Ferieboliger i Vodice

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Vodice

Arancini Residence
4 out of 5
Ulica Stanka Micina 9d, Vodice, 22211
Prisen er 1 119 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Vodice, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
4,9/5 Exceptional! (7 anmeldelser)
"Communication was excellent, our transfers were arranged from Zadar Port and then back again to the airport. On arrival we received a lovely welcome greeting from Katarina and Thomas was very chatty and friendly also. The staff are a credit to the Hotel. Our apartment was beautiful, large, clean ..."

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2022

Matilde Beach Resort
3 out of 5
Ljudevita Gaja 6, Vodice, 22211
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Vodice, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og ...
3,8/5 Good! (38 anmeldelser)
Fin leilighet, god beliggenhet, dårlig service.
"Fine leiligheter med god plassering omtrent på stranden og kort vei inn til sentrum. Trygt område og passer veldig bra for barnefamiler. 5 min til matbutikk med greit utvalg. Anbefaler å kjøpe frokost i butikk og spise på rommet. Dårlige frokosttilbud i nærområdet. Restauranten rett over gaten (Roki) ..."

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2022

Apartments Arausa with Pool
4 out of 5
Bristak 7d, Vodice, 22211
Hvis du bor i denne leiligheten i Vodice, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og griller. Gjestene sier ...
4,8/5 Exceptional! (10 anmeldelser)
Utrolig fornøyde!
"Vi bodde i en utrolig koselig leilighet med buet balkong. Vi bodde i øverste etasje så det var veldig høyt og fint under taket. Leiligheten var ikke så stor, men veldig trivelig selv om. Det var reint og ryddig, nydelig uteområdet, og bare et steinkast fra den vakre stranden! Bare 15 min gåavstand ..."

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2021

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Apartment and Room Ivica
3.5 out of 5
Vodice, Sibenik-Knin
Prisen er 481 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten i Vodice, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet parkering (inkludert) og griller. Populære severdigheter som ...
Adria Sun Apartments & More
3 out of 5
Bristak ulica 3, Vodice, Sibensko-kninska zupanija, 22211
Prisen er 476 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten i Vodice, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Gjestene ...
4,8/5 Exceptional! (4 anmeldelser)
fijn appartement met veel ruimte
"Heel fijn en ruim appartement. Balkon met zicht op zee, we konden zo vaak als we wilden fietsen gebruiken en de eigenaresse zorgde er voor dat ons niets te kort kwam en was erg aardig. Prima bedden, fijne douche en complete keuken. Alles top. Meubilering niet al te modern maar goed en functioneel. ..."

Anmeldelse skrevet 5. mai 2022

Apartments Ruzica
3 out of 5
Stablinac X br. 5, Vodice, Sibenik-Knin, 22211
Hvis du bor i denne leiligheten i Vodice, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet parkering (inkludert), griller og en restaurant. Populære severdigheter ...
Vodice Boutique Apartments Julia
3 out of 5
7 Želino ul., Vodice, Šibensko-kninska županija, 22211
Prisen er 420 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten i Vodice, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og flyplasstransport. ...
5/5 Exceptional! (4 anmeldelser)
Stay here!
"The apartment is new, clean, and comfortable. Lots of space, with a nice kitchen and good decor. Julija greeted me like a friend and made this a completely happy experience."

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2019

Villa Corcovado
3.5 out of 5
19 Ul. Nikole Šubica Zrinskog, Vodice, Šibensko-kninska županija, 22211
Hvis du bor i denne leiligheten i Vodice, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs basseng. ...
Apartment Brankica Vodice
3.5 out of 5
Vodice, Sibenik-Knin
Hvis du bor i denne leiligheten i Vodice, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en TV. Populære severdigheter ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
"Die Ferienwohnung war sehr schön. Es war sauber und man hatte einen tollen Blick zum Meer. Die Entfernungen zum Strand und zur Stadt waren nicht weit. Echt Top."

Anmeldelse skrevet 21. aug. 2020

Central Park Suites
3 out of 5
Trg kneza Branimira 37, Vodice, 22211
Prisen er 1 124 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Vodice, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
"Great reception, great location!"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2021

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Vodice
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Vodice du kanskje er interessert i

Hotel Olympia Sky

Hotel Olympia Sky

4 out of 5
Ljudevita Gaja 6, Vodice, 22211
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Hotel Villa Arausana & Antonina

Hotel Villa Arausana & Antonina

4 out of 5
Grgura Ninskog 8, Vodice, 22211
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 238 kr for en feriebolig i , og opptil 1 124 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.0? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Vodice?

Ja, vi har ferieboliger nær de beste attraksjonene i Vodice. Du kan også gå for et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Vodice er kjent for marinaen og kaffebarene. Sørg også for å sette av tid til spasentrene og parkene mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen i Vodice?

Amazing Pool Villa Nika: Denne høyt rangerte ferieboligen i Vodice tilbyr en terrasse, en hage og grill for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. Her finnes det 4 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap og kokeplater, så du kan lage mat sammen med venner eller familien. Våre reisende synes også Villa Flipa med svømmebasseng Ap. Pavla er en god utleiebolig i Vodice.

Hvor mange ferieboliger er det i Vodice?

Expedia har 166 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Vodice.

Hva kan jeg finne på i Vodice?

Når du reiser rundt i området, bør du besøke Dalmatian Ethno Village. Hvis du trives utendørs, kan du ta turen til Prvic. Mens du er her, bør du også få med deg Vodice havn og Karmel kirke.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Vodice?

Ferieboliger er private boliger som du kan bestille for noen dager eller et lengre opphold i Vodice. Hvis du leier en feriebolig, har du gjerne tilgang til fasiliteter som vaskerom og boblebad så du har det like koselig som hjemme. Dersom du er opptatt av at stedet må være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra fullpakkede heiser og folksomme lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å dra ut og oppleve verden. Du har dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et veldig godt alternativ for familieferier eller til en tur med mindre grupper.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Vodice
expedia-verifiserte anmeldelser