Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


City Destination Guide

Göteborg er den typen reisemål du ikke vil glemme på mange år etter at reisen er over.

Spar tid og penger med en pakkereise til Göteborg

Spar på å kjøpe fly- og hotellpakker hos Expedia. Er du av typen som liker å spare, bør du vurdere å slå sammen bestillinger med fly og hotell hos oss. Det vil si at du får mer å rutte med når du er i Göteborg.

Hadde det ikke vært herlig å spare opptil $603 på reisen til Göteborg? Da er det bare å bestille et pakketilbud.

Med bare noen få klikk kan du ordne alt du trenger til den neste ferieturen gjennom vår store globale database. Du kan søke blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden.

I dag er dagen for å bestille din neste reise. På Expedia finner du noen av de beste prisene og pakkereisene.

Hvis det er nødvendig å endre reiseruten, vil vi godta avbestillingen uten at det påløper gebyrer for nesten alle bestillinger.

Pakkereiser til Göteborg

Dette reisemålet ligger omtrent 400 kilometer sørvest for Stockholm, landets hovedstad. Den ligger også 13 kilometer nordøst for Brännö.

Hvis du har med deg barna, vil du sannsynligvis ta et besøk til noen av de populære familieattraksjonene i området. Barn i alle aldre vil elske Liseberg fornøyelsespark, Vattenpalatset og Hagabion.

Du og barna vil ha det kjempegøy sammen med de små og store beboerne på Barnens zoo. Dersom du vil vite hvor du finner de mest populære dyrene, er det bare å spørre de ansatte ved inngangen.

Er du ute etter litt fart og moro? Se om du har hellet med deg på Casino Cosmopol Göteborg, og opplev det spennende miljøet.

Hvis du vil utforske lokale blomster og planter, kan du besøke Botanisk hage og Trädgårdsföreningen. Sett av litt tid i Botanisk hage og Trädgårdsföreningen for å se det lokale plantelivet.

I Slottsskogen kan du slappe av i skyggen av et tre. Les en god bok i grønne omgivelser i Bältespännarparken og Positivparken.

Landvettersjön er et hyggelig sted for både dyr og mennesker.

Keillers park er et populært sted blant de som setter pris på naturen.

Utstillingsstedene i nærområdet har et rikt utvalg av fascinerende historier. Volvo Museum og Aeroseum har et stort utvalg av spennende utstillinger. Du bør også ta en titt på Röhsska museet för konsthantverk och design og Radiomuseet i Göteborg.

Sett kursen mot Sjøfartsmuseum og Sjöfartsmuseet Akvariet, for en spennende opplevelse for hele familien. Reisende med interesse for nautiske tradisjoner kan ta turen til Sjøfartsmuseum og Sjöfartsmuseet Akvariet.

Universeum byr på et bredt utvalg av gjenstander, modeller og utstillinger, og er verdt å bruke en ettermiddag på.

Jorda vår er et sprøtt og vidunderlig sted. Om du av en eller annen merkelig grunn er uenig, bør en liten stund på Göteborgs Naturhistoriska Museum eller Museum for verdenskultur være nok til å få deg til å endre mening. Lödöse Museum huser også et fascinerende utvalg.

Glad i kunst? Her kan du oppdage gallerier av alle slag. Ta en tur til Göteborg kunstmuseum og Hasselblad Center for det beste som dette kreative reisemålet har å by på. Nordisk vannfargemuseum og Galleri Mors Mossa er også verdt et besøk hvis du kan skvise dem inn i programmet.

Du kan alltid finne et nytt perspektiv på fortiden på Göteborg bymuseum. Det kan dessuten være morsomt å studere gjenstandene som stilles ut på Emigranternas Hus eller Mölndal stadsmuseum.

Chalmers tekniska högskola og Poseidon-statuen er absolutt verdt et besøk selv om du ikke er så interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Kronhuset og Göteborg rådhus. Der kan du lære mer om gamle dager.

Et stopp på Bohus festning og Carlstens festning er en engasjerende måte å lære om områdets militære historie. To andre steder du kan se er Skansen Lejonet og Älvsborg festning. La deg fasinere av byggestilen og de solide murene.

Middelalderslott kan noen ganger virke som om de er tatt rett ut fra en historisk roman, og du vil merke at Gunnebo slott og hage ikke er noe unntak.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Marstrand kirke eller Masthugget kirke. Hvis du vil se på flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Oscar Fredriks kirke og Haga kirke. Du kan også lære mer om Oscar Fredriks kirke eller Haga kirke.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å besøke noen av Göteborg's mindre kjente attraksjoner. Stadsbiblioteket Göteborg og Göteborgs Remfabrik er to mulige alternativer. Hvis du fremdeles har litt tid til overs, kan du også besøke Torslandaverken Volvo-fabrikk eller Rödasten Konsthall.

Overnatting i Göteborg

Det vil være enkelt for deg å bestille det riktige stedet å overnatte i Göteborg. Expedia kan tilby så mange som 71 overnattingsalternativer i denne fantastiske byen.

Hvorfor ikke starte søket etter det ideelle hotellrommet i Göteborg med å undersøke fasiliteter og priser på utmerkede Hotel Pigalle, som ligger i Södra Hamngatan 2A, og Avalon Hotel, som ligger i Kungstorget 9. City Hotel Avenyn i Lorensbergsgatan 6 og Masthuggsterassens Vandrarhem - Hostel i Masthuggsterrassen 10H er to rimeligere valg det kan være verdt å se på hvis du har et stramt budsjett.


Guide til Göteborg


De beste hotelltilbudene i Göteborg

Vis alle de 127 overnattingsstedene i Göteborg
Gothia Towers 875 kr
Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019
Mer informasjon
 
Gothia Towers

Gothia Towers

Mässans Gata 24, Göteborg
   
  4,3 av 5
  4.5 av 5.0 Stjerner

  Supert hotell med alt av fasiliterer man har behov for.

  Radisson Blu Scandinavia Hotel 1 370 kr
  Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019
  Mer informasjon
   
  Radisson Blu Scandinavia Hotel

  Radisson Blu Scandinavia Hotel

  Södra Hamngatan 59, Göteborg
    
   4,3 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Flotte rom, deilig rom temperatur og gode senger 😊 sov utrolig godt og det var stille og rolig! Frokost var amazing! Parkering Var veldig bra men litt dyrt må jeg jo si 🙈

   Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg 910 kr
   Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

   Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

   Lindholmspiren 4, Göteborg
     
    4,5 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Flotte rom og perfekt beliggenhet - stille rolig område og kort vei til buss og båt. Eneste negative var kjøttet på grillbuffeen om kvelden, for det var en seig biff.

    First Hotel G
    Anmeldelse skrevet 5. sep. 2019
    Mer informasjon
     
    First Hotel G

    First Hotel G

    Nils Ericssonplatsen 4, Göteborg
      
     4,2 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Midt i sentrum, men kort vei til butikker, buss, taxi og trikk.

     Clarion Hotel Post, Gothenburg 1 482 kr
     Anmeldelse skrevet 5. jun. 2019
     Mer informasjon
      
     Clarion Hotel Post, Gothenburg

     Clarion Hotel Post, Gothenburg

     Drottningtorget 10, Göteborg
       
      4,3 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Stort, flott hotell med alt du trenger. Bassenget på taket duger selv i regn og vind. God, innholdsrik frokost. To fine restauranter på hotellet, flere like i nærheten. Rom mot sentralbanestasjonen, men helt støyfritt! Anbefales!

      Landvetter Airport Hotel 1 657 kr
      Anmeldelse skrevet 20. apr. 2019
      Mer informasjon
       
      Landvetter Airport Hotel

      Landvetter Airport Hotel

      Flygets Hotellvag, Härryda
        
       4,5 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Helt greit hotell. Fine rom og hyggelig betjening. Savnet kanskje fellesareal med mulighet til å se sport.

       Best Western Plus Waterfront Hotel 920 kr
       Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       Best Western Plus Waterfront Hotel

       Best Western Plus Waterfront Hotel

       Klippan 1, Göteborg
         
        4,4 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Likte beliggenheten v elva og Röda sten, likte at vi hadde utsikt til elva, broa og båthavna. Likte den rikholdige frokosten. Fint at det var enkelt å innkvartere en gjest til på rommet deler av tiden mot et rimelig tillegg i prisen. Lett kommunikasjon til sentrum og Liseberg med trikk. Negativt ...

        STF Göteborg City Hotel 849 kr
        Anmeldelse skrevet 7. apr. 2019
        Mer informasjon
         
        STF Göteborg City Hotel

        STF Göteborg City Hotel

        Drottninggatan 63-65, Göteborg
          
         4,3 av 5
         2.5 av 5.0 Stjerner

         Sentralt, rent og pent, god frokost, hyggelig personale.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.