Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Ålgård

Vis alle leiebiler i Ålgård

Gode tilbud på leiebiler i Ålgård

Leiebil Ålgård

Ålgård er et koselig innlandssted på Vestlandet, ganske langt sør i landet. Det er ikke det største stedet med sine rundt 9000 innbyggere, men det de mangler i størrelse tar de igjen på sjarm. Legger du ferien til Ålgård, kan du se frem til flotte parker, fine turmuligheter og en festival som arrangeres hvert år i august.

Bilutleie Ålgård – Det å leie bil i Ålgård er ikke noe problem. Flere selskaper har hentested her. Hvis du er på jakt etter billige leiebiler i Ålgård, kan det lønne seg å bruke søkeverktøyet på Expedia.no. Det viser deg tilgjengelige biler på en oversiktlig måte.

Kjør fra flyplassen

Hvis du har tenkt å fly til Ålgård, eller iallfall så nært stedet du kommer, er Stavanger lufthavn flyplassen du må sikte deg inn mot. Hvis du uansett har tenkt å ha leiebil i Ålgård, kan du bestille leiebil samtidig som flybillett. Da kan du hente leiebilen når du lander og kjøre til Ålgård for egen maskin, noe du sparer en god del tid på. En annen fordel med å ha leiebil, er at du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Ålgård. Du kommer helt frem til døren og slipper dermed å drasse med deg bagasjen for hånd lenger enn absolutt nødvendig.

Velg riktig leiebil for deg

Det er et godt utvalg av leiebiler i Ålgård, og du kan velge mellom flere forskjellige biltyper. Dersom du er på tur med kjæresten din eller en venn, holder det som oftest med en mindre bil. De små bilene er de billigste å leie, i tillegg til at de bruker mindre drivstoff enn større biler og er lettere å parkere – ikke at parkering er noe problem å finne i Ålgård. For familier ute på tur er imidlertid behovet for en større bil ofte til stede, siden flere personer også betyr mer bagasje. Stasjonsvogner har lenge vært en favoritt blant nordmenn, og du kan velge mellom både mellomstore og standard stasjonsvogner i Ålgård.

Opplevelser i Ålgård

Med leiebil i Ålgård kommer du deg enkelt rundt til stedets forskjellige attraksjoner og severdigheter. Start med en tur til Perlå i Edlandshagen, som er et flott parkområde ved Edlandsvatnet. Om sommeren bruker mange dette parkområdet til piknik og bading. Det er både brygge, flåte og toaletter på området. Hvis du foretrekker å være litt mer aktiv, kan du prøve deg på Vardejakten. Det er lagt ut bøker du kan skrive deg inn i på åtte topper i området – rekker du alle? Besøker du Ålgård i august, bør du få med deg Ålgård Vannfestival. Under festivalen er det en rekke konserter og aktiviteter for både gammel og ung. Blant artistene som har besøkt festivalen kan vi nevne Bertine Zetlitz, Hellbillies og Mira Craig.

Utforsk Ålgård

Utforsk Ålgård med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!