Bilutleie i Mercedes

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Mercedes

Bilde tatt av Jesús Rangel Mendez

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Mercedes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Mercedes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Mercedes?
Når du avbestiller en leiebilbestilling minst seks timer før henting, har du vanligvis krav på full refusjon. Det finnes likevel enkelte unntak, så det er en god idé å se gjennom bestillingsinformasjonen og avbestillingsreglene for bilen. Hvis du ikke finner svaret, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Mercedes?
Liten størrelse, men store fordeler. Økonomibiler er det mest populære valget i Mercedes. De er enkle å manøvrere og parkere, noe som er ideelt hvis du skal drive med bykjøring. Denne pålitelige biltypen kjører også langt på literen, så det er billig farte rundt, Er du på utkikk etter en større bil, kan du ta en titt på våre mellomstore, store og premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Mercedes?
Alle vet at Mercedes er en av de beste feriedestinasjonene i McAllen. Det finnes imidlertid flere andre fantastiske steder å utforske hvis du bestiller leiebil og får klampen i bånn. Her har du noen tips som gjør at reisen får en perfekt start:

  • Omtrent 190 km fra Mercedes finner du Corpus Christi, som er manges favoritt. Med attraksjoner som Corpus Christi Museum of Science and History er det ikke mangel på ting å se og gjøre.
  • En annen destinasjon som er populær blant reisende, er Port Mansfield, rundt 65 km unna. New Fishing Pier er bare én av mange årsaker til at folk elsker dette stedet.
  • Kom deg litt bort fra kjas og mas i byen ved å ta turen til Aransas National Wildlife Refuge, omtrent 250 km fra Mercedes. Dette er et flott sted å dra til for å komme i kontakt med naturen igjen.

Hvorfor skal jeg leie bil i Mercedes gjennom Expedia?
Du kan spare mye hos Expedia. Uansett om du ser etter noe til hele reiseselskapet eller bare deg selv, kan du sammenligne tilbud fra leiebilselskaper i Mercedes. Med våre eksklusive tilbud og rabatter kan du enkelt finne den best mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og overnatting for å oppnå enda større besparelser. Ser du etter ting å gjøre i Mercedes, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Mercedes hos Expedia?
Expedia gjør det lett å sammenligne tilbud, priser og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Mercedes med flyreise eller hotell for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Mercedes?
I Mercedes må sjåfører være minst 18 år for å kunne leie bil. Unge sjåfører må imidlertid regne med strengere restriksjoner og ekstra gebyrer. Mange bilutleiebyråer krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til den vanlige leieprisen. Dette skal dekke ulykkesrisikoen. Selv om mange typer biler (som kompakt- og økonomibiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie større biler eller SUV-er.
Hva trenger jeg for å leie bil i Mercedes?
Før du kan dra på biltur i Mercedes, trenger du et gyldig førerkort og kredittkort. Hvis du ikke vil bruke forsikringen til leiebilselskapet, må du også legge frem dokumentasjon på at du har en egen forsikring. Slike regler kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du bestemmer deg for leiebilbyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Mercedes?
og var de to laveste prisene per dag tilbudt leiebilkunder i Mercedes de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Mercedes?
Expedia gjør det enkelt å bestille en billig langtidsleiebil i Mercedes. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å se alle valgmulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Mercedes hvis jeg er under 25?
Om du kan leie bil i Mercedes når du er under 25, avhenger ofte av utleieselskapet du velger. Enkelte leverandører krever et ekstra gebyr for sjåfører mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noen ekstra gebyrer for denne aldersgruppen. Sørg for at du sjekker betingelsene og vilkårene til leiebilselskapet du har valgt, for å unngå dyre overraskelser ved henting.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Mercedes?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere ut fra flere forskjellige faktorer, inkludert biltype og sjåførens alder. Pass på å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du gjør et valg.