Billige flyreiser til Sibenik

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Sep 17, 2019

Maten kunne ha vært bedre.

Fly til Sibenik

Sibenik er en by i Kroatia, som ligger sentralt i regionen Dalmatia ved Adriaterhavet. Dette er den tiende største byen i landet med en befolkning på over 46 000. Stedet har en lang historie, og du kan se mange spennende byggverk i byen. For å finne billige reiser til Sibenik kan du enkelt og greit benytte søkeverktøyene på Internett.

Flyreiser til Sibenik

Når du skal fly til Sibenik, lander du mest sannsynlig på Split lufthavn. Dette er den nest største flyplassen i Kroatia med rundt en million passasjerer årlig. Hvis du ønsker å benytte leiebil i Sibenik, kan du hente bilen på flyplassen. Det tar rundt en time å kjøre fra flyplassen og nordover til Sibenik.

Du kan også benytte Zadar lufthavn. Denne flyplassen ligger 82 km nord for Sibenik, og det tar i underkant av en time å kjøre herfra. Dette er den tredje største flyplassen i landet med mange destinasjoner nordover i Europa.

Utforsk Sibenik

Sibenik kan by på mange historiske attraksjoner. Du kan besøke den ærverdige katedralen som ble påbegynt tidlig på 1400-tallet. I år 2000 kom denne på UNESCOs liste over verdensarvsteder. Det er fire fort i byen, og det mest spektakulære av disse ligger i sjøen utenfor byen. Hvis du reiser med barn, kan en tur til Sokolarski-senteret være en kjærkommen avveksling. Her får du se flere rovfugler, som falk og ugle, og lære om hvordan de lever. Rundt 18 km nord for byen finner du også Krka nasjonalpark som er kjent for sine mange innsjøer og fosser. Med et par billige flybilletter til Sibenik kan du utforske denne gamle byen og området rundt.

Fly til Sibenik

Når du har flybilletter til Sibenik og Split lufthavn, kan du reise fra mange av flyplassene i Norge. En flytur direkte fra Oslo til Sibenik tar i underkant av tre timer. Hvis du har en eller flere mellomlandinger, kan turen fort ta opp mot åtte timer eller mer.

Split lufthavn er en internasjonal lufthavn med standard fasiliteter. Du har flere spisesteder og butikker å velge mellom. Flyplassen er tilrettelagt for handikappede, og reiser du med barn, finner du eget stellerom her. Hvis du er på forretningsreise, har du også muligheten til å benytte loungene hvor du får ekstra oppvartning.

Hvis du ikke kjører selv, kan du benytte direktebussen inn til Split som ligger 20 km unna flyplassen. Derfra kan du reise videre til Sibenik med enten buss eller tog. Velger du å kjøre selv, kan du også følge kystlinjen nordover istedenfor motorveien. Da får du sett og opplevd mer av området rundt Sibenik i tillegg.

Overnattingsmuligheter i Sibenik

Det er et stort utvalg av hoteller i Sibenik. Hotellene ligger godt fordelt over hele byen, og du finner både eksklusive og rimeligere hoteller her. Hvis du reiser med barn, kan det kanskje være aktuelt å velge ett av hotellene som har barnepass og egne barneklubber. En flyreise til Sibenik lar deg oppleve denne historiske byen og nyte det milde middelhavsklimaet.

Informasjon om flyreiser til Sibenik

Ankomstflyplass Split
Ankomstflyplassens IATA-kode SPU
Ankomstby Split

Populære flyvninger til Sibenik

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.