Bilde tatt av Borislav Radosavljevic

Ferieboliger i Supetar

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Supetar

Waterman Beach Village
4 out of 5
Vrilo 7, Supetar, 21400
Prisen er 668 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Supetar, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en takterrasse og et barnebasseng. ...
4,4/5 Wonderful! (104 anmeldelser)
Helt ok bungalow
"Fint område nære stranden. Ca. 10-15 minutter gåtur inn til Supetar. Fint og rent grillområde på «campingen». Vi bodde i bungalow. Trangt, men hadde den plassen og utstyret vi hadde behov for. En del maur inne i bungalowen. Aircondition var ikke tipp topp, men freir for noen netter."

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2022

Villa Midea
4 out of 5
Stjepana Radica 2, Supetar, 21400
Prisen er 614 kr per natt fra 29. sep. til 30. sep.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Supetar, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
4,8/5 Exceptional! (61 anmeldelser)
Supert!
"Vi var en familie på 4 og hadde et fantastisk opphold her. Stedet er lokalisert rett ved de sentrale badestedene, hotellet har 6-7 enheter og er oversiktlig, det er rent, perfekt lite basseng, frokosten er enkel og klassisk (det du trenger). Det beste er at betjeningen fikser ting. Hvis du skal bli ..."

Anmeldelse skrevet 24. jun. 2019

Boutique Camping Bunja
2 out of 5
Malacnica, Supetar, 21400
Du kan bo på denne campingplassen ved stranden under oppholdet i Supetar. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs basseng. ...
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Aparthotel Marina Gromela
3 out of 5
Put mora 22, Mirca, Supetar, 21400
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Supetar, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en stand i nærheten og ...
4,5/5 Wonderful! (38 anmeldelser)
Rolig plass :)
"Vi var på hotellet i 9 dager! Vi hadde noen flotte dager! Vi leide sykler inne i Supertar, som vi hadde hele tiden. Det var veldig ok, for var kun et sted og spise der vi lå!"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2017

Vila Keti
4 out of 5
Punta BB, Splitska, Supetar, 21410
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Supetar, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
5/5 Exceptional! (5 anmeldelser)
Bästa på Brac
"Villa Keti är ett mycket bra lägenhetshotell i sagolikt fina Splitska. Keti är en fantastisk värdinna. Hon uppmärksammade t o m min födelsedag. Lägenheterna är fräscha och välutrustade med fina och stora terrasser. Poolen är stor och fräsch. 5 min promenad till all service, restauranger och bad. ..."

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2018

Apartmenthaus Punta
4 out of 5
Punta 1/35, Supetar, 21410
Hvis du bor i denne leiligheten ved stranden i Supetar, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en privat ...
Apartments Silvana
3 out of 5
Supetar, Split-Dalmatia
Hvis du bor i denne leiligheten i Supetar, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
Apartments Gorana
3 out of 5
Fortica I 6, Supetar, Split-Dalmatia, 21410
Prisen er 339 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Supetar, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og transport til fergeterminalen. ...
Villa CasaBlanca
3 out of 5
Ulica Dujma Hrankovica 1, Supetar, Split-Dalmatia, 21400
Hvis du bor i denne leiligheten i Supetar, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og flyplasstransport. ...
4,5/5 Wonderful! (2 anmeldelser)
Only good :)
"It was a very nice place with a beautiful balcony and the host was the best i had in my stay in europe."

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2022

Apartments Ante
3.5 out of 5
BANA JOSIPA JELACICA 39, Supetar, Split-Dalmatia, 21400
Hvis du bor i denne leiligheten i Supetar, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og griller. Populære ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Supetar
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Supetar du kanskje er interessert i

Boutique Hotel Alegria

Boutique Hotel Alegria

2 out of 5
Frane Petrinovica 1, Supetar, 21400
Waterman Svpetrvs Resort

Waterman Svpetrvs Resort

4 out of 5
Put Vela Luke 4, Supetar, 21400
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 339 kr for en feriebolig i , og opptil 824 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 2.7? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Supetar?

Ja, vi har ferieboliger i nærheten av de mest kjente severdighetene i Supetar. Du kan også gå for et litt mer avsidesliggende alternativ, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Mange av turistene i Supetar snakker varmt om havnen. Sørg dessuten for å sette av nok tid til kaffebarene mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen Supetar kan tilby?

Luxurious Villa in Splitska With Swimming Pool: Denne høyt rangerte ferieboligen i Supetar tilbyr et utendørs basseng, en terrasse og grill for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet oppvaskmaskin, kjøleskap og kokeplater. Andre gode valg i Supetar er Feriehus Mario - Supetar, øya Brac, Kroatia og Feriehus Šumica med oppvarmet basseng!.

Hvor mange ferieboliger er det i Supetar?

Med 194 ferieboliger å velge mellom er Expedia det rette stedet å finne overnattingen din i Supetar.

Hva kan jeg finne på i Supetar?

De som er glad i å være ute, bør sjekke ut Supetar-stranden og Punta Beach. Hvis du er mer interessert i kulturelle opplevelser, kan du ta turen til Brač-øyas museum og Olivenoljemuseum. Mens du er her, bør du også få med deg Jadrolinija Supetar Ferry Terminal og Petrinovic-mausoleet.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Supetar?

Ferieboliger er private boliger som du kan bestille for et helg eller et lengre opphold i Supetar. Hvis du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som kjøkken og grill så det er like bekvemt som hjemme. Dersom du er opptatt av at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra fullpakkede heiser og hektiske lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å oppleve alt det spennende ved å reise. Det er dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et veldig godt valg for familieferier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Supetar
expedia-verifiserte anmeldelser