Bilutleie i Jørpeland

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Jørpeland

Bilde tatt av Wenche Nag

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Jørpeland

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Jørpeland
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Jørpeland per dag?
Denne uken var den laveste daglige prisen for en prisvennlig leiebil i Jørpeland .
Kan jeg leie bil på Stavanger (SVG-Sola)?
Sixt og Hertz ligger i nærheten av Stavanger (SVG-Sola), så du behøver ikke å vente lenge før du kan sette deg bak rattet og kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Jørpeland?
Avhengig av leiebilavtalen kan du ha krav på en tilbakebetaling. De fleste bestillinger gir full tilbakebetaling hvis du varsler oss seks timer før hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bestillingsbekreftelsen, er vår kundeservice alltid tilgjengelig.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Jørpeland?
Hvis du kjører selv, er det enkelt å utforske området rundt. Jørpeland er et bra startsted, men det er mye mer å se og gjøre. Lei en bil, sleng kofferten i bagasjerommet og sjekk ut disse flotte stedene:

  • Med en gang du er fremme i Bergen, kommer du til å føle den gode atmosfæren i byen, som ligger 160 km fra Jørpeland. Der kan du utforske mange fantastiske severdigheter, som Fløyen.
  • En annen by som er populær blant mange reisende, er Kristiansand, rundt 150 km unna. Dyreparken i Kristiansand er bare én av mange grunner til at folk reiser hit.
  • Få et avbrekk fra det travle bylivet ved å dra til Jostedalsbreen National Park, omtrent 300 km fra Jørpeland. Dette er det perfekte stedet å dra til hvis du trenger en dose natur.

Hvorfor skal jeg leie bil i Jørpeland gjennom Expedia?
Med medlemspriser, eksklusive tilbud og et bredt utvalg av leiebilselskaper er det ingen sak å finne den perfekte leiebilen til en fantastisk pris hos Expedia. Du kan sammenligne biler fra så mange som leiebilselskaper i Jørpeland, og hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med flyreiser og hoteller til en pakkereise, kan du spare enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Jørpeland hos Expedia?
Uansett hva slags type bil du er på jakt etter, kan Expedia hjelpe deg med å få de beste prisene. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de mest populære leverandørene og bestille det alternativet som passer deg best. Kunne du tenke deg å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Jørpeland med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Jørpeland?
I Jørpeland må sjåfører være minst 19 år for å leie bil. Unge sjåfører må imidlertid forvente strengere leievilkår og ekstra kostnader. De fleste leiebilselskaper krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til bilens leiepris. Dette skal dekke ulykkesrisikoen. Selv om mange typer biler (som kompaktbiler og mellomstore biler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie større biler eller SUV-er.
Hva trenger jeg for å leie bil i Jørpeland?
Det aller viktigste er gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Mange leiebilselskaper tilbyr også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid kunne legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Du bør derfor sjekke kravene i avtalen for å unngå forsinkelser.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Jørpeland?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for å leie bil i Jørpeland . Den nest beste prisen var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Jørpeland?
Ja, og en god nyhet er at leiebilselskapene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Se på våre tilbud for langtidsleie i Jørpeland for å få en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Jørpeland hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av leiebilselskapene i Jørpeland. De har ofte ulike aldersgrenser. Har du funnet en leverandør som leier ut biler til sjåfører under 25, må du være klar over at mange krever ekstra gebyrer. Finn ut hvor mye det er snakk om, før du henter nøklene til bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Jørpeland?
Husk å lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du velger forsikring, så får du all informasjonen du trenger om forsikring og leiebil.