Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Stockholm

Leiebil i Stockholm

Stockholm er Sveriges hovedstad og ligger øst i Sverige. Byen har et mildt og behagelig klima, og er i tillegg en utrolig flott by med alle øyene og den fantastiske skjærgården. Alt dette har gjort Stockholm til et populært reisemål blant nordmenn. Mange drar på storbyferie til Stockholm, siden den korte reisetiden gjør at man kan få mye ut av både fredagen og søndagen.

Stockholm er en stor by, og mange velger derfor å leie bil under besøket i byen – for å kunne få med seg mer i løpet av oppholdet. Bruker du Expedia når du skal bestille bilen, er du sikret en billig leiebil i Stockholm.

Det er mulig å finne billige flybilletter til Stockholm fra de fleste flyplasser i Norge, og sannsynligheten er stor for at du ender opp på Arlanda lufthavn. Dersom du har planer om å leie bil under oppholdet, passer det ypperlig å hente leiebilen på flyplassen – så du kan kjøre rett til hotellet ditt fra flyplassen. Mange hoteller i Stockholm tilbyr gratis parkering, men det kan være lurt å sjekke dette hos Expedia for å være på den sikre siden.

Dersom du vil vente litt med leiebilen, og heller ordne en bil på et senere tidspunkt i ferien, er det nok av utleieselskaper i sentrum som driver med bilutleie. På Expedia finner du enkelt en oversikt over selskapene som driver med utleie av leiebil i nærheten av hotellet ditt.

Opplevelser i Stockholm

Det er veldig mye både å se og oppleve i Stockholm, og du vil neppe rekke å få med de alt i løpet av en helg. Blant attraksjonene du bør få med deg, kan vi nevne Skansen. Dette er verdens eldste friluftsmuseum, og den har blant annet en miniatyrutstilling av hele Sverige. En annen av byens store attraksjoner, er fornøyelsesparken Gröna Lund. Dette er en park med lange tradisjoner hvor barna kan ha mye moro. Er du sportsinteressert, bør du sjekke om det foregår noe i den gigantiske idrettshallen Globen, som er formet som en jordklode. Avslutt med en tur til Moderne Museet, som har en av Europas beste samlinger av kunst fra 1900-tallet.

Dagstur med leiebilen

En fordel med å ha leiebil i Sverige, er at både skiltingen og kjørekulturen ligner veldig på det du finner i Norge. Du bør derfor ikke ha noen problemer med å kjøre rundt i Stockholm på egenhånd. Det er mange spennende utflukter du kan dra på fra Stockholm med leiebilen. En av disse er et besøk til Drottningsholms slott, som bare ligger 15 km fra Stockholm. Dette slottet er feriestedet til den svenske kongefamilien, og ble bygget i 1662. Det er på UNESCOs verdensarvliste, og når du besøker slottet, kan du gå rundt i dets fantastiske park og nyte den vakre kunsten.

Reiser du med barn kan en tur til Södertälje og Tom Tits Experiment være et godt valg. Kjøreturen tar rundt tre kvarter med leiebilen, og når du kommer frem venter mer enn 400 interaktive eksperimenter på deg og de små. På Tom Tits Experiment er det så absolutt nok å ta seg til for barn i alle aldre. Det er i tillegg en butikk og restaurant her, så man kan godt tilbringe hele dagen på dette spennende stedet.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Stockholm

Hva er den beste prisen på leiebil i Stockholm?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Stockholm .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Stockholm?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Stockholm er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Stockholm?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Stockholm?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Stockholm

Utforsk Stockholm med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!