Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i New Orleans

Bilutleie i New Orleans

Det er ikke vanskelig å finne steder for å leie bil i New Orleans. Expedia hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og din ferie til New Orleans. Det er et stort utvalg når det gjelder leiebiler i New Orleans. Byen er viden kjent for sitt levende karneval- og musikkmiljø og rike kulturarv.

En storbyferie i New Orleans, som har i underkant av 500 000 innbyggere, kan fint kombineres med utflukter ut av byen for å se seg litt rundt. En leiebil i New Orleans gir deg friheten til å undersøke området rundt byen og andre nærliggende byer.

Gode leiebilmuligheter i New Orleans

Ditt norske førerkort fungerer utmerket hvis oppholdet ditt i USA er kortere enn seks måneder. Noe som kan være greit å ordne i forkant av avreisen til New Orleans, er leiebilforsikringen. Det kan være billigere å ta ut forsikringen hjemme. Leiebiler er stort sett billigere i USA enn i Norge. Dermed kan du unne deg litt ekstra luksus, hestekrefter eller stil, og utvalget av billige leiebiler i New Orleans er stort.

Flyplassen i New Orleans heter Louis Armstrong International Airport, oppkalt etter jazzlegenden Louis Armstrong, og er byens hovedlufthavn. For å komme deg fra lufthavnen og inn til byen kan du velge mellom flybuss, rutebuss, drosje og tog. Alternativt kan du hente ut en leiebil på flyplassen og suse innover mot karnevalsbyen i eget tempo.

Bruk leiebilen til å se New Orleans og området langs Mississippi

Trafikkforholdene i New Orleans, og USA generelt, er en del større enn det vi er vant til i Norge. De har ingen fast fil for stor fart, som det venstre feltet vi er vant med. Alle feltene brukes flittig av amerikanerne. Byene er knyttet sammen av lange, flerfelts motorveier, som er godt skiltet. Dermed vet du i god tid hvilken fil du må ligge i for å komme dit du vil. Med leiebil kan du også reise nordover langs Mississippi-elven. Her ligger det severdigheter på rad og rekke, som vil gjøre oppholdet innholdsrikt. Hvorfor ikke kjøre en tur til Jackson for å oppleve enda mer av Mississippi?

Når det er sagt, så har New Orleans mer enn nok å by på for å holde deg underholdt. Til tross for en tøff historie er byen levende og full av musikk og sjel. De aller fleste har hørt om blant annet Mardi Gras, da byen eksploderer i farger, hornmusikk og liv. Når det gjelder hoteller i New Orleans, er det nok å velge mellom for å gjøre oppholdet komfortabelt. Få gode smaksopplevelser på de mange spisestedene, og både små og store konserter vil få det til å rykke i dansefoten din.

Ordne billig leiebil i New Orleans

Du kan velge å hente leiebilen på flyplassen etter å ha tatt fly til New Orleans, eller du kan hente den etter å ha tatt inn på hotellet. Med kun noen få tastetrykk på Expedia kan du lett velge mellom ulike prisklasser og forskjellige biltyper. Hvorfor vente? Bestill leiebil i New Orleans allerede i dag!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i New Orleans

Hva er den beste prisen på leiebil i New Orleans?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i New Orleans .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i New Orleans?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i New Orleans er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet New Orleans?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i New Orleans?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk New Orleans

Utforsk New Orleans med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!