Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Firenze

Firenze, Toscana, Italia

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Firenze

Plus Florence
Via Santa Caterina D'Alessandria, 15, Firenze, FI
467 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
4/5Very Good! (1,319 anmeldelser)
Bra hostell

"Bra beliggenhet med gangavstand til det meste i firenze. Rommet var fint og rent. Det er også masse Utstyr tilgjengelig på hostellet, som basseng, solsenger, takterrasse, Bar og restaurant. Vi var her i en helg, da var det mye ungdommer og festing. Våknet flere gang på natta av bråk, selv om det ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

Plus Florence
Firenze Number Nine Wellness Hotel
4 out of 5
Via dei Conti, 9, Firenze, FI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 273 kr
per natt
3. apr.–4. apr.
4.7/5Exceptional! (863 anmeldelser)
Strålende!

"Helt strålende hotell like ved Santa Maria del Fiore midt i Firenze. Og vi må først og fremst rose det fantastiske personalet som gjorde at vi virkelig følte oss velkommen. Innsjekkingen er en samtale i sofa med en av de ansatte. Originalt og koselig. Rommet, en suite, var stort og flott med to toalett, ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Firenze Number Nine Wellness Hotel
Grand Hotel Minerva
4 out of 5
Piazza Santa Maria Novella 16, Firenze, FI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
3 071 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
4.7/5Exceptional! (608 anmeldelser)
Flott hotell med god beliggenhet

"Flott hotell med strålende beliggenhet. Meget sentralt - kort vei til alt. Fine rom og gode senger. Hyggelig hjelpsom betjening. Fint uteområde på taket med svømmebasseng og sittegrupper. Nydelig utsikt. Vi kommer gjerne igjen til både Firenze og hotel Minerva."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Grand Hotel Minerva
Palazzo Graziani
Borgo Pinti, 13, Firenze, FI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
747 kr
per natt
30. mar.–31. mar.
4.6/5Exceptional! (407 anmeldelser)

"Flott beligenhet og gode priser. Litt kjedelig frokost . Anbefales"…"

Anmeldelse skrevet 15. mai 2019

Palazzo Graziani
Hotel Spadai
4 out of 5
Via dei Martelli, 10, Firenze, FI
Hent priser
4.8/5Exceptional! (1,168 anmeldelser)

"Everything was perfect, very good breakfasr, location and rooms"…"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2020

Hotel Spadai
Relais Piazza Signoria
Via Vacchereccia 3, Firenze, FI
Gratis avbestilling
1 985 kr
per natt
1. apr.–2. apr.
4.7/5Exceptional! (468 anmeldelser)

"Buena ubicacion. La habiatacion limpia, ordenada, tiene una pequeña cocina con frigobar. Lo unico que no me gustó tanto fue la cama un poco dura para mi gusto, pero igual pasamos una noche tranquila. Super recomendado este establecimiento!"…"

Anmeldelse skrevet 20. apr. 2019

Relais Piazza Signoria
Solo Experience Hotel
4 out of 5
Via Del Canto Dei Nelli 2, Firenze, FI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 390 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
4.7/5Exceptional! (189 anmeldelser)
Best 4-star hotell I’ve ever been to!

"One of the best 4-star hotels I’be been to! Comfort, style, room size, location, service and food was top notch! Also unlimited free coffee, ice-tea and water the whole day in the breakfast area. You will not regret your stay!"…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Solo Experience Hotel
Grand Hotel Cavour
4 out of 5
Via Del Proconsolo 3, Firenze, FI
2 557 kr
per natt
4. apr.–5. apr.
4.3/5Excellent! (1,920 anmeldelser)
10/10

"Fantastisk opplevelse. Flott service og hotellet låg i hjertet av Firenze. Fantastisk takterrasse med bar i tillegg."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019

Grand Hotel Cavour
Hotel Duomo
3 out of 5
Piazza Del Duomo 1, Firenze, FI
2 426 kr
per natt
20. apr.–21. apr.
4.4/5Wonderful! (530 anmeldelser)
Perfect location!

"Perfect location just by the Santa Maria del Fiore. Great resturants near by, good service at the hotel and the room was nice too, a bit small, but besides that it was good. Would recommend this hotel."…"

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019

Hotel Duomo
Hotel Calimala
4 out of 5
Via Calimala 2, Firenze, Città Metropolitana di Firenze
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 324 kr
per natt
3. apr.–4. apr.
4.8/5Exceptional! (79 anmeldelser)

"This was our first trip to Italy. We absolutely loved Hotel Calimala. It was the perfect location. We could walk to everything including the train station. The staff was very friendly and helpful with anything we needed. The rooms were very clean and the bathroom soaps were very nice and smelled ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Hotel Calimala
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Firenze
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Firenze

Hotell Firenze: Firenze i Toscana har et stort utvalg av overnattingssteder. Uavhengig av om du er på utkikk etter et billig hotell, et familiehotell, en leilighet eller et romantisk overnattingssted vil du ikke ha problemer med å finne et sted som passer for deg og dine behov her.

Firenze: Kunst og historie i skjønn forening

Firenze har røtter som strekker seg mer enn 2 000 år tilbake i tid. Byen har vært hovedstad flere ganger opp gjennom historien, blant annet i kongeriket Etruria og også i republikken Italia i noen få år på 1800-tallet. I dag er Firenze mest kjent for sine historiske bygninger og sitt rike kunst- og kulturliv.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Firenze

Firenze er full av attraksjoner, og du vil, uansett hvor lang tid du har tenkt til å tilbringe i denne flotte byen, ikke rekke å se alt her. Du kan imidlertid få med deg noen av de viktigste og mest populære severdighetene, som blant annet Uffizi-galleriene, som er kjent langt utenfor Italias og Europas grenser. Her kan du bruke en hel dag på å se berømte malerier som blant annet Botticellis “Venus’ fødsel”. Mer kunst finner du i Galleria dell’Accademia, hvor du kan ta Michelangelos statue av David i nærmere øyesyn, og i Museo Nazionale del Bargello, som byr på muligheten til å studere andre skulpturer av Michelangelo, i tillegg til verk av Donatello.

Det finnes imidlertid en rekke bygninger her som du også bør få med deg når du først har tatt inn på et av Firenzes hoteller. Katedralen Santa Maria del Fiore og dåpskapellet Battistero di San Giovanni på Piazza del Duomo er blant de mest populære av disse, i tillegg til den berømte broen Ponte Vecchio. Har du tid til overs, kan du i tillegg dra til Piazza della Signoria og se det flotte palasset Palazzo Vecchio og den imponerende Neptun-fontenen.

Mat og uteliv

Du vil ha muligheten til å spise godt mens du oppholder deg i Firenze. På de typiske italienske spisestedene her kan du smake regionale spesialiteter som blant annet kjøttretten bistecca alla fiorentina og det usaltede toskanske brødet som du gjerne får servert sammen med maten. Til maten kan du for eksempel nyte et glass Chianti.

Firenze er en svært populær by blant turistene, og en stor andel av disse kommer fra engelsktalende land, noe som har ført til at det finnes en rekke irske og amerikanske barer og puber i sentrum av byen. Du finner imidlertid også steder som tilbyr en ekte italiensk aperitivo eller drink etter middagen.

Dra på shopping fra ditt hotell i Firenze

Det finnes en rekke shoppingmuligheter i sentrum av Firenze. Noen av de mer eksklusive butikkene finner du i gatene Via Tornabuoni og Via della Vigna Nuova, mens området Santo Spirito byr på en mer avslappet og budsjettvennlig handleopplevelse. Vil du oppleve et av markedene i Firenze, kan du ta turen fra ditt hotellrom til det spennende San Lorenzo-markedet, hvor du finner alt fra suvenirer til rimelige skinnvarer.

Hotellbestilling: Firenze

Søk etter et hotell i Firenze. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Firenze ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Firenze.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Firenze. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Firenze for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Firenze. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Firenze.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Firenze