Bilutleie i Mercedes

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Mercedes

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Mercedes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Mercedes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Mercedes?
Strekk reisebudsjettet enda litt lenger i Mercedes med leiebilpriser så lave som per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Harlingen, TX (HRL-Valley internasjonale flyplass)?
Dollar og Enterprise ligger ikke langt fra Harlingen, TX (HRL-Valley internasjonale flyplass), så du behøver ikke å vente lenge før du kan sette deg bak rattet og dra av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Mercedes?
Hvis du må endre planene dine, kvalifiserer de fleste bestillinger for en full refusjon. Du må bare gi oss beskjed minimum seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Du bør sjekke avbestillingsreglene for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reisebekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Mercedes?
Mange besøkende i Mercedes går for biler i økonomiklassen. Bilister liker dem fordi de er overkommelige i pris. Størrelsen gjør dem dessuten velegnet for å utforske byer der gatene er smale og parkeringsplassene er små. Men valgmulighetene stopper ikke der, for du kan også velge kompakte, mellomstore og store biler. Uansett om du holder deg i Mercedes finner veien videre, har vi bilen for deg.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Mercedes?
Kjører du selv, er det lett som en plett å utforske regionen. Mercedes er et godt utgangspunkt, men det er mye annet du også kan få med deg. Bestill en leiebil, legg bagasjen i bagasjerommet og sjekk ut disse flotte stedene:

  • Corpus Christi har et vell av attraksjoner og ligger omtrent 190 km fra Mercedes. Er dette reisens første stopp? Da bør du følge skiltingen mot Texas State Aquarium, et av byens høydepunkter.
  • En annen by som er en favoritt blant mange reisende, er Kingsville, rundt 150 km unna. Texas A&M University – Kingsville er bare én av mange årsaker til at folk fortsetter å komme tilbake til dette stedet.
  • Få et avbrekk fra det evige maset i byen ved å ta turen til Aransas National Wildlife Refuge, rundt 250 km fra Mercedes. Dette er stedet å dra til to get your fill of nature.

Hvorfor skal jeg leie bil i Mercedes gjennom Expedia?
Du kan spare mye hos Expedia. Uansett om du er på jakt etter noe til hele familien eller bare deg selv, kan du søke blant tilbudene fra leiebilselskaper i Mercedes. Med våre eksklusive tilbud og rabatter kan du finne den lavest mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og overnatting for å spare ytterligere. Ser du etter ting å gjøre i Mercedes, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Mercedes hos Expedia?
Expedia gjør det raskt og enkelt å sammenligne priser, tilbud og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra andre kunder. Kombiner bestillingen av leiebil i Mercedes med flyreise eller hotell for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Mercedes?
Sjåfører må være minst 18 år. Det er imidlertid noen aldersrelaterte krav du bør være klar over før du reserverer leiebil i Mercedes. Hvis du er en ung sjåfør, krever de fleste leiebilselskaper ekstra gebyrer, og bilkategoriene du kan leie, er ofte begrenset. Kostnaden og aldersgrensen som gjelder, kan imidlertid variere fra selskap til selskap, og derfor kan det være lurt å bruke litt tid på å sammenligne regler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Mercedes?
To ting: gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Mange leiebilselskaper tilbyr også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil bruke den. Sørg for at du sjekker kravene i avtalen for å unngå unødvendige problemer.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Mercedes?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en billig leiebil i Mercedes . Den nest beste prisen var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Mercedes?
Ja, så du trenger ikke å bestille leiebilen på nytt midt i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å finne en bil som er din hele ferien.
Hvor kan jeg leie bil i Mercedes hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie en bil i Mercedes når du er under 25, avhenger ofte av hvilket leiebilselskap du velger. Enkelte leverandører krever et ekstra gebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra betaling for denne aldersgruppen. Pass på at du leser betingelsene og vilkårene til leiebilselskapet du har valgt, for å slippe å betale mer enn forventet når du skal hente bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Mercedes?
Først og fremst bør du velge bilkategori, så bør du lese over leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.