Ferieboliger i Podstrana

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Podstrana

Apartments Bella
4 out of 5
Poljickih Knezova 51, Podstrana, 21312
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 918 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Podstrana, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,5/5 Wonderful! (64 anmeldelser)
Familiereise
"Nye, flotte leiligheter, kjempegod service fra hyggelig personale."

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2018

VIPo Prestige Apartments
4 out of 5
Cesta Svetog Martina 32, Podstrana, 21312
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Podstrana, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
5/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
"Good property"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2022

Apartments Rakuljic
3 out of 5
Omanusa 8, Podstrana, 21314
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Podstrana, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,9/5 Exceptional! (63 anmeldelser)
"Fin leilighet nær stranden. Rolige omgivelser, kort tur til nærmeste by."

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2018

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Endless Summer Apartments
4 out of 5
Bartola Kasica 10, Podstrana, Dalmatia, 21312
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Podstrana, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,7/5 Exceptional! (23 anmeldelser)
Great apartment
"The staff were very helpful and friendly. Great pool and pool-area, spacious and clean apartment with good air condition. There was only a five minute walk to the bus-stop that takes you to Split in 25-30 minutes, seven minutes to the grocery store and a good lokal bakery with the beach a couple ..."

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2019

Stipe Residence
4 out of 5
Grljevacka 3b, Podstrana, 21312
Hvis du bor i denne leiligheten i Podstrana, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Gjestene ...
4/5 Very Good! (107 anmeldelser)
Familierettet leilighetskompleks nær stranden!
"Dette er et leilighetskompleks, og ikke et hotell - og er myntet på personer/familier som ønsker umiddelbar nærhet til strandliv. Leiligheten var ganske ren, men ut i fra støvoppsamlingen så ble den ikke vasket hver dag. Fin utsikt fra leilighet 11 - og et greit lite kjøkken med to stekeplater. Går ..."

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2022

Beach Apartments Toni
3 out of 5
106 Grljevacka ulica, Podstrana, Split, 21312
Prisen er 483 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten ved stranden i Podstrana, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et ...
4/5 Very Good! (3 anmeldelser)
Glück gehabt!
"Glück muss man haben! Die Unterkunft war noch nicht bezugsfertig, Baustelle. Der Nachbar nebenan hat sein 1A Appartement freundlicherweise für mich zur Verfügung gestellt. Es wurde alles umgehend geregelt - von daher gibt es auch eine gute Bewertung"

Anmeldelse skrevet 29. mai 2022

Apartments Lea
4 out of 5
Grljevacka 132, Podstrana, 21312
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 732 kr per natt fra 15. okt. til 16. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten ved stranden i Podstrana, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en ...
4,7/5 Exceptional! (114 anmeldelser)
Beautiful place for a holiday
"Had a great stay with friends. Lea helped us with everything we asked for and more! The beach right under the apartment was wonderful, and the apartment was clean and had everything we needed. Will absolutely book this apartment next time i come to split."

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2022

Beach Apartments Lavica
3 out of 5
Strozanacka 84, Podstrana, 21312
Hvis du bor i denne leiligheten ved stranden i Podstrana, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og flyplasstransport. ...
3,9/5 Good! (26 anmeldelser)
Greit opphold uten WIFI på rommet
"Oppholdet var greit. Det var fin strand og nydelig å bade i sjøen. Det var veldig dyrt å leie solseng (200 kuna som tilsvarer ca 280 NOK pr dag). Vi sa fra (allerede første dag) om at to av kjøkkenstolene var ødelagt, men de ble ikke reparert ila de 9 dagene vi var der. Det var annonsert med døgnåpen ..."

Anmeldelse skrevet 2. okt. 2018

A2 - Modern apt Near the Beach With two Balconies
3.5 out of 5
Podstrana, Split-Dalmatia
Hvis du bor i denne leiligheten i Podstrana, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et kjøkken. Populære ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
"Spent two weeks here with my wife and two daughters and we were impressed by our host and his family since day one. They were very attentive, friendly and truly caring. We would go back any time and have already recommended them to all of our friends. The beach is at a 10-minute walk, groceries even ..."

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2022

Villa Pinocchio
3 out of 5
Grljevacka 26, Podstrana, 21312
Prisen er 740 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Podstrana, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
4,5/5 Wonderful! (197 anmeldelser)
Anbefales
"Fantastisk beliggenhet. Rett ved stranden hvor du kan se den magiske solnedgangen. Alle som jobber der er utrolig koselige. Bra standard og rent."

Anmeldelse skrevet 27. okt. 2019

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Podstrana
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Podstrana du kanskje er interessert i

Le Meridien Lav, Split

Le Meridien Lav, Split

5 out of 5
Grljevacka 2a, Podstrana, 21312
Hotel Eden

Hotel Eden

4 out of 5
Strožanacka cesta 76, Podstrana, 21312
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 386 kr for en feriebolig i , og opptil 918 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.5? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Podstrana?

Ja, vi har ferieboliger i nærheten av de mest interessante attraksjonene i Podstrana. Du kan også gå for et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Mange av turistene i Podstrana skryter av marinaen og sjøutsikten. Sett av tid nok til å oppleve spasentrene mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen Podstrana kan tilby?

House Villa Danica on the Hills: Denne høyt rangerte ferieboligen i Podstrana tilbyr en hage, grill og inkludert wi-fi for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn. Våre reisende synes også Villa Miljak - luxury villa with a swimming pool close to Split er en god utleiebolig i Podstrana.

Hvor mange ferieboliger er det i Podstrana?

Expedia har 148 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Podstrana.

Hva kan jeg finne på i Podstrana?

Når du reiser rundt i området, bør du besøke Det kroatiske maritime museum. Hvis du trives utendørs, kan du ta turen til Znjan strand. Strozanac marina og Salona er eksempler på andre severdigheter du finner i nærområdet.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Podstrana?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for et helg eller et lengre opphold i Podstrana. Hvis du leier en feriebolig, får du gjerne tilgang til fasiliteter som kjøkken og boblebad så det er like bekvemt som hjemme. Dersom du er fokusert på at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra trange heiser og folksomme lobbyer, og slik kan du fortsatt reise ut i verden. Du får i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et veldig godt valg for småbarnsfamilier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Podstrana
expedia-verifiserte anmeldelser