Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Firenze

Hotell Firenze
Firenze

Tilbud på hotell + fly i Firenze

Vis alle pakketilbud i Firenze

Hoteller i Firenze

Hotel Savonarola - Hoteller i Florence
Rating: 2.0 Stars

Hotel Savonarola

Viale Giacomo Matteotti, 27, Florence - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i San Lorenzo og 10 minutters gange unna Firenze botaniske hage og Galleria dell'Accademia. Dessuten …Mer
Palazzo Magnani Feroni - Hoteller i Florence
6 269 kr

Palazzo Magnani Feroni

Borgo San Frediano 5, Florence - Kart
 
 
Denne leiligheten for romantiske reiser ligger i Oltrarno og 10 minutters gange unna Santa Maria della Carmine, Ponte Vecchio …Mer
San Gallo Palace Hotel - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

San Gallo Palace Hotel

Via Lorenzo Il Magnifico 2, Florence - Kart
 
 
"Utmerket hotell i nærheten av sentrum"
Bra hotell. Rene og pene rom. Utmerket frokost. Stille. Kan anbefales!
En reisende
Dette hotellet for romantiske reiser ligger i San Lorenzo og 15 minutters gange unna Firenze botaniske hage og Galleria …Mer
Hotel Machiavelli Palace - Hoteller i Florence
Rating: 3.0 Stars

Hotel Machiavelli Palace

Via Nazionale 10, Florence - Kart
 
 
"Flott beliggenhet nær jernbanestasjonen."
Rommet var lite og badet likeså. Mørkt da det vendte mot en bakgård
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Firenze og 5 minutters gange unna San Lorenzo marked og Santa …Mer
Hotel Kursaal Ausonia - Hoteller i Florence
Rating: 3.0 Stars

Hotel Kursaal Ausonia

Via Nazionale 24 Nero, Florence - Kart
 
 
"Fantastisk, sentralt og fabelaktig service!"
Et helt greit hotell, med tanke på at man bare er der og slapper av og sover. Servicen var helt fantastisk! De hjalp til med alt vi ville og spurte om, og ikke noe var noe problem. Frokosten var vanlig europeisk, og god. Hotellet ligger ganske sentralt, og veldig nærme togstasjonen, som gir deg mulighet til å utforske resten av toscana. Det var også veldig nærme en minibank som var enkel å bruke. I nærheten var det butikk, klesmarked, GODE resturanter, og noen puber/barer. Uten at det var bråk på hotellet. Det fineste med hotellet er supperior-rommene som har utsikt over kirken, noe som er fantastisk vakkert å se på om kvelden, mens man ligger på senga. Alt i alt, er det et fantastisk hotell som jeg vil anbefale!
Ole fra Gjøvik
Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Firenze og 10 minutters gange unna San Lorenzo marked …Mer
Hotel Panama - Hoteller i Florence
Rating: 3.0 Stars

Hotel Panama

Via XX Settembre, 80, Florence - Kart
 
 
"Hotell med historie"
Dette hotellet holder til i et hus somgrunnleggerne av Fiat-konsernet fikk bygget tidlig i forrige århundre. Nå eies hotellet av en far og hans sønn, begge hyggelige og service-innstilte personer. Hotellet har de fleste fasiliteter. Vi fikk et "tårnværelse." Et stille rom, men uten vinduer - kun en utgang mot et lite privat atrium, der man kunne se himmelen rett opp. Badet var stort, med jacuzzi, bidet, hårtørker mm. men virket noe slitt - og dusjen var vanskelig å få til å henge på veggen. Det er 15-20 minutters gange til sentrum, 7-8 minutter på sykkel som hotellet låner ut gratis. Hotellet anbefales!
Reisende fra Oslo
Dette hotellet er familievennlig og ligger i sentrum av Firenze og 15 minutters gange unna Firenze botaniske hage og Galleria …Mer
Florence DomeHotel - Hoteller i Florence
Rating: 3.0 Stars

Florence DomeHotel

Via Camillo Benso Cavour 21, Florence - Kart
 
 
Hotel Annalena - Hoteller i Florence
Rating: 3.0 Stars

Hotel Annalena

Via Romana, 34, Florence - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Oltrarno og 10 minutters gange unna Museo Zoologico La Specola, Ponte Vecchio og Palazzo Pitti …Mer
Hotel Bonciani Palazzo Pitti Broccardi - Hoteller i Florence
Rating: 3.0 Stars

Hotel Bonciani Palazzo Pitti Broccardi

Via Panzani 17, Florence - Kart
 
 
Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Firenze og få skritt unna Santa Maria Novella-plassen …Mer
Hotel Villa Betania - Hoteller i Florence
Rating: 3.0 Stars

Hotel Villa Betania

Viale Poggio Imperiale 23, Florence - Kart
 
 
"Perfekt opphold i Firenze!"
Vi (par i begynnelsen av 30-årene) valgte dette hotellet fordi vi skulle være i Firenze i 2 uker og ikke ønsket å bo midt i den hektiske bykjernen i en så lang periode. Dette viste seg å være et meget godt valg. Det er en spasertur på ca en halvtime til sentrum, men vi trives med å spasere, så dette passet oss godt. Det går også busser meget ofte, så avstanden til sentrum er ikke noe problem! Hotellet ligger meget idyllisk til i et villaområde, og har også en egen hage gjestene kan benytte seg av. Vi hadde noen late formiddager med å lese bok i solen på hotellets terrasse. Rommene er rene og pene, med god størrelse, og en har tilgang på trådløst internett. Betjeningen er svært serviceinnstilt, og spesielt respsjonisten på dagtid var mer enn behjelpelig til å svare på spørsmål, bestille billetter til museum, finne togtider, anbefale butikker ++ Vi fikk også anbefalt noen svært gode restauranter i nærheten når vi ankom på kveldstid. Svært god service! Vi hadde frokost inkludert, og var meget fornøyde med utvalget på frokostbuffeten. Italienere flest spiser croissanter og drikker kaffi til frokost, men for nordmenn som ikke setter pris på kaker til frokost fantes det rundstykker og flere typer godt skinkepålegg og oster. I tillegg fantes det frokostblandinger, frukt og yohgurt. Vi spiste frokost i 13 dager uten å bli lei :)
Anette fra Bergen
Dette hotellet er familievennlig og ligger i Oltrarno i Firenze og 10 minutters gange unna Villa del Poggio Imperiale og …Mer

Søk blant 947 hoteller i Firenze


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 510 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide Firenze

  Hotell Firenze: Firenze i Toscana har et stort utvalg av overnattingssteder. Uavhengig av om du er på utkikk etter et billig hotell, et familiehotell, en leilighet eller et romantisk overnattingssted vil du ikke ha problemer med å finne et sted som passer for deg og dine behov her.

  Firenze: Kunst og historie i skjønn forening

  Firenze har røtter som strekker seg mer enn 2 000 år tilbake i tid. Byen har vært hovedstad flere ganger opp gjennom historien, blant annet i kongeriket Etruria og også i republikken Italia i noen få år på 1800-tallet. I dag er Firenze mest kjent for sine historiske bygninger og sitt rike kunst- og kulturliv.

  Les mer

  Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Firenze

  Firenze er full av attraksjoner, og du vil, uansett hvor lang tid du har tenkt til å tilbringe i denne flotte byen, ikke rekke å se alt her. Du kan imidlertid få med deg noen av de viktigste og mest populære severdighetene, som blant annet Uffizi-galleriene, som er kjent langt utenfor Italias og Europas grenser. Her kan du bruke en hel dag på å se berømte malerier som blant annet Botticellis “Venus’ fødsel”. Mer kunst finner du i Galleria dell’Accademia, hvor du kan ta Michelangelos statue av David i nærmere øyesyn, og i Museo Nazionale del Bargello, som byr på muligheten til å studere andre skulpturer av Michelangelo, i tillegg til verk av Donatello.

  Det finnes imidlertid en rekke bygninger her som du også bør få med deg når du først har tatt inn på et av Firenzes hoteller. Katedralen Santa Maria del Fiore og dåpskapellet Battistero di San Giovanni på Piazza del Duomo er blant de mest populære av disse, i tillegg til den berømte broen Ponte Vecchio. Har du tid til overs, kan du i tillegg dra til Piazza della Signoria og se det flotte palasset Palazzo Vecchio og den imponerende Neptun-fontenen.

  Mat og uteliv

  Du vil ha muligheten til å spise godt mens du oppholder deg i Firenze. På de typiske italienske spisestedene her kan du smake regionale spesialiteter som blant annet kjøttretten bistecca alla fiorentina og det usaltede toskanske brødet som du gjerne får servert sammen med maten. Til maten kan du for eksempel nyte et glass Chianti.

  Firenze er en svært populær by blant turistene, og en stor andel av disse kommer fra engelsktalende land, noe som har ført til at det finnes en rekke irske og amerikanske barer og puber i sentrum av byen. Du finner imidlertid også steder som tilbyr en ekte italiensk aperitivo eller drink etter middagen.

  Dra på shopping fra ditt hotell i Firenze

  Det finnes en rekke shoppingmuligheter i sentrum av Firenze. Noen av de mer eksklusive butikkene finner du i gatene Via Tornabuoni og Via della Vigna Nuova, mens området Santo Spirito byr på en mer avslappet og budsjettvennlig handleopplevelse. Vil du oppleve et av markedene i Firenze, kan du ta turen fra ditt hotellrom til det spennende San Lorenzo-markedet, hvor du finner alt fra suvenirer til rimelige skinnvarer.

  Hotellbestilling: Firenze

  Søk etter et hotell i Firenze. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Firenze ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Firenze.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Firenze. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Firenze for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Firenze. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Firenze.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.