Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Ålgård

Vis alle leiebiler i Ålgård

Gode tilbud på leiebiler i Ålgård

Leiebil Ålgård

Ålgård er et koselig innlandssted på Vestlandet, ganske langt sør i landet. Det er ikke det største stedet med sine rundt 9000 innbyggere, men det de mangler i størrelse tar de igjen på sjarm. Legger du ferien til Ålgård, kan du se frem til flotte parker, fine turmuligheter og en festival som arrangeres hvert år i august.

Bilutleie Ålgård – Det å leie bil i Ålgård er ikke noe problem. Flere selskaper har hentested her. Hvis du er på jakt etter billige leiebiler i Ålgård, kan det lønne seg å bruke søkeverktøyet på Expedia.no. Det viser deg tilgjengelige biler på en oversiktlig måte.

Kjør fra flyplassen

Hvis du har tenkt å fly til Ålgård, eller iallfall så nært stedet du kommer, er Stavanger lufthavn flyplassen du må sikte deg inn mot. Hvis du uansett har tenkt å ha leiebil i Ålgård, kan du bestille leiebil samtidig som flybillett. Da kan du hente leiebilen når du lander og kjøre til Ålgård for egen maskin, noe du sparer en god del tid på. En annen fordel med å ha leiebil, er at du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Ålgård. Du kommer helt frem til døren og slipper dermed å drasse med deg bagasjen for hånd lenger enn absolutt nødvendig.

Velg riktig leiebil for deg

Det er et godt utvalg av leiebiler i Ålgård, og du kan velge mellom flere forskjellige biltyper. Dersom du er på tur med kjæresten din eller en venn, holder det som oftest med en mindre bil. De små bilene er de billigste å leie, i tillegg til at de bruker mindre drivstoff enn større biler og er lettere å parkere – ikke at parkering er noe problem å finne i Ålgård. For familier ute på tur er imidlertid behovet for en større bil ofte til stede, siden flere personer også betyr mer bagasje. Stasjonsvogner har lenge vært en favoritt blant nordmenn, og du kan velge mellom både mellomstore og standard stasjonsvogner i Ålgård.

Opplevelser i Ålgård

Med leiebil i Ålgård kommer du deg enkelt rundt til stedets forskjellige attraksjoner og severdigheter. Start med en tur til Perlå i Edlandshagen, som er et flott parkområde ved Edlandsvatnet. Om sommeren bruker mange dette parkområdet til piknik og bading. Det er både brygge, flåte og toaletter på området. Hvis du foretrekker å være litt mer aktiv, kan du prøve deg på Vardejakten. Det er lagt ut bøker du kan skrive deg inn i på åtte topper i området – rekker du alle? Besøker du Ålgård i august, bør du få med deg Ålgård Vannfestival. Under festivalen er det en rekke konserter og aktiviteter for både gammel og ung. Blant artistene som har besøkt festivalen kan vi nevne Bertine Zetlitz, Hellbillies og Mira Craig.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Ålgård

Hva er den beste prisen på leiebil i Ålgård?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Ålgård 1,236 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Ålgård?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Ålgård er 1,238 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Ålgård?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Ålgård?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Ålgård

Utforsk Ålgård med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!