Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Göteborg

Vis alle leiebiler i Göteborg

Utforsk Göteborg

Utforsk Göteborg med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Gode tilbud på leiebiler i Göteborg

Leiebil i Gøteborg

Gøteborg er den nest største byen i Sverige, og det bor rundt en halv million innbyggere i byen. Den ligger sørvest i Sverige, ikke så langt fra grensen til Norge. Dette har gjort byen til et populært reisemål for nordmenn, og spesielt østlendinger, siden man ta bilen og reise til Gøteborg. Dersom du velger å fly til Gøteborg, kan du ordne deg med leiebil på flyplassen. Bruker du Expedia, er du sikret en så billig pris på leiebilen som mulig.

Det er flere fordeler med å ha leiebil i Gøteborg, du kan blant annet kjøre til Liseberg eller bruke bilen som oppbevaringssted for alle handleposen du fyller opp på shoppingturen.

På de fleste hoteller i Gøteborg er det gratis parkering inkludert i prisen på rommet, så du trenger ikke tenke på hvor du skal gjøre av leiebilen når du ikke bruker den. Det står som oftest på den mer detaljerte beskrivelsen av hotellet om det tilbys parkering eller ikke.

Dersom du ikke vil ordne deg med leiebil på flyplassen, er det en rekke forskjellige steder i Gøteborg sentrum som driver med bilutleie. Bruk Expedia til å se hvilke utleieselskaper som holder til i nærheten av hotellet ditt, så du rakt og enkelt kan bestille og hente bilen.

Opplevelser i Gøteborg

Liseberg er den største attraksjonen i byen, og reiser du med barn, vil de helt sikkert forlange at det tilbringes minst én dag i denne fantastiske fornøyelsesparken. Fordelen med leiebil er at du kan pakke med deg alt du trenger i leiebilen og kjøre til parken. Dette gjør det hele til en mye mindre stressende opplevelse, og vil du spare litt penger, kan du også lage matpakker og sørge for å ha noe å drikke i bilen –når barna trenger litt påfyll av energi.

Universum er en annen populær attraksjon som passer fint for hele familien. Dette akvariet ligger rett ved Liseberg, så det er fint mulig å kombinere disse to aktivitetene på samme dag. På akvariet får du se alle mulige fisker, slanger, haier, apekatter og mye annet rart.

Dersom du er interessert i kunst, er Goteborgs Konstmuseum vel verdt et besøk. Her kan du se mye spennende kunst fra både Skandinavia og resten av Europa. Det er også en ganske billig aktivitet, siden inngangen koster under 50 kroner.

Dagstur med leiebilen

Ta en dagstur til Tanum i løpet av oppholdet ditt i Gøteborg. Tanum ligger omtrent 130 kilometer fra Gøteborg, så du kjører dit på omtrent 90 minutter. Området har en fantastisk kystlinje med mange små fiskelandsbyer. På flere steder i området er det funnet helleristninger, og på ett sted hundrevis av dem. Dette stedet er nå på UNESCOs verdensarvliste.

Gekås i Ullared er et annet svensk fenomen det kan være morsomt å oppleve. Denne ”attraksjonen” er nemlig et gigantisk lavprishus på 20 000 kvadratmeter, som ligger 100 km fra Gøteborg. Svenskene strømmer til dette lavprishuset for å handle billig, og det settes opp både charterbusser og charterfly fra andre deler av Sverige til Ullared.