Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Livorno

Livorno, denne hektiske havnebyen på Toscanas vestkyst, er porten til Pisa, Firenze og Cinque Terre og vel verdt et besøk hvis du vil se det ekte Italia. 

Selv om Livorno er mindre kjent og mer industrialisert enn sine toskanske naboer, har denne upretensiøse byen sin helt egen sjarm, så du kan trygt reise på weekendtur hit. Her finner du kanaler som minner om Venezias, utmerkede familieattraksjoner, interessante museer og maleriske slott like i nærheten. Ta deg tid til å utforske denne autentiske havnebyen, og dra deretter ut for å se den vakre tyrrenske kysten med sine pittoreske historiske slott, vingårder og klipper med utsikt mot Det liguriske hav.  

På en reise til Livorno ser du kanskje ingen av Italias mest berømte landemerker, men byen har likevel massevis av attraksjoner. Kanalene fra det 17. århundre i Piccola Venezia (Lille Venezia) er et godt sted å begynne. Langs kanalene ligger Piazza della Repubblica. Ved dette store torget står to digre statuer, og her finner du også Fortezza Nuova, et slott fra 1500-tallet omgitt av en vakker park.

Besøk Museo Civico Giovanni Fattori for å se høyt skattede arbeider av de italienske impresjonistene. Familier vil sette pris på Livornos akvarium og Museo di Storia Naturale del Mediterraneo, som huser et stort finnhvalskjelett.

En reise til Livorno, denne sentralt beliggende havnebyen, er også et glimrende utgangspunkt hvis du vil utforske Toscanas maleriske kystlinje. Lei en bil og følg den buktende veien til strendene i sør, som er et godt mål for en dagstur. Stopp ved det praktfullt restaurerte Castello del Boccale og Castello Sonnino og dets vingård. Nord for Livorno ligger Cinque Terre med sine fem landsbyer. Disse er lettest tilgjengelig med tog, men du kan også ta ferge om sommeren.  

Vel tilbake i Livorno kan du spise fiskegryte på en tradisjonell "osteria" eller nippe til en Ponce alla Livornese, en drikk laget av rom og kaffe. Deretter kan du slå følge med lokale familier og ta en kveldstur langs den flotte promenaden Terrazza Mascagni.  

Livorno ligger bare 20 kilometer sørvest for Pisa, som har en internasjonal flyplass. Bussen er en god måte å komme seg rundt på under en ferie i Livorno, og de fleste rutene kjører innom Piazza Grande. Det går daglige ferger til og fra Korsika, Sardinia, Sicilia og de toskanske øyene, så en storbyferie i Livorno kan også by på litt øyhopping.


De beste hotelltilbudene i Livorno

Vis alle de 3 044 overnattingsstedene i Livorno
Paradù Tuscany EcoResort
Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019
Mer informasjon
 
Paradù Tuscany EcoResort

Paradù Tuscany EcoResort

Località Paradú 383/B, Castagneto Carducci, LI
   
  4,3 av 5
  0.0 av 5.0 Stjerner

  Schöne Anlage in einem dichten Wald, die Unterkünfte sind so gut vor der Sommersonne geschützt. Toller Strand und tolles Meer, sehr sauber und weit flach abfallend. Genügend Einkaufsmöglichkeiten in der näheren Umgebung.

  Grand Hotel Palazzo Livorno - MGallery 1 637 kr
  Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Grand Hotel Palazzo Livorno - MGallery

  Grand Hotel Palazzo Livorno - MGallery

  Viale Italia 195, Livorno, LI
    
   4,2 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Fantastisk beliggenhet ved havet. Fine rom med veldig gode senger. Betjeningen var hjelpsomme og snakket bra engelsk.

   Canado Club Family Village 283 kr
   Anmeldelse skrevet 11. okt. 2019
   Mer informasjon
    
   Canado Club Family Village

   Canado Club Family Village

   Loc. Villa Emilia 361, Castagneto Carducci, LI
     
    4,2 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Erg leuk complex. Dichtbij het strand, heerlijk. Ideaal dat er een pendeltreintje tussen de parkeerplaats en het complex rijdt. Het appartement zelf is prima, wel erg benauwd. Er is alleen een deur en geen raam.

    Max Hotel Livorno 642 kr
    Anmeldelse skrevet 10. aug. 2014
    Mer informasjon
     
    Max Hotel Livorno

    Max Hotel Livorno

    Via Giotto Ciardi, 28, Livorno, LI
      
     4,2 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Livorno er en liten by med svært få tilbud til turister. Ville heller ha reist til La Spezia, Levanto o.l. Vi brukte lang tid på å finne en nogenlunde OK restaurant å spise på, få shoppingmuligheter, få serverdigheter. Men hotellet var bra. Er du på gjennomreise er dette et bra hotell å bo på.

     Hotel Gennarino 743 kr
     Anmeldelse skrevet 30. okt. 2018
     Mer informasjon
      
     Hotel Gennarino

     Hotel Gennarino

     Viale Italia, 301, Livorno, LI
       
      4,1 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Hotellet lå veldig sentralt til i forhold til møtestedet. I tillegg var det nært strandpromenaden langs strendene sør for Livorno. Noen restauranter nær hotellet men de fleste spisestedene ligger inne mot sentrum, i ca 25 min gangavstand. Frokosten var typisk italiensk, dvs med godt utvalg av kaker ...

      Hotel Gran Duca 979 kr
      Anmeldelse skrevet 10. jul. 2017
      Mer informasjon
       
      Hotel Gran Duca

      Hotel Gran Duca

      Piazza Giuseppe Micheli, 16-18, Livorno, LI
        
       3,7 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Et okey hotell. Frokostbuffen var sparsom. Trivelig personale men i resepsjonen var det litt rot så spar på kvitteringene då det kan bli spørsmål om det er betalt eller ikke.

       Hotel Le Acacie
       Anmeldelse skrevet 6. jun. 2014
       Mer informasjon
        
       Hotel Le Acacie

       Hotel Le Acacie

       Spiaggia di Neregno, Capoliveri, LI
         
        4,2 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Det var som å komme inn i en katakombe når vi kom inn på rommet. Mørkt, trist og slitt. Beliggenheten var det eneste som var tilfredstillende. Dette skulle liksom være ett firestjerners hotell, men vi klarte kun å finne 2 av de fire stjernene..... Hotellet anbefales ikke

        Park Hotel Marinetta 600 kr
        Anmeldelse skrevet 20. jul. 2016
        Mer informasjon
         
        Park Hotel Marinetta

        Park Hotel Marinetta

        Via dei Cavalleggeri Nord, 3, Marina di Bibbona, Bibbona, LI
          
         4,1 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Veldig fint hotell i en stille og rolig by. Kort veg til stranden. Frokosten er ok. Lunsj og middag var overpriset og dårlig. Mye fryste varer som f eks bruschetta. Italiensk bruchetta på et så bra hotell bør være fersk og god! Mye koseligere å spise på en av de lokale restaurantene i byen. Forøvrig ...

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i Livorno

         Se de 8 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Livorno (provins)