Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Bryne

Vis alle leiebiler i Bryne

Gode tilbud på leiebiler i Bryne

Bilutleie i Bryne

Det finnes en rekke muligheter for bilutleie i Bryne, og her på Expedia kan får du en detaljert oversikt som hjelper deg med å finne den perfekte bilen for dine behov.

Du kan velge blant flere kategorier, for eksempel om du ønsker en billig leiebil i Bryne eller en med andre egenskaper, for eksempel en SUV eller en mer kompakt modell. Med det enkle grensesnittet får du en rask oversikt over bilene som tilbys, og kan velge blant et utvalg av prisklasser og anerkjente bilutleieleverandører som Hertz, Enterprise og Alamo. Det finnes også kategorier for Premium-biler, hvis du vil få en enda mer luksuriøs kjøreopplevelse når du skal leie bil i Bryne.

Enkel utforskning av Bryne med bilutleie

Med leiebil kan du utforske Bryne i eget tempo, og nyte friheten som bilutleie fra Expedia gir deg, til å få mest mulig ut av reisen din, med fullstendig ro i sinnet. Bilene er pålitelige med forsikring inkludert i prisen, og du kan enkelt få tilgang til dem ved hjelp av Expedias utvalg av hente- og avleveringssteder. Uansett om du ønsker å bruke manuell giring eller automatgir, kan du være trygg på at bilen du leier vil gi deg en sikker og behagelig opplevese fra start til slutt. Når du har valgt bilen du ønsker, kan du også bruke Expedia til å finne et perfekt hotell i Bryne for reisen din.

Uansett om du er på forretningsreise eller bilferie i Bryne, kan du enkelt utforske området ved hjelp av en leiebil fra Expedia. Hvis du skal fly til Bryne, kan du også bruke Expedia til å finne gode tilbud og til og med finne pakkereiser i Bryne for å bestille fly og hotell samtidig. Med leiebil får du også en fantastisk mulighet til å utforske området helt etter eget ønske og i et behagelig tempo uten å måtte tenke på kollektivtrafikk og – tider som må overholdes.

Bryne er en by i Time kommune i Rogaland, og ligger ikke langt unna Stavanger. Den er en av Norges 50 største byer, og kan by på flere interessante opplevelser, som du raskt og enkelt kan finne ved hjelp av bilen du leier. Se for eksempel Signalbygget, det 66 meter høye bygget midt i Bryne sentrum, som er en av Norges 14 største bygninger. Ideen bak bygget, at læring, næring og kultur skal stå samlet i ett bygg, eksemplifiseres av bygningens utforming, med kontorer i de fleste etasjene, restaurant i øverste etasje og butikker i første etasje på gateplan.

Du kan også ta turen innom Fritz Røed Skulpturpark, full av skulpturer fra kunstneren av samme navn, og se minnesmerket og kulturinstutisjonen Bryne Mølle, som ligger ved enden av parken. Når du har sett og gjort det du vil i Bryne sentrum, er det ingenting som stopper deg fra å ta en nærmere titt på de nærliggende områdene.

Finne billig leiebil i Bryne

Her på Expedia finner du mange muligheter for reisen din, bare velg bilen, egenskapene og prisklassen du ønsker, så hjelper vi deg med å finne leiebilen som passer best for dine behov, til konkurransedyktige priser.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Bryne

Hva er den beste prisen på leiebil i Bryne?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Bryne 651 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Bryne?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Bryne er 669 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Bryne?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Bryne?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Bryne

Utforsk Bryne med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!