1 stjerner hoteller i Mo i Rana

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mo i Rana: populære 1 stjerner hoteller

5 Person Holiday Home in Engavågen

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle overnattingssteder i Mo i Rana
Du kan også bruke disse populære filtrene for å begrense søket ditt.
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Mo i Rana

Hotell med 1 stjerne i Mo i Rana

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Mo i Rana betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Mo i Rana i Mo i Rana er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Mo i Rana. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Mo i Rana ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Mo i Rana.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Mo i Rana. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Mo i Rana for dine datoer.