Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Strömstad

Nordmenn på shoppingtur er et fast innslag i Strömstad, og nærheten til byene i Østfold har alltid hatt stor betydning for denne østligste byen i Sverige. Likevel er Strömstad en godt bevart hemmelighet for mange ”nordbaggar”. Byen og omegnen har langt mer å by på enn Systembolag og kjøpesentra, og en god måte å finne ut det på, er å ta inn på hotell i Strömstad, leie bil i Strömstad og legge ut på biltur. Man kan ikke fly til Strømstad.

Du finner leiebil i Strömstad på Tången, på nordsiden av innseilingen til byen. Også inne i den eldre delen av byen finnes bilutleie i Strömstad. Du kan også bestille billig leie av bil i Strömstad gjennom Expedia, uten skjulte kostnader.

Sørover fra Strömstad

Kyststripen mellom Strömstad og Göteborg bukter seg ut og inn av viker og fjordarmer, og er et sant skjærgårdsparadis, med et virvar av store og små øyer, holmer og skjær. Med bil utforsker man dette området best om man unngår E6, og svinger inn på kystveien sørover fra Strömstad. Den bukter seg gjennom variert natur, svinger innom idylliske fiskelandsbyer og barnevennlige badeplasser, og er en vei til både store og små opplevelser.

Første stopp kan være Vitlycke museum ved Tanumshede. Her finnes noen av verdens mest kjente helleristninger, hugget inn i fjellet av bronsealdermenneskene som levde her for tre tusen år siden. Disse ristningene står på UNESCOs verdensarvliste. Like i nærheten ligger Grebbestad, et av de mest populære badestedene på den svenske vestkysten. Fortsatt drives det fiske herfra, hovedsakelig etter reker og kreps, så her er det fullt mulig å få smake på havets delikatesser. Et av de eldste karnevalene i Sverige arrangeres her, annen helg i juli, med opptok og konkurranser.

Mord og skjærgårdsidyll

Takket være krimdronningen Camilla Läckberg assosierer folk med sans for krimlitteratur gjerne det lille fiskeværet Fjällbacka med mord og drap. Ingen ting kunne ligge fjernere fra sannheten. Sammen med Grebbestad er Fjällbacka de triveligste småbyene langs Boshulän-kysten, med rike muligheter for badeliv og båt- og fisketurer, selsafari eller kajakkpadling i skjærgården.

Turismen blir en stadig viktigere næringsvei for folk langs Bohuslänkysten, men i Hamburgsund er røttene til fiske, skipsfart og steinhugging fortsatt tydelige. Mye av den eldre bebyggelsen her er godt bevart, både bolighus og sjøboder. Like sør for Homborgsund finnes en kopi av en vikingby, Hornbore, der det hvert år i august arrangeres vikingting og vikingmarked.

Smøgen er et av de virkelig populære svenske feriestedene, med høy og heftig partyfaktor på kvelds- og nattetid, men rolig og fredelig på dagtid. Rekesmørbrødene på Smögensbryggan er legendariske. Smøgen er et godt utgangspunkt for fisketurer og kajakkpadling.

Et av norgeshistoriens viktigste festningsanlegg ligger i Kungälv, nemlig Bohus, som har gitt navn til landsdelen. Det ble påbegynt av Håkon Magnusson i 1308, og har opp gjennom historien spilt en betydelig rolle som grensefestning. Den ligger vakkert til, og er vel verdt et besøk, før du vender nesen hjem etter en opplevelsesrik ferie i Strömstad.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Strömstad

Hva er den beste prisen på leiebil i Strömstad?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Strömstad .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Strömstad?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Strömstad er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Strömstad?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Strömstad?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Strömstad

Utforsk Strömstad med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!