Sandnes er kjent for sitt vakre turterreng, og byen er et supert reisemål for deg som liker å være aktiv ute i naturen.

Sandnes er stedet for deg som vil oppleve Norges røffe kystlandskap, samtidig som du er i en by med mange spennende attraksjoner. Naturopplevelsene i området er storslåtte, så forbered deg på mange flotte inntrykk i løpet av turen. Reiser du med barn, kan du være sikker på at også de vil kose seg i Sandnes.

Gå til turistkontoret i Sandnes for å få tips om turer du kan begi deg ut på. Den mest populære turen i området tar deg med til Dalsnuten, en tur på i overkant av fem kilometer fra parkeringsplassen. Ta turen en dag solen skinner, og du kan nyte den fantastiske utsikten fra toppen samtidig som du nyter det gode været.

Sykling er populært i Sandnes, så lei en sykkel og prøv deg på noen av sykkelrutene i byen. Ta kontakt med resepsjonen til hotellet ditt for tips om hvordan du kan få lånt en sykkel. Med sykkel tilgjengelig rekker du over mye mer av området enn du ellers ville gjort.

Hvis du er på ferie i Sandnes om sommeren, kan du handle inn det du trenger til en piknik og dra til Sandvedparken. Parken brukes flittig av lokalbefolkningen når været tillater det, og særlig studentene i byen vet å lage liv i parken når solen skinner og det er forelesningsfri dagen derpå.

Reiser du med barn, bør du ta turen til Vitenfabrikken – en populær attraksjon som passer ypperlig både for voksne og barn. De interaktive utstillingene er morsomme og lærer deg litt av hvert, så du vil helt sikkert forlate Vitenfabrikken litt klokere enn da du kom. Hvis du skal reise til Sandnes med barn, er tog et godt alternativ. Jernbanestasjonen i Sandnes ligger midt i sentrum – ikke langt fra byens parker og den koselige Strandgaten.

Sandnes er stedet for deg som er glad i både natur- og byliv. Du får komforten som følger med det å bo i en koselig by, kombinert med områdets gode turmuligheter. Hvis du trenger å lade batteriene med en rolig dag, kan du sjekke om det er noen forestillinger på kulturhuset du kan se.

Hotel Sverre
Hotel Sverre
3.5 out of 5
Storgaten 45, Sandnes
Prisen er 730 kr per natt fra 21. des. til 21. des.
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Sandnes, 0,2 kilometer unna Vitenfabrikken og 3,2 kilometer unna Kvadrat kjøpesenter. Dessuten ligger Sola strand og ...
3.8/5 Good! (585 anmeldelser)
"En enkel og grei løsning om man vil bo midt i Sandnes sentrum. Hotellet bærer preg av slitasje og noe svakt renhold."

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2021

Hotel Sverre
Quality Hotel Residence
Quality Hotel Residence
3.5 out of 5
Julie Eges Gate 5430, Sandnes
Prisen er 907 kr per natt fra 18. des. til 18. des.
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Sandnes, 0,5 kilometer unna Vitenfabrikken og 5 kilometer unna Sandvedparken og Kvadrat kjøpesenter. Dessuten ligger ...
4/5 Very Good! (376 anmeldelser)
"Hotellet var veldig bra bortsett fra skitne tepper i korridorene"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2021

Quality Hotel Residence
Thon Hotel Sandnes
Thon Hotel Sandnes
3 out of 5
Roald Amundsens gate 115, Sandnes
Prisen er 986 kr per natt fra 10. des. til 10. des.
Dette hotellet ligger i Sandnes og 3 kilometer unna Kvadrat kjøpesenter, Vitenfabrikken og Forusstraen. Sandvedparken ligger 4,2 kilometer unna. Sandnes Sentrum ...
3.9/5 Good! (155 anmeldelser)
Fornøyd
"Rene rom tross litt slitent interiør."

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2021

Thon Hotel Sandnes
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Saga Caves
Saga Caves
3.5 out of 5
4 Gamle Somavei, Sandnes, Rogaland
Prisen er 1 095 kr per natt fra 13. des. til 13. des.
Denne leiligheten ligger nær flyplassen, 0,5 kilometer unna Kvadrat kjøpesenter og 5 kilometer unna Vitenfabrikken og Forusstraen. Sandvedparken ligger 4,8 kilometer ...
4.7/5 Exceptional! (35 anmeldelser)
"Stor, ren og fin leilighet. Supert for en familie. Sentral. God kommunikasjon i forkant. Det var mye fluer inne da vi kom, og det var litt sjenerende men ellers en super plass."

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2021

Saga Caves
Gauk Apartments Sentrum 25
Gauk Apartments Sentrum 25
3.5 out of 5
Holbergsgate 25, Sandnes
Denne leiligheten ligger i Sandnes, 0,7 kilometer unna Vitenfabrikken og 5 kilometer unna Sandvedparken og Kvadrat kjøpesenter. Dessuten ligger Forusstraen og ...
4/5 Very Good! (2 anmeldelser)
Skuffende
"Når vi først kom til leiligheten var det så varmt at det var uholdbart, så fikk vi beskjed om at vi skulle få en vifte, noe som vi ikke fikk. Ellers var det skittent flere plasser i leiligheten, lakenet i sengen hadde flere flekker, kjøleskap og kjøkkenskap var fullt i gammel mat, viften på kjøkkenet ..."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Gauk Apartments Sentrum 25
City Housing Forus Leilighetshotell
City Housing Forus Leilighetshotell
3.5 out of 5
Midtbergveien 1, Sandnes
Prisen er 1 510 kr per natt fra 11. des. til 11. des.
Denne leiligheten ligger i Sandnes og 2 kilometer unna Kvadrat kjøpesenter og Forusstraen. Dessuten ligger Viking stadion og Vitenfabrikken kun 5 kilometer unna. ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
"Kjempeflott opphold, virkelig en plass å anbefale. Rent og god standard."

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2020

City Housing Forus Leilighetshotell
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Sandnes

Byer nær Sandnes