Sverige kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Reiser til Göteborg 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Reisetilbud for Göteborg i 2021

Upper House
Hotel Vanilla
Sankt Jörgen Park
Quality Hotel Panorama
Hotell Isbolaget

De mest populære hotellene i Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Radisson Blu Scandinavia Hotel
4.5 out of 5
Södra Hamngatan 59, Göteborg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 946 kr per natt fra 31. jan. til 1. feb.
4.4/5Wonderful! (2,887 anmeldelser)
Flott hotell med nydelig frokost

"Flott, nytt hotell med nydelig frokost og vennlig personale. Lite nedtrekk grunnet rom uten fungerende ventilasjon og luftemuligheter. Etter tre tilbakemeldinger fikk vi byttet rom på natten. Alt vel etter dette. Generelt var vi veldig fornøyd med rom, renhold, frokost og personell! Kommer gjerne ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
4 out of 5
Lindholmspiren 4, Göteborg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 964 kr per natt fra 18. jan. til 19. jan.
4.5/5Wonderful! (1,710 anmeldelser)

"Likte: Lett tilgjengelig, fine rom. Hyggelig personale, stilig design. Rask heis. God service. Gode parkeringsmuligheter. Likte ikke: renhold på rom. Det var rester etter forrige gjests skjegg stusser på vasken. Toalettet ville ikke skylle ned ordentlig. Dårlig eller ingen effekt i air-condition ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jun. 2020

Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
Clarion Hotel Post, Gothenburg
Clarion Hotel Post, Gothenburg
4 out of 5
Drottningtorget 10, Göteborg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 215 kr per natt fra 29. jan. til 30. jan.
4.3/5Excellent! (2,143 anmeldelser)
Stilig hotell

"Hotellet ligger rett ved stasjonen og kjøpesentrene. Veldig sentralt. Gode senger og god frokost. Kommer gjerne igjen."…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Clarion Hotel Post, Gothenburg
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Göteborg

Det har aldri vært enklere å bestille og spare tid og penger – finn et tilbud med fly og overnatting hos Expedia. Det store utvalget av pakkereiser med fly og hotell er det perfekte valget når du ønsker å spare både tid og penger. Pengene du får til overs kan du bruke under selve oppholdet i Göteborg. Det er mulig å spare rundt $603 ved å sette sammen et pakketilbud hos oss. Med over 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden å velge blant i vår store database, kan drømmeferien bli en realitet. De gode pakketilbudene hos Expedia vil gjøre planleggingen av reisen til en lek. Hva venter du på? Nesten alle bestillinger hos oss kan avbestilles uten gebyrer.

Göteborg: steder å besøke

Her får du de beste tipsene til hva du bør få med deg på ferien til Göteborg. Hent blokk og blyant og se om du ikke kan få laget en reiseplan. Med severdigheter som Göteborg bymuseum og Botanisk hage er det ikke mulig å ha et kjedelig øyeblikk under en reise til denne hektiske byen. Pass på at du også har tid til Liseberg fornøyelsespark og Universeum. Mange besøkende kommer hit for å se nærmere på Slottsskogen. Hva med å gjøre attraksjonen til en del av planene dine? Deretter burde du besøke Göteborg Opera og Göteborg kunstmuseum. Livet skal ikke være kjedelig, så hvorfor ikke legge i vei og skape noen nye og uforglemmelige minner? Om du bestiller Göteborg-pass, er du garantert en minnerik opplevelse. For å se flere ting å gjøre, kan du gå til siden Ting å gjøre i Göteborg.

Flyplasser nær Göteborg

Planlegger du en tur til Göteborg? Lurer du på hvilken flyplass du skal fly til? Landvetter (GOT) er mest praktisk. Når du har forlatt flyet og er ute av ankomsthallen, befinner du deg 20 kilometer fra sentrum.