Ting å gjøre i Phuket

Aktiviteter, attraksjoner og omvisninger
Karon fasiliteter samt kunst

Ting å gjøre i Phuket

Selvfølgelig reiser de aller fleste til Thailands øyer for å finne varmt vann, fantastiske strender og masse valuta for pengene, finnes det tonnevis av ting å gjøre på Phuket på en regnværsdag. Når været rusker, eller du kanskje rett og slett er blitt litt solbrent, kan det være deilig å slippe unna de vanlige turistfellene og prøve seg med en tur på museum, drar på shopping, eller en annen, spennende innendørs aktivitet. Det er selvfølgelig mange spennende ting å finne på som appellerer mest til barn, mens andre ting er kun for de voksne. Velg med omhu, og du kan øke gleden og den kulturelle kapitalen stort i løpet av en ferie til Phuket.

Phuket er Thailands største øy, og har en lang historie fra før den ble landets største turistmagnet. Flere av øyas tidligere avskygninger kan du se hvis du tar en tur på museene for den gamle gruveindustrien og for gummiindustrien, som i tidligere tider var øyas store inntektskilde. Hvis du synes at museer blir litt tørt, finnes det andre måter å lære noe på på Phuket: Hva med å ta med barna på en lærerik ATV-tur i øyas rike og frodige skog? Her vil alle som er med lære masse spennende og nytt om både flora og fauna. I likhet med mange andre aktiviteter på Phuket er dette noe som passer aller best på dager med fint vær, om ikke du liker spesielt godt å bli litt ekstra gjørmete.

Aktiviteter på Phuket med nærkontakt til dyr

Om du nyter livet på stranden, men synes at det trengs litt mere action enn bare plasking i vannet og slikking av sol, er det mange typiske Phuket-aktiviteter som tilbys bare et steinkast unna der du allerede har slått deg ned: For de minste, er det alltid populært med rideturer på stranden, mens de litt større vil elske å komme nær de betraktelig tøffere dyrene som er å treffe på i den unike tigerparken som er å finne omtrent midt på øya. I byen Kathu finner du også en morsom aktivitet i å kjøre go-kart på mange forskjellige baner.

Hvis du leier en bil på øya, har du enkel tilgang til mange ting å gjøre som ellers er vanskelig å komme til uten å bli med en organisert tur. Du finner guidete turer i jungelen på øya, der du kan oppleve nærkontakt med elefanter, aper og et fugleliv av en annen verden. Turene er tilrettelagt for alle typer mennesker, i alle typer fysisk form. Vil du allikevel slippe å vandre for langt, finnes det også andre muligheter, som kanopadling eller å være passasjer i en motorisert båt. Uansett hvordan du opplever jungelen, vil du kunne få den tett på.

For den mere hjemmekjære finnes det fortsatt drøssevis med aktiviteter på Phuket. Hva med å ta et matlagingskurs, male med tradisjonelle teknikker, eller rett og slett slentre gatelangs i Phuket sentrums gamleby. Hver eneste opplevelser trenger tross alt ikke å koste deg penger!


Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter