Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Stockholm

Gjør feriedrømmene til virkelighet! En ferie i Stockholm lar deg være med på en rekke aktiviteter og se flotte severdigheter på både korte og lange ferier.

Spar tid og penger med en pakkereise til Stockholm

Expedia har tilbud på hotell og flyreise som venter deg. Når du slår sammen fly og hotell til en pakkereise, kan du spare både tid og penger. Det betyr at du har mer penger som kan brukes når du er i Stockholm.

Spar opptil $603 ved å dra nytte av et pakketilbud for reisen til Stockholm.

Vår imponerende globale database tilbyr rundt 321,000 hoteller verden rundt og opptil 400 partnerflyselskaper. I tillegg gir vi deg store rabatter.

De fantastiske tilbudene hos Expedia er garantert å gjøre deg glad.

Nesten alle hotellbestillinger hos oss kan endres uten at det påløper noen ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Stockholm

Antallet mennesker som bor i denne delen av Stockholm County ligger på ca. 1 300 000.

Ta med barna og la dem få løpe fra seg på Junibacken og Sydpoolen innendørs vannpark. Gröna Lund tivoli og Dalarö minigolf er også verdt et besøk hvis du vil ha enda mer moro.

Se en rekke ulike sjødyr som som holder til i vannet på Skansen akvuarium.

Uansett om familien din foretrekker majestetiske pattedyr eller skjellkledde reptiler, vil du finne noe for enhver på Skansen og Fjärilshuset (sommerfuglhuset). Om du vil se fargerike fugler og eksotiske dyr mens du er på ferie, kan du dra innom Skansen og Fjärilshuset (sommerfuglhuset).

Vil du prøve lykken? Ta en runde rulett eller nyt den elektriske atmosfæren på Casino Cosmopol, Stockholm.

Når sola skinner er det beste stedet du kan være i en park, for eksempel i Watch Hill og Bellevueparken. Kungsträdgården eller Flottsbro er rette sted hvis du ønsker å ta med barna for å leke ute i det grønne.

Se utover vannet, hør på fuglene og ta deg noe å spise ved Trekanten (innsjø).

Schweizerbadet (strand) og Torö Stenstrand er blant de mest populære kystlinjene her. Du kan tilbringe hele dagen på én av dem. Så ta med litt snacks og opplev den friske, salte luften og den praktfulle utsikten.

Ønsker du en pause fra den stressende hverdagen? Dra til Möja og Grinda. Naturelskere kan se frem til en flott opplevelse i Finnhamn og Haga park. Finnhamn og Haga park er også godt likt blant naturinteresserte.

Sett av litt tid til å besøke noen av de mest populære museumsutstillingene i nærheten. Jernbanemuseet og Nobelmuseet byr på et stort utvalg av fascinerende utstillinger. ABBA The Museum og Swedish Music Hall of Fame er også verdt en nærmere titt.

Gå om bord og bli med på en reise til Vasamuseet og Maritimt museum, for en fascinerende opplevelse for både båtfolk og landkrabber. Se nærmere på nautiske gjenstander på Vasamuseet og Maritimt museum.

Den interaktive utstillingen med vitenskapelige oppfinnelser og gjenstander på Tom Tits Experiment bør holde kunnskapstørste underholdt i flere dager. Hvis du vil lære enda mer, er Tekniska museet et annet flott vitenskapssenter som er verdt å ta en titt på. Tom Tits Experiment og Tekniska museet er begge gode valg hvis du interesserer deg for vitenskapens mysterier.

Om du interesserer deg for samfunnshistorie, bør du dra til Nordiska museet og Naturhistoriska riksmuseet. Hvis du har lyst til å lære deg noe i ferien, kan du besøke de lærerike samlingene på Nordiska museet eller Naturhistoriska riksmuseet.

Setter du pris på kunst? Her finner du gallerier i alle størrelser. Opplev den trendy atmosfæren på Nasjonalmuseet eller Millesgården. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte dagen på Prins Eugens Waldemarsudde kunstmuseum og Moderna museet.

Reis tilbake til en fordums tid og oppdag hemmeligheter fra tidligere år på Middelaldermuseum Stockholm og Svensk historisk museum. Hallwylska museet og Stockholms stadsmuseum er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette utforskingen på Hallwylska museet og Stockholms stadsmuseum.

Lær mer om områdets fortid med en tur til Stockholms stadshus eller Karolinska Institutet, bare to av de historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Stockholms universitet og Kungliga Musikhögskolan. Dra til områdets historiske monumenter og begynn historietimen.

Adskillige av områdets mektigste menn og kvinner har kalt Drottningholm slott og Stockholms kongelige palass sitt «hjem» gjennom årene. Husk å ta et bilde eller to mens du beundrer den imponerende arkitekturen og det overdådige interiøret. Haga slott og Riddarhuset er to andre storslåtte residenser som har en rekke historier å fortelle. Når du er der kan du gå på oppdagelse i hagene og lytte til historiene om disse statelige hjemmene.

Du vil finne mange slott og festninger spredt rundt hele regionen. Du kan beundre middelaldersjarmen og den rike historien på Djursholms slott, Bogesunds slott og Arsta slottet.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Storkyrkan eller Riddarholmen kyrka. Hvis du er interessert i å undersøke noen flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Gustaf Vasa kyrka og Adolf Fredriks kyrka. Du kan også stikke innom Gustaf Vasa kyrka eller Adolf Fredriks kyrka.

Ser du etter noe utenom det vanlige? Besøk Stockholms stadsbibliotek, Kulturhuset eller SkyView. Tenker du at du har fått sett alt i Stockholm? Ikke glem Stockholms stadsbibliotek, Kulturhuset og SkyView.

Det vil være lett å finne et sted å sove i Stockholm, siden byen er hovedstad i Sverige, og derfor har et svært godt hotellutvalg. Det finnes 247 hoteller i Stockholm på Expedia.

Ser du etter et overnattingssted av høy klasse, vil du garantert finne et flott rom på Grand Hôtel Stockholm i Södra Blasieholmshamnen 8 eller Hotel Skeppsholmen i Gröna gången 1.

Mer budsjettvennlige hotellalternativer det er verdt å undersøke, er Scandic Talk Hotel i Mässvägen 2 og STF Zinkensdamm Hostel i Zinkens väg 20.


Guide til Stockholm


De beste tilbudene på fly + hotell Stockholm

De beste hotelltilbudene i Stockholm

Vis alle de 665 overnattingsstedene i Stockholm
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 959 kr
Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020
Mer informasjon
 
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Vasagatan 1, Stockholm
   
  4,2 av 5
  4.5 av 5.0 Stjerner

  Moderne, rent og pent. Basseng og stort treningsareal

  Radisson Blu Waterfront Hotel 970 kr
  Anmeldelse skrevet 13. jan. 2020
  Mer informasjon
   
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
    
   4,6 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   God beliggenhet, god frokost, hyggelig betjening, fine rom

   Hotel C Stockholm 792 kr
   Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel C Stockholm

   Hotel C Stockholm

   Vasaplan 4, Stockholm
     
    4,1 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    God plassering i byen, nært det meste. Rommet vårt minnet om en container, i 1.etg.med vindu mot veien der det var svært saktegående trafikk, og biler gikk på tomgang.

    Hobo 872 kr
    Anmeldelse skrevet 22. aug. 2019
    Mer informasjon
     
    Hobo

    Hobo

    Brunkebergstorg 4, Stockholm, Stockholms Laen
      
     4,4 av 5
     3.5 av 5.0 Stjerner

     Hyggelig og artig hotell. God og sund frokost.

     At Six 1 509 kr
     Anmeldelse skrevet 5. jan. 2020
     Mer informasjon
      
     At Six

     At Six

     Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Laen
       
      4,6 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Great location in the middle of downtown Stockholm on top of the Galleria shopping mall. Great service, excellent breakfast and really nice and modern rooms. The atmosphere is very modern, with a dark/brown look. Quite and relaxing with little to none noise from the outside. Good gym with new equipment. ...

      Clarion Hotel Sign 1 087 kr
      Anmeldelse skrevet 16. okt. 2019
      Mer informasjon
       
      Clarion Hotel Sign

      Clarion Hotel Sign

      Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm
        
       4,1 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Clarion Sign leverera centralt boende, bra rum, trevlig personal och utmärkt mat.

       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central 539 kr
       Anmeldelse skrevet 3. okt. 2019
       Mer informasjon
        
       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

       Kungsbron 1, Stockholm
         
        3,7 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Bra belligenhet I sentrum, pent å rent. Men dessverre er det en ekstremt sjenerende fukt/kloakk lukt på bad, man kan kjenne denne lukten innimellom ute i korridorene. Dette var i etagen over resepsjonen nærmere bestemt rum 113. Lukten er såpass sjenerende at man ikke kan ha døren til bad åpent, veldig ...

        Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport 1 161 kr
        Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019
        Mer informasjon
         
        Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport

        Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport

        Between Terminal 4 and 5, Box 82, Arlanda
          
         4,4 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Måtte overnatte da vi måtte booke om grunnet manglende flyrute. Det gikk ikke fly til vårt bestemmelsessted før dagen etter. I den forbindelse lå hotellet godt plassert og vi fikk de tjenestene vi hadde behov for på en enkel måte, i en svært anstrengende situasjon

         De beste tingene å gjøre i Stockholm

         Se de 8 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Stockholm