Billige flybilletter til Split

Billige flyreiser til Split

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 599 kr for enveisflyvninger og 1 653 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Anmeldelser fra verifiserte kunder

17. sep. 2019

Maten kunne ha vært bedre.

En verifisert reisende
Trondheim til Split · Norwegian Air Shuttle

Fly til Split

Fly til Split

Split er et sted for nytelse og glede, og denne vakre byen har lenge vært et populært reisemål blant nordmenn. Halvøya er omringet av flotte fjell, og i forgrunn ligger det blå Adriaterhavet. Byen brukes av mange som base når man reiser til Kroatia for å seile. Man plukker gjerne opp seilbåten her, og legger deretter ut på en uforglemmelig reise. Det er enkelt å komme seg til Split med fly, og bruker du Expedia er du sikret en god pris på flybilletten. Sjekk også ut våre tilbud på hotell i Split, for du kan ofte spare penger ved å bestille en pakkereise til Split med fly og hotell samtidig.

Når du planlegger en reise til Split, er det greit å vite at det er mulig å fly direkte til byen – noe spesielt småbarnsforeldre nok setter stor pris på. Med en direkteflyvning fra Oslo Lufthavn er reisetiden på i underkant av tre timer, mens du med en mellomlanding som oftest må doble denne reisetiden.

Nye den kroatiske perlen Split

Split er en by med mye historie, noe som ikke er så rart for en by som er antatt å være rundt 1700 år gammel. Det er med andre ord en rekke fantastiske arkeologiske, historiske og kulturelle severdigheter du kan få med deg under oppholdet ditt. I tillegg er det på ingen måte mangel på restauranter med fantastiske vinkjellere, som serverer både internasjonale og nasjonale vinspesialiteter.

Blant severdighetene du absolutt må få med deg, er byens gamle bydel. Hele denne bydelen er som et museum i seg selv, og det er her du finner palasset til Diocletan – en av de mest imponerende romerske ruinene i verden. De 220 bygningen på palassområdet er i dag boliger for rundt 300 personer, i tillegg til at det er restauranter, kafeer og butikker i byggene. Ta også turen til byens arkeologiske museum, som ligger nord i Split. Utstillingene fokuserer på den romerske og tidlig kristne tiden, og det er blant annet en stor samling keramikk, mynter og smykker fra dette tidsrommet. Avslutt dagen med en tur til det daglige markedet Obala Lazerata, hvor du får kjøpt alt fra grønnsaker og frukt til klær og sko.

Flyreiser til Split fra Norge

En rekke forskjellige flyselskaper flyr deg til Split, blant annet Norwegian, Lufthansa, SAS og Croatia Airlines. Av disse er det kun Norwegian som har direkteflyvninger til byen.

Som nordmann er det ikke noe krav om at du har visum for å besøke Kroatia, og du trenger derfor bare huske på passet ditt når du skal på ferie til Split.

Split lufthavn

Split Lufthavn, som også ofte omtales som Resnik Lufthavn, ligger omtrent 24 kilometer fra Split. Det er den nest travleste flyplassen i Kroatia, og den er blant annet et viktig knutepunkt for Croatia Air. Flyplassen har alt du forventer av en moderne flyplass, som taxfreebutikker, restauranter, kiosker, shoppingmuligheter m.m. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum, er det motorveien som gjelder. Det er derfor praktisk å ordne seg med leiebil i Split. Dersom du ikke vil leie bil, kan du benytte deg av buss eller drosje.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Split

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 599 kr for enveisflyvninger og 1 653 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
KLM