Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Roma

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Roma

Finn de beste områdene og bydelene i Roma for aktivitetene du liker best. Les mer om Roma

Hoteller i Roma

Best Western Plus Hotel Universo
4 out of 5
Via Principe Amedeo 5/B, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 857 kr
per natt
31. mar.–1. apr.
4.3/5Excellent! (1,424 anmeldelser)
Fint hotell for utforsking Roma, rullestolvennlig!

"Universo er et flott hotell for å rusle rundt i Roma. Vi hadde med oss en rullestolbruker og hotellet var supert for det. God frokost! Veldig hyggelig personale i alle roller. Det ene lille minuset var at det var litt lytt i mellom rommene på det ene rommet vi hadde. Men totalt sett veldig bra!"…"

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2019

Best Western Plus Hotel Universo
Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel
5 out of 5
Via Alberto Cadlolo 101, Roma, RM
Hent priser
4.5/5Wonderful! (1,500 anmeldelser)
Det beste hotellet i Roma

"Vi bor på dette hotellet hver eneste gang vi er i Roma. Det finnes ikke bedre! Selv om det ligger litt på utsiden av centro er det bare en kort taxi tur/gratis shuttle buss fra hotellet. Fantastiske fasiliteter, utmerket service og store rom."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019

Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel
Hotel Condotti
4 out of 5
Via Mario Dè Fiori 37, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
619 kr
per natt
30. mar.–31. mar.
4.1/5Very Good! (1,194 anmeldelser)
Roma

"Meget bra beliggenhet på hotellet kort vei fra spansketrappen. Vi fikk rom på anneks som lå ca 5 min gange fra hotellet. Rent og godt utstyrt rom, men noe trangt."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Hotel Condotti
A.Roma Lifestyle Hotel
4 out of 5
Via Giorgio Zoega, 59, Roma, RM
Hent priser
4.6/5Wonderful! (841 anmeldelser)

"Fint hotell med helt ok rom. Hadde kanskje forventet litt høyere standard på standardrommene."…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2019

A.Roma Lifestyle Hotel
iQ Hotel Roma
4 out of 5
Via Firenze, 8, Roma, RM
5 839 kr
per natt
21. apr.–22. apr.
4.7/5Exceptional! (3,920 anmeldelser)
Nytt og fint hotell!

"Moderne og renslige rom. Stort utvalg ved frokosten og den kan nytes på en fin takterrasse. Serviceinnstilte og hyggelige ansatte. Bra beliggenhet iforhold til togstasjonen og en rusle- eller taxitur unna det meste. Gratis vann hver dag i minibaren. En god opplevelse og et hotell som anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019

iQ Hotel Roma
Villa Agrippina Gran Meliá - The Leading Hotels of the World
5 196 kr
per natt
27. apr.–28. apr.
4.5/5Wonderful! (705 anmeldelser)
Sømløs service i flotte omgivelser

"Dette er et ekte 5-stjerners hotell. Service og kvalitet er godt gjennomført! Alle som jobber ved hotellet viser genuin serviceinnstilling, og dette er en av de beste hotellopplevelsene jeg har hatt. Rommet var i akkurat passe størrelse, renholdet var veldig bra utført til enhver tid, og hele hotellet ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2019

Villa Agrippina Gran Meliá - The Leading Hotels of the World
Hotel Artemide
4 out of 5
Via Nazionale 22, Roma, RM
5 839 kr
per natt
23. apr.–24. apr.
4.8/5Exceptional! (2,667 anmeldelser)

"Bra hotel i flott strøk- nice rooftop restaurant"…"

Anmeldelse skrevet 25. jun. 2019

Hotel Artemide
Hotel Barocco
4 out of 5
Piazza Barberini, 9, Entrance Via della Purificazione 4, Roma, Roma
3 831 kr
per natt
24. apr.–25. apr.
4.7/5Exceptional! (1,572 anmeldelser)

"God service og hyggelig, hjelpsomme og imøtekommende personale. Frokosten var veldig god med variert utvalg. Det som vi reagerte på er at badet var veldig ukomfortabelt."…"

Anmeldelse skrevet 12. apr. 2017

Hotel Barocco
Hotel Sonya
3 out of 5
Via del Viminale, 58, Roma, RM
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 156 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4/5Very Good! (1,024 anmeldelser)

"Rent, pent og god service. Rommet jeg hadde var lite, men stort nok for en person, meget god seng"…"

Anmeldelse skrevet 10. apr. 2019

Hotel Sonya
The Hive Hotel
4 out of 5
Via Torino 6, Roma, Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 209 kr
per natt
1. apr.–2. apr.
4.5/5Wonderful! (863 anmeldelser)

"Gjennomført bikubestil på hele hotellet, god plassering i sentrum av Roma. Gåavstand til det meste av attraksjoner."…"

Anmeldelse skrevet 26. aug. 2019

The Hive Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Roma
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Roma

Hotell i Roma: Roma er en av verdens storbyer, og selvfølgelig er det nok av hoteller å velge mellom når du besøker byen. Prisnivået er ganske normalt sammenlignet med Europas andre storbyer, men det finnes også billige hoteller her, spesielt hvis du bosetter deg i nærheten av Termini, som er byens sentralbanestasjon. Dette området har blitt pusset opp, og fremstår i dag som livlig og koselig. Hvis du vil bo sentralt og godt, er det området rundt Spansketrappen som er tingen. Her er det mange flotte og eksklusive hoteller, men prisnivået på disse er selvfølgelig et helt annet. Denne plassen, og gaten Via del Corso, er nok det beste stedet å bo for turister med god råd, så ta en hotellweekend på et av disse stedene.

Roma: litt om byen

Roma omtales ofte som den evige byen, og det er mye å se her. Ikke forvent å få med deg alt på en gang, men kos deg heller i byen – siden du helt sikkert vil komme tilbake på et senere tidspunkt. I 2500 år har mennesker valfartet til byen, og det er enkelt å forstå hvorfor. Midt blant byens sentrale hoteller finner du flotte bygninger, en rik historie, fantastiske museer, deilig mat og vin og shopping i verdensklassen. Det bor nesten fire millioner mennesker i byen, men selv om Roma er en av Europas storbyer, er den samtidig intim og koselig.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Roma

Det mangler ikke på ting å se mens du bor på et hotell i Roma, og det er selvsagt obligatorisk å besøke Colosseum. Av alle monumentene i Roma er det nok dette som interesserer både store og små mest. Colosseum ble innviet i år 80 etter Kristus og hadde en 100 dagers lang innvielsesseremoni som endte med 5000 slaktede dyr. Pantheon er en annen populær attraksjon og er en av de best bevarte bygningene fra antikkens Roma. Bygningen ser kanskje ikke så imponerende ut fra utsiden, men når du kommer inn og ser kuppelens mektige åpenbarelse, vil du nok raskt endre mening. Vatikanstaten ligger også i Roma, og her finner du attraksjoner som Peterskirken, Petersplassen, Vatikanmuseet og Det sixtinske kapell.

Mat og restauranter

Det å spise er ikke bare et måltid i Italia, det er en sosial sammenkomst som ofte består av mer enn tre retter. Italia er kjent for sin pasta, og de klassiske pastarettene er Carbonara, som lages av vispet eggeplomme, kvernet svinekjøtt og mye parmesan og sort pepper, og all’Amatriciana, med sideflesk, løk og tomat. Prøv å komme deg litt bort fra turiststrøket for å finne de enklere restaurantene og trattoriane, hvor lokalbefolkningen går for å spise. En annen spesialitet i Roma er bruschetta, som er ristet brød med olivenolje, hvitløk og fersk tomat. Hvis du er glad i god vin, må du sørge for å smake noen av vinene fra Toscana, som er hovedleverandør av god vin i Roma.

Ting å gjøre for barnefamilier som bor på et hotell i Roma

Det er mye trafikk, fortauskanter og brostein i Roma, noe som ikke akkurat gjør byen godt egnet for de som har med seg barnevogn. Byen har imidlertid mye å by på for hele familien, og det er mange parker barna kan springe rundt i. Ta turen fra ditt hotell i sentrum til til Borgheseparken, som nok er den mest kjente parken i Roma. Parken ble anlagt på 1600-tallet og har en omkrets på seks kilometer. Et annet alternativ er en tur til dyrehagen, hvor det er 1200 dyr fordelt på 194 forskjellige arter. Inngangsprisen er lav, noe som gjør det til et rimelig alternativ for hele familien. Byen har også et eget museum for barn. Museo Explara ligger i gaten Via Flamina 80, som ikke er langt fra Piazza del Popolo. Her kan barna utforske og samhandle med utstillingene, samtidig som de lærer.

Shopping i Roma

Roma er en elegant by, og romerne er ikke mindre elegante. Mote er viktig i byen, noe som reflekteres av de mange klesbutikkene. Hvis du vil gjøre et godt kjøp mens du bor på et hotell i Roma, bør du satse på lærvarer, som sko og vesker. Mange kjøper også klær her, men ikke forvent deg å gjøre noen kupp, da prisene på moteklærne ikke er spesielt lave. De mest eksklusive handlegatene ligger rundt Spansketrappen. Her finner du den verdenskjente gaten Via Condotti, men ta også turen innom parallellgatene Via Borgognona og Via Frattina. Det er også mange markeder i byen, og bokelskere bør ta turen innom disse – men husk å prute!

Søk etter et hotell i Roma. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Roma ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Roma.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Roma. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Roma for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Roma. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Roma.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Roma

Nylige anmeldelser i Roma

Flere reisealternativer