Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Stockholm

Leiebil i Stockholm

Stockholm er Sveriges hovedstad og ligger øst i Sverige. Byen har et mildt og behagelig klima, og er i tillegg en utrolig flott by med alle øyene og den fantastiske skjærgården. Alt dette har gjort Stockholm til et populært reisemål blant nordmenn. Mange drar på storbyferie til Stockholm, siden den korte reisetiden gjør at man kan få mye ut av både fredagen og søndagen.

Stockholm er en stor by, og mange velger derfor å leie bil under besøket i byen – for å kunne få med seg mer i løpet av oppholdet. Bruker du Expedia når du skal bestille bilen, er du sikret en billig leiebil i Stockholm.

Det er mulig å finne billige flybilletter til Stockholm fra de fleste flyplasser i Norge, og sannsynligheten er stor for at du ender opp på Arlanda lufthavn. Dersom du har planer om å leie bil under oppholdet, passer det ypperlig å hente leiebilen på flyplassen – så du kan kjøre rett til hotellet ditt fra flyplassen. Mange hoteller i Stockholm tilbyr gratis parkering, men det kan være lurt å sjekke dette hos Expedia for å være på den sikre siden.

Dersom du vil vente litt med leiebilen, og heller ordne en bil på et senere tidspunkt i ferien, er det nok av utleieselskaper i sentrum som driver med bilutleie. På Expedia finner du enkelt en oversikt over selskapene som driver med utleie av leiebil i nærheten av hotellet ditt.

Opplevelser i Stockholm

Det er veldig mye både å se og oppleve i Stockholm, og du vil neppe rekke å få med de alt i løpet av en helg. Blant attraksjonene du bør få med deg, kan vi nevne Skansen. Dette er verdens eldste friluftsmuseum, og den har blant annet en miniatyrutstilling av hele Sverige. En annen av byens store attraksjoner, er fornøyelsesparken Gröna Lund. Dette er en park med lange tradisjoner hvor barna kan ha mye moro. Er du sportsinteressert, bør du sjekke om det foregår noe i den gigantiske idrettshallen Globen, som er formet som en jordklode. Avslutt med en tur til Moderne Museet, som har en av Europas beste samlinger av kunst fra 1900-tallet.

Dagstur med leiebilen

En fordel med å ha leiebil i Sverige, er at både skiltingen og kjørekulturen ligner veldig på det du finner i Norge. Du bør derfor ikke ha noen problemer med å kjøre rundt i Stockholm på egenhånd. Det er mange spennende utflukter du kan dra på fra Stockholm med leiebilen. En av disse er et besøk til Drottningsholms slott, som bare ligger 15 km fra Stockholm. Dette slottet er feriestedet til den svenske kongefamilien, og ble bygget i 1662. Det er på UNESCOs verdensarvliste, og når du besøker slottet, kan du gå rundt i dets fantastiske park og nyte den vakre kunsten.

Reiser du med barn kan en tur til Södertälje og Tom Tits Experiment være et godt valg. Kjøreturen tar rundt tre kvarter med leiebilen, og når du kommer frem venter mer enn 400 interaktive eksperimenter på deg og de små. På Tom Tits Experiment er det så absolutt nok å ta seg til for barn i alle aldre. Det er i tillegg en butikk og restaurant her, så man kan godt tilbringe hele dagen på dette spennende stedet.

Utforsk Stockholm

Utforsk Stockholm med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!