Italia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hotell i Firenze, Toscana

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Firenze

Finn de beste områdene og bydelene i Firenze for aktivitetene du liker best. Les mer om Firenze

Hoteller i Firenze

Zip b&b in Florence
Via Sant'Antonino 1, Firenze, Città Metropolitana di Firenze
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 390 kr per natt
0.61 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (10 anmeldelser)

"Great location! Room is clean and great space! It’s walking distance from train. Like 5-7 minutes. Couldn’t be happier with this place. Elena is a wonderful host. She is friendly and willing to give you Information of places to stay. Highly recommend this place!"…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Zip b&b in Florence
Novella House
Via del Porcellana 53, Firenze, Firenze
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 554 kr per natt
0.64 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (236 anmeldelser)
Big apartment close to train station

"Huge apartment close to train station. Classic interior, interesting, but a bit dated. Two bathrooms, kitchen, water, milk and juice in the fridge. Very nice hosts, elevator for suitcases. Would live there again."…"

Anmeldelse skrevet 26. mai 2018

Novella House
Arco Antico
Via Faenza 107, Firenze
Prisen er 575 kr per natt
0.97 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (49 anmeldelser)
Svært hyggelig og behjelpelig hotelleier

"Hotellet lå nær sentrum, hadde inkludert en helt ok frokost, og hotelleieren var veldig hyggelig og hjalp oss med å finne fram til ulike severdigheter og gater vi ville besøke. For prisen det koster var vi veldig fornøyde!"…"

Anmeldelse skrevet 18. jun. 2012

Arco Antico
Villino Fiorentino
Via delle Cinque Giornate 12, Firenze
Prisen er 970 kr per natt
1.72 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (218 anmeldelser)
This is the place to stay

"Highly recommended. Beautiful location and perfect both for couples and families. The breakfast is very good, but the hidden secret is the dinner. Have to be prebooked when you arrive. You could have this as a base, and do daytrips"…"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019

Villino Fiorentino
Affittacamere Alba
Largo Fratelli Alinari 15, Firenze, FI
Hent priser
0.69 km fra sentrum
3.7/5Good! (73 anmeldelser)
God beliggenhet

"Hotellet var veldig sentralt i forhold til buss og tog stasjon. Rommene var nye og fine."…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2014

Affittacamere Alba
Palazzo Alfieri Residenza d’epoca – Alfieri Collezione
Lungarno Corsini 2, Firenze, FI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 200 kr per natt
0.43 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (396 anmeldelser)
Drar gjerne hit igjen.

"Nydelig hotell, god service, bra frokost og ligger midt i smørøyet ved elva. Anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019

Palazzo Alfieri Residenza d’epoca – Alfieri Collezione
Hotel Costantini
2 out of 5
Via Calzaiuoli 13, Firenze, FI
Hent priser
0.17 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (16 anmeldelser)

"My daughter and I were able to book quickly and found the staff wonderful! The location is the best you can ask for in Florence and the accommodations were comfortable and clean. They provide a very nice breakfast buffet in the morning and staff is availble to answer questions. We will definately ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. apr. 2020

Hotel Costantini
Hotel Laurus al Duomo
4 out of 5
Via Cerretani, 54r, Firenze, FI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 054 kr per natt
0.34 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (973 anmeldelser)
Hør klokkene rett ved Duomo

"Perfekt hotel rett ved Duomo. Bra service og nydelig frokost på takterasse. Hjelpsom og vennlige ansatte."…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

Hotel Laurus al Duomo
Firenze Camping In Town
Via Generale Dalla Chiesa, 1-3, Firenze, FI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 522 kr per natt
4.89 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (535 anmeldelser)
Ikke bra plass

"Romet var ganske urent. Senge tøy og håndkle hadd mye flekker. Anbefale når du er der så tar du med deg en av ansattene med deg sånn at dere ser på rommet sammen. Maten på restauranten var ikke noe god."…"

Anmeldelse skrevet 29. sep. 2019

Firenze Camping In Town
Old Florence Inn
Largo Fratelli Alinari 11, Firenze, FI
Gratis avbestilling
Prisen er 628 kr per natt
0.69 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (108 anmeldelser)
comodita'

"Vicinissimo dalla stazione. Gentilezza."…"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2020

Old Florence Inn
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Firenze
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Firenze: Firenze, regionhovedstaden i Toscana i det nordlige Italia, er en av Europas flotteste kulturbyer. Byen er tettpakket av opplevelser og severdigheter, noe som gjør den til et utmerket sted å dra på storbyferie. Skal du besøke den blomstrende byen og trenger et sted å bo, finner du både luksushoteller og billig overnatting i Firenze.

En vandring i historien

Firenzes skriftlige historie går så langt tilbake som til år 59 f.Kr. Byen er videre regnet som renessansens fødested og ble i 1982 satt på UNESCOs verdensarvliste. Firenze var hjemstedet til store kunstnere som Dante, Machiavellis og Michelangelo – og det var her Leonardo da Vinci lærte å male.

Det er lett å kjenne historiens sus i Firenze. Byens historiske sentrum er dessuten lite og oversiktlig, noe som gjør det enkelt å ta seg rundt til fots. Firenze er et perfekt sted å tilbringe en langhelg. Når du ser etter hotell i Firenze, kan du ha i mente at den historiske sentrum, Centro Storico, er et ideelt utgangspunkt for å utforske byen.

Flotte severdigheter i Firenze

Det er flust av flotte severdigheter i Firenze. Galleria degli Uffizi er noe av det du absolutt ikke bør gå glipp av. Palasset rommer et av verdens eldste og mest kjente kunstmuseer og ble ferdigstilt i 1581. Museet ble offisielt åpnet for publikum i 1765 og gir deg blant annet muligheten til å se verker av flere av byens tidligere nevnte store sønner.

Middelalderbroen Ponte Vecchio er en annen av severdighetene du ikke kan gå glipp av i Firenze. Ponte Vecchio er Europas eldste buebro og er kjent for butikkene som ligger langs broen. Under andre verdenskrig ødela tyskerne alle broene i Firenze – med unntak av Ponte Vecchio. Dette skal angivelig ha vært etter direkte ordre fra Adolf Hitler om å bevare broen.

En av de andre severdighetene du absolutt bør få med deg når du er i Firenze, er den flotte, katolske Santa Maria del Fiore-katedralen. En annen er Palazzo Vecchio, som betyr «det gamle palass» på italiensk. Det enorme fortet er rådhuset i Firenze, og ligger rett ved Piazza della Signoria, som er en av Italias viktigste offentlige plasser.

Når bør jeg reise til Firenze?

Reiser du til Firenze i juni, kan du få med deg flotte arrangementer. Calcio Storico, som også kalles Calcio Fiorentino, er en tidlig form for fotball som oppsto i Italia på 1500-tallet og spilles i Firenze i juni. Finalen spilles 24. juni, og vil garantert være en unik opplevelse for både store og små. Også Italias eldste musikkfestival, Maggio Musicale Fiorentino, og rockefestivalen Firenze Rocks avholdes i Firenze i juni.

Shopping i Firenze

I det historiske sentrum finner du massevis av flotte lærprodukter som vesker, sandaler og mer. Videre finner du alt fra luksusbutikker med designerklær til utendørs markeder i Firenze, så her er det gode shoppingmuligheter for alle budsjett. Spaser tilbake til ditt koselige hotell i Firenze etter en runde med shopping, før du går ut og nyter et autentisk italiensk måltid – som for eksempel en Bistecca alla Fiorentina.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Firenze?
San Giuliano Inn er en favoritt blant Expedia-reisende. Et byhus ligger like i nærheten av Kunstakademiet og kan friste med blant annet gratis wi-fi og betjent parkering. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er AdAstra Suites og The Market Urban Hotel også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Firenze hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Firenze.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Firenze?
Basert på anmeldelser er Hotel Spagna et populært overnattingssted med 2 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og aircondition. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Hotel Angelica og Hotel Arcadia.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Firenze?
Residence Palazzo Belfiore er et populært valg for familier på Expedia. Denne leiligheten kan blant annet friste med kjøkken på rommet og vaskeritjenester. Villa Belvedere er også en valgmulighet for familieturen. Attraksjoner som Galileo-museet – Vitenskapshistorisk institutt og museum og Museo Archeologico Nazionale passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk ferie i Firenze?
Mulino di Firenze er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med et utendørsbasseng og en restaurant. Noen andre muligheter for en romantisk tur er Villa Tolomei Hotel & Resort og Golden Tower Hotel & Spa.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Firenze?
Hotel Serena er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en bar/lounge og gratis wi-fi. Noen andre alternativer for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Alfieri9 og Alba Palace Hotel.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Firenze?
Golden Tower Hotel & Spa har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Bernini Palace og Al Palazzo del Marchese di Camugliano er også to eksklusive overnattingssteder for turen din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Firenze?
Porcellino Gallery er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et B&B-hotell kan blant annet friste med både gratis frokost og gratis wi-fi. Continentale - Lungarno Collection og NH Collection Firenze Porta Rossa er to andre alternativer i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet i Firenze for å lære mer om lokalhistorien?
Basert på vår reiseekspertise er Loggiato dei Serviti et hotell med 3 stjerner, frokost (inkludert) samt gratis wi-fi og er perfekt for historieentusiaster som bestiller på Expedia. Noen andre alternativer hvis du vil lære mer om stedets historie, er Hotel Berchielli og Hotel Kraft. Du kan også besøke kjente landemerker som Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio og Ponte Vecchio.

Nylige anmeldelser i Firenze

Flere reisealternativer