Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til København

Uansett om du besøker København i bare noen dager eller flere uker, så vil det være mange minneverdige ting å oppleve der.

Spar tid og penger med en pakkereise til København

Spar penger med en pakkereise hos Expedia. Dette er en enkel måte å spare penger på. Du behøver bare å velge flyreise og hotell, og så kombinere de to i et pakketilbud. Du kan bli noen dager ekstra i København takket være pengene du får til overs.

Vil du spare opptil $603 på oppholdet i København? Da er det bare å bestille et pakketilbud.

Vi har som mål at det skal være lett for deg å planlegge en ferie. Vår internasjonale database med 400 partnerflyselskaper og 321,000 verden rundt gjør jobben enklere.

Sjekk de uslåelige prisene på Expedia og unn deg turen du har drømt om. Du vil lure på hvorfor du har ventet så lenge.

Trenger du mer tid på å bestemme deg? Hos oss kan nesten alle bestillinger endres uten ekstra gebyrer.

Pakkereiser til København

Befolkningen i dette området i Hovedstaden utgjør omtrent 1 200 000 mennesker.

Ta med partneren og barna og få litt kvalitetstid sammen på Tivoli og Bakken. Hvis du vil ha det enda mer gøy sammen med familien, kan dere fortsette på Tivolis Koncertsal og Vesterbro basseng.

Se mange av havets arter som som holder til i vannet på Den Blå Planet (akvarium).

Hvis du vil ha med de minste på en underholdende tur for å bli kjent med små og store dyr, er København dyrehave det rette stedet. Hvis du vil vite hvor du kan finne de største dyrene, kan du spørre de som jobber ved inngangen.

Hvis du vil finne ut hvordan de gjør ølet her så lett å drikke, kan du besøke et av bryggeriene. Selv hvis øl ikke er helt din smak, er det fremdeles en flott dagstur! Velg ut din favoritt, enten Tuborg-bryggeriet eller Carlsberg bryggeris besøkssenter. Hvis du ikke helt vet enda, må du kanskje besøke begge to!

Botaniske samlinger, nydelige trær og svingete gangveier venter spirende botanikere i Botanisk hage og Palm House. Planteentusiaster bør ta en tur til Botanisk hage og Palm House for å utforske lokale og eksotiske planter.

Ta med en piknikkurv og nyt litt tid for deg selv i de frodige omgivelsene i Frederiksberg Have og Fælledparken. Orstredsparken og Rosenborg slottshage er rette sted hvis du ønsker å spille noen spill med gode venner.

Selsmosen har grønne omgivelser, deilig gress og en flott utsikt over det speilaktige vannet.

Ønsker du å kjenne den friske sjøbrisen? Dra til Bellevue strand eller Amager Strandpark og tilbringe en ettermiddag med å rusle langs strandlinjen, eller bare slappe av ved vannkanten.

Trenger du en pause fra det stressende bylivet? Ta en tur til Hjortepark eller Charlottenlund skog. Naturinteresserte vil også sette pris på tilbringe litt tid i Skjoldungernes Land National Park og Damhusengen. Skjoldungernes Land National Park og Damhusengen er også godt likt blant naturinteresserte besøkende.

Planlegg et besøk til noen av de mangfoldige kulturinstitusjonene i nærheten. Nyt den rolige og avslappende atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Guinness verdensrekortmuseum og Det danske motstandsmuseet. To andre steder å vurdere er Dansk jødisk museum og Teatermuseet.

Hvis du vil lære mer om marinehistorie, kan du ta turen til Vikingskipmuseum eller Roskilde museum. På et besøk til Vikingskipmuseum og Roskilde museum kan du utforske rester av gamle fartøy og skipsgjenstander.

Hvis du vil vite mer om de største vitenskapelige oppdagelsene og nyskapningene, kan du dra til Experimentarium og Tycho Brahe Planetarium. Det vil garantert bli en morsom og lærerik dag for folk i alle aldre. Experimentarium og Tycho Brahe Planetarium er kjent for sine samlinger av vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

Undersøk de forskjellige eksemplarene i utstillingen mens du vandrer gjennom de overfylte hallene på Danmarks naruthistoriske museum. Folk som synes det er spennende med kulturhistorie og naturvitenskap, bør sette av litt tid til å besøke de fascinerende utstillingene på Danmarks naruthistoriske museum.

Ønsker du å se litt kunst? Her kan du finne gallerier av ulike slag. Omgi deg med den hippe atmosfæren på Ny Carlsberg Glyptotek eller Thorvaldsens Museum. Det danske nasjonalgalleriet og Samtidskunstmuseum er også verdt et besøk hvis du ikke har for dårlig tid.

Selv om du ikke har vært så veldig interessert i historie, kan du fremdeles ha det hyggelig mens du tar en tur tilbake til fortiden på Danmarks nasjonalmuseum eller Bymuseet.

For å lære om områdets fascinerende og fargerike fortid, kan du dra til Den lille havfrue eller Christiansborg slott. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Rundetårn og Caritas er også flotte steder å stoppe ved. Dra til områdets historiske monumenter og bygninger og start historietimen.

Hvis du interesserer deg for datidens kamper, besøk de imponerende forsvarskonstruksjonene på Kastellet.

Mange av områdets mest innflytelsesrike menn og kvinner har kalt Amalienborg slott og Charlottenborg slott sitt «hjem» gjennom årene. Husk å ta et bilde eller to mens du legger merke til den imponerende arkitekturen og det fornemme interiøret. Frederiksberg slott og Sorgenfri slott er to andre statelige hjem som har en rekke historier å fortelle. Der kan du gå rundt hagene og lære mer om disse storslåtte hjemmene.

Sørg for å ha tid til å besøke de storslåtte slottene og herregårdene du finner i området. Vakttårn, steinvegger og høye tårn var alle vesentlige konstruksjoner på Rosenborg slott, Ruinene under Christiansborg og Eremitageslottet.

Opplev områdets spirituelle side og nyt litt stille tenking i Church of Our Saviour og Frederiks kirke. Om du vil undersøke noen flere religiøse steder, kan du dra til St. Peter's-kirken og Vor Frue kirke. Du kan også lære mer om St. Peter's-kirken og Vor Frue kirke.

Før du pakker kofferten og reiser hjem igjen, sørg for å besøke et par av København's mindre kjente attraksjoner. Det Danske Filminstitut og Det Kongelige Bibliotek er to gode alternativer. Hvis du har litt tid til overs, kan du også besøke Den kongelige stall og Nikolaj Kirke.

Overnatting i København

Før du gjør deg klar for å reise, kan du også lese hotellguiden for København for å sammenligne denne spennende byens utvalg av fantastiske overnattingsalternativer.

Blant gode eksempler på velrenommerte hotellalternativer i København finner man Skt. Petri i Krystalgade 22 og Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen i Hammerichsgade 1. Hvis du ser etter et billigere alternativ, kan Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade i Carsten Niebuhrs Gade 11 og Hotel Amager i Amagerbrogade 29 være det beste alternativet for deg.

Hvis du foretrekker å bestille overnatting nærmere Strøget, er Scandic Palace Hotel og CPH Living alternativer som bør dekke alle dine behov.


Guide til København


De beste hotelltilbudene i København

Vis alle de 333 overnattingsstedene i København
Copenhagen Admiral Hotel 1 092 kr
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, København
   
  4,3
  av 5, basert på 4 832 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i København sentrum og 15 minutters gange unna Amalienborg slott og København operahus. Dessuten ligger Den lille havfrue og Rundetårn kun 2 kilometer unna. Kongens Nytorv stasjon ligger 8 minutters gange unna og Christianshavn stasjon ligger 17 minutters gange unna.

  CPH Studio Hotel 720 kr
  CPH Studio Hotel

  CPH Studio Hotel

  Krimsvej 29, København
    
   4,0
   av 5, basert på 1 362 anmeldelser
   3.0 av 5.0

   Dette hotellet ligger i Amager, 0,9 kilometer unna Amager Strandpark og 5 kilometer unna København operahus og Danmarks nasjonalmuseum. Dessuten ligger Amalienborg slott og Rundetårn kun 5 kilometer unna. Amager Strand stasjon ligger bare 5 minutters gange unna og Øresund stasjon ligger 5 minutters gange unna.

   Clarion Hotel Copenhagen Airport 1 537 kr
   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Ellehammersvej 20, Kastrup
     
    4,5
    av 5, basert på 7 335 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Clarion Hotel Copenhagen Airport er tilknyttet København lufthavn via en overbygd gangvei og ligger 12 minutter unna sentrum av København med tog.

    Hotel Kong Arthur 1 388 kr
    Hotel Kong Arthur

    Hotel Kong Arthur

    Nørre Søgade 11, København
      
     4,2
     av 5, basert på 2 366 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i København og 10 minutters gange unna Arbejdermuseet og Botanisk hage. Dessuten ligger Københavns universitet og Rundetårn kun 15 minutter unna. Nørreport stasjon ligger 7 minutters gange unna og Nørreport stasjon ligger 8 minutters gange unna.

     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 1 217 kr
     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

     Center Boulevard 5, København
       
      4,3
      av 5, basert på 6 408 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet med et spa ligger i Amager, 2,2 kilometer unna Royal Arena og 10 kilometer unna Rådhusplassen og Tivoli. Dessuten ligger København operahus og Strøget 10 kilometer unna. Bella Center stasjon ligger 6 minutters gange unna og Sundby stasjon ligger 15 minutters gange unna.

      Tivoli Hotel 1 279 kr
      Tivoli Hotel

      Tivoli Hotel

      Arni Magnussons Gade 2, København
        
       4,1
       av 5, basert på 6 058 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette hotellet er familievennlig og ligger nær strandpromenaden i København og 2 kilometer unna Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks nasjonalmuseum. Dessuten ligger Rådhusplassen og Strøget kun 2 kilometer unna. Dybbølsbro stasjon ligger 8 minutters gange unna og Vesterport stasjon ligger 19 minutters gange unna.

       Urban House Copenhagen by MEININGER 634 kr
       Urban House Copenhagen by MEININGER

       Urban House Copenhagen by MEININGER

       Colbjørnsensgade 11, København
         
        4,1
        av 5, basert på 3 130 anmeldelser
        2.0 av 5.0

        Dette vandrerhjemmet ligger i København sentrum og 10 minutters gange unna Oksnehallen, Tivoli og Rådhusplassen. Dessuten ligger Strøget og Danmarks nasjonalmuseum kun 15 minutter unna. Københavns hovedbanegård ligger bare 4 minutters gange unna og Vesterport stasjon ligger 5 minutters gange unna.

        Ibsens Hotel 1 192 kr
        Ibsens Hotel

        Ibsens Hotel

        Vendersgade 23, København
          
         4,0
         av 5, basert på 1 573 anmeldelser
         3.0 av 5.0

         Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i København sentrum og 10 minutters gange unna Arbejdermuseet, Botanisk hage og Københavns universitet. Dessuten ligger Rundetårn og Strøget kun 15 minutter unna. Nørreport stasjon og Nørreport stasjon ligger fem minutters gange unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.