Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Warszawa

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Warszawa

Warszawa – aktiviteter i Polens hovedstad

Warszawa er hovedstaden og den største byen i Polen. Byen er et viktig senter for kultur politikk utdanning og industri. Kanskje er den mest kjent for å ha gitt navn til Warszawapakten under den kalde krigen. Gamlebyen som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv er en av de største attraksjonene for turister i byen. Det er et godt tilbudet av ting å gjøre i Warszawa

enten du reiser med familien kjæresten eller vennegjengen.

Warszawa – ting å gjøre for deg som reiser med barn

Reiser du med barn til Warszawa kan du få en fin og aktiv ferie. Like sør for sentrum ligger badelandet Wodny Park. Her er det forskjellige sklier og bassenger kunstige fossefall og boblebad. Stedet har også en egen restaurant. I Lazienkiparken kan du leie en robåt og ro rundt på den vesle innsjøen og mate svanene. Ta en tur i dyrehagen hvor du kan se over 5 000 forskjellige dyrearter. Denne dyrehagen er også med i forskjellige programmer som redder utrydningstruede dyrearter så her kan du se sjeldne dyr.

Utflukter og aktiviteter i Warszawa

De fleste velger å starte oppholdet i Warszawa med en tur i gamlebyen. Her finner du svært mange severdigheter som Slottsplassen med slottet Sigismundsøylen kobbertakspalasset og jesuittkirken for å nevne noen. Ta deg også tid til et elvecruise på Vistula. Det er flere arrangører som tilbyr forskjellige guidede turer i byen. Hva med en omvisning av kommunistiske monumenter og arv med snacks og drikke? Bli med i en gammel van fra kommunisttiden og la guiden vise deg rundt til severdigheter fra kommunisttiden. Hvis du er i byen om sommeren kan du også legge en tur til bystranden langs Vistula. Dette har blitt et stadig mer populært område for byens lokalbefolkning.

Besøk de mange museene i Warszawa

Det er et stort utvalg av museer i byen. Hvis det skulle regne en dag i løpet av ferien din kan du legge turen til ett eller flere av disse. Flere av museene her er knyttet til andre verdenskrig og her finner du blant annet Gestapo-museet Pawiak fengselsmuseet og Muzeum Wojska Polskiego som er museet til den polske hæren. Men du finner også hyggeligere museer her som Chopin-museet for den som er interessert i klassisk musikk. Eller hva med en tur til det vesle museet Czar PRL som viser hvordan en vanlig polsk familie levde i kommunisttiden? Ta også en tur til vitensenteret i Warszawa men vær oppmerksom på at det kan være lange køer her.

Opplev matkulturen i Warszawa

For å få en god innføring i mat- og drikkekulturen i Polen kan du bli med på en av de mange kulinariske rundturene i Warszawa. Du kan for eksempel bli med på en utelivstur med drikke. Kanskje vil du delta på et polsk matlagingskurs med mat og drikke? Ta også turen til en av de mange "melkebarene" som i motsetning til det man skulle forvente ikke serverer melkeprodukter. Dette er restauranter fra kommunisttiden som serverer god mat til rimelige priser.

Kart

Discover neighborhoods in Warszawa

Sentrum

Spennende butikker er én av grunnene til at mange liker Sentrum. Du bør også ta turen til Kultur- og vitenskapspalasset og Copernicus vitenskapssenter, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Sentrum stasjon.

ShoppingSjømatKulturell aktivitet

Wola

Historiske steder og koselige kaffebarer er bare noe av det som gjør Wola verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Museum for Warzsawa-opprøret og Warsaw Trade Tower.

SightseeingTurTemapark

Gamlebyen

Det historiske hjertet av den polske hovedstaden kan friste med blant annet vakre bytorg, et kongelig slott og en tidløs sjarm.

RomantiskSjømatGåturer

Srodmiescie

Spennende butikker er én av grunnene til at mange liker Srodmiescie. Du bør også ta turen til Kultur- og vitenskapspalasset og Copernicus vitenskapssenter, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Sentrum stasjon.

Kulturell aktivitetSjømatShopping

Mokotow

Spennende butikker og historiske steder er bare noe av det som gjør Mokotow verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Sadyba Best kjøpesenter og Museet for polsk militær teknologi.

MuseumShoppingØkonomi

Ochota

Spennende butikker og historiske steder er bare noe av det som gjør Ochota verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Blue City og Polens nasjonale bibliotek.

GåturerShoppingSki