Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

LillehammerNorge

Lillehammer er en perle som har fått internasjonal anerkjennelse gjennom OL i 1994 og TV-serien Lilyhammer. Stikkord er urbanitet, opplevelser og vakker natur.

Lillehammer ligger vakkert til i Gudbrandsdalen, og stedet har virkelig en nasjonalromantisk atmosfære over seg. I og med at Lillehammer er en innlandsdestinasjon, blir det gjerne ekstra varmt om sommeren og dertil kaldt om vinteren. En reise til Lillehammer innebærer dermed utmerkede tur- og aktivitetsforhold om sommeren og gode vintersportsforhold om vinteren.

En ferie på Lillehammer gir deg også muligheten til å benytte deg av tilbudene ellers i regionen. Om vinteren lokker Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gålå og Sjusjøen med fantastiske vintersportsforhold. Om sommeren tar du heller med barna til Hunderfossen Familiepark eller Lilleputthammer, som ligger kun 10 minutter med bil fra Lillehammer sentrum.

Lillehammer er et utmerket utgangspunkt hvis du liker sykkelsport. Test formen med terrengsykkelen eller sykle Mjøsa rundt –Lillehammer omegn har strålende forhold å by på. Ønsker du et mer behagelig fremkomstmiddel, kan du prøve ridning. Dalseterstallen og Åsli Ridesenter gir deg alt du trenger i sommersesongen.

Lillehammer er fortsatt veldig stolte av å ha arrangert OL i 1994. Besøk Norges Olympiske Museum for å gjenoppleve folkefesten. Du kan også velge å se deg om på egen hånd – reis til Lysgårdsbakkene, hvor åpningsseremonien ble avholdt, eller se Lillehammer Olympiske Bob- og akebane. Prøv deg på bobrafting, hvor du kommer opp i nesten 100 kilometer i timen. Ellers er det en lang rekke andre tryggere aktiviteter å ta seg til i Håkons Hall.

Foretrekker du å holde deg i bykjernen, har du mange tilbud å velge mellom – spesielt i området rundt Storgata. Her kryr det av restauranter som byr på matretter av kortreiste, nydelige råvarer og eksotiske smaksopplevelser. Lillehammer Kino gir deg filmopplevelsene, mens du kan nyte kvelden på det kjente utestedet Brenneriet. Er du på en weekendtur til Lillehammer kan du være sikker på at det er mye liv i byen!

Lillehammer har det meste – byliv, shopping og kultur på den ene siden, og vakker natur på den andre siden. Byen er like velegnet for familier, som den er for romantiske helgeutflukter eller kompisturer. Ta turen til Lillehammer for å nyte det beste fra to verdener!

De mest populære hotellene i Lillehammer

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Scandic Lillehammer Hotel
Scandic Lillehammer Hotel
4 out of 5
Turisthotelvegen 6, Lillehammer

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Lillehammer og 15 minutters gange unna Norwegian Olympic Museum, Maihaugen og Lillehammer ...

4.2/5Very Good! (748 anmeldelser)
Hyggelig hotell

"Supert familiehotell"…"

Anmeldelse skrevet 27. des. 2019

Scandic Lillehammer Hotel
Clarion Collection Hotel Hammer
Clarion Collection Hotel Hammer
3.5 out of 5
Storgata 108 B, Lillehammer
1 390 kr
per natt
17. apr.–18. apr.

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Lillehammer og 10 minutters gange unna Norwegian Vehicle Museum, Lillehammer Art Museum og BJERKEBÆK - SIGRID UNDSETS ...

4.4/5Wonderful! (419 anmeldelser)

"Sentralt og koselig hotell med blide og hjelpsomme ansatte."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Clarion Collection Hotel Hammer
First Hotel Breiseth
First Hotel Breiseth
3 out of 5
Jernbanegata 1-5, Lillehammer
1 169 kr
per natt
3. apr.–4. apr.

Dette hotellet ligger i Lillehammer og få skritt unna Lillehammer kunstmuseum og Lillehammer Art Museum. Dessuten ligger Norwegian Vehicle Museum og BJERKEBÆK ...

3.7/5Good! (866 anmeldelser)

"Oppholdet var bare en natt, men var meget godt slik vi opplevde det. Hotellet kan godt anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 28. des. 2019

First Hotel Breiseth

Anmeldelser av Lillehammer

4.4

Populært reisemål

5 - Fantastisk
14
5 - Fantastisk 41.1764705882353%
4 - Bra
18
4 - Bra 52.94117647058823%
3 - OK
2
3 - OK 5.882352941176471%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

4/5 - Bra

Verifisert reisende

21. jun. 2019

Fin og sjarmerende by.

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

1. jun. 2019

Flott sted, med mye å se. Jeg hadde med meg en amerikaner, som aldri har vært i Norge tidligere. Hun var overveldet over alt hun så. Naturen, hotellet, familieparken, kirker, gamle bygninger og såklart OL-anleggene.