Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Ferie i Sverige – nydelig skjærgård, artige friluftsaktiviteter, flott arkitektur og spennende shopping gjør dette til en fullendt opplevelse

Utforsk dette varierte nabolandet i øst med flotte skoger, nydelig skjærgård, koselige strender og byer der historie går hånd i hånd med det moderne.

Sverige er det største landet i Skandinavia både i flatemål og innbyggertall. Her kan du både kose deg på de solrike strendene og gå på fottur i arktisk terreng, eller du kan besøke de mange byene med severdigheter fra tusen år tilbake i tid.

Hovedstaden Stockholm er spredt utover 14 øyer. I Gamla stan kan du lett bruke flere timer bare på å gå og kikke. Denne bydelen fra middelalderen har gamle bygninger som nå brukes av kaféer og uavhengige butikker og smale, brosteinsbelagte gater som tar deg fram til Stockholms slott. Benytt anledningen under en storbyferie i Sverige til å få med deg det daglige vaktskiftet og utforsk de mange overdådige salene og interessante museene inne på slottet. 

Ta en spasertur på Skansen, friluftsmuseet der du kan se 150 historiske bygninger og strukturer fra rundt omkring i landet. En av de mest fascinerende severdighetene er det godt bevarte Vasaskipet fra det 17. århundre, som du finner på Vasamuseet

Ta en tur til Göteborg, som er Sveriges nest største by. Du kan lære om stedets bakgrunn som en viktig skipsverftsby og på samme tid se mange ulike fiskearter, både arktiske og tropiske, på Sjöfartsmuseet Akvariet. Byen har andre populære museer, slik som Världskulturmuseet og Göteborg kunstmuseum. Under en weekendtur til Sverige og Göteborg kan du dra til Nordstan, et av Skandinavias største kjøpesentre, der du kan bruke mange timer på shopping og gå på kafé. Nyt et godt måltid langs en av de mange billedskjønne kanalene, eller bli med om bord en kanalbåt for å se stedet fra et annet synspunkt.

I Malmö kan du oppleve Malmöhus slott og spasere langs kanalene. Bli med på nakensauna eller utnytt det fine været og legg på svøm i havet ved Varbergs Kallbadhuset, som har vært et populært sted i over et århundre.

På vinteren kan du hygge deg med is, snø og mørketiden i Lappland, langt innenfor polarsirkelen. Ta deg en gåtur, finn fram skiene eller lei en snøscooter for å se det flotte, urørte vinterlandskapet. Kjør slede med huskyer gjennom villmarken eller prøv ice-karting på de tilfrossede vannene. Se nordlyset og overnatt i rom av is og snø på ICEHOTEL i Jukkasjärvi.

På sommeren kan du benytte deg av mange hundre kilometer med strender, spesielt på vestkysten. Tusenvis av innsjøer tilbyr muligheter for bading og vannsport.

I løpet av en tur til Sverige burde du dra på øyhopping. Utforsk noen av de rundt 30 000 øyene i skjærgården utenfor Stockholm. På Gotland kan du besøke hulen Lummelunda og se staurene i sjøen, og på Öland kan du finne spor etter forhistoriske bosetninger.


De beste hotelltilbudene i Sverige

Vis alle de 9 713 overnattingsstedene i Sverige
Gothia Towers 1 127 kr
Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020
Mer informasjon
 
Gothia Towers

Gothia Towers

Mässans Gata 24, Göteborg
   
  4,3 av 5
  4.5 av 5.0 Stjerner

  Veldig fint

  Clarion Hotel Stockholm 960 kr
  Anmeldelse skrevet 29. des. 2019
  Mer informasjon
   
  Clarion Hotel Stockholm

  Clarion Hotel Stockholm

  Ringvaegen 98, Stockholm
    
   4,2 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Great location! Practically on top of Skanstull Metro Plentiful breakfast and they will make you an omelette if needed. Rooms large with sitting area. A nice walk to Gamla stan and beyond. Plenty of ok places to eat in immediate area. Be sure to visit «Himlen» (means heaven in swedish) bar and restaurant ...

   At Six 1 639 kr
   Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020
   Mer informasjon
    
   At Six

   At Six

   Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Laen
     
    4,7 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Meget luksuriøst hotell med imøtekommende og hyggelig personale. Vi bodde på et standard rom og det holdt en høy standard. Pent innredet, god seng og fint bad. Hvis det er noe jeg skulle satt fingeren på så er det at TVen virket noe utdatert i forhold til andre luksushoteller, men det er bare småpirk. ...

    Clarion Hotel Post, Gothenburg 1 209 kr
    Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020
    Mer informasjon
     
    Clarion Hotel Post, Gothenburg

    Clarion Hotel Post, Gothenburg

    Drottningtorget 10, Göteborg
      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Hotellet ligger rett ved stasjonen og kjøpesentrene. Veldig sentralt. Gode senger og god frokost. Kommer gjerne igjen.

     Scandic Park 1 170 kr
     Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020
     Mer informasjon
      
     Scandic Park

     Scandic Park

     Karlavägen 43, Stockholm
       
      4,1 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Hotellet var rent og pent. Rommet var veldig fint innredet og sengene var svært behagelige. Hyggelig betjening og god frokost. Hotellet ligger i et ganske stille område ca 5 minutters gåtur fra Stureplan.

      Clarion Hotel Malmö Live 1 099 kr
      Anmeldelse skrevet 8. sep. 2019
      Mer informasjon
       
      Clarion Hotel Malmö Live

      Clarion Hotel Malmö Live

      Dag Hammarskjolds torg 2, Malmö
        
       4,6 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Flott hotell med god service og beliggenhet 👍

       Quality Hotel View 848 kr
       Anmeldelse skrevet 22. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Quality Hotel View

       Quality Hotel View

       Hyllie Stationstorg 29, Malmö
         
        4,4 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Kjempefint hotell, med et innholdsrikt nærområde. Flotte og rene rom, anbefales👍

        Vox Hotel 809 kr
        Anmeldelse skrevet 11. jan. 2020
        Mer informasjon
         
        Vox Hotel

        Vox Hotel

        Lantmatargrand 2, Jönköping
          
         4,2 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Moderne og fresht hotell sentralt i Jönköping. Rommet jeg hadde var veldig lite og hadde ikke vindu men i forhold til den lave prisen var det bra. Bra standard i forhold til pris. Bra frokost og middagen i restauranten var også bra. Bra service både i restauranten og i resepsjonen. Skulle jeg ha ...

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.