Billige flybilletter til Zadar

Billige flyreiser til Zadar

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på for enveisflyvninger og 3 908 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
SAS
SAS
SAS
Austrian Airlines
Lufthansa
SAS
SAS
Austrian Airlines
Lufthansa

Fly til Zadar

Flyvninger til Zadar

Zadar er en flott feriedestinasjon i Kroatia, som har blitt mer og mer populært blant nordmenn de siste årene. Zadar er blant annet kjent for sine mange flotte restauranter og sitt livlige uteliv, og byen er et perfekt utgangspunkt for en ferie i Kroatia. Selv om det teoretisk sett er mulig å kjøre til Zadar fra Norge, er dette en ekstremt lang tur. De aller, aller fleste velger derfor å fly, en tur som tar i underkant av tre timer. Zadar har selvfølgelige sin egen flyplass, Zadar lufthavn, og det er direkteflyvninger til den fra Norge. Du må imidlertid fly fra Rygge for å komme deg til Zadar direkte, siden det kun er Ryanair som flyr denne ruten. Reiser du fra en annen flyplass i Norge må du regne med minst én mellomlanding. Uansett hvor du reiser fra, bør du bruke Expedia til å bestille flybilletten. Hos Expedia er du sikret billige flybilletter til Zadar. Du finner også gode priser på leiebil og hotell i Zadar hos Expedia.

Hvis du har bestemt deg å reise til Zadar, og du ikke har muligheten til å fly direkte fra Rygge, har du en rekke muligheter. Det er mange selskaper som flyr deg til Zadar med en mellomlanding, noe som er med på å presse ned prisene. Når du nærmer deg landing i Zadar, vil du ha flott utsikt ut flyvinduet til den fantastiske kroatiske kysten, som vil være ditt hjem resten av ferien. En perfekt forsmak på eventyret du har i vente.

Severdigheter og opplevelser i Zadar

Nordmenn reiser hovedsakelig til Zadar på grunn av det varme været og de flotte strendene, det er imidlertid mye annet spennende å se i byen. Få med deg kirken St Donatus, som ble bygd på 800-tallet, og Folkets plass, som har vært møteplass i byen siden 1500-tallet. Hvis du liker å gå på museer, kan du ta turen innom byens arkeologiske museum eller muset for kirkekunst.

Fly til Zadar fra flyplasser i Norge

Siden du sannsynligvis må mellomlande på vei til Zadar, har det ikke så stor betydning hvilken flyplass du reiser fra i Norge. Du trenger heller ikke tenke på visum, siden nordmenn ikke trenger visum for å besøke Kroatia. Husk imidlertid på passet ditt, siden dette er eneste gyldig ID nordmenn har i Kroatia.

Zadar lufthavn

Zadar lufthavn ligger i Dalmatia i Kroatia. Flyplassen er ikke spesielt stor, og årlig er det i underkant av 400 000 passasjerer innom flyplassen. Den er allikevel den tredje største i landet, og flyplassen er blant annet et viktig knutepunkt for blant annet Ryanair. Det er både restaurant og butikker på flyplassen.

Fra flyplassen inn til Zadar sentrum er det 7 km, så du bruker ikke lang tid på å komme deg fra flyplassen inn til sentrum. Dersom du skal ha leiebil i Zadar, kan du hente leiebilen på flyplassen. Alternativt kan du ta bussen, som går fra flyplassen til busstasjonen i Zadar jevnlig.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Zadar

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på for enveisflyvninger og 3 908 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Austrian Airlines