Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

LillehammerNorge

Lillehammer er en perle som har fått internasjonal anerkjennelse gjennom OL i 1994 og TV-serien Lilyhammer. Stikkord er urbanitet, opplevelser og vakker natur.

Lillehammer ligger vakkert til i Gudbrandsdalen, og stedet har virkelig en nasjonalromantisk atmosfære over seg. I og med at Lillehammer er en innlandsdestinasjon, blir det gjerne ekstra varmt om sommeren og dertil kaldt om vinteren. En reise til Lillehammer innebærer dermed utmerkede tur- og aktivitetsforhold om sommeren og gode vintersportsforhold om vinteren.

En ferie på Lillehammer gir deg også muligheten til å benytte deg av tilbudene ellers i regionen. Om vinteren lokker Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gålå og Sjusjøen med fantastiske vintersportsforhold. Om sommeren tar du heller med barna til Hunderfossen Familiepark eller Lilleputthammer, som ligger kun 10 minutter med bil fra Lillehammer sentrum.

Lillehammer er et utmerket utgangspunkt hvis du liker sykkelsport. Test formen med terrengsykkelen eller sykle Mjøsa rundt –Lillehammer omegn har strålende forhold å by på. Ønsker du et mer behagelig fremkomstmiddel, kan du prøve ridning. Dalseterstallen og Åsli Ridesenter gir deg alt du trenger i sommersesongen.

Lillehammer er fortsatt veldig stolte av å ha arrangert OL i 1994. Besøk Norges Olympiske Museum for å gjenoppleve folkefesten. Du kan også velge å se deg om på egen hånd – reis til Lysgårdsbakkene, hvor åpningsseremonien ble avholdt, eller se Lillehammer Olympiske Bob- og akebane. Prøv deg på bobrafting, hvor du kommer opp i nesten 100 kilometer i timen. Ellers er det en lang rekke andre tryggere aktiviteter å ta seg til i Håkons Hall.

Foretrekker du å holde deg i bykjernen, har du mange tilbud å velge mellom – spesielt i området rundt Storgata. Her kryr det av restauranter som byr på matretter av kortreiste, nydelige råvarer og eksotiske smaksopplevelser. Lillehammer Kino gir deg filmopplevelsene, mens du kan nyte kvelden på det kjente utestedet Brenneriet. Er du på en weekendtur til Lillehammer kan du være sikker på at det er mye liv i byen!

Lillehammer har det meste – byliv, shopping og kultur på den ene siden, og vakker natur på den andre siden. Byen er like velegnet for familier, som den er for romantiske helgeutflukter eller kompisturer. Ta turen til Lillehammer for å nyte det beste fra to verdener!

De mest populære hotellene i Lillehammer

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Scandic Lillehammer Hotel
Scandic Lillehammer Hotel
4 out of 5
Turisthotelvegen 6, Lillehammer
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 090 kr per natt

Dette hotellet ligger i den historiske bydelen og 15 minutters gange unna Norwegian Olympic Museum, Maihaugen og Lillehammer Art Museum. Dessuten ligger Lillehammer ...

4.2/5Very Good! (783 anmeldelser)
Alltid bra

"Flott opphold som alltid. Eneste som trekker ned er smale enkeltsenger og små dusjer (for oss store). Service, mat, renhold er alltid upåklagelig"…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

Scandic Lillehammer Hotel
Scandic Victoria
Scandic Victoria
4 out of 5
Storgata 84B, Lillehammer
Prisen er 1 025 kr per natt

Dette hotellet med golfmuligheter ligger midt i hjertet av Lillehammer og 5 minutters gange unna Norwegian Vehicle Museum, Lillehammer Art Museum og Lillehammer ...

3.8/5Good! (793 anmeldelser)

"Flotte rom og senger. Bråk fra oppussingsarbeid tidlig om morgenen."…"

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2020

Scandic Victoria
First Hotel Breiseth
First Hotel Breiseth
3 out of 5
Jernbanegata 1-5, Lillehammer
Prisen er 901 kr per natt

Dette hotellet ligger i Lillehammer og få skritt unna Lillehammer kunstmuseum og Lillehammer Art Museum. Dessuten ligger Norwegian Vehicle Museum og BJERKEBÆK ...

3.8/5Good! (894 anmeldelser)

"Rene rom, god service, kommer igjen en annen gang."…"

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2020

First Hotel Breiseth

Anmeldelser av Lillehammer

4.4

Populært reisemål

5 - Fantastisk
14
5 - Fantastisk 41.1764705882353%
4 - Bra
18
4 - Bra 52.94117647058823%
3 - OK
2
3 - OK 5.882352941176471%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

4/5 - Bra

Verifisert reisende

21. jun. 2019

Fin og sjarmerende by.

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

1. jun. 2019

Flott sted, med mye å se. Jeg hadde med meg en amerikaner, som aldri har vært i Norge tidligere. Hun var overveldet over alt hun så. Naturen, hotellet, familieparken, kirker, gamle bygninger og såklart OL-anleggene.

Byer nær Lillehammer

Gjøvik som inkluderer kulturarv

Gjøvik

Øyer

Øyer

Hafjell

Hafjell