Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

LillehammerNorway

Lillehammer er en perle som har fått internasjonal anerkjennelse gjennom OL i 1994 og TV-serien Lilyhammer. Stikkord er urbanitet, opplevelser og vakker natur.

Lillehammer ligger vakkert til i Gudbrandsdalen, og stedet har virkelig en nasjonalromantisk atmosfære over seg. I og med at Lillehammer er en innlandsdestinasjon, blir det gjerne ekstra varmt om sommeren og dertil kaldt om vinteren. En reise til Lillehammer innebærer dermed utmerkede tur- og aktivitetsforhold om sommeren og gode vintersportsforhold om vinteren.

En ferie på Lillehammer gir deg også muligheten til å benytte deg av tilbudene ellers i regionen. Om vinteren lokker Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gålå og Sjusjøen med fantastiske vintersportsforhold. Om sommeren tar du heller med barna til Hunderfossen Familiepark eller Lilleputthammer, som ligger kun 10 minutter med bil fra Lillehammer sentrum.

Lillehammer er et utmerket utgangspunkt hvis du liker sykkelsport. Test formen med terrengsykkelen eller sykle Mjøsa rundt –Lillehammer omegn har strålende forhold å by på. Ønsker du et mer behagelig fremkomstmiddel, kan du prøve ridning. Dalseterstallen og Åsli Ridesenter gir deg alt du trenger i sommersesongen.

Lillehammer er fortsatt veldig stolte av å ha arrangert OL i 1994. Besøk Norges Olympiske Museum for å gjenoppleve folkefesten. Du kan også velge å se deg om på egen hånd – reis til Lysgårdsbakkene, hvor åpningsseremonien ble avholdt, eller se Lillehammer Olympiske Bob- og akebane. Prøv deg på bobrafting, hvor du kommer opp i nesten 100 kilometer i timen. Ellers er det en lang rekke andre tryggere aktiviteter å ta seg til i Håkons Hall.

Foretrekker du å holde deg i bykjernen, har du mange tilbud å velge mellom – spesielt i området rundt Storgata. Her kryr det av restauranter som byr på matretter av kortreiste, nydelige råvarer og eksotiske smaksopplevelser. Lillehammer Kino gir deg filmopplevelsene, mens du kan nyte kvelden på det kjente utestedet Brenneriet. Er du på en weekendtur til Lillehammer kan du være sikker på at det er mye liv i byen!

Lillehammer har det meste – byliv, shopping og kultur på den ene siden, og vakker natur på den andre siden. Byen er like velegnet for familier, som den er for romantiske helgeutflukter eller kompisturer. Ta turen til Lillehammer for å nyte det beste fra to verdener!

De mest populære hotellene i Lillehammer

Scandic Lillehammer Hotel
Scandic Lillehammer Hotel
4 out of 5
Turisthotelvegen 6, Lillehammer
Prisen er 1 085 kr per natt fra 20. nov. til 21. nov.

Dette hotellet ligger i den historiske bydelen og 15 minutters gange unna Norwegian Olympic Museum, Maihaugen og Lillehammer Art Museum. Dessuten ligger Lillehammer ...

4.2/5Very Good! (861 anmeldelser)

"Stort og fullbooket hotell, noe slitent,men rent og fint. Hyggelig betjening og renholder. God frokost."…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2020

Scandic Lillehammer Hotel
Clarion Collection Hotel Hammer
Clarion Collection Hotel Hammer
3.5 out of 5
Storgata 108 B, Lillehammer
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 293 kr per natt fra 6. nov. til 7. nov.

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Lillehammer og 10 minutters gange unna Norwegian Vehicle Museum, Lillehammer Art Museum og BJERKEBÆK - SIGRID UNDSETS ...

4.4/5Wonderful! (485 anmeldelser)

"Veldig fornøyd med det hele"…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2020

Clarion Collection Hotel Hammer
First Hotel Breiseth
First Hotel Breiseth
3 out of 5
Jernbanegata 1-5, Lillehammer
Prisen er 730 kr per natt fra 14. nov. til 15. nov.

Dette hotellet ligger i Lillehammer og få skritt unna Lillehammer kunstmuseum og Lillehammer Art Museum. Dessuten ligger Norwegian Vehicle Museum og BJERKEBÆK ...

3.8/5Good! (896 anmeldelser)

"Supert alt sammen! Fint rom, ryddig, god mat, hyggelig og veldig serviceinnstilt personale!!"…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2020

First Hotel Breiseth
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferieboliger i Lillehammer

Lillehammer Fjellstue
Lillehammer Fjellstue
3 out of 5
Nordsetervegen 1330, Lillehammer

Dette leilighetshotellet, som ligger på fjellet, befinner seg rett ved skiløypene i Lillehammer, 0,3 kilometer unna Nevra Ski og 15 kilometer unna Sjusjøen Skisenter ...

4.3/5Excellent! (177 anmeldelser)
Overnatting på fjellet.

"Fikk en bra leilighet oppå fjellet. Hyggelig mottakelse da vi kom.Leligheten var fin og ren , og vaskemidler sto klart til oss. Vi var godt fornøyde med oppholdet."…"

Anmeldelse skrevet 10. jul. 2020

Lillehammer Fjellstue
Jorekstad Ferieleiligheter
Jorekstad Ferieleiligheter
3 out of 5
Jørstadmovegen 690, Lillehammer
Prisen er 1 850 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.

Dette leilighetshotellet er familievennlig og ligger ved en elv i Lillehammer, 0,2 kilometer unna Jorekstad Waterpark og 10 kilometer unna Norwegian Olympic ...

3.9/5Good! (19 anmeldelser)
Helt ok - grei overnatting.

"Familie på fem. Helt ok. Skuffende at wifi ikke virket da det var opplyst at det var."…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2020

Jorekstad Ferieleiligheter
Birkebeineren Apartments
Birkebeineren Apartments
3.5 out of 5
Birkebeinervegen 24, Lillehammer
Prisen er 1 397 kr per natt fra 28. okt. til 29. okt.

Dette leilighetshotellet ligger i Lillehammer og 10 minutters gange unna Norwegian Olympic Museum og BJERKEBÆK - SIGRID UNDSETS HOME. Dessuten ligger Norwegian ...

4.7/5Exceptional! (15 anmeldelser)
Fin og stor leilighet

"Stor og fin leilighet, godt utstyrt med to bad . Litt langt unna sentrum ( bratt ) men med bil er det ikke noe problem. Flott møblert terasse og stort oppholdsrom. Minus for harde senger og lytt mellom etasjene.... ligger fint til på stampesletta 😄"…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2020

Birkebeineren Apartments
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Lillehammer

Maihaugen
Bilde av Maihaugen

Maihaugen

4.5/5(12 anmeldelser)

Sett av tid til å gå gjennom utstillingene ved Maihaugen når du besøker Lillehammer. Bli med på aktiviteter som skigåing mens du er i området.

Anmeldelser av Lillehammer

4.4

Populært reisemål

5 - Fantastisk
14
5 - Fantastisk 41.1764705882353%
4 - Bra
18
4 - Bra 52.94117647058823%
3 - OK
2
3 - OK 5.882352941176471%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

4/5 - Bra

Verifisert reisende

21. jun. 2019

Fin og sjarmerende by.

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

1. jun. 2019

Flott sted, med mye å se. Jeg hadde med meg en amerikaner, som aldri har vært i Norge tidligere. Hun var overveldet over alt hun så. Naturen, hotellet, familieparken, kirker, gamle bygninger og såklart OL-anleggene.

Byer nær Lillehammer

Gjøvik som inkluderer kulturarv

Gjøvik

Bilde tatt av Aileen Bårdsen

Øyer