Roma

Hoteller i Roma

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Roma

Best Western Plus Hotel Universo
4 out of 5
Via Principe Amedeo 5/B, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
766 kr
per natt
8. des.–9. des.
4.3/5Utmerket! (1,247 anmeldelser)
OK hotell sentralt i Roma

"Overnattet 5 døgn her. Vi hadde et deluxe-rom, med bad nede og soverom oppe. + god plass, ok størrelse på bad, sentral beliggenhet (med gode sko kan du fint gå til flere av severdighetene i Roma), ok frokost - hørte støy fra gangen (vårt rom var i en ende av bygget), noe slitt, lekk dusj, håndklærne ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2019

Best Western Plus Hotel Universo
NH Collection Roma Palazzo Cinquecento
5 out of 5
Piazza Dei Cinquecento, 90, Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 541 kr
per natt
30. nov.–1. des.
4.5/5Fantastisk! (798 anmeldelser)
Fantastisk plassering og flott hotell

"Hotellet lever i all hovedsak opp til forventningene. Flott rom, trivelige og hjelpsomme ansatte og nærmest perfekt beliggenhet med tanke på å flytte seg raskt rundt i byen."…"

Anmeldelse skrevet 6. jun. 2018

NH Collection Roma Palazzo Cinquecento
Grand Hotel Olympic
4 out of 5
Via Properzio 2/a, Roma, RM
578 kr
per natt
11. des.–12. des.
3.5/5Bra! (1,197 anmeldelser)
Utdatert og lav standard

"- betaler city tax for 4-stjerners hotell som er maks 2 stjerner - har ikke internett på rommet. Skulle fikses dagen etter, skjedde ikke - toalett på rom fungerte ikke. Fikk beskjed om at dette skulle fikses dagen etter. Skjedde ikke. - dårlig frokost - dårlig logistikk: treg heis, mange trapper, ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. mar. 2018

Grand Hotel Olympic
Best Western Plus Hotel Spring House
4 out of 5
Via Mocenigo 7, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
961 kr
per natt
15. nov.–16. nov.
4.3/5Utmerket! (1,502 anmeldelser)
D-I-S-A-P-P-O-I-N-T-E-D...=(

"In my 10 years of travelling around the world, This disappointed me off. #1 2 days before we came to rome i ringed the hotel reception for assistance to get us at the AIRPORT but the problem is the girl i spoke to can't understand english. She tried to pass the Phone beside her. #2 On our day 3 to ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. des. 2014

Best Western Plus Hotel Spring House
Sheraton Roma Hotel & Conference Center
4 out of 5
Viale Del Pattinaggio 100, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
666 kr
per natt
15. des.–16. des.
3.8/5Bra! (1,458 anmeldelser)

"Greit, litt utdatert. Fin bassengområde, solsengen koster 7€ så vær litt obs på det eller så må du ligge på bakken.:)"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Sheraton Roma Hotel & Conference Center
Hotel Condotti
4 out of 5
Via Mario Dè Fiori 37, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
678 kr
per natt
20. nov.–21. nov.
4.1/5Veldig bra! (1,101 anmeldelser)
Hyggelig lite hotell like ved Den spanske trapp

"Hotell Condotti er et relativt lite hotell som ligger rolig til i en av bakgatene ved Den spanske trappen. Det er gangavstand til mange av byens severdigheter, og T-banestasjonen. Spagna er like om hjørnet. Det er masse restauranter og små butikker i gatene rundt, og handlegatene Via Condotti og ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. apr. 2018

Hotel Condotti
Hotel Nord Nuova Roma
3 out of 5
Via Giovanni Amendola, 3, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
870 kr
per natt
15. des.–16. des.
4.2/5Veldig bra! (1,988 anmeldelser)

"Fin beliggenhet for videre reise. Fin takterrasse. Renhold kunne vært bedre"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Hotel Nord Nuova Roma
Hotel Raffaello
3 out of 5
Via Urbana 3/5, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
614 kr
per natt
12. des.–13. des.
4.5/5Fantastisk! (1,713 anmeldelser)
Sentralt

"Bra og rimelig sted å bo. Sentralt og nær alle attraksjoner i Roma."…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2018

Hotel Raffaello
iQ Hotel Roma
4 out of 5
Via Firenze, 8, Roma, RM
891 kr
per natt
21. nov.–22. nov.
4.7/5Enestående! (3,776 anmeldelser)
Nytt og fint hotell!

"Moderne og renslige rom. Stort utvalg ved frokosten og den kan nytes på en fin takterrasse. Serviceinnstilte og hyggelige ansatte. Bra beliggenhet iforhold til togstasjonen og en rusle- eller taxitur unna det meste. Gratis vann hver dag i minibaren. En god opplevelse og et hotell som anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019

iQ Hotel Roma
Hotel Nazionale
4 out of 5
Piazza Montecitorio, 131, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 311 kr
per natt
1. des.–2. des.
4.6/5Fantastisk! (1,598 anmeldelser)

"Fantastisk beliggenhet. Beste hotellet vi bor på i Roma."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

Hotel Nazionale
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Roma
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Roma

Hotell i Roma: Roma er en av verdens storbyer, og selvfølgelig er det nok av hoteller å velge mellom når du besøker byen. Prisnivået er ganske normalt sammenlignet med Europas andre storbyer, men det finnes også billige hoteller her, spesielt hvis du bosetter deg i nærheten av Termini, som er byens sentralbanestasjon. Dette området har blitt pusset opp, og fremstår i dag som livlig og koselig. Hvis du vil bo sentralt og godt, er det området rundt Spansketrappen som er tingen. Her er det mange flotte og eksklusive hoteller, men prisnivået på disse er selvfølgelig et helt annet. Denne plassen, og gaten Via del Corso, er nok det beste stedet å bo for turister med god råd, så ta en hotellweekend på et av disse stedene.

Roma: litt om byen

Roma omtales ofte som den evige byen, og det er mye å se her. Ikke forvent å få med deg alt på en gang, men kos deg heller i byen – siden du helt sikkert vil komme tilbake på et senere tidspunkt. I 2500 år har mennesker valfartet til byen, og det er enkelt å forstå hvorfor. Midt blant byens sentrale hoteller finner du flotte bygninger, en rik historie, fantastiske museer, deilig mat og vin og shopping i verdensklassen. Det bor nesten fire millioner mennesker i byen, men selv om Roma er en av Europas storbyer, er den samtidig intim og koselig.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Roma

Det mangler ikke på ting å se mens du bor på et hotell i Roma, og det er selvsagt obligatorisk å besøke Colosseum. Av alle monumentene i Roma er det nok dette som interesserer både store og små mest. Colosseum ble innviet i år 80 etter Kristus og hadde en 100 dagers lang innvielsesseremoni som endte med 5000 slaktede dyr. Pantheon er en annen populær attraksjon og er en av de best bevarte bygningene fra antikkens Roma. Bygningen ser kanskje ikke så imponerende ut fra utsiden, men når du kommer inn og ser kuppelens mektige åpenbarelse, vil du nok raskt endre mening. Vatikanstaten ligger også i Roma, og her finner du attraksjoner som Peterskirken, Petersplassen, Vatikanmuseet og Det sixtinske kapell.

Mat og restauranter

Det å spise er ikke bare et måltid i Italia, det er en sosial sammenkomst som ofte består av mer enn tre retter. Italia er kjent for sin pasta, og de klassiske pastarettene er Carbonara, som lages av vispet eggeplomme, kvernet svinekjøtt og mye parmesan og sort pepper, og all’Amatriciana, med sideflesk, løk og tomat. Prøv å komme deg litt bort fra turiststrøket for å finne de enklere restaurantene og trattoriane, hvor lokalbefolkningen går for å spise. En annen spesialitet i Roma er bruschetta, som er ristet brød med olivenolje, hvitløk og fersk tomat. Hvis du er glad i god vin, må du sørge for å smake noen av vinene fra Toscana, som er hovedleverandør av god vin i Roma.

Ting å gjøre for barnefamilier som bor på et hotell i Roma

Det er mye trafikk, fortauskanter og brostein i Roma, noe som ikke akkurat gjør byen godt egnet for de som har med seg barnevogn. Byen har imidlertid mye å by på for hele familien, og det er mange parker barna kan springe rundt i. Ta turen fra ditt hotell i sentrum til til Borgheseparken, som nok er den mest kjente parken i Roma. Parken ble anlagt på 1600-tallet og har en omkrets på seks kilometer. Et annet alternativ er en tur til dyrehagen, hvor det er 1200 dyr fordelt på 194 forskjellige arter. Inngangsprisen er lav, noe som gjør det til et rimelig alternativ for hele familien. Byen har også et eget museum for barn. Museo Explara ligger i gaten Via Flamina 80, som ikke er langt fra Piazza del Popolo. Her kan barna utforske og samhandle med utstillingene, samtidig som de lærer.

Shopping i Roma

Roma er en elegant by, og romerne er ikke mindre elegante. Mote er viktig i byen, noe som reflekteres av de mange klesbutikkene. Hvis du vil gjøre et godt kjøp mens du bor på et hotell i Roma, bør du satse på lærvarer, som sko og vesker. Mange kjøper også klær her, men ikke forvent deg å gjøre noen kupp, da prisene på moteklærne ikke er spesielt lave. De mest eksklusive handlegatene ligger rundt Spansketrappen. Her finner du den verdenskjente gaten Via Condotti, men ta også turen innom parallellgatene Via Borgognona og Via Frattina. Det er også mange markeder i byen, og bokelskere bør ta turen innom disse – men husk å prute!

Søk etter et hotell i Roma. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Roma ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Roma.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Roma. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Roma for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Roma. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Roma.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Roma

Nylige anmeldelser i Roma