Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Stockholm

Gjør feriedrømmene til virkelighet! En ferie i Stockholm lar deg være med på en rekke aktiviteter og se flotte severdigheter på både korte og lange ferier.

Spar tid og penger med en pakkereise til Stockholm

Expedia har tilbud på hotell og flyreise som venter deg. Når du slår sammen fly og hotell til en pakkereise, kan du spare både tid og penger. Det betyr at du har mer penger som kan brukes når du er i Stockholm.

Spar opptil $603 ved å dra nytte av et pakketilbud for reisen til Stockholm.

Vår imponerende globale database tilbyr rundt 321,000 hoteller verden rundt og opptil 400 partnerflyselskaper. I tillegg gir vi deg store rabatter.

De fantastiske tilbudene hos Expedia er garantert å gjøre deg glad.

Nesten alle hotellbestillinger hos oss kan endres uten at det påløper noen ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Stockholm

Antallet mennesker som bor i denne delen av Stockholm County ligger på ca. 1 300 000.

Ta med barna og la dem få løpe fra seg på Junibacken og Sydpoolen innendørs vannpark. Gröna Lund tivoli og Dalarö minigolf er også verdt et besøk hvis du vil ha enda mer moro.

Se en rekke ulike sjødyr som som holder til i vannet på Skansen akvuarium.

Uansett om familien din foretrekker majestetiske pattedyr eller skjellkledde reptiler, vil du finne noe for enhver på Skansen og Fjärilshuset (sommerfuglhuset). Om du vil se fargerike fugler og eksotiske dyr mens du er på ferie, kan du dra innom Skansen og Fjärilshuset (sommerfuglhuset).

Vil du prøve lykken? Ta en runde rulett eller nyt den elektriske atmosfæren på Casino Cosmopol, Stockholm.

Når sola skinner er det beste stedet du kan være i en park, for eksempel i Watch Hill og Bellevueparken. Kungsträdgården eller Flottsbro er rette sted hvis du ønsker å ta med barna for å leke ute i det grønne.

Se utover vannet, hør på fuglene og ta deg noe å spise ved Trekanten (innsjø).

Schweizerbadet (strand) og Torö Stenstrand er blant de mest populære kystlinjene her. Du kan tilbringe hele dagen på én av dem. Så ta med litt snacks og opplev den friske, salte luften og den praktfulle utsikten.

Ønsker du en pause fra den stressende hverdagen? Dra til Möja og Grinda. Naturelskere kan se frem til en flott opplevelse i Finnhamn og Haga park. Finnhamn og Haga park er også godt likt blant naturinteresserte.

Sett av litt tid til å besøke noen av de mest populære museumsutstillingene i nærheten. Jernbanemuseet og Nobelmuseet byr på et stort utvalg av fascinerende utstillinger. ABBA The Museum og Swedish Music Hall of Fame er også verdt en nærmere titt.

Gå om bord og bli med på en reise til Vasamuseet og Maritimt museum, for en fascinerende opplevelse for både båtfolk og landkrabber. Se nærmere på nautiske gjenstander på Vasamuseet og Maritimt museum.

Den interaktive utstillingen med vitenskapelige oppfinnelser og gjenstander på Tom Tits Experiment bør holde kunnskapstørste underholdt i flere dager. Hvis du vil lære enda mer, er Tekniska museet et annet flott vitenskapssenter som er verdt å ta en titt på. Tom Tits Experiment og Tekniska museet er begge gode valg hvis du interesserer deg for vitenskapens mysterier.

Om du interesserer deg for samfunnshistorie, bør du dra til Nordiska museet og Naturhistoriska riksmuseet. Hvis du har lyst til å lære deg noe i ferien, kan du besøke de lærerike samlingene på Nordiska museet eller Naturhistoriska riksmuseet.

Setter du pris på kunst? Her finner du gallerier i alle størrelser. Opplev den trendy atmosfæren på Nasjonalmuseet eller Millesgården. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte dagen på Prins Eugens Waldemarsudde kunstmuseum og Moderna museet.

Reis tilbake til en fordums tid og oppdag hemmeligheter fra tidligere år på Middelaldermuseum Stockholm og Svensk historisk museum. Hallwylska museet og Stockholms stadsmuseum er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette utforskingen på Hallwylska museet og Stockholms stadsmuseum.

Lær mer om områdets fortid med en tur til Stockholms stadshus eller Karolinska Institutet, bare to av de historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Stockholms universitet og Kungliga Musikhögskolan. Dra til områdets historiske monumenter og begynn historietimen.

Adskillige av områdets mektigste menn og kvinner har kalt Drottningholm slott og Stockholms kongelige palass sitt «hjem» gjennom årene. Husk å ta et bilde eller to mens du beundrer den imponerende arkitekturen og det overdådige interiøret. Haga slott og Riddarhuset er to andre storslåtte residenser som har en rekke historier å fortelle. Når du er der kan du gå på oppdagelse i hagene og lytte til historiene om disse statelige hjemmene.

Du vil finne mange slott og festninger spredt rundt hele regionen. Du kan beundre middelaldersjarmen og den rike historien på Djursholms slott, Bogesunds slott og Arsta slottet.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Storkyrkan eller Riddarholmen kyrka. Hvis du er interessert i å undersøke noen flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Gustaf Vasa kyrka og Adolf Fredriks kyrka. Du kan også stikke innom Gustaf Vasa kyrka eller Adolf Fredriks kyrka.

Ser du etter noe utenom det vanlige? Besøk Stockholms stadsbibliotek, Kulturhuset eller SkyView. Tenker du at du har fått sett alt i Stockholm? Ikke glem Stockholms stadsbibliotek, Kulturhuset og SkyView.

Overnatting i Stockholm

For å få mest mulig ut av oppholdet ditt i denne fantastiske byen, kan du finne rom på et av de 257 hotellene i Stockholm. Du trenger ikke gjøre mer enn å besøke Expedias hotellguide, som vil hjelpe deg med å finne det riktige hotellet for deg.

Hotellgjester som leter etter luksus, vil helt sikkert trives på Grand Hôtel Stockholm i Södra Blasieholmshamnen 8 og Hotel Skeppsholmen i Gröna gången 1. Stockholm Hostel i Alströmergatan 15 og Hotel Hornsgatan i Hornsgatan 66B kan også være hoteller du bør ta en titt på hvis du ser etter et billigere alternativ.


Guide til Stockholm


De beste hotelltilbudene i Stockholm

Vis alle de 495 overnattingsstedene i Stockholm
Radisson Blu Waterfront Hotel 1 509 kr
Anmeldelse skrevet 20. mai 2019
Mer informasjon
 
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
   
  4,6 av 5
  4.0 av 5.0

  Sentralt, ellers fint hotel ikke noe å klage på,tipp topp.

  Downtown Camper by Scandic
  Anmeldelse skrevet 11. feb. 2019
  Mer informasjon
   
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Stockholm
    
   4,6 av 5
   4.0 av 5.0

   Veldig sentralt, kult innredet, rommet var stort og fint, frokosten super. Det eneste vi har å pirke på er at det var litt lytt mellom rommene, så vi våknet tidlig av "bråkete" naboer. Vi kommer gjerne tilbake hit.

   At Six
   Anmeldelse skrevet 25. feb. 2019
   Mer informasjon
    
   At Six

   At Six

   Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Laen
     
    4,6 av 5
    5.0 av 5.0

    Lekkert hotel, nytt og delikat. Hyggelig personale og fantastisk frokost

    Haymarket by Scandic
    Anmeldelse skrevet 23. apr. 2019
    Mer informasjon
     
    Haymarket by Scandic

    Haymarket by Scandic

    Hötorget 13-15, Stockholm
      
     4,4 av 5
     4.0 av 5.0

     Veldig hyggelig. Sentrumsnært og veldig god frokost os service

     Mornington Hotel Stockholm City 1 045 kr
     Anmeldelse skrevet 21. mai 2019
     Mer informasjon
      
     Mornington Hotel Stockholm City

     Mornington Hotel Stockholm City

     Nybrogatan 53, Stockholm
       
      4,2 av 5
      4.0 av 5.0

      Hyggelig atmosfære, fine rom med gode senger. Litt kjedelig frokost etter 3 dager, men ellers ok.

      Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport 1 305 kr
      Anmeldelse skrevet 3. feb. 2019
      Mer informasjon
       
      Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport

      Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport

      Between Terminal 4 and 5, Box 82, Arlanda
        
       4,4 av 5
       4.5 av 5.0

       Flott hotell med ekstremt kort vei til flyplass og innsjekk kan anbefales på det varmeste . Eneste som trekker litt ned var renhold på rom. Flekker på enkelte møbler

       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 1 496 kr
       Anmeldelse skrevet 20. mai 2019
       Mer informasjon
        
       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

       Vasagatan 1, Stockholm
         
        3,5 av 5
        4.5 av 5.0

        Location and overall quality was great. Its a small thing but Men and Women separated for Sauna. My wife and I would have preferred to keep our swimming clothes on and go together.

        Sheraton Stockholm Hotel 1 737 kr
        Anmeldelse skrevet 20. apr. 2019
        Mer informasjon
         
        Sheraton Stockholm Hotel

        Sheraton Stockholm Hotel

        Tegelbacken 6, BOX 195, Stockholm
          
         4,3 av 5
         5.0 av 5.0

         Nærhet til det vi ville besøke. Fine forretninger i nærheten.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.