Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Orlando

Se de 25 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Orlando

Ting å gjøre i Orlando

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Orlando har å by på! Hvis du planlegger en tur til Orlando kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Orlando sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Orlando-aktiviteter

Orlando er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Orlando og gjør det lekende lett å utforske Orlando. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Orlando som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Orlando

Orlando tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Orlando å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Orlando.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Orlando men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Orlando

Orlando sentrum

God mat, livemusikk og flotte innsjøer er noen av grunnene til at mange reiser til Orlando sentrum. Mens du utforsker byen, bør du også ta turen til attraksjoner som Amway Center og Camping World Stadium.

TeaterShoppingSport

West Kissimmee

West Kissimmee kan friste med blant annet morsomme badeland. Du bør også få med deg severdigheter som Lake Davenport og Island H2O Live!.

FamilievennligRekreasjonVannpark

Bay Lake

Spennende fornøyelsesparker er bare noe av det som trekker folk til Bay Lake, og mens du er i byen, bør du ta turen til Epcot® og Disney's Boardwalk.

TemaparkFamilievennligGåturer

Lake Nona

God mat er bare én av grunnene til å dra til Lake Nona, og har du tid til å utforske området rundt, kan det anbefales å ta turen til Eagle Creek golfklubb og North Shore golfklubb.

FamilievennligSjømatLHBT-vennlig

Kissimmee historiske sentrum

Spennende fornøyelsesparker og spennende butikker er bare noe av det som gjør Kissimmee historiske sentrum verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Kissimmee Lakefront Park og Lake Tohopekaliga.

SolfyltTemaparkTeater

Southwest Orlando

Når du først er i Southwest Orlando, bør du ta turen til severdigheter som Holy Land Experience og Mall at Millenia.