Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

De beste tingene å gjøre i Bali

Se de 18 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Bali

Bali – aktiviteter på en av verdens vakreste øyer

For mange er det en livslang drøm å dra på ferie til Bali – og så flott som Bali er kan ikke dette sies å være noen overraskelse. Naturen er frodig strendene er vakre og klimaet er fantastisk. Det krystallklare vannet utenfor øya egner seg like godt til bading

som til dykking og snorkling. Når du er lei av å tilbringe late dager på stranden kan du dra på safari i øyas fascinerende regnskog. Allsidigheten til Bali er noe av det som er med på å gjøre øya til et så flott reisemål og som du skjønner er det nok av ting å gjøre på Bali.

Spennende utflukter på Bali

Det er veldig mange spennende utflukter du kan melde deg på når du er på Bali. Hvis du vil lære mer om øyas kultur bør du bli med på en fortryllende utflukt til Ubud. Det er mye spennende håndverk du kan se på og kjøpe i byen og du kan ta turen innom Puri Lukisan-museet for å se verker av lokale og internasjonale kunstnere. Hvis du er ute etter noe litt mer actionfylt kan du bli med på et raftingeventyr i den vakre Siap-elven. Hvis du synes maten på Bali er god kan du melde deg på Paon Bali-matlagingskurset. Dette kurset varer en halv dag og du blir hentet utenfor hotellet ditt i Ubud.

Strandliv og vannaktiviteter

Det er ingen mangel på paradisstrender på Bali og dersom du har planer om å tilbringe det meste av ferien liggende på stranden bør du velge et hotell i nærheten av stranden Kuta-Legian-Seminyak. I tillegg til den perfekte sanden og det krystallklare vannet er det mulig å prøve seg på surfing utenfor denne stranden. Dykking er en annen populær aktivitet på øya og det er mange dykkesentre du kan ta kontakt med for å utforske havets hemmeligheter blant annet skipsvraket USS Liberty.

Bali – ting å gjøre med barna

Reiser du med barn til Bali kan du virkelig gi de små en opplevelse for livet. Start med en tur til Bali Safari Marine Park hvor du kan møte mer enn 60 dyrearter blant annet neshorn sebraer og løver. Det er også et dyre- og elefantshow i denne parken det er verdt å få med seg. En annen populær attraksjon for barn er Waterbom Bali. I denne vannparken er det mange spennende vannsklier for barn i alle aldre. Selv tenåringene vil nok tenke seg om to ganger før de setter utfor Smash Down som har en topphastighet på 70 km/t. Parken finner du i byen Kuta som ligger helt sør på øya.

Andre morsomme aktiviteter på øya

Det er selvfølgelig mange andre aktiviteter på Bali enn de vi nå har nevnt og du vil ikke ha problemer med å fylle ferien med spennende opplevelser. Et godt tips kan være å bo forskjellige steder på øya i løpet av ferieoppholdet ditt så du får sett flere sider av denne fantastiske øya. Det tar omtrent 12 timer å kjøre rundt hele øya så Bali er på ingen måte en liten øy.

Kart

Discover neighborhoods in Bali

Ubud

Besøk Ubud, Balis kulturelle sentrum, og se hindutempler omgitt av frodige skoger, nyt forfriskende kroppspleie og utforsk det pulserende kunstmiljøet.

TempelSkogSykkelturer

Nusa Dua

Dette herlige turistområdet byr på luksuriøse strandhoteller, vidstrakte strender, surfemuligheter, restauranter, butikker og museer – alt innenfor et innhegnet område.

RomantiskØySport

Seminyak

Reis til Seminyak på ferie, det eksklusive alternativet til Kuta, hvor du kan bo luksuriøst, nyte en spa-behandling, handle flotte klær eller slappe av på stranden.

SolnedgangTempelSurfing

Kuta

Denne byen er en av de mest populære stedene i Indonesia, takket være surfemulighetene, strendene, fornøyelsesparkene, det livlige nattelivet og den tradisjonelle balinesiske kulturen og arkitekturen som finnes her.

SurfingSolnedgangShopping

Payangan

Payangan kan friste med blant annet god mat og luksuriøse spasentre, og hvis du vil se mer av området rundt, er både Bali Pulina og Tegallalang risterasse vel verdt et besøk.

TurJungelRafting

Canggu

Vakre strender er bare én av grunnene til at mange reiser til Canggu. Hvis du har tid til å utforske litt, bør du ta turen til Echo Beach og Finns Recreation Club.

SurfingSolnedgangTempel