Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Stockholm

Gjør feriedrømmene til virkelighet! En ferie i Stockholm lar deg være med på en rekke aktiviteter og se flotte severdigheter på både korte og lange ferier.

Pakkereiser til Stockholm

Antallet mennesker som bor i denne delen av Stockholm County ligger på ca. 1 300 000.

Ta med barna og la dem få løpe fra seg på Junibacken og Sydpoolen innendørs vannpark. Gröna Lund tivoli og Dalarö minigolf er også verdt et besøk hvis du vil ha enda mer moro.

Se en rekke ulike sjødyr som som holder til i vannet på Skansen akvuarium.

Uansett om familien din foretrekker majestetiske pattedyr eller skjellkledde reptiler, vil du finne noe for enhver på Skansen og Fjärilshuset (sommerfuglhuset). Om du vil se fargerike fugler og eksotiske dyr mens du er på ferie, kan du dra innom Skansen og Fjärilshuset (sommerfuglhuset).

Vil du prøve lykken? Ta en runde rulett eller nyt den elektriske atmosfæren på Casino Cosmopol, Stockholm.

Når sola skinner er det beste stedet du kan være i en park, for eksempel i Watch Hill og Bellevueparken. Kungsträdgården eller Flottsbro er rette sted hvis du ønsker å ta med barna for å leke ute i det grønne.

Se utover vannet, hør på fuglene og ta deg noe å spise ved Trekanten (innsjø).

Schweizerbadet (strand) og Torö Stenstrand er blant de mest populære kystlinjene her. Du kan tilbringe hele dagen på én av dem. Så ta med litt snacks og opplev den friske, salte luften og den praktfulle utsikten.

Ønsker du en pause fra den stressende hverdagen? Dra til Möja og Grinda. Naturelskere kan se frem til en flott opplevelse i Finnhamn og Haga park. Finnhamn og Haga park er også godt likt blant naturinteresserte.

Sett av litt tid til å besøke noen av de mest populære museumsutstillingene i nærheten. Jernbanemuseet og Nobelmuseet byr på et stort utvalg av fascinerende utstillinger. ABBA The Museum og Swedish Music Hall of Fame er også verdt en nærmere titt.

Gå om bord og bli med på en reise til Vasamuseet og Maritimt museum, for en fascinerende opplevelse for både båtfolk og landkrabber. Se nærmere på nautiske gjenstander på Vasamuseet og Maritimt museum.

Den interaktive utstillingen med vitenskapelige oppfinnelser og gjenstander på Tom Tits Experiment bør holde kunnskapstørste underholdt i flere dager. Hvis du vil lære enda mer, er Tekniska museet et annet flott vitenskapssenter som er verdt å ta en titt på. Tom Tits Experiment og Tekniska museet er begge gode valg hvis du interesserer deg for vitenskapens mysterier.

Om du interesserer deg for samfunnshistorie, bør du dra til Nordiska museet og Naturhistoriska riksmuseet. Hvis du har lyst til å lære deg noe i ferien, kan du besøke de lærerike samlingene på Nordiska museet eller Naturhistoriska riksmuseet.

Setter du pris på kunst? Her finner du gallerier i alle størrelser. Opplev den trendy atmosfæren på Nasjonalmuseet eller Millesgården. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte dagen på Prins Eugens Waldemarsudde kunstmuseum og Moderna museet.

Reis tilbake til en fordums tid og oppdag hemmeligheter fra tidligere år på Middelaldermuseum Stockholm og Svensk historisk museum. Hallwylska museet og Stockholms stadsmuseum er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette utforskingen på Hallwylska museet og Stockholms stadsmuseum.

Lær mer om områdets fortid med en tur til Stockholms stadshus eller Karolinska Institutet, bare to av de historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Stockholms universitet og Kungliga Musikhögskolan. Dra til områdets historiske monumenter og begynn historietimen.

Adskillige av områdets mektigste menn og kvinner har kalt Drottningholm slott og Stockholms kongelige palass sitt «hjem» gjennom årene. Husk å ta et bilde eller to mens du beundrer den imponerende arkitekturen og det overdådige interiøret. Haga slott og Riddarhuset er to andre storslåtte residenser som har en rekke historier å fortelle. Når du er der kan du gå på oppdagelse i hagene og lytte til historiene om disse statelige hjemmene.

Du vil finne mange slott og festninger spredt rundt hele regionen. Du kan beundre middelaldersjarmen og den rike historien på Djursholms slott, Bogesunds slott og Arsta slottet.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Storkyrkan eller Riddarholmen kyrka. Hvis du er interessert i å undersøke noen flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Gustaf Vasa kyrka og Adolf Fredriks kyrka. Du kan også stikke innom Gustaf Vasa kyrka eller Adolf Fredriks kyrka.

Ser du etter noe utenom det vanlige? Besøk Stockholms stadsbibliotek, Kulturhuset eller SkyView. Tenker du at du har fått sett alt i Stockholm? Ikke glem Stockholms stadsbibliotek, Kulturhuset og SkyView.

Det vil være lett å finne et sted å sove i Stockholm, siden byen er hovedstad i Sverige, og derfor har et svært godt hotellutvalg. Det finnes 247 hoteller i Stockholm på Expedia.

Ser du etter et overnattingssted av høy klasse, vil du garantert finne et flott rom på Grand Hôtel Stockholm i Södra Blasieholmshamnen 8 eller Hotel Skeppsholmen i Gröna gången 1. Mer budsjettvennlige hotellalternativer det er verdt å undersøke, er Scandic Talk Hotel i Mässvägen 2 og STF Zinkensdamm Hostel i Zinkens väg 20.


Guide til Stockholm


De beste hotelltilbudene i Stockholm

Vis alle de 718 overnattingsstedene i Stockholm
Radisson Blu Waterfront Hotel 1 182 kr
Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019
Mer informasjon
 
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
   
  4,6 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  I love the location of this hotel! Just beside the Central Station. Awesome staff and big rooms. Airconditioning during summer too.

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 1 136 kr
  Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019
  Mer informasjon
   
  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Vasagatan 1, Stockholm
    
   4,2 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Bra beliggenhet. Renoverte rom og veldig stille mellom rommene. Bra frokost.

   Downtown Camper by Scandic 1 483 kr
   Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Downtown Camper by Scandic

   Downtown Camper by Scandic

   Brunkebergstorg 9, Stockholm
     
    4,6 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Super beliggenhet, god frokost og fine rom

    Connect Hotel Arlanda 579 kr
    Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019
    Mer informasjon
     
    Connect Hotel Arlanda

    Connect Hotel Arlanda

    Lindberghs Gata 10, Arlandastad
      
     3,9 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Perfekt for korte opphold, nært flyplassen.

     Sheraton Stockholm Hotel 1 211 kr
     Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     Sheraton Stockholm Hotel

     Sheraton Stockholm Hotel

     Tegelbacken 6, BOX 195, Stockholm
       
      4,2 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Sentralt, god service og plass til rullestol på badet! Rommet lå langt fra heisen og det var et teppe på gulvet på rommet som var til hinder for rullestol!

      At Six 1 677 kr
      Anmeldelse skrevet 22. okt. 2019
      Mer informasjon
       
      At Six

      At Six

      Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Laen
        
       4,6 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Fantastisk hotell. God mat, flotte rom. Personalet er hyggelig.

       Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport 1 275 kr
       Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport

       Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport

       Between Terminal 4 and 5, Box 82, Arlanda
         
        4,4 av 5
        4.5 av 5.0 Stjerner

        Lokalisert på terminalen. Helt topp!

        Clarion Hotel Arlanda Airport 1 243 kr
        Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019
        Mer informasjon
         
        Clarion Hotel Arlanda Airport

        Clarion Hotel Arlanda Airport

        Tornvägen 2, Arlanda
          
         4,5 av 5
         3.5 av 5.0 Stjerner

         Hotellrom med litt tett luft og teppegulv trekker ned, samt ikke så god pute. Veldig kjekt å sove på flyplassen med tidlig fly. Godt utvalg i frokostbuffet. Fint treningsrom med deilig badstu. Pluss for utebasseng, selv om det er knøttlite.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i Stockholm

         Se de 11 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Stockholm