Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i nærheten av Galileo Galilei flyplass

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære hoteller i nærheten av Galileo Galilei flyplass

Time Out
2.4 km fra Pisa
Prisen er 372 kr per natt
4.4/5Wonderful! (64 anmeldelser)

"Établissement très bien entretenu et équipé. Propreté des chambres et locaux irréprochable"…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2020

Time Out
Hotel Villa Primavera
2 out of 5
2.4 km fra Pisa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 533 kr per natt
3.6/5Good! (177 anmeldelser)
Lite men koslig

"Koslig lite hotell med gode forhold med prisen i betraktning. Frokosten var så som så, men personalet var hjelpsomme og hyggelige. Beliggenheten var super, en kjapp gå tur til severdigheter og byen."…"

Anmeldelse skrevet 25. jun. 2015

Hotel Villa Primavera
La Papaya
14 km fra Pisa
Prisen er 957 kr per natt
4.2/5Excellent! (43 anmeldelser)
Great stay in Marina Di Pisa, in a great hotel!

"A small hotel without reception, so we were a bit skeptic when we arrived. But then Manzi, the owner, showed up and he was a lovely man!! He took us to our room, which had our own large backyard and two separate bedrooms. In the middle of the main street. We had a great stay in Marina Di Pisa, much ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2018

La Papaya
Toscana Charme Resort
5 out of 5
14 km fra Pisa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 338 kr per natt
4.1/5Very Good! (57 anmeldelser)

"Veldig bra hotell, helt nytt og stilfullt. Nydelig frokost"…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Toscana Charme Resort
Hotel Repubblica Marinara
4 out of 5
2.7 km fra Pisa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 733 kr per natt
3.8/5Good! (564 anmeldelser)
Flott opphold

"Flott opphold, hyggelig personale, flotte frokoster og en stor middag med god vin og nydelig mat."…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2019

Hotel Repubblica Marinara
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Pisa
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell nær Galileo Galilei internasjonale lufthavn: Denne flyplassen ligger i den kjente byen Pisa, og den er én av to flyplasser i det populære ferieområdet Toscana i Italia. Det er nok av hoteller nær Galileo Galilei internasjonale lufthavn, så du finner nok et hotell som passer for deg.

Det er fullt mulig å finne billige flybilletter til Galileo Galilei internasjonale lufthavn, siden mange flyselskaper flyr til denne flyplassen – det er nemlig et populært reisemål for nordmenn. Et godt tips når du skal reise til Galileo Galilei internasjonale lufthavn, er å bestille flybilletter og hotell samtidig – det kan du nemlig kanskje spare noen kroner på.

Noen foretrekker å bo på et hotellrom nær Galileo Galilei internasjonal lufthavn siden det da går raskt å komme seg fra flyplassen til hotellet – og omvendt. Lander du sent om kvelden, er det praktisk å kunne komme seg raskt i seng. Neste dag kan du leie bil på Galileo Galilei internasjonale lufthavn og kjøre av gårde.

Hotell – Galileo Galilei internasjonale lufthavn

Når du ser etter overnatting nær Galileo Galilei internasjonale lufthavn, har du flere hoteller å velge mellom. Hvis du ønsker å bo rett ved flyplassen, er utvalget noe begrenset. Er du imidlertid villig til å øke avstanden til flyplassen noe, kan du velge og vrake blant alle hotellene i Pisa sentrum. Det er nemlig bare et par kilometer fra flyplassen inn til sentrum. Innenfor et par hundre meter fra flyplassen har du et par hoteller og en håndfull leiligheter som leies ut, et alternativ for deg som vektlegger avstand til flyplassen veldig høyt. Leilighetene som leies ut kan være et fint og rimelig alternativ for familier ute på reise, men husk at du ikke har tilgang til de samme fasilitetene og tjenestene som du har på et hotell.

Overnattingsmuligheter i Pisa sentrum

Overnattingsalterantivene i sentrum av Pisa er omtrent som ute ved flyplassen – en blanding av hoteller og leiligheter/hus som leies ut av private personer, ofte formidlet av profesjonelle aktører. Det ligger mange vanlige hoteller i området ved Pisas sentralstasjon, og det er også mange hoteller på den andre siden av elven, særlig rundt parken hvor byens botaniske museum ligger. Det er viktig å huske på at Pisa, på grunn av sitt skjeve tårn, får svært mange turister på besøk i de mest populære ferieukene, så i disse periodene skrus prisene opp på det meste i byen.

Hvilken standard ønsker du på hotellet?

Standarden på det meste av hoteller nær Galileo Galilei internasjonale lufthavn er OK, men ikke forvent deg det samme nivået på standarden som på hotellene hjemme i Norge. Et hotell med tre stjerner i Pisa kan som oftest ikke sammenlignes med et hotell med tre stjerner i Norge, men det finnes selvfølgelige unntak. Et godt tips er å lese anmeldelsene av hotellet skrevet av tidligere gjester, så du lærer litt mer om hotellet. Hvis du er på jakt etter et billig hotell nær Galileo Galilei internasjonale lufthavn, har du mye å velge mellom, blant annet hoteller med én stjerne og to stjerner i sentrum.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det i området rundt Pisa (PSA-Galileo Galilei)?
Pisa (PSA-Galileo Galilei) ligger i et historisk område i Pisa som er kjent for vakker elveutsikt og en imponerende katedral. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 108 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer fra flyplassen.
Hva er det beste overnattingsstedet i nærheten av Pisa (PSA-Galileo Galilei)?
NH Pisa er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan friste med både gratis wi-fi og en bar – og ligger bare 1,2 km unna Pisa (PSA-Galileo Galilei). Andre valgmuligheter nær flyplassen er My Way og Hotel Bologna.
Hva kan jeg se og gjøre nær flyplassen i Pisa?
Se på de lærerike samlingene på Pisa kongelige palass, San Matteo nasjonalmuseum og Palazzo Blu. Ikke gå glipp av Det skjeve tårn, Katedralen i Pisa eller Dåpskapellet i Pisa. Du kan kjøpe billetter til fremføringer på Arsenale kino og Lux kinoteater.

Nylige anmeldelser i Galileo Galilei