Bilde tatt av Life Outside the Box

Hoteller nær Bergenhusfestning

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved Bergenhusfestning i Bergen

Søk etter hoteller i Bergenhusfestning på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Bergenhusfestning ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Bergenhusfestning
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Bergenhusfestning
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Bergenhusfestning. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Bergenhusfestning
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Bergenhusfestning – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Bergenhusfestning?
Bergenhusfestning ligger i et kulturelt område i Bergen som er kjent for gode sjømatrestauranter og gode shoppingmuligheter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 95 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet i nærheten av Bergenhusfestning?
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen: Dette hotellet med 4 stjerner har både en restaurant og gratis wi-fi. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Bergenhusfestning og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et par andre valgmuligheter ikke langt unna er blant annet Bergen Børs Hotel og Comfort Hotel Bergen.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bergenhusfestning?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekking. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Bergenhusfestning.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Bergenhusfestning?
Sett av litt tid til å se de fascinerende samlingene på Bryggens Museum, Bryggen og Det Hanseatiske Museum. Sett av tid til et besøk til landemerker som Bryggen, Rosenkrantztårnet og Håkonshallen. Du kan kjøpe billetter til fremføringer på Grieghallen og Den Nationale Scene.
Hvordan kommer jeg meg til Bergenhusfestning?
Med mange transportmuligheter er det ikke vanskelig å utforske området rundt Bergenhusfestning. Blant t-banestasjonene i nærheten er Byparken stasjon, Nonneseteren stasjon og Bystasjonen. For å se mer av området kan du finne et tog på Bergen togstasjon. Du kan undersøke fergetilbudet ved å dra til havnen.