Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Göteborg

Leiebil i Gøteborg

Gøteborg er den nest største byen i Sverige, og det bor rundt en halv million innbyggere i byen. Den ligger sørvest i Sverige, ikke så langt fra grensen til Norge. Dette har gjort byen til et populært reisemål for nordmenn, og spesielt østlendinger, siden man ta bilen og reise til Gøteborg. Dersom du velger å fly til Gøteborg, kan du ordne deg med leiebil på flyplassen. Bruker du Expedia, er du sikret en så billig pris på leiebilen som mulig.

Det er flere fordeler med å ha leiebil i Gøteborg, du kan blant annet kjøre til Liseberg eller bruke bilen som oppbevaringssted for alle handleposen du fyller opp på shoppingturen.

På de fleste hoteller i Gøteborg er det gratis parkering inkludert i prisen på rommet, så du trenger ikke tenke på hvor du skal gjøre av leiebilen når du ikke bruker den. Det står som oftest på den mer detaljerte beskrivelsen av hotellet om det tilbys parkering eller ikke.

Dersom du ikke vil ordne deg med leiebil på flyplassen, er det en rekke forskjellige steder i Gøteborg sentrum som driver med bilutleie. Bruk Expedia til å se hvilke utleieselskaper som holder til i nærheten av hotellet ditt, så du rakt og enkelt kan bestille og hente bilen.

Opplevelser i Gøteborg

Liseberg er den største attraksjonen i byen, og reiser du med barn, vil de helt sikkert forlange at det tilbringes minst én dag i denne fantastiske fornøyelsesparken. Fordelen med leiebil er at du kan pakke med deg alt du trenger i leiebilen og kjøre til parken. Dette gjør det hele til en mye mindre stressende opplevelse, og vil du spare litt penger, kan du også lage matpakker og sørge for å ha noe å drikke i bilen –når barna trenger litt påfyll av energi.

Universum er en annen populær attraksjon som passer fint for hele familien. Dette akvariet ligger rett ved Liseberg, så det er fint mulig å kombinere disse to aktivitetene på samme dag. På akvariet får du se alle mulige fisker, slanger, haier, apekatter og mye annet rart.

Dersom du er interessert i kunst, er Goteborgs Konstmuseum vel verdt et besøk. Her kan du se mye spennende kunst fra både Skandinavia og resten av Europa. Det er også en ganske billig aktivitet, siden inngangen koster under 50 kroner.

Dagstur med leiebilen

Ta en dagstur til Tanum i løpet av oppholdet ditt i Gøteborg. Tanum ligger omtrent 130 kilometer fra Gøteborg, så du kjører dit på omtrent 90 minutter. Området har en fantastisk kystlinje med mange små fiskelandsbyer. På flere steder i området er det funnet helleristninger, og på ett sted hundrevis av dem. Dette stedet er nå på UNESCOs verdensarvliste.

Gekås i Ullared er et annet svensk fenomen det kan være morsomt å oppleve. Denne ”attraksjonen” er nemlig et gigantisk lavprishus på 20 000 kvadratmeter, som ligger 100 km fra Gøteborg. Svenskene strømmer til dette lavprishuset for å handle billig, og det settes opp både charterbusser og charterfly fra andre deler av Sverige til Ullared.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Göteborg

Hva er den beste prisen på leiebil i Göteborg?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Göteborg .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Göteborg?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Göteborg er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Göteborg?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Göteborg?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Göteborg

Utforsk Göteborg med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!