Billige flybilletter til Mo i Rana

Billige flyreiser til Mo i Rana

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 727 kr for enveisflyvninger og 1 057 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Mo i Rana

Fly til Mo i Rana

Mo i Rana er et reisemål som byr på mange flotte naturopplevelser, og det er i stor grad disse opplevelsene som får nordmenn til å reise til Mo i Rana. Byen er kjent som Jernverksbyen, siden jernindustrien lenge var svært viktig for stedet. Mo i Rana har sin egen flyplass, så det er ikke noe problem å komme seg til byen. Du kan kjøpe flybillett fra flere flyplasser i Norge direkte til Mo i Rana, men Trondheim er den sørligste flyplassen med direkteflyvninger til byen.

Bruker du Expedia når du skal bestille flybilletter og hotell i Mo i Rana er det penger å spare – hos Expedia gjør vi nemlig alt vi kan for å finne de laveste prisene til deg!

Naturopplevelser i Mo i Rana

Det er et bredt utvalg av naturopplevelser å velge mellom når du besøker Mo i Rana. Her kan du se isbreer, klatre inn i spennende grotter, dra på ridetur med islandshest, bli med på guidede turer i fjellheimen, padle i kajakk eller slå til med øyhopping på sykkel. Et godt tips er å ta kontakt med turistinformasjonen i Mo i Rana den første dagen du er i byen, så de kan hjelpe deg med å sette sammen et fint opplegg for oppholdet ditt. De sitter på mye kunnskap om området, og vil mer enn gjerne hjelpe turister med å få mest mulig ut av oppholdet sitt. Turistinformasjonen holder til i O.T. Olsens gate 3.

Attraksjoner og severdigheter

Dersom du er glad i å spille golf, setter du nok pris på at Mo i Rana har sin egen golfbane med ni hull. Det er ikke mange golfbaner i landet som kan skryte av å ligge like flott til som denne banen. Det er også flere gallerier og museer i området. Ta turen innom Anne Gundersens galleri eller Helgeland museum for kulturelle opplevelser.

Flyreiser til Mo i Rana fra flyplasser i Norge

Det er Widerøe som tar seg av flyrutene til og fra flyplassen i Mo i Rana, og det er derfor et noe begrenset utvalg av flyvninger og flyplasser man kan fly fra for å komme seg til Mo i Rana. Det er direkteflyvninger daglig fra Trondheim, Rørvik, Bodø og Mosjøen til Mo i Rana, så bor man i en by som Oslo eller Bergen vil man først måtte fly til Trondheim. Bruker du Expedia.no vil du enkelt og greit finne billige flybilletter til både Trondheim og Mo i Rana.

Mo i Rana lufthavn, Røssvoll

Dette er en liten flyplass der rundt 110 000 passasjerer er innom årlig. Det er begrenset med fasiliteter på flyplassen, men det er tilgjengelig trådløst Internett for de reisende.

Fra flyplassen til Mo i Rana er det i underkant av 15 kilometer, så du kjører fra flyplassen og inn til sentrum på rundt 20 minutter. Hvis du har planer om å ha leiebil i Mo i Rana, kan du ordne deg med det på flyplassen. Av kollektivtransport går det buss fra flyplassen og inn til sentrum du kan benytte deg av.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Mo i Rana?
Det finnes bare én flyplass her, nemlig Mo i Rana (MQN-Rossvoll).
Hvor langt er det til Mo i Rana (MQN-Rossvoll) fra sentrum av Mo i Rana?
Hvis du har base Mo i Rana sentrum, er du der på kort tid etter at du har landet på Mo i Rana (MQN-Rossvoll). Terminalen er bare 9 km fra sentrumsområdet.
Kan jeg fly til Mo i Rana nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om restriksjonene som gjelder for Mo i Rana, før flyet letter. Der legges det ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Mo i Rana?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Mo i Rana, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Mo i Rana med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Mo i Rana, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Mo i Rana?
Mo i Rana (MQN-Rossvoll) ligger 9 km fra sentrum, og er inngangsporten til Mo i Rana.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Mo i Rana?
Det er lett å bestemme seg for hvem du skal bestille med for å reise til Mo i Rana – det er kun ett flyselskap som betjener ruten. Det er lurt å bestille god tid i forveien for å være sikker på at du får billetter de datoene du ønsker.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Mo i Rana?
De fleste flyvninger til Mo i Rana opereres av Wideroe. Den mest vanlige ruten har avreise fra Trondheim, og Wideroe betjener de fleste flyvningene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Mo i Rana?
Det er mye enklere å fly til et sted når det ikke er mellomlandinger. Hvis du planlegger å dra til Mo i Rana, så er det ca. 41 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Mo i Rana avreise fra?
Flyplasser i Trondheim og Bodø er populære avgangssteder for reisende som skal dra til Mo i Rana.
Hvor lang er flyturen til Mo i Rana?
Fra du letter i Trondheim, vil du være i luften i omtrent 1 t og 5 min før flyet går inn for landing i Mo i Rana. De som reiser fra Bodø, må regne med å være om bord i ca. 30 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Mo i Rana så rimelig som mulig?
Vi vet alle om noen reisende som alltid er heldige og finner grisebillige flybilletter uansett hvor reisen går. Vil du vite hvordan de gjør det? De er tidlig ute med å bestille. Det kan også være lurt å undersøke litt på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet byr på flere flyplasser, kan du dra i land bedre priser ved å velge en av de mindre. Og sist, men ikke minst: Kjøp billetter tidlig hvis du finner en god pris. Billettprisene kan nemlig endre seg raskt! Med litt kunnskap og litt flaks kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Mo i Rana?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en komfortabel flytur hvis du er flink til å organisere på forhånd. Vi har samlet sammen noen gode reisetips, slik at du får en pangstart på ferien til Mo i Rana.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Å reise med fly kan være en god opplevelse hvis du pakker med deg de riktige tingene. Først og fremst trenger du toalettsaker som leppepomade og håndkrem samt ekstra klær og noe gøy å lese. Deretter kan du finne plass i kofferten eller bagen til PC, lader, medisiner og for eksempel en behagelig nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og penger.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør pakke større beholdere med sjampo og balsam i bagasjen du skal sjekke inn. Hvis du har med mer enn 100 milliliter gelé og væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe gjenstander, som lommekniver, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Nødbluss, kjemikalier og fyrstikker, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Vil du sikre at du får en komfortabel flytur, bør du tenke på hva du skal ha på deg. Det kan være lurt å kle seg lagvis ettersom temperaturen på flyet kan variere. På den måten holder du deg varm hvis det blir litt for kjølig i kabinen. Sko som stiletthæler og sandaler er det best å pakke i kofferten. Istedet bør du ta på deg flate og behagelige sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyturer utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. For å forhindre at dette skjer, bør du gå litt rundt hvis du kan. Kompresjonssokker og -strømper kan også redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Mo i Rana?
Erfarne reisende vet at trikset er å forberede seg før man kommer til kontrollen på flyplassen. På den måten går du om bord på flyet til Mo i Rana før du rekker å blunke. Følg disse nyttige tipsene for å få en knallbra start på reisen:

  • Ha pass og reisedokumenter på et sted det er lett å komme til. Dette er det første du må vise i kontrollen.
  • Så er det på tide å kle av seg. På en måte. Du må legge jakke, belte, nøkler og småting som øretelefoner i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Prosessen går raskere hvis du tar alt dette av deg før det er din tur.
  • Du må legge vekk teknologien i noen få minutter. Laptop, telefon og andre elektroniske duppeditter må også gjennomlyses.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som sjampo og hårspray, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare noen verdifulle minutter. Tursko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lette joggesko, slipper du ofte dette.
  • Det er ikke tillatt å ha med skarpe gjenstander på flyet. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i den innsjekkede kofferten.

Informasjon om flyreiser til Mo i Rana
AnkomstflyplassMo i Rana
Ankomstflyplassens IATA-kodeMQN