Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til København

Uansett om du besøker København i bare noen dager eller flere uker, så vil det være mange minneverdige ting å oppleve der.

Pakkereiser til København

Befolkningen i dette området i Hovedstaden utgjør omtrent 1 200 000 mennesker.

Ta med partneren og barna og få litt kvalitetstid sammen på Tivoli og Bakken. Hvis du vil ha det enda mer gøy sammen med familien, kan dere fortsette på Tivolis Koncertsal og Vesterbro basseng.

Se mange av havets arter som som holder til i vannet på Den Blå Planet (akvarium).

Hvis du vil ha med de minste på en underholdende tur for å bli kjent med små og store dyr, er København dyrehave det rette stedet. Hvis du vil vite hvor du kan finne de største dyrene, kan du spørre de som jobber ved inngangen.

Hvis du vil finne ut hvordan de gjør ølet her så lett å drikke, kan du besøke et av bryggeriene. Selv hvis øl ikke er helt din smak, er det fremdeles en flott dagstur! Velg ut din favoritt, enten Tuborg-bryggeriet eller Carlsberg bryggeris besøkssenter. Hvis du ikke helt vet enda, må du kanskje besøke begge to!

Botaniske samlinger, nydelige trær og svingete gangveier venter spirende botanikere i Botanisk hage og Palm House. Planteentusiaster bør ta en tur til Botanisk hage og Palm House for å utforske lokale og eksotiske planter.

Ta med en piknikkurv og nyt litt tid for deg selv i de frodige omgivelsene i Frederiksberg Have og Fælledparken. Orstredsparken og Rosenborg slottshage er rette sted hvis du ønsker å spille noen spill med gode venner.

Selsmosen har grønne omgivelser, deilig gress og en flott utsikt over det speilaktige vannet.

Ønsker du å kjenne den friske sjøbrisen? Dra til Bellevue strand eller Amager Strandpark og tilbringe en ettermiddag med å rusle langs strandlinjen, eller bare slappe av ved vannkanten.

Trenger du en pause fra det stressende bylivet? Ta en tur til Hjortepark eller Charlottenlund skog. Naturinteresserte vil også sette pris på tilbringe litt tid i Skjoldungernes Land National Park og Damhusengen. Skjoldungernes Land National Park og Damhusengen er også godt likt blant naturinteresserte besøkende.

Planlegg et besøk til noen av de mangfoldige kulturinstitusjonene i nærheten. Nyt den rolige og avslappende atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Guinness verdensrekortmuseum og Det danske motstandsmuseet. To andre steder å vurdere er Dansk jødisk museum og Teatermuseet.

Hvis du vil lære mer om marinehistorie, kan du ta turen til Vikingskipmuseum eller Roskilde museum. På et besøk til Vikingskipmuseum og Roskilde museum kan du utforske rester av gamle fartøy og skipsgjenstander.

Hvis du vil vite mer om de største vitenskapelige oppdagelsene og nyskapningene, kan du dra til Experimentarium og Tycho Brahe Planetarium. Det vil garantert bli en morsom og lærerik dag for folk i alle aldre. Experimentarium og Tycho Brahe Planetarium er kjent for sine samlinger av vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

Undersøk de forskjellige eksemplarene i utstillingen mens du vandrer gjennom de overfylte hallene på Danmarks naruthistoriske museum. Folk som synes det er spennende med kulturhistorie og naturvitenskap, bør sette av litt tid til å besøke de fascinerende utstillingene på Danmarks naruthistoriske museum.

Ønsker du å se litt kunst? Her kan du finne gallerier av ulike slag. Omgi deg med den hippe atmosfæren på Ny Carlsberg Glyptotek eller Thorvaldsens Museum. Det danske nasjonalgalleriet og Samtidskunstmuseum er også verdt et besøk hvis du ikke har for dårlig tid.

Selv om du ikke har vært så veldig interessert i historie, kan du fremdeles ha det hyggelig mens du tar en tur tilbake til fortiden på Danmarks nasjonalmuseum eller Bymuseet.

For å lære om områdets fascinerende og fargerike fortid, kan du dra til Den lille havfrue eller Christiansborg slott. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Rundetårn og Caritas er også flotte steder å stoppe ved. Dra til områdets historiske monumenter og bygninger og start historietimen.

Hvis du interesserer deg for datidens kamper, besøk de imponerende forsvarskonstruksjonene på Kastellet.

Mange av områdets mest innflytelsesrike menn og kvinner har kalt Amalienborg slott og Charlottenborg slott sitt «hjem» gjennom årene. Husk å ta et bilde eller to mens du legger merke til den imponerende arkitekturen og det fornemme interiøret. Frederiksberg slott og Sorgenfri slott er to andre statelige hjem som har en rekke historier å fortelle. Der kan du gå rundt hagene og lære mer om disse storslåtte hjemmene.

Sørg for å ha tid til å besøke de storslåtte slottene og herregårdene du finner i området. Vakttårn, steinvegger og høye tårn var alle vesentlige konstruksjoner på Rosenborg slott, Ruinene under Christiansborg og Eremitageslottet.

Opplev områdets spirituelle side og nyt litt stille tenking i Church of Our Saviour og Frederiks kirke. Om du vil undersøke noen flere religiøse steder, kan du dra til St. Peter's-kirken og Vor Frue kirke. Du kan også lære mer om St. Peter's-kirken og Vor Frue kirke.

Før du pakker kofferten og reiser hjem igjen, sørg for å besøke et par av København's mindre kjente attraksjoner. Det Danske Filminstitut og Det Kongelige Bibliotek er to gode alternativer. Hvis du har litt tid til overs, kan du også besøke Den kongelige stall og Nikolaj Kirke.

For å få mest mulig ut av ferien din i denne spennende hovedstaden, kan du finne rom på et av de 125 overnattingsstedene i København. Det gjør du enklest med Expedias overnattingsguide, som vil hjelpe deg med å finne det riktige overnattingsstedet.

Blant eksempler på eksklusive hotellalternativer i København kan man nevne Skt. Petri i Krystalgade 22 og Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen i Hammerichsgade 1. Hvis du ser etter mer budsjettvennlige alternativer, kan du undersøke Danhostel Copenhagen City - Hostel i H.C. Andersens Boulevard 50 og Wakeup Copenhagen Borgergade i Borgergade 9.

Hvis du er her bare en natt eller to, og kun har begrenset med tid til å få med deg de største attraksjonene, kan det være mer praktisk å bo på First Hotel G & Suites eller Marriott Copenhagen, som begge ligger praktisk til i nærheten av Tivoli.


Guide til København


De beste tilbudene på fly + hotell København

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i København

Vis alle de 540 overnattingsstedene i København
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 853 kr
Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019
Mer informasjon
 
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35, København
   
  4,1 av 5
  2.0 av 5.0 Stjerner

  Really good location. Very pleased with the room. I thought the breakfast was included but it was not.

  Clarion Hotel Copenhagen Airport 1 624 kr
  Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Ellehammersvej 20, Kastrup
    
   4,5 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Design and spacious room combined with a terrific location. We had just 7h in Copenhagen and we couldn’t be happier with the choice we made.

   Hotel Kong Arthur 1 260 kr
   Anmeldelse skrevet 11. okt. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Kong Arthur

   Hotel Kong Arthur

   Nørre Søgade 11, København
     
    4,3 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Bra beliggenhet og personalet jobber iherdig med å få deg til å få et godt opphold.

    Copenhagen Admiral Hotel 1 150 kr
    Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019
    Mer informasjon
     
    Copenhagen Admiral Hotel

    Copenhagen Admiral Hotel

    Toldbodgade 24-28, København
      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Fantastisk beliggenhet nært til Nyhavn, utmerkede rom med smakfullt interiør og en meget god frokost. Sentral beliggenhet og allikevel meget rolige omgivelser. Pluss for Bluetooth på badet. Den var ny.

     Copenhagen Go Hotel 602 kr
     Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019
     Mer informasjon
      
     Copenhagen Go Hotel

     Copenhagen Go Hotel

     Gemmas Alle 203, Kastrup
       
      3,6 av 5
      2.0 av 5.0 Stjerner

      Manglet kjøleskap, vannkoker og sånne vanlige ting man har på mange hotel. Lite bad, måtte dusje over vasken på badet.

      AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 1 076 kr
      Anmeldelse skrevet 7. nov. 2019
      Mer informasjon
       
      AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

      AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

      Center Boulevard 5, København
        
       4,3 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Spotless hotel with great rooms. However a bit noisy between rooms and could hear the TV in the room beside me playing long into the night.

       Comfort Hotel Vesterbro 859 kr
       Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       Comfort Hotel Vesterbro

       Comfort Hotel Vesterbro

       Vesterbrogade 23-29, København
         
        4,1 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Bra beliggenhet. Nært til tog, Tivoli, supermarket og restauranter. Bra frokostbuffet, veldig gode glutenfrie rundstykker.

        Urban House Copenhagen by MEININGER 609 kr
        Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Urban House Copenhagen by MEININGER

        Urban House Copenhagen by MEININGER

        Colbjørnsensgade 11, København
          
         4,1 av 5
         2.0 av 5.0 Stjerner

         Sentralt, reint og fint overnattingssted. Anbefales

         De beste tingene å gjøre i København

         Se de 12 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i København