Billige flybilletter til Sandnes

Billige flyreiser til Sandnes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 122 kr for enveisflyvninger og 1 458 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Wizz Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Fly til Sandnes

Skal du fly til Sandnes eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Sandnes. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Sandnes eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Sandnes eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Sandnes?
Hvis du skal reise med fly, er det lett å velge flyplass. Byen har nemlig bare én – Stavanger (SVG-Sola).
Hvor langt er det til SVG fra sentrum av Sandnes?
Hvis du bor Sandnes sentrum, går det fort å komme seg dit etter å ha landet på SVG. Terminalen ligger bare 7 km fra bykjernen.
Kan jeg fly til Sandnes nå?
Sørg for at flyturen til Sandnes går som smurt ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Sandnes?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Sandnes, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Sandnes med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Sandnes, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Sandnes?
Folk fra alle verdens hjørner er innom SVG daglig. Når du går av flyet og henter bagasjen, befinner du deg 7 km fra bykjernen i Sandnes.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Sandnes?
Det er 11 flyselskaper som forbinder Sandnes med 25 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Sandnes?
Sandnes har det høyeste antallet flyvninger fra SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS. SAS er det mest populære flyselskapet, og Frogner er byen de fleste passjerene flyr fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Sandnes?
Det går mye raskere å fly til et nytt sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du skal til Sandnes, så finnes det rundt 456 flyvninger uten stopp ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Sandnes avreise fra?
De mest populære flyvningene til Sandnes har avreise fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Sandnes?
Hvis du skal reise til Sandnes fra Oslo, må du regne med å være i luften i ca. 50 min. De med avreise fra Bryn, kan regne med å være på flyet i 50 min. Fra Frogner tar det omtrent 50 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Sandnes?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid er heldige og finner ekstremt rimelige flybilletter uansett hvor ferden går. Vil du vite hvordan de klarer det? De venter ikke til siste liten. En annen fantastisk måte å finne knallgode tilbud på er å undersøke litt nærmere. Hvis destinasjonen kan friste med flere flyplasser, bør du finne ut hva det koster å lande på en av de mindre. Og helt til slutt: Bestill tidlig hvis du kommer over en knallbra tilbud. Billettprisene kan nemlig endres raskt! Med gode råd og flaks kan de billige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Sandnes?
Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger for å få en super flyreise. Følger du de beste tipsene våre, så suser du gjennom sikkerhetskontrollen og nyter livet i Sandnes på null komma niks.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det å fly kan være veldig behagelig hvis du tar med de riktige tingene i håndbagasjen. Det første du trenger, er toalettsaker som tannbørste og leppepomade samt rene sokker og noe spennende lesestoff. Så kan du finne plass i kofferten eller bagen til telefon, nettbrett, ladere, medisiner og for eksempel en nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og betalingskort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte ting kan variere fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke ta med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, kniver, spraymaling og fyrverkeri. Sportsutstyr som skøyter og andre gjenstander som kan skade folk, f.eks. Pepperspray og pistoler, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Hovedmålet er så god komfort som mulig. Du bør ta på deg løse, usyntetiske klær og ta med en cardigan i tilfelle det skulle være kjølig om bord. På beina er det lurt å ha på et par behagelige, flate sko ettersom føttene kan blir litt hovne i løpet av flyreisen. Pakk heller stiletthælene og de tunge turskoene i bagasjen.
  • Den alvorlige tilstanden med navnet dyp venetrombose (DVT) er en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår som følge av inaktivitet og dårlig blodsirkulasjon. For å forhindre at dette skjer, er det lurt å gå opp og ned midtgangen samt å gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Det anbefales også å ha på kompresjonssokker eller -strømper av god kvalitet.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Sandnes?
Hemmeligheten er å gjøre alt klart før man skal gjennom sikkerhetskontrollen. På den måten er du om bord på flyet til Sandnes før du vet ordet av det. Følg disse nyttige tipsene for å få en knallbra start på reisen:

  • Sørg for at du har ombordstigningskort og ID på et lett tilgjengelig sted. Det er det første du blir spurt om i kontrollen.
  • Du må legge belte, jakke, nøkler og småting som øretelefoner i en plastkasse og sende kassen gjennom røntgenmaskinen. Det hele går raskere hvis du tar alt dette av deg når det nærmer seg din tur.
  • Elektroniske enheter som PC-er og mobiler må også gjennomlyses. Det er ingen grunn til bekymring – du er på nettet igjen før du vet ordet av det.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som lipgloss og cologne, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Det er en god idé å ha på joggesko ettersom det reduserer sjansen for at du må ta dem av i sikkerhetskontrollen. Tursko og tyngre sko må ofte sjekkes.
  • Flyselskapene tillater ikke at du har med skarpe eller spisse gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ha med deg slike ting, må du sjekke dem inn.

Informasjon om flyreiser til Sandnes
Ankomstflyplass
Sola
Ankomstflyplassens IATA-kode
SVG
Ankomstby
Stavanger
Pris tur-retur
243 kr

Populære flyvninger til Sandnes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 122 kr for enveisflyvninger og 1 458 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle