Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Göteborg

Göteborg er den typen reisemål du ikke vil glemme på mange år etter at reisen er over.

Spar tid og penger med en pakkereise til Göteborg

Spar på å kjøpe fly- og hotellpakker hos Expedia. Er du av typen som liker å spare, bør du vurdere å slå sammen bestillinger med fly og hotell hos oss. Det vil si at du får mer å rutte med når du er i Göteborg.

Hadde det ikke vært herlig å spare opptil $603 på reisen til Göteborg? Da er det bare å bestille et pakketilbud.

Med bare noen få klikk kan du ordne alt du trenger til den neste ferieturen gjennom vår store globale database. Du kan søke blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden.

I dag er dagen for å bestille din neste reise. På Expedia finner du noen av de beste prisene og pakkereisene.

Hvis det er nødvendig å endre reiseruten, vil vi godta avbestillingen uten at det påløper gebyrer for nesten alle bestillinger.

Pakkereiser til Göteborg

Dette reisemålet ligger omtrent 400 kilometer sørvest for Stockholm, landets hovedstad. Den ligger også 13 kilometer nordøst for Brännö.

Hvis du har med deg barna, vil du sannsynligvis ta et besøk til noen av de populære familieattraksjonene i området. Barn i alle aldre vil elske Liseberg fornøyelsespark, Vattenpalatset og Hagabion.

Du og barna vil ha det kjempegøy sammen med de små og store beboerne på Barnens zoo. Dersom du vil vite hvor du finner de mest populære dyrene, er det bare å spørre de ansatte ved inngangen.

Er du ute etter litt fart og moro? Se om du har hellet med deg på Casino Cosmopol Göteborg, og opplev det spennende miljøet.

Hvis du vil utforske lokale blomster og planter, kan du besøke Botanisk hage og Trädgårdsföreningen. Sett av litt tid i Botanisk hage og Trädgårdsföreningen for å se det lokale plantelivet.

I Slottsskogen kan du slappe av i skyggen av et tre. Les en god bok i grønne omgivelser i Bältespännarparken og Positivparken.

Landvettersjön er et hyggelig sted for både dyr og mennesker.

Keillers park er et populært sted blant de som setter pris på naturen.

Utstillingsstedene i nærområdet har et rikt utvalg av fascinerende historier. Volvo Museum og Aeroseum har et stort utvalg av spennende utstillinger. Du bør også ta en titt på Röhsska museet för konsthantverk och design og Radiomuseet i Göteborg.

Sett kursen mot Sjøfartsmuseum og Sjöfartsmuseet Akvariet, for en spennende opplevelse for hele familien. Reisende med interesse for nautiske tradisjoner kan ta turen til Sjøfartsmuseum og Sjöfartsmuseet Akvariet.

Universeum byr på et bredt utvalg av gjenstander, modeller og utstillinger, og er verdt å bruke en ettermiddag på.

Jorda vår er et sprøtt og vidunderlig sted. Om du av en eller annen merkelig grunn er uenig, bør en liten stund på Göteborgs Naturhistoriska Museum eller Museum for verdenskultur være nok til å få deg til å endre mening. Lödöse Museum huser også et fascinerende utvalg.

Glad i kunst? Her kan du oppdage gallerier av alle slag. Ta en tur til Göteborg kunstmuseum og Hasselblad Center for det beste som dette kreative reisemålet har å by på. Nordisk vannfargemuseum og Galleri Mors Mossa er også verdt et besøk hvis du kan skvise dem inn i programmet.

Du kan alltid finne et nytt perspektiv på fortiden på Göteborg bymuseum. Det kan dessuten være morsomt å studere gjenstandene som stilles ut på Emigranternas Hus eller Mölndal stadsmuseum.

Chalmers tekniska högskola og Poseidon-statuen er absolutt verdt et besøk selv om du ikke er så interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Kronhuset og Göteborg rådhus. Der kan du lære mer om gamle dager.

Et stopp på Bohus festning og Carlstens festning er en engasjerende måte å lære om områdets militære historie. To andre steder du kan se er Skansen Lejonet og Älvsborg festning. La deg fasinere av byggestilen og de solide murene.

Middelalderslott kan noen ganger virke som om de er tatt rett ut fra en historisk roman, og du vil merke at Gunnebo slott og hage ikke er noe unntak.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Marstrand kirke eller Masthugget kirke. Hvis du vil se på flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Oscar Fredriks kirke og Haga kirke. Du kan også lære mer om Oscar Fredriks kirke eller Haga kirke.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å besøke noen av Göteborg's mindre kjente attraksjoner. Stadsbiblioteket Göteborg og Göteborgs Remfabrik er to mulige alternativer. Hvis du fremdeles har litt tid til overs, kan du også besøke Torslandaverken Volvo-fabrikk eller Rödasten Konsthall.

Hvis du ikke har bestemt deg for hvor du skal bo i Göteborg, kan du ta en titt på våre overnattingsalternativer i byen. Vi har så mange som 69 forskjellige overnattingssteder å velge mellom på dette populære reisemålet.

Upper House, som ligger i Mässans gata 24, 25th floor, og Avalon Hotel i Kungstorget 9, er to utmerkede eksempler på bedre overnattingssteder i Göteborg.

Slottsskogens Vandrarhem & Hotell i Vegagatan 21 og Hotell Maria Eriksson i Chalmersgatan 27 A er et par hoteller du bør sjekke ut hvis du ser etter et billigere alternativ.


Guide til Göteborg


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Göteborg

Vis alle de 146 overnattingsstedene i Göteborg
Gothia Towers 840 kr
Anmeldelse skrevet 6. jan. 2020
Mer informasjon
 
Gothia Towers

Gothia Towers

Mässans Gata 24, Göteborg
   
  4,3 av 5
  4.5 av 5.0 Stjerner

  Det som jeg ikke likte er aadet de ikke har mulighet for barn å svømme, og har ikke heller kaffemaskin i fellesarealene.

  Clarion Hotel Post, Gothenburg 1 159 kr
  Anmeldelse skrevet 18. okt. 2019
  Mer informasjon
   
  Clarion Hotel Post, Gothenburg

  Clarion Hotel Post, Gothenburg

  Drottningtorget 10, Göteborg
    
   4,3 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   En fantastisk opplevelse av enkel automatisk innsjekking ble ødelagt av at det ikke var skiltet til etasjen vi skulle bo. Etter endel surring rundt i vestibylen måtte vi tilslutte spørre om hjelp og fant etterhver heisen langt bak gjennom en stor sal. Et skilt til hissen til de øverste etasjene hadde ...

   Radisson Blu Scandinavia Hotel 1 097 kr
   Anmeldelse skrevet 20. jan. 2020
   Mer informasjon
    
   Radisson Blu Scandinavia Hotel

   Radisson Blu Scandinavia Hotel

   Södra Hamngatan 59, Göteborg
     
    4,3 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Very nice place, and the bed was amazing. The hotel breakfast was also really good, and it had an execellent location!

    Avalon Hotel 1 035 kr
    Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019
    Mer informasjon
     
    Avalon Hotel

    Avalon Hotel

    Kungstorget 9, Göteborg
      
     4,6 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Har bodd på Avalon flere ganger, og anbefaler alltid dette hotellet til andre

     Quality Hotel Panorama 936 kr
     Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019
     Mer informasjon
      
     Quality Hotel Panorama

     Quality Hotel Panorama

     Eklandagatan 51-53, Göteborg, Vastra Gotaland
       
      3,9 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Fin plassering nært Liseberg. Greit Hotel til denne prisen.

      Comfort Hotel Goteborg 927 kr
      Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019
      Mer informasjon
       
      Comfort Hotel Goteborg

      Comfort Hotel Goteborg

      Skeppsbroplatsen 1, Göteborg
        
       4,2 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Sentral plassering med stor parkeringsplass like i nærheten, greit rom og hyggelig personale i resepsjonen. Vi fikk beholde rommet til 18.00 på søndagen; veldig praktisk for oss. God frokost, men en merkelig og dårlig organisering, da det fantes buffét i to forskjellige lokaler, hvor personalet midt ...

       Quality Hotel 11 843 kr
       Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019
       Mer informasjon
        
       Quality Hotel 11

       Quality Hotel 11

       Maskingatan 11, Göteborg
         
        4,2 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Nice hotel in a pleasant area. Away from centre of the city so you avoid otential noisy people in th evening/night. You can still take the boat right outside the hotel from the quay to town quite often. The building itself and the design of the rooms lets you know that this must have been a shipyard ...

        Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg 1 047 kr
        Anmeldelse skrevet 19. jan. 2020
        Mer informasjon
         
        Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

        Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

        Lindholmspiren 4, Göteborg
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Fine rom, sentralt beliggende hotell, god frokost, hyggelig betjening. Ta gratis ferje på dagtid over til sentrum. (3 min å gå fra hotellet). Parkeringshus tvers over gaten.

         De beste tingene å gjøre i Göteborg

         Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Göteborg