SandnesNorge

Sandnes er kjent for sitt vakre turterreng, og byen er et supert reisemål for deg som liker å være aktiv ute i naturen.

Sandnes er stedet for deg som vil oppleve Norges røffe kystlandskap, samtidig som du er i en by med mange spennende attraksjoner. Naturopplevelsene i området er storslåtte, så forbered deg på mange flotte inntrykk i løpet av turen. Reiser du med barn, kan du være sikker på at også de vil kose seg i Sandnes.

Gå til turistkontoret i Sandnes for å få tips om turer du kan begi deg ut på. Den mest populære turen i området tar deg med til Dalsnuten, en tur på i overkant av fem kilometer fra parkeringsplassen. Ta turen en dag solen skinner, og du kan nyte den fantastiske utsikten fra toppen samtidig som du nyter det gode været.

Sykling er populært i Sandnes, så lei en sykkel og prøv deg på noen av sykkelrutene i byen. Ta kontakt med resepsjonen til hotellet ditt for tips om hvordan du kan få lånt en sykkel. Med sykkel tilgjengelig rekker du over mye mer av området enn du ellers ville gjort.

Hvis du er på ferie i Sandnes om sommeren, kan du handle inn det du trenger til en piknik og dra til Sandvedparken. Parken brukes flittig av lokalbefolkningen når været tillater det, og særlig studentene i byen vet å lage liv i parken når solen skinner og det er forelesningsfri dagen derpå.

Reiser du med barn, bør du ta turen til Vitenfabrikken – en populær attraksjon som passer ypperlig både for voksne og barn. De interaktive utstillingene er morsomme og lærer deg litt av hvert, så du vil helt sikkert forlate Vitenfabrikken litt klokere enn da du kom. Hvis du skal reise til Sandnes med barn, er tog et godt alternativ. Jernbanestasjonen i Sandnes ligger midt i sentrum – ikke langt fra byens parker og den koselige Strandgaten.

Sandnes er stedet for deg som er glad i både natur- og byliv. Du får komforten som følger med det å bo i en koselig by, kombinert med områdets gode turmuligheter. Hvis du trenger å lade batteriene med en rolig dag, kan du sjekke om det er noen forestillinger på kulturhuset du kan se.

De mest populære hotellene i Sandnes

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Quality Hotel Pond
Quality Hotel Pond
3 out of 5
Koppholen 17, Sandnes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 445 kr per natt

Dette hotellet ligger i Sandnes, 2,8 kilometer unna Kvadrat kjøpesenter og 10 kilometer unna Universitetet i Stavanger og Sverd i fjell. Dessuten ligger Sola ...

4.3/5Excellent! (43 anmeldelser)
Anbefales

"God service, gode senger og god frokost."…"

Anmeldelse skrevet 11. feb. 2020

Quality Hotel Pond
Quality Hotel Residence
Quality Hotel Residence
3 out of 5
Julie Eges Gate 5430, Sandnes
Prisen er 1 245 kr per natt

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Sandnes, 0,5 kilometer unna Vitenfabrikken og 5 kilometer unna Sandvedparken og Kvadrat kjøpesenter. Dessuten ligger ...

4.1/5Very Good! (268 anmeldelser)

"Manglet strykejern og brett på rommet. Det bør være standard på et business hotell."…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Quality Hotel Residence
GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted
GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted
3.5 out of 5
St. Olavsgata 38, Sandnes
Prisen er 894 kr per natt

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Sandnes, 0,3 kilometer unna Vitenfabrikken og 5 kilometer unna Sandvedparken og Kvadrat kjøpesenter. Forusstraen ligger ...

4/5Very Good! (367 anmeldelser)
Positiv tilfeldig booking

"Valgte i utganagpumnktet ut fra nørhet til jernbanestaasjon. Svært positivt overasket over innvendig atmosfære i inngang/resepsjon/restaurant område. Rommet rent og standard OK."…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2020

GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted

Populære steder å besøke i Sandnes

Dalsnuten
Bilde av Dalsnuten

Dalsnuten

Sett av litt tid til å besøke Dalsnuten under turen til Sandnes. Området har en strandlinje som passer fint til en spasertur.

Kongeparken
Bilde av Kongeparken

Kongeparken

1/5(1 anmeldelse)

Lær hvordan du lager sjokolade, sus nedover Norges lengste bobbane og opplev levende vitenskapsforestillinger i en av landets mest populære fornøyelsesparker.

Sola strand
Bilde av Sola strand

Sola strand

4.5/5(13 anmeldelser)

Hvis du har planer om en avslappende ferie, er kanskje Sola strand det perfekte stedet å besøke under turen til Sola. Området har en strandlinje du ikke bør gå glipp av.

Norsk oljemuseum
Bilde av Norsk oljemuseum

Norsk oljemuseum

4.5/5(7 anmeldelser)

Lær mer om oljens geologiske historie, hvordan den ble funnet i Nordsjøen, og betydningen av sikkerhetsregler for oljeproduksjon på dette interaktive museet.

Stavanger domkirke
Bilde av Stavanger domkirke

Stavanger domkirke

4/5(6 anmeldelser)

Stavanger domkirke er en av Norges eldste katedraler, med en vakker gotisk fasade, utsmykninger i barokkstil og en utsøkt hage.

Gamle Stavanger
Bilde av Gamle Stavanger

Gamle Stavanger

4.5/5(17 anmeldelser)

Du kan lære mer om den interessante bakgrunnen til Stavanger med en tur innom Gamle Stavanger. Området har en strandlinje som passer fint til en spasertur.

Populære aktiviteter i Sandnes

Kystutflukt: Tur med sightseeingbuss i Stavanger
Bilde av Kystutflukt: Tur med sightseeingbuss i Stavanger

Kystutflukt: Tur med sightseeingbuss i Stavanger

408 kr
per voksen

Anmeldelser av Sandnes

4

Populært reisemål

5 - Fantastisk
4
5 - Fantastisk 30.76923076923077%
4 - Bra
5
4 - Bra 38.46153846153846%
3 - OK
4
3 - OK 30.76923076923077%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

4/5 - Bra

Verifisert reisende

7. jan. 2020

Jeg kommer nok tilbake igjen, jeg har brukt dette hotellet en del og det er jo et godt tegn 

Byer nær Sandnes