Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Firenze

Hotell Firenze
Firenze

Tilbud på hotell + fly i Firenze

Vis alle pakketilbud i Firenze

Hoteller i Firenze

San Gallo Palace Hotel - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

San Gallo Palace Hotel

Via Lorenzo Il Magnifico 2, Florence - Kart
 
 
"Utmerket hotell i nærheten av sentrum"
Bra hotell. Rene og pene rom. Utmerket frokost. Stille. Kan anbefales!
En reisende
Dette hotellet for romantiske reiser ligger i San Lorenzo og 15 minutters gange unna Firenze botaniske hage og Galleria …Mer
Room Mate Luca - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars
727 kr

Room Mate Luca

Via XXVII Aprile 3, Florence - Kart
 
 
"Tittel"
Veldig serviceinnstillt personell, bra froksost, fin beliggenhet
En reisende
Dette hotellet ligger i San Lorenzo og 10 minutters gange unna Cenacolo di Sant'Apollonia, Duomo di Santa Maria del Fiore og …Mer
Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars
1 267 kr

Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

Borgo S.Jacopo, 3/r, Florence - Kart
 
 
"Fint hotell i sentrum av Firenze"
Vi hadde et kjempefint ukesopphold midt i smørøyet, kort avstand til mange av de flotte attraksjonene i byen. Hotellet er fint og rent, personalet er blide og gir veldig god service. Frokostene på takterassen var bare helt fantastiske. Reiser gjerne tilbake og anbefaler gjerne dette hotellet til andre.
Reisende fra norge
Dette hotellet ligger i Oltrarno og få skritt unna Den hellige gledes kirke og Ponte Vecchio. Dessuten ligger Palazzo Pitti …Mer
Palazzo Castri 1874 - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

Palazzo Castri 1874

Piazza dell’Indipendenza, 7, Florence - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i San Lorenzo og 10 minutters gange unna San Lorenzo marked, Galleria dell'Accademia og Santa Maria …Mer
Hotel Panorama - Hoteller i Florence
Rating: 3.0 Stars
519 kr

Hotel Panorama

Via Cavour, 60, Florence - Kart
 
 
"Enkelt hotell med fantastisk terrasse nært sentrum"
Vi tilbragte to netter her etter å ha reist rundt i landet. Hotellet er forholdsvis enkelt, men vi følte vi hadde det vi trengte. Gode senger, og greit bad. Vi fikk et stort rom med plass til fire, selv om vi bare var to stk. Tilbragte noen timer på takterrassen, som er helt fantastisk, med god utsikt mot sentrum av Firenze. Koselig både på dag- og kveldstid. Det er også bare en kort spasertur, så er du midt i sentrum av byen. Vi spiste frokost bare en av dagene, da vi hadde tidlig flyvning. Frokosten var rimelig enkel, frokostblanding, croissant etc. Et lite minus er at du må gå to etasjer opp i bygget for å komme til hotellresepsjonen. Bygget har heis, men denne testet vi ikke. Kan tenke meg at dette kan være slitsomt med barn, for eldre, mye bagasje etc. Ellers et flott 3 stjerners hotell.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet ligger i San Lorenzo og 5 minutters gange unna Universitetet i Firenze og Galleria dell'Accademia. Dessuten …Mer
Ponte Vecchio Suites & Spa - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

Ponte Vecchio Suites & Spa

via De' Belfredelli, 9, Florence - Kart
 
 
Denne leiligheten med et spa ligger i Oltrarno og få skritt unna Den hellige gledes kirke og Ponte Vecchio. Dessuten ligger …Mer
Hotel Lungarno - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

Hotel Lungarno

Borgo San Jacopo 14, Florence - Kart
 
 
Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Firenze og få skritt unna Den hellige gledes kirke og …Mer
NH Collection Firenze Porta Rossa - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars
1 463 kr

NH Collection Firenze Porta Rossa

Via Porta Rossa 19, Florence - Kart
 
 
"Sentralt og flott hotell som passer til de fleste!"
Hyggelig og hjelpsom personale, vakkert hotell, fine omgivelser. Midt i sentrum, gangavstand til det aller meste. Veldig rene og fine rom, nyoppusset bad. Rommet var litt lite, men passet i grunnen greit for 1 person. Jeg slet litt med å få varmt vann i dusjen, men det kan være at det er jeg som er kløne:-)
En reisende
Dette hotellet med en historisk profil ligger i Duomo og 5 minutters gange unna Palazzo Davanzati-museet og Palazzo Vecchio …Mer
UNA Hotel Vittoria - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

UNA Hotel Vittoria

Via Pisana 59, Florence - Kart
 
 
"Koselig, stille hotell i Firenze"
Ca. 20 min gangavstand til Ponte Veccio, men med bra utvalg av restauranter innen for 10 - 15 gangavstand. Stille og fredelig beliggenhet, tilbaketrukket fra gaten. God frokost, flott hotell. Vi koste oss og kan anbefale dette hotellet til andre.
En reisende
Dette hotellet for romantiske reiser ligger i Oltrarno og 2 kilometer unna Leopolda Stasjon utstillingssenter, Ponte Vecchio …Mer
Grand Hotel Cavour - Hoteller i Florence
Rating: 4.0 Stars

Grand Hotel Cavour

Via Del Proconsolo 3, Florence - Kart
 
 
"hotellet ligger meget sentralt til det meste .hote"
frokosten var fantasisk i fine omgivelser.takterassen var et stort pluss med god utsikt til det historiske gamlebyen. fint å nyte en drink her etter en dag med mange opplevelser.
Reisende fra oslo
Dette hotellet ligger i Duomo og få skritt unna Badia Fiorentina og Museo Nazionale del Bargello. Dessuten ligger Duomo di …Mer

Søk blant 976 hoteller i Firenze


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 271 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide Firenze

  Hotell Firenze: Firenze i Toscana har et stort utvalg av overnattingssteder. Uavhengig av om du er på utkikk etter et billig hotell, et familiehotell, en leilighet eller et romantisk overnattingssted vil du ikke ha problemer med å finne et sted som passer for deg og dine behov her.

  Firenze: Kunst og historie i skjønn forening

  Firenze har røtter som strekker seg mer enn 2 000 år tilbake i tid. Byen har vært hovedstad flere ganger opp gjennom historien, blant annet i kongeriket Etruria og også i republikken Italia i noen få år på 1800-tallet. I dag er Firenze mest kjent for sine historiske bygninger og sitt rike kunst- og kulturliv.

  Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Firenze

  Firenze er full av attraksjoner, og du vil, uansett hvor lang tid du har tenkt til å tilbringe i denne flotte byen, ikke rekke å se alt her. Du kan imidlertid få med deg noen av de viktigste og mest populære severdighetene, som blant annet Uffizi-galleriene, som er kjent langt utenfor Italias og Europas grenser. Her kan du bruke en hel dag på å se berømte malerier som blant annet Botticellis “Venus’ fødsel”. Mer kunst finner du i Galleria dell’Accademia, hvor du kan ta Michelangelos statue av David i nærmere øyesyn, og i Museo Nazionale del Bargello, som byr på muligheten til å studere andre skulpturer av Michelangelo, i tillegg til verk av Donatello.

  Det finnes imidlertid en rekke bygninger her som du også bør få med deg når du først har tatt inn på et av Firenzes hoteller. Katedralen Santa Maria del Fiore og dåpskapellet Battistero di San Giovanni på Piazza del Duomo er blant de mest populære av disse, i tillegg til den berømte broen Ponte Vecchio. Har du tid til overs, kan du i tillegg dra til Piazza della Signoria og se det flotte palasset Palazzo Vecchio og den imponerende Neptun-fontenen.

  Mat og uteliv

  Du vil ha muligheten til å spise godt mens du oppholder deg i Firenze. På de typiske italienske spisestedene her kan du smake regionale spesialiteter som blant annet kjøttretten bistecca alla fiorentina og det usaltede toskanske brødet som du gjerne får servert sammen med maten. Til maten kan du for eksempel nyte et glass Chianti.

  Firenze er en svært populær by blant turistene, og en stor andel av disse kommer fra engelsktalende land, noe som har ført til at det finnes en rekke irske og amerikanske barer og puber i sentrum av byen. Du finner imidlertid også steder som tilbyr en ekte italiensk aperitivo eller drink etter middagen.

  Dra på shopping fra ditt hotell i Firenze

  Det finnes en rekke shoppingmuligheter i sentrum av Firenze. Noen av de mer eksklusive butikkene finner du i gatene Via Tornabuoni og Via della Vigna Nuova, mens området Santo Spirito byr på en mer avslappet og budsjettvennlig handleopplevelse. Vil du oppleve et av markedene i Firenze, kan du ta turen fra ditt hotellrom til det spennende San Lorenzo-markedet, hvor du finner alt fra suvenirer til rimelige skinnvarer.

  Hotellbestilling: Firenze

  Søk etter et hotell i Firenze. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Firenze ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Firenze.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Firenze. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Firenze for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Firenze. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Firenze.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.