Ferieboliger i Tucepi

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Tucepi

Apartments Zorica
3.5 out of 5
EKONOMIJA 12, Tucepi, Split-Dalmatia, 21325
Hvis du bor i denne leiligheten i Tucepi, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og griller. Populære ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
"La padrona di casa è gentilissima e super ospitale, l'appartamento pur piccolo ha tutto quello che ti serve e gode di una vista mare bellissima.il lungomare con tutti i servizi dista 5 minuti a piedi.consigliato"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2022

Apartments Zelic Tucepi
3 out of 5
Blato 37 A, Tucepi, 21325
Prisen er 468 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Tucepi, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og flyplasstransport. ...
4,8/5 Exceptional! (14 anmeldelser)
super séjour détente
"un petit studio très fonctionnel avec un balcon vue mer sur la droite et vue immeuble sur la gauche.cependant très agréable. longue plage en partie ombragée avec promenade tout le long , restos et magasins, à 10mn à pied. la propriétaire est très accueillante et nous a offert une bouteille de vin. ..."

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2019

Villa Boric
Dracevice 29, Tucepi, Split-Dalmatia, 21325
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Tucepi. Populære severdigheter som Tucepi strand og Tucepi havn ligger dessuten ikke langt unna. Les anmeldelser ...
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Apartments Seaview
3 out of 5
Tucepi, Split-Dalmatia
Prisen er 587 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Tucepi, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og griller. Populære severdigheter ...
Eksklusiv villa med basseng, terrasse med havutsikt, Internett, parkering
Du kan bo i denne ferieboligen med familievennlig profil under oppholdet i Tucepi. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og parkeringsplasser. ...
5/5 Exceptional! (6 anmeldelser)
Toller Urlaub
"Ideale Lage für Berg- und Wassersport. Haus liegt in einer ruhigen Lage außerhalb von Tupeci. Ausstattung ist gut. Es fehlt eine Spülmaschine. Haus ist für Familienurlaub geeignet. Kommunikation mit Vermieterin war problemlos."

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2022

Apartments and Rooms Kapulica
3.5 out of 5
Tucepi, Split-Dalmatia
Hvis du bor i denne leiligheten i Tucepi, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet parkering (inkludert), griller og en restaurant. Populære severdigheter ...
Strandleilighet med vakker havutsikt
Tucepi, Split-Dalmatia
Du kan bo i denne leiligheten med familievennlig profil under oppholdet i Tucepi. Stedet har blant annet en stand i nærheten, et badeland og wi-fi. Populære ...
Aparthotel Flora
4 out of 5
Dracevice 31A, Tucepi, Splitsko-dalmatinska županija, 21325
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Tucepi, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs ...
cttu269 - Tradisjonelt dalmatisk steinhus for 4 + 2 personer, i Podpec med utsikt over Tucepi og havet
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Tucepi. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en hage. Populære severdigheter som Tucepi strand og ...
**** Villa Toni ****
Tucepi, Split-Dalmatia
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Tucepi. Stedet har blant annet et badeland, 2 bad og 2 soverom. Populære severdigheter som Tucepi havn og Tucepi ...
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Schönes ruhiges Feriendomizil
"Check in und Vermieter Ehepaar waren einfach toll! Alles hat reibungslos geklappt auch wenn man mal Fragen hatte wie z.b Restaurants in der Nähe o.ä. Das Haus lag sehr idyllisch am Fuß des wunderschönen Biokovo Gebirges. Wenn man völlig abschalten will ,ist das der optimale Platz dafür."

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2022

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Tucepi
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Tucepi du kanskje er interessert i

TUI BLUE Jadran

TUI BLUE Jadran

5 out of 5
Slatina ulica 1, Tucepi, Splitsko-dalmatinska županija, 21325
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Bluesun Holiday Village Afrodita

Bluesun Holiday Village Afrodita

4 out of 5
Dracevice 33, Tucepi, 21325
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 468 kr for en feriebolig i , og opptil 587 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 1.9? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Tucepi?

Ja, du finner ferieboliger i nærheten av de mest kjente attraksjonene i Tucepi. Du kan også gå for et mer bortgjemt alternativ, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Mange av de naturinteresserte besøkende i Tucepi snakker varmt om strendene. Sørg også for å sette av tid til marinaen og parkene mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Tucepi?

Eksklusiv villa med basseng, terrasse med havutsikt, Internett, parkering : Denne ferieboligen i Tucepi ligger ved havet og har et utendørs basseng, balkong og grill, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. Her finnes det 3 soverom og et kjøkken med kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn, så du kan lage mat sammen med venner eller familien. Andre gode valg i Tucepi er FAMILIEFERIE til en spesiell pris! Feriehus med basseng, havutsikt 5 soverom og cttu269 - Tradisjonelt dalmatisk steinhus for 4 + 2 personer, i Podpec med utsikt over Tucepi og havet .

Hvor mange ferieboliger finnes det i Tucepi?

Expedia har 74 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Tucepi.

Hva er det å finne på i Tucepi?

Hvis du trives utendørs, bør du ta turen til Tucepi strand og Makarska-stranden mens du er i området. Mens du er her, bør du også få med deg Tucepi havn og Biokovo Skywalk.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Tucepi?

Ferieboliger er privateide boliger som du kan overnatte i over lengre tid eller i et par dager på reisen til Tucepi. Når du leier en feriebolig, har du gjerne tilgang til fasiliteter som kjøkken og grill så det er like bekvemt som hjemme. Er du opptatt av at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra trange heiser og folksomme lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å dra ut og oppleve verden. Du får dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et populært valg for småbarnsfamilier eller til en tur med mindre grupper.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Tucepi
expedia-verifiserte anmeldelser