Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Tur til Norrbottens län

Planlegger du en reise til Norrbottens län? Vår reiseguide for Norrbottens län er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Norrbottens län. Les videre for å skape din pefekte reise til Norrbottens län.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Norrbottens län så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Norrbottens län og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Norrbottens län for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Norrbottens län venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Norrbottens län for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Norrbottens län, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Norrbottens län. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Norrbottens län kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Norrbottens län enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Norrbottens län. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Norrbottens län, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Norrbottens län ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Norrbottens län og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Norrbottens län. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Norrbottens län

Vis alle de 128 overnattingsstedene i Norrbottens län
Icehotel 2 999 kr
Anmeldelse skrevet 12. aug. 2015
Mer informasjon
 
Icehotel

Icehotel

Marknadsvagen 63, Jukkasjärvi
   
  4,4 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  Ishotellet på sommerstid er nok ikke like bra som på vinterstid. Lite folk og det gjorde nok utslag i at rommet ikke var 100 prosent rent, lys manglet i stua og fliser på gulv uten varme. Aktivitetene som hotellet markedsfører var heller ikke som forventet, eksempelvis dårlig turterreng i nærheten. ...

  Clarion Hotel Sense 945 kr
  Anmeldelse skrevet 27. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Clarion Hotel Sense

  Clarion Hotel Sense

  Skeppsbrogatan 34 SE, Luleå
    
   4,5 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Beste luftkvaliteten gjennom hele natta. Ingen trafikkstøy eller bråk.

   SPiS Hotell & Hostel 689 kr
   Anmeldelse skrevet 3. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   SPiS Hotell & Hostel

   SPiS Hotell & Hostel

   Bergmästaregatan 7, Kiruna
     
    3,9 av 5
    2.5 av 5.0 Stjerner

    Vi var virkelig overrasket over standarden på hotellet og vi vil anbefale Spis hotell til andre.

    Hotell Fjället 1 282 kr
    Anmeldelse skrevet 27. mar. 2019
    Mer informasjon
     
    Hotell Fjället

    Hotell Fjället

    Björklidenvägen 70, Björkliden
      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Fantastisk utsikt, Trivelig betjening, høy kvalitet på maten i restauranten. Eneste minus er litt små rom og små bad.

     Quality Hotel Lulea 915 kr
     Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019
     Mer informasjon
      
     Quality Hotel Lulea

     Quality Hotel Lulea

     Storgatan 17, Luleå
       
      4,1 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Great place, nice and clean. I recomend Brasseriet Norrland for eating!!!

      Abisko Guesthouse 1 125 kr
      Anmeldelse skrevet 14. apr. 2019
      Mer informasjon
       
      Abisko Guesthouse

      Abisko Guesthouse

      Kalle Jons väg 5, Abisko
        
       3,9 av 5
       2.0 av 5.0 Stjerner

       Helt greit for en natts overnatting. Vi fikk halv pris, 515 kr pr natt og det bør ikke koste mer da du må legge på sengetøy selv, dele toalett og dusj med andre. Kjøkkenet var helt ok for å lage egen mat. Husk å kjøpe inn det du trenger. Alt i alt så var det rent og hyggelig. Du møter også folk fra ...

       Best Western Hotell Savoy 960 kr
       Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       Best Western Hotell Savoy

       Best Western Hotell Savoy

       Storgatan 59, Luleå
         
        4,4 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Veldibra hotell, andre gang vi bor her og kommer gjerne igjen. Nydeli boblebad og badstu til gjestene i 1 etasje. Veldi sentralt.

        Camp Ripan 1 821 kr
        Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Camp Ripan

        Camp Ripan

        Campingvägen 5, Kiruna
          
         4,1 av 5
         3.5 av 5.0 Stjerner

         Flott lekeplass for ungene, synd bassenget var stengt. Minus for at wi-fi rett og slett ikke fungerte på hytta vi bodde på, muligens fordi den lå for langt unna resepsjon.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.