Billige flybilletter til Mo i Rana

Billige flyreiser til Mo i Rana

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 526 kr for enveisflyvninger og 1 054 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Mo i Rana

Fly til Mo i Rana

Mo i Rana er et reisemål som byr på mange flotte naturopplevelser, og det er i stor grad disse opplevelsene som får nordmenn til å reise til Mo i Rana. Byen er kjent som Jernverksbyen, siden jernindustrien lenge var svært viktig for stedet. Mo i Rana har sin egen flyplass, så det er ikke noe problem å komme seg til byen. Du kan kjøpe flybillett fra flere flyplasser i Norge direkte til Mo i Rana, men Trondheim er den sørligste flyplassen med direkteflyvninger til byen.

Bruker du Expedia når du skal bestille flybilletter og hotell i Mo i Rana er det penger å spare – hos Expedia gjør vi nemlig alt vi kan for å finne de laveste prisene til deg!

Naturopplevelser i Mo i Rana

Det er et bredt utvalg av naturopplevelser å velge mellom når du besøker Mo i Rana. Her kan du se isbreer, klatre inn i spennende grotter, dra på ridetur med islandshest, bli med på guidede turer i fjellheimen, padle i kajakk eller slå til med øyhopping på sykkel. Et godt tips er å ta kontakt med turistinformasjonen i Mo i Rana den første dagen du er i byen, så de kan hjelpe deg med å sette sammen et fint opplegg for oppholdet ditt. De sitter på mye kunnskap om området, og vil mer enn gjerne hjelpe turister med å få mest mulig ut av oppholdet sitt. Turistinformasjonen holder til i O.T. Olsens gate 3.

Attraksjoner og severdigheter

Dersom du er glad i å spille golf, setter du nok pris på at Mo i Rana har sin egen golfbane med ni hull. Det er ikke mange golfbaner i landet som kan skryte av å ligge like flott til som denne banen. Det er også flere gallerier og museer i området. Ta turen innom Anne Gundersens galleri eller Helgeland museum for kulturelle opplevelser.

Flyreiser til Mo i Rana fra flyplasser i Norge

Det er Widerøe som tar seg av flyrutene til og fra flyplassen i Mo i Rana, og det er derfor et noe begrenset utvalg av flyvninger og flyplasser man kan fly fra for å komme seg til Mo i Rana. Det er direkteflyvninger daglig fra Trondheim, Rørvik, Bodø og Mosjøen til Mo i Rana, så bor man i en by som Oslo eller Bergen vil man først måtte fly til Trondheim. Bruker du Expedia.no vil du enkelt og greit finne billige flybilletter til både Trondheim og Mo i Rana.

Mo i Rana lufthavn, Røssvoll

Dette er en liten flyplass der rundt 110 000 passasjerer er innom årlig. Det er begrenset med fasiliteter på flyplassen, men det er tilgjengelig trådløst Internett for de reisende.

Fra flyplassen til Mo i Rana er det i underkant av 15 kilometer, så du kjører fra flyplassen og inn til sentrum på rundt 20 minutter. Hvis du har planer om å ha leiebil i Mo i Rana, kan du ordne deg med det på flyplassen. Av kollektivtransport går det buss fra flyplassen og inn til sentrum du kan benytte deg av.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Mo i Rana

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 526 kr for enveisflyvninger og 1 054 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe