Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Greve in Chianti

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Greve in Chianti

Villa - Privatbasseng, Inngjerdet Hage 6000m², 3 rom 8-personer, Chianti-wine-relax
Ingen anmeldelser
Fantastic! Perfect place for your Tuscany adventures..

"We loved this villa! There were 4 of us and everything was perfect. Elisabetta was so helpful and we are so grateful for her assistance when our rental car had an engine failure. The place was spotless, well appointed, very welcoming and very centrally located for our 8 days in Tuscany. The sisters ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2019

Villa - Privatbasseng, Inngjerdet Hage 6000m², 3 rom 8-personer, Chianti-wine-relax
Le Cetinelle B&B
Via Canonica 13, Greve in Chianti, FI
1 054 kr
per natt
8. apr.–9. apr.
3.71 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (65 anmeldelser)
Cetinelle again :)

"Vært her før, og anbefaler virkelig denne koselige vingården :) Idyllisk plass. Vær oppmerksom på at den ligger ett stykke fra sentrum, ikke gåavstand."…"

Anmeldelse skrevet 18. sep. 2015

Le Cetinelle B&B
La Pensione di Vignamaggio
Piazza Gastone Bucciarelli, Panzano in Chianti, Greve in Chianti, Firenze
Hent priser
6.71 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (49 anmeldelser)
Panzano — location

"Fin beliggenhet - god service - hyggelig betjening"…"

Anmeldelse skrevet 27. jun. 2019

La Pensione di Vignamaggio
Locanda Il Gallo
3 out of 5
VIA LANDO CONTI 18, CHIOCCHIO, Greve in Chianti, Firenze
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 054 kr
per natt
8. apr.–9. apr.
4.02 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (35 anmeldelser)
Deilig hotell ute på landet

"Hotellet ligger i en mini-landsby et godt stykke ut på landsbygda, men langs veien. Et svært rolig men avslappende strøk. Ikke stedet for mye action. Skaff et godt kart for å finne frem. 4 vingårder med vinsmake-muligheter på vei ned til Greve. Verten på hotellet er ekstremt hyggelig, med svært god ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2014

Locanda Il Gallo
Villa Le Barone
4 out of 5
via San Leolino, 19, Panzano in Chianti, Greve in Chianti, FI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 222 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
7.83 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (68 anmeldelser)

"Fantastisk hotell. Det beste vi har vært på noen gang. Baren var selvbetjent både inne på hotellet og ved bassenget så her gikk det på tillit. Maten var meget bra. Rett å slett magisk. Stille å roligt. Egner seg ikke for barn"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2016

Villa Le Barone
Casolese
Via di Lamole n. 46, Greve in Chianti, FI
Hent priser
7.02 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (77 anmeldelser)
Magical

"Amazing place, view, food and atmosphere! We will go back there and make sure to stay more then two days. Only good things to say about this wonderful hotel!"…"

Anmeldelse skrevet 21. mai 2018

Casolese
Borgo Del Cabreo
Via Monte Fioralle Case sparse, 9, Greve in Chianti
2 852 kr
per natt
5. mai–6. mai
2.76 km fra sentrum
5/5Exceptional! (150 anmeldelser)
Nydelig sted - slår ikke feil!

"Et fantastisk sted, anbefales på det varmeste!"…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019

Borgo Del Cabreo
Rifugium
Via di Casole 39-40, Greve in Chianti, FI
Hent priser
6.33 km fra sentrum
3/5 (2 anmeldelser)
Særdeles misfornøyd

"Vil aldri bruke Hotels.com igjen."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2015

Rifugium
B&B Fagiolari
Via Case Sparse 25 località, Greve in Chianti, FI
Hent priser
6.3 km fra sentrum
B&B Fagiolari
Castello Vicchiomaggio
Via Vicchiomaggio, 4, Greve in Chianti, FI
1 203 kr
per natt
1. mai–2. mai
3.72 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (209 anmeldelser)
Innfridde våre forventninger

"Fantstisk beliggenhet, her kan du nyte en øredøvende stillhet om man ønsker. Meget god frokost, stor variasjon. Det Toskanske kjøkken (middag) er nøytralt med lite smak, men den gode vin gjør opp for dette med karakter og smaksrikdom. Fantastiske rom, god seng, lunt, stort bad. Store gode uteområder, ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. mai 2019

Castello Vicchiomaggio
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Greve in Chianti
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Greve in Chianti

Hotell Greve in Chianti: Leter du etter overnatting i Greve in Chianti? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Greve in Chianti, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Greve in Chianti eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Greve in Chianti, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Greve in Chianti?
Borgo Del Cabreo er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Overnattingssted kan blant annet friste med gratis frokost og utendørsbasseng. Andre muligheter er Castello Vicchiomaggio og Locanda Il Gallo.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Greve in Chianti hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Greve in Chianti.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Greve in Chianti?
Chianti Green Apartment er et populært valg for familier på Expedia. Denne leiligheten kan blant annet friste med en restaurant og kjøkken på rommet. Noen andre alternativer for familieturen er Vakkert HUS I Chianti med Privat Basseng med Pustende Panorama og Corte di Valle. Attraksjoner som Hidron og Torre Del Chianti ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Greve in Chianti?
Antico Pastificio Ulisse Mariotti er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et sesongbasert utendørsbasseng og vaskemaskin/tørketrommel på rommet. To andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er Corte di Valle og Le Cetinelle B&B.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Greve in Chianti?
Villa Le Barone har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og 2 utendørsbassenger.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Greve in Chianti?
Greve in Chianti kan by på vingårder og guidede turer, som de besøkende liker godt. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet kaffebarene. Piazzale Michelangelo, Pitti palass og Ponte Vecchio er noen av de mest populære attraksjonene i området. I Greve in Chianti kan du velge mellom 328 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Greve in Chianti?
Her finner du dessuten severdigheter som Piazza Matteotti, Sezzate slott og Santa Maria Assuntas kirke. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet landlige omgivelser og steder som Valdarno. Noen av de mest populære aktivitetene er vinsmaking og guidede turer, og en av de mest populære severdighetene er Il Molino di Grace vingård.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Greve in Chianti?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 32 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 6 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Greve in Chianti er 777.60 mm.

Nylige anmeldelser i Greve in Chianti

Flere reisealternativer