Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i København

Det er som kjent deilig å være norsk i Danmark, og det gjelder aller mest København. Dette er den eneste byen i Norden som virkelig kan sies å være en liten metropol, med sine kontinentale tilbud og ikke minst et kjøkken i verdensklasse. Legg neste storbytur til København, og nyt godt av lokalt brygget øl, verdens beste restaurant Noma, samt kjente designermerker som Day og By Malene Birger.

København er den danske hovedstaden vi nordmenn fortsetter å elske. Med en flytur på rundt en time er dette en yndet storbyfavoritt for store og små, par og venner. Storbyen ligger idyllisk til på Sjællands østkyst, og sjarmerer de fleste med sin avslappede skjønnhet, sjarmerende smågater, og ikke minst kjente bygninger som Amalienborg hvor Dronningen holder til, og Christiansborg, som har gjort seg spesielt bemerket gjennom populære tv-serier som Borgen og Forbrytelsen. 
Det er få ting som slår populariteten til Tivoli. Fornøyelsesparken fascinerer store og små, og det er fullt lov å ta turen selv om man ikke har småbarn å skylde på. Her finner man imponerende hoteller, karuseller og underholdning som konkurrerer mot store fornøyelsesparker som Disney World og Euro Disney.
 
I disse dager vil nok mange utlendinger nevne mat som en av hovedattraksjonene i København. Byen er viden kjent for sin konsentrasjon av kvalitetsrestauranter, og høster Michelinstjerner som få andre. Mest fremtredende er Noma, restauranten som stadig kåres til verden beste restaurant. Med sine to Michelinstjerner  er dette definitivt verdt et besøk, men et titalls andre restauranter snuser stjernerestauranten i nakken så valget er stort. For den som heller ser for seg et kjapt og vel så tradisjonelt måltid anbefales en tur innom en av byens mange ikoniske pølsevogner. Her finner du igjen den knallrøde pølsen som man vagt kan minnes fra barndommens år. Det er dog ikke bare mat byen er kjent for, men også for sitt verdenskjente øl. Carlsberg er et av verdens største ølmerker, og her kan du meske deg med en kald pils på nesten hvert gatehjørne.
 
For den historieinteresserte er København også et mekka. Byens historie kan føres tilbake til omkring år 800, men da var byen kun en liten fiskelandsby. Mye skjedde de neste århundrene, og før vi nordmenn visste ordet av det var vi selv underlagt landet i sør, og København var og har forblitt det viktigste senteret. Samtidig som økonomien vokste ble kultur stadig mer viktig. Det mest berømte teateret i byen er Det Kongelige Teater som ble grunnlagt allerede i 1748. Men bli ikke skremt av at dansk til tider kan være vanskelig å forstå, her kan man nyte både teater og musikk, så len deg tilbake og nyt tonene. Om språket fremstår nesten like gresk som gresk selv så er det dermed ikke noe problem.
 
Dra på storbyferie til København og nyt det gode liv!
 


Guide til København


De beste hotelltilbudene i København

Vis alle de 253 overnattingsstedene i København
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 874 kr
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

Center Boulevard 5, Copenhagen
   
  4,3
  av 5, basert på 6 062 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet med et spa ligger i Amager, 0,1 kilometer unna Sjælland og 5 kilometer unna Church of Our Saviour og Ny Carlsberg Glyptotek. Dessuten ligger Bella-senteret og Fields kjøpesenter kun 2 kilometer unna. Bella Center stasjon ligger 6 minutters gange unna og Sundby stasjon ligger 15 minutters gange unna.

  Urban House Copenhagen by MEININGER 530 kr
  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
    
   4,1
   av 5, basert på 2 898 anmeldelser
   2.0 av 5.0

   Dette vandrerhjemmet ligger i København bysentrum og 10 minutters gange unna Sjælland, Tivoli og Rådhusplassen. Dessuten ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek kun 15 minutter unna. Københavns hovedbanegård ligger bare 4 minutters gange unna og Vesterport stasjon ligger 5 minutters gange unna.

   Clarion Hotel Copenhagen Airport 1 138 kr
   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Ellehammersvej 20, Kastrup
     
    4,5
    av 5, basert på 6 846 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Clarion Hotel Copenhagen Airport er tilknyttet København lufthavn via en overbygd gangvei og ligger 12 minutter unna sentrum av København med tog.

    Tivoli Hotel 1 020 kr
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
      
     4,1
     av 5, basert på 5 702 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet er familievennlig og ligger nær strandpromenaden i København og 15 minutters gange unna Sjælland og Ny Carlsberg Glyptotek. Dessuten ligger Tivoli og Strøget kun 2 kilometer unna. Dybbølsbro stasjon ligger 8 minutters gange unna og Vesterport stasjon ligger 19 minutters gange unna.

     The Square 1 001 kr
     The Square

     The Square

     Rådhuspladsen 14, Copenhagen
       
      4,0
      av 5, basert på 4 762 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i København bysentrum og få skritt fra Sjælland, Tivoli og Rådhusplassen. Dessuten ligger Strøget og Danmarks nasjonalmuseum kun 10 minutter unna. Vesterport stasjon ligger bare 4 minutters gange unna og Københavns hovedbanegård ligger 7 minutters gange unna.

      Imperial Hotel 1 029 kr
      Imperial Hotel

      Imperial Hotel

      Vester Farimagsgade 9, Copenhagen
        
       3,9
       av 5, basert på 3 898 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i København bysentrum og 5 minutters gange unna Sjælland og Tivoli. Dessuten ligger Strøget og Rådhusplassen kun 15 minutter unna. Vesterport stasjon ligger to minutters gange unna, og Københavns hovedbanegård ligger 6 minutters gange unna.

       CABINN Metro 616 kr
       CABINN Metro

       CABINN Metro

       Arne Jacobsens Allé 2, Copenhagen
         
        3,4
        av 5, basert på 5 237 anmeldelser
        2.0 av 5.0

        Dette hotellet ligger i Amager og 10 minutters gange unna Sjælland og Fields kjøpesenter. Dessuten ligger Bella-senteret og Royal Arena kun 2 kilometer unna. Ørestad stasjon ligger 9 minutters gange unna og Vesterport stasjon ligger 10 minutters gange unna.

        Comfort Hotel Vesterbro 827 kr
        Comfort Hotel Vesterbro

        Comfort Hotel Vesterbro

        Vesterbrogade 23-29, Copenhagen
          
         4,1
         av 5, basert på 1 140 anmeldelser
         3.0 av 5.0

         Dette hotellet ligger i København bysentrum og 10 minutters gange unna Sjælland, Tivoli og Rådhusplassen. Dessuten ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek kun 15 minutter unna. Vesterport stasjon ligger 5 minutters gange unna og Københavns hovedbanegård ligger 5 minutters gange unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell