Hoteller i nærheten av Galileo Galilei flyplass

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Populære hoteller i nærheten av Galileo Galilei flyplass

Safestay Pisa
1.1 km fra Galileo Galilei
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
171 kr
per night
Jan 28 - Jan 29
4.3/5Excellent! (113 anmeldelser)

"Overall good facilities were above average for a hostel"…"

Anmeldelse skrevet 22. nov. 2019

Safestay Pisa
Blue Shades Aparthotel
4 out of 5
0.5 km fra Galileo Galilei
509 kr
per night
Feb 1 - Feb 2
4.1/5Very Good! (259 anmeldelser)
Great hotel close to the airport

"Very good location, for both the airport and for visiting Pisa. Clean and comfortable. The family bedroom is a bit too small if you intend to stay there for a bit longer than a stop over. Excellent staff."…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

Blue Shades Aparthotel
Ai 4 Elementi
0.5 km fra Galileo Galilei
449 kr
per night
Jan 31 - Feb 1
4.4/5Excellent! (52 anmeldelser)

"2 minutes walked from the airport. All staff are very courteous, the place is very clean. All in all the price is just right for the wonderful place."…"

Anmeldelse skrevet 28. des. 2019

Ai 4 Elementi
A Casa di Lucia Airport
0.2 km fra Galileo Galilei
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
466 kr
per night
Feb 10 - Feb 11
3.8/5Good! (4 anmeldelser)
Fin løsning for at besøge Pisa, og ud med fly.

"Fin og oprigtig kontakt. Elskværdig information om ophold og muligheder samt alle nødvendige billetter og kort til oplevelser i Pisa Særdeles godt beliggende, kun 200 meter til lufthavnen hvis man fesk. skal nå et morgenfly."…"

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2019

A Casa di Lucia Airport
Pisaland
0.4 km fra Galileo Galilei
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
419 kr
per night
Jan 28 - Jan 29
4.2/5Excellent! (104 anmeldelser)
Anbefalende

"Veldig bra beliggenhet. Pisa har mye å tilby. Service er flott. Nær ved flyplass og togstasjon. Veldig fine rom og kjøkken."…"

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2018

Pisaland
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell nær Galileo Galilei internasjonale lufthavn: Denne flyplassen ligger i den kjente byen Pisa, og den er én av to flyplasser i det populære ferieområdet Toscana i Italia. Det er nok av hoteller nær Galileo Galilei internasjonale lufthavn, så du finner nok et hotell som passer for deg.

Det er fullt mulig å finne billige flybilletter til Galileo Galilei internasjonale lufthavn, siden mange flyselskaper flyr til denne flyplassen – det er nemlig et populært reisemål for nordmenn. Et godt tips når du skal reise til Galileo Galilei internasjonale lufthavn, er å bestille flybilletter og hotell samtidig – det kan du nemlig kanskje spare noen kroner på.

Noen foretrekker å bo på et hotellrom nær Galileo Galilei internasjonal lufthavn siden det da går raskt å komme seg fra flyplassen til hotellet – og omvendt. Lander du sent om kvelden, er det praktisk å kunne komme seg raskt i seng. Neste dag kan du leie bil på Galileo Galilei internasjonale lufthavn og kjøre av gårde.

Hotell – Galileo Galilei internasjonale lufthavn

Når du ser etter overnatting nær Galileo Galilei internasjonale lufthavn, har du flere hoteller å velge mellom. Hvis du ønsker å bo rett ved flyplassen, er utvalget noe begrenset. Er du imidlertid villig til å øke avstanden til flyplassen noe, kan du velge og vrake blant alle hotellene i Pisa sentrum. Det er nemlig bare et par kilometer fra flyplassen inn til sentrum. Innenfor et par hundre meter fra flyplassen har du et par hoteller og en håndfull leiligheter som leies ut, et alternativ for deg som vektlegger avstand til flyplassen veldig høyt. Leilighetene som leies ut kan være et fint og rimelig alternativ for familier ute på reise, men husk at du ikke har tilgang til de samme fasilitetene og tjenestene som du har på et hotell.

Overnattingsmuligheter i Pisa sentrum

Overnattingsalterantivene i sentrum av Pisa er omtrent som ute ved flyplassen – en blanding av hoteller og leiligheter/hus som leies ut av private personer, ofte formidlet av profesjonelle aktører. Det ligger mange vanlige hoteller i området ved Pisas sentralstasjon, og det er også mange hoteller på den andre siden av elven, særlig rundt parken hvor byens botaniske museum ligger. Det er viktig å huske på at Pisa, på grunn av sitt skjeve tårn, får svært mange turister på besøk i de mest populære ferieukene, så i disse periodene skrus prisene opp på det meste i byen.

Hvilken standard ønsker du på hotellet?

Standarden på det meste av hoteller nær Galileo Galilei internasjonale lufthavn er OK, men ikke forvent deg det samme nivået på standarden som på hotellene hjemme i Norge. Et hotell med tre stjerner i Pisa kan som oftest ikke sammenlignes med et hotell med tre stjerner i Norge, men det finnes selvfølgelige unntak. Et godt tips er å lese anmeldelsene av hotellet skrevet av tidligere gjester, så du lærer litt mer om hotellet. Hvis du er på jakt etter et billig hotell nær Galileo Galilei internasjonale lufthavn, har du mye å velge mellom, blant annet hoteller med én stjerne og to stjerner i sentrum.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Galileo Galilei