Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Firenze

Hotell Firenze
Firenze

Tilbud på hotell + fly i Firenze

Vis alle pakketilbud i Firenze

Hoteller i Firenze

Room Mate Luca - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars
668 kr

Room Mate Luca

Via XXVII Aprile 3, Florence - Kart
 
 
"Tittel"
Veldig serviceinnstillt personell, bra froksost, fin beliggenhet
En reisende
Dette hotellet ligger i San Lorenzo og 10 minutters gange unna Cenacolo di Sant'Apollonia, Duomo di Santa Maria del Fiore og …Mer
Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars
1 208 kr

Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

Borgo S.Jacopo, 3/r, Florence - Kart
 
 
"Fint hotell i sentrum av Firenze"
Vi hadde et kjempefint ukesopphold midt i smørøyet, kort avstand til mange av de flotte attraksjonene i byen. Hotellet er fint og rent, personalet er blide og gir veldig god service. Frokostene på takterassen var bare helt fantastiske. Reiser gjerne tilbake og anbefaler gjerne dette hotellet til andre.
Reisende fra norge
Dette hotellet ligger i Oltrarno og få skritt unna Den hellige gledes kirke og Ponte Vecchio. Dessuten ligger Palazzo Pitti …Mer
San Gallo Palace Hotel - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

San Gallo Palace Hotel

Via Lorenzo Il Magnifico 2, Florence - Kart
 
 
"Supert!"
Hotellet ligger litt utenfor bykjernen, men bare en kjapp gåtur unna. Det er flere gode spisesteder i nærheten, og de ansatte på hotellet var flinke til i gode råd om dette. Rommene var stort og fint. Det var til og med badekar! Frokosten var den beste som jeg opplevde i Italia. Anbefales!
Reisende fra Myre
Dette hotellet for romantiske reiser ligger i San Lorenzo og 15 minutters gange unna Firenze botaniske hage og Galleria …Mer
Palazzo Castri 1874 - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

Palazzo Castri 1874

Piazza dell’Indipendenza, 7, Florence - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i San Lorenzo og 10 minutters gange unna San Lorenzo marked, Galleria dell'Accademia og Santa Maria …Mer
Hotel Lungarno - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

Hotel Lungarno

Borgo San Jacopo 14, Florence - Kart
 
 
Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Firenze og få skritt fra Den hellige gledes kirke og …Mer
Hotel Palazzo Benci - Hoteller i Florence
Rating: 3.0 Stars

Hotel Palazzo Benci

Piazza Di Madonna Degli Aldobrandini 3, Florence - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Duomo og få skritt unna Cappelle Medicee og San Lorenzo-kirken. Dessuten ligger Battistero di San …Mer
Orto De Medici Hotel - Hoteller i Florence
Rating: 3.0 Stars

Orto De Medici Hotel

Via San Gallo 30, Florence - Kart
 
 
"Fantastic hotell in the center of Florence."
Very central, you can walk the same road straight to the river Arno and Pitti Palace. It is all on this one road through town. Very friendly staff, always helpful, with directions or timetables. Nice clean rooms. Some rooms with authentic atmosphere and some newer. I stayed in room 77, very nice and quiet.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet for romantiske reiser ligger i San Lorenzo og 5 minutters gange unna Cenacolo di Sant'Apollonia og Galleria …Mer
Hotel Villa Betania - Hoteller i Florence
Rating: 3.0 Stars

Hotel Villa Betania

Viale Poggio Imperiale 23, Florence - Kart
 
 
"Perfekt opphold i Firenze!"
Vi (par i begynnelsen av 30-årene) valgte dette hotellet fordi vi skulle være i Firenze i 2 uker og ikke ønsket å bo midt i den hektiske bykjernen i en så lang periode. Dette viste seg å være et meget godt valg. Det er en spasertur på ca en halvtime til sentrum, men vi trives med å spasere, så dette passet oss godt. Det går også busser meget ofte, så avstanden til sentrum er ikke noe problem! Hotellet ligger meget idyllisk til i et villaområde, og har også en egen hage gjestene kan benytte seg av. Vi hadde noen late formiddager med å lese bok i solen på hotellets terrasse. Rommene er rene og pene, med god størrelse, og en har tilgang på trådløst internett. Betjeningen er svært serviceinnstilt, og spesielt respsjonisten på dagtid var mer enn behjelpelig til å svare på spørsmål, bestille billetter til museum, finne togtider, anbefale butikker ++ Vi fikk også anbefalt noen svært gode restauranter i nærheten når vi ankom på kveldstid. Svært god service! Vi hadde frokost inkludert, og var meget fornøyde med utvalget på frokostbuffeten. Italienere flest spiser croissanter og drikker kaffi til frokost, men for nordmenn som ikke setter pris på kaker til frokost fantes det rundstykker og flere typer godt skinkepålegg og oster. I tillegg fantes det frokostblandinger, frukt og yohgurt. Vi spiste frokost i 13 dager uten å bli lei :)
Anette fra Bergen
Dette hotellet er familievennlig og ligger i Oltrarno i Firenze og 10 minutters gange unna Villa del Poggio Imperiale og …Mer
Hotel Spadai - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

Hotel Spadai

Via dei Martelli, 10, Florence - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Duomo og få skritt unna Palazzo Medici Riccardi, Duomo di Santa Maria del Fiore og San …Mer
Palazzo Mannaioni Suites - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

Palazzo Mannaioni Suites

Via Maffia 17r, Florence - Kart
 
 
Denne leiligheten ligger i Oltrarno og 10 minutters gange unna Piazza Santo Spirito og Palazzo Pitti. Dessuten ligger Ponte …Mer

Søk blant 1 005 hoteller i Firenze


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 271 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide Firenze

  Hotell Firenze: Firenze i Toscana har et stort utvalg av overnattingssteder. Uavhengig av om du er på utkikk etter et billig hotell, et familiehotell, en leilighet eller et romantisk overnattingssted vil du ikke ha problemer med å finne et sted som passer for deg og dine behov her.

  Firenze: Kunst og historie i skjønn forening

  Firenze har røtter som strekker seg mer enn 2 000 år tilbake i tid. Byen har vært hovedstad flere ganger opp gjennom historien, blant annet i kongeriket Etruria og også i republikken Italia i noen få år på 1800-tallet. I dag er Firenze mest kjent for sine historiske bygninger og sitt rike kunst- og kulturliv.

  Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Firenze

  Firenze er full av attraksjoner, og du vil, uansett hvor lang tid du har tenkt til å tilbringe i denne flotte byen, ikke rekke å se alt her. Du kan imidlertid få med deg noen av de viktigste og mest populære severdighetene, som blant annet Uffizi-galleriene, som er kjent langt utenfor Italias og Europas grenser. Her kan du bruke en hel dag på å se berømte malerier som blant annet Botticellis “Venus’ fødsel”. Mer kunst finner du i Galleria dell’Accademia, hvor du kan ta Michelangelos statue av David i nærmere øyesyn, og i Museo Nazionale del Bargello, som byr på muligheten til å studere andre skulpturer av Michelangelo, i tillegg til verk av Donatello.

  Det finnes imidlertid en rekke bygninger her som du også bør få med deg når du først har tatt inn på et av Firenzes hoteller. Katedralen Santa Maria del Fiore og dåpskapellet Battistero di San Giovanni på Piazza del Duomo er blant de mest populære av disse, i tillegg til den berømte broen Ponte Vecchio. Har du tid til overs, kan du i tillegg dra til Piazza della Signoria og se det flotte palasset Palazzo Vecchio og den imponerende Neptun-fontenen.

  Mat og uteliv

  Du vil ha muligheten til å spise godt mens du oppholder deg i Firenze. På de typiske italienske spisestedene her kan du smake regionale spesialiteter som blant annet kjøttretten bistecca alla fiorentina og det usaltede toskanske brødet som du gjerne får servert sammen med maten. Til maten kan du for eksempel nyte et glass Chianti.

  Firenze er en svært populær by blant turistene, og en stor andel av disse kommer fra engelsktalende land, noe som har ført til at det finnes en rekke irske og amerikanske barer og puber i sentrum av byen. Du finner imidlertid også steder som tilbyr en ekte italiensk aperitivo eller drink etter middagen.

  Dra på shopping fra ditt hotell i Firenze

  Det finnes en rekke shoppingmuligheter i sentrum av Firenze. Noen av de mer eksklusive butikkene finner du i gatene Via Tornabuoni og Via della Vigna Nuova, mens området Santo Spirito byr på en mer avslappet og budsjettvennlig handleopplevelse. Vil du oppleve et av markedene i Firenze, kan du ta turen fra ditt hotellrom til det spennende San Lorenzo-markedet, hvor du finner alt fra suvenirer til rimelige skinnvarer.

  Hotellbestilling: Firenze

  Søk etter et hotell i Firenze. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Firenze ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Firenze.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Firenze. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Firenze for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Firenze. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Firenze.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.