Opplev alt du kan gjøre i Østlandet. Her kan du være med på shopping eller ski. I tillegg kan du se populære severdigheter som Holmenkollen skimuseum og Holmenkollbakken.

Kjent for

Shopping, Middag og Skyskrapere

Se på kartet

Hvor du bør bo i Østlandet

Oslo sentrum
Bilde av Oslo sentrum

Oslo sentrum

Museer, Slott, Festivaler

Interessante museer er bare én av grunnene til at mange drar til Oslo sentrum. For å få med deg attraksjoner som Stortinget er det bare å hoppe på metroen på Christiania Torv trikkestasjon eller Wessels Plass trikkeholdeplass.

Frogner
Bilde av Frogner

Frogner

Museer, Kafeer, Tur

Spennende museer, hyggelige kaféer og spennende butikker er bare noe av det som trekker folk til Frogner. Mens du er her, bør du også få med deg Aker brygge og Vigeland-museet, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på Skillebekk trikkeholdeplass eller Skarpsno trikkeholdeplass.

Gamle Oslo
Bilde av Gamle Oslo

Gamle Oslo

Skyskrapere, Shopping, Middag

Spennende butikker, god mat og spennende museer er bare noe av det som trekker folk til Gamle Oslo. Mens du er her, bør du også få med deg Operahuset i Oslo og Munch-museet, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på Oslo Hospital trikkeholdeplass eller St. Halvards plass trikkestasjon.

Holmenkollen
Bilde av Holmenkollen

Holmenkollen

Ski, Utflukter, Avslapping

God mat er bare én av grunnene til at Holmenkollen er verdt et besøk. Du bør også ta turen til blant annet Holmenkollbakken, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Voksenlia t-banestasjon eller Voksenlia stasjon.

Majorstua
Bilde av Majorstua

Majorstua

Kafeer, Shopping, Museer

Det er mye å utforske i Majorstua, blant annet spennende butikker og god mat. Du bør også få med deg populære attraksjoner som Frognerparken og Vigelandsparken, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Vigelandsparken holdeplass eller Frogner stadion stasjon.

Skøyen
Bilde av Skøyen

Skøyen

Museer, Gåturer, Rafting

Interessante museer er bare én av grunnene til å dra til Skøyen. Vil du se kjente severdigheter som Vigelandsparken og Vigeland-museet, er det bare å hoppe på metroen på Skøyen trikkeholdeplass eller Thune trikkeholdeplass. .

De mest populære hotellene i Østlandet

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Bilde av Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
4 out of 5
Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
1 436 kr per natt
31. aug.–1. sep.
4.3/5Utmerket! (5,384 anmeldelser)

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Ullensaker og 52 kilometer unna Norsk varemesse, Munch-museet og Oslo Spektrum. Dessuten ligger Grorud kirke ...

4.3/5Utmerket! (5,384 anmeldelser)

"Hyggelig personale i respsjonen/restaurant. Likte ikke dobbel dyne, burde være to separate."…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Bilde av Park Inn by Radisson Oslo Airport
Park Inn by Radisson Oslo Airport
4 out of 5
Henrik Ibsens Vei; Terminal Building, Gardermoen, Ullensaker
1 346 kr per natt
31. aug.–1. sep.
4.3/5Utmerket! (3,208 anmeldelser)

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Ullensaker og 40 kilometer unna Norsk varemesse, Grorud kirke og Groruddalen golfklubb. Dessuten ligger Munch-museet ...

4.3/5Utmerket! (3,208 anmeldelser)

"Meget bra hotell og service...litt dårlig utvalg av mat når man kommer sent på innsjekk på kvelden"…"

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019

Park Inn by Radisson Oslo Airport
Bilde av Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
3.5 out of 5
Museumsvegen 26, Gardermoen, Ullensaker
986 kr per natt
6. sep.–7. sep.
3.9/5Veldig bra! (1,247 anmeldelser)

Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 minutters gange unna Forsvarets flysamling og Ullensaker museum. Dessuten ligger SAS-museet og Ullensaker golfklubb ...

3.9/5Veldig bra! (1,247 anmeldelser)

"Kort fortalt: fint hotell og hyggelig personale. Frokosten var helt ok. Standarden på selve hotellrommet var litt skuffende når hotellet ellers er så flott."…"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West

Populære severdigheter i Østlandet

Vikingskipshuset
Bilde av Vikingskipshuset

Vikingskipshuset

Gå gjennom de ulike spennende utstillingene ved Vikingskipshuset, et godt besøkt museum i Oslo. Dette fotgjengervennlige området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Vigelandsparken
Bilde av Vigelandsparken

Vigelandsparken

Opplev naturen med en tur til Vigelandsparken, et populært grøntområde i Oslo. Dette kulturelle området er kjent for sine mange restauranter og har teatre du også bør oppleve.

Fram-museet
Bilde av Fram-museet

Fram-museet

Se på de ulike interessante utstillingene ved Fram-museet, et godt besøkt museum i Oslo. Dette kulturelle området har teatre du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Kon Tiki-museet
Bilde av Kon Tiki-museet

Kon Tiki-museet

Ta en kikk på de ulike interessante utstillingene ved Kon Tiki-museet, et populært museum i Oslo. Dette kulturelle området er kjent for sine mange restauranter og har teatre du også bør oppleve.

Oslo vinterpark
Bilde av Oslo vinterpark
Bilde levert av Oslo Winter Park

Oslo vinterpark

Stå ned bakkene ved Oslo vinterpark, et populært skiområde i Oslo. Dette fotgjengervennlige området er kjent for sine mange restauranter og har interessante museer du også bør oppleve.

Kulturhistorisk museum
Bilde av Kulturhistorisk museum

Kulturhistorisk museum

Se på de ulike fascinerende utstillingene ved Kulturhistorisk museum, et populært museum i Oslo. Dette kulturelle området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.