5000 slaktede dyr. Pantheon er en annen populær attraksjon og er en av de best bevarte bygningene fra antikkens Roma. Bygningen ser kanskje ikke så imponerende ut fra utsiden, men når du kommer inn og ser kuppelens mektige åpenbarelse, vil du nok raskt endre mening. Vatikanstaten ligger også i Roma, og her finner du attraksjoner som Peterskirken, Petersplassen, Vatikanmuseet og Det sixtinske kapell.

Mat og restauranter

Det å spise er ikke bare et måltid i Italia, det er en sosial sammenkomst som ofte består av mer enn tre retter. Italia er kjent for sin pasta, og de klassiske pastarettene er Carbonara, som lages av vispet eggeplomme, kvernet svinekjøtt og mye parmesan og sort pepper, og all’Amatriciana, med sideflesk, løk og tomat. Prøv å komme deg litt bort fra turiststrøket for å finne de enklere restaurantene og trattoriane, hvor lokalbefolkningen går for å spise. En annen spesialitet i Roma er bruschetta, som er ristet brød med olivenolje, hvitløk og fersk tomat. Hvis du er glad i god vin, må du sørge for å smake noen av vinene fra Toscana, som er hovedleverandør av god vin i Roma.

Ting å gjøre for barnefamilier som bor på et hotell i Roma

Det er mye trafikk, fortauskanter og brostein i Roma, noe som ikke akkurat gjør byen godt egnet for de som har med seg barnevogn. Byen har imidlertid mye å by på for hele familien, og det er mange parker barna kan springe rundt i. Ta turen fra ditt hotell i sentrum til til Borgheseparken, som nok er den mest kjente parken i Roma. Parken ble anlagt på 1600-tallet og har en omkrets på seks kilometer. Et annet alternativ er en tur til dyrehagen, hvor det er 1200 dyr fordelt på 194 forskjellige arter. Inngangsprisen er lav, noe som gjør det til et rimelig alternativ for hele familien. Byen har også et eget museum for barn. Museo Explara ligger i gaten Via Flamina 80, som ikke er langt fra Piazza del Popolo. Her kan barna utforske og samhandle med utstillingene, samtidig som de lærer.

Shopping i Roma

Roma er en elegant by, og romerne er ikke mindre elegante. Mote er viktig i byen, noe som reflekteres av de mange klesbutikkene. Hvis du vil gjøre et godt kjøp mens du bor på et hotell i Roma, bør du satse på lærvarer, som sko og vesker. Mange kjøper også klær her, men ikke forvent deg å gjøre noen kupp, da prisene på moteklærne ikke er spesielt lave. De mest eksklusive handlegatene ligger rundt Spansketrappen. Her finner du den verdenskjente gaten Via Condotti, men ta også turen innom parallellgatene Via Borgognona og Via Frattina. Det er også mange markeder i byen, og bokelskere bør ta turen innom disse – men husk å prute!

Søk etter et hotell i Roma. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Roma ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Roma.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Roma. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Roma for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Roma. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Roma.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Roma?
Little Queen Pantheon Residence er en favoritt blant Expedia-reisende. Et gjestehus har blant annet gratis wi-fi og ligger ikke langt unna Pantheon. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Clementi Portrait og Rhea Silvia Luxury Navona også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Roma hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Roma.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Roma?
Basert på anmeldelser er iQ Hotel Roma et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Grand Hotel Olympic og Suitedreams.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Roma?
Your Suite Rome er et populært valg for familier på Expedia. Denne leiligheten kan blant annet friste med kjøkken på rommet og vaskeritjenester. Hotel Quirinale er også en valgmulighet for familieferien. Attraksjoner som Cinecittà World og Zoomarine passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Roma?
Hotel Artemide er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og utendørs bespisning. Noen andre muligheter for en romantisk tur er Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection og Hotel Ponte Sisto.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Roma?
Piazza di Spagna Prestige er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et byhus kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er NH Collection Roma Palazzo Cinquecento og Pantheon Inn.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Roma?
Corso 281 Luxury Suites har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en bar og massasje på rommet. Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection og Grand Hotel De La Minerve er også to eksklusive valgmuligheter for reisen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Roma?
HT6 Boutique Hotel er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en bar og gratis frokost. Hotel Isa og Martis Palace Hotel er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste golfhotellet i Roma?
Flaminio Village Bungalow Park - Campground er en favoritt blant golfelskere. Dette overnattingsstedet kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Hvis du vil bo i nærheten av en golfbane når du er i byen, er Hotel Villa Maria Regina også et bra alternativ. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Circolo del Golf di Roma L’Acquasanta, Parco de’ Medici golfklubb eller Parco di Roma golfklubb.
Hva er det beste overnattingsstedet i Roma hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Navona Gallery & Garden Suites B&B et byhus for historieinteresserte på Expedia-brukere og kan friste med både gratis wi-fi og concierge-tjenester. Noen andre alternativer nær historiske attraksjoner er NH Collection Roma Palazzo Cinquecento og Pantheon Inn. Du kan også besøke kjente landemerker som Spansketrappen, Trevi-fontenen og Pantheon.
Hvilke overnattingssteder i Roma har basseng?
Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection er et hotell med 5 stjerner og kan friste med sesongbasert utendørsbasseng, spa med full service og bassengbar. To andre overnattingssteder med basseng på stedet er Hotel Lunetta og Mercure Roma Centro Colosseo.

Nylige anmeldelser i Roma

Flere reisealternativer