Ferieboliger i Rovinj

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Rovinj

Apartments Kristina
3 out of 5
Lamanova 5, Rovinj, 52210
Prisen er 678 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten i Rovinj, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
Amazing !
"Everything was perfect ! The view from the Terrace is amazing to enjoy good times with a beautiful sunset ! The owner is very helpful and reactive ! I highly recommend!"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2022

Rooms Duketis
3 out of 5
Iza Kasarne 8, Rovinj, 52210
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 946 kr per natt fra 4. okt. til 5. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Rovinj, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og romservice. Gjestene sier ...
4,7/5 Exceptional! (37 anmeldelser)
Anbefales på drt varmeste
"Usedvanlig sjarmerende i pittoreske omgivelser. Svært vennlige og service orinterte eiere."

Anmeldelse skrevet 20. mai 2017

Residence La Carera
3 out of 5
Carera 31, Reception: Vrata pod zidom 1, Rovinj, 52210
Prisen er 925 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten i Rovinj, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), daglig rengjøring og en flatskjerm-TV. Gjestene ...
4,3/5 Excellent! (53 anmeldelser)
Fint hotell rett i nærheten av alt.
"Fint hotell rett i utkanten av gamlebyen. Alt er lett tilgjengelig, kort avstand til bryggene hvis dere skal ta båt enten ut til noen av badeøyene eller til Venezia. Bodde der i juli måned og ikke noen problemer med støy om kvelden/natten."

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2015

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Residence Marco Polo
3 out of 5
Vrata Pod Zidom 1, Rovinj, 52210
Prisen er 894 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Rovinj, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), daglig ...
4,5/5 Wonderful! (77 anmeldelser)
Sjarm og hjemmefølelse
"Veldig trivelig liten leilighets residens hvor vi fikk nyte den sjarmerende loftsleiligheten. Rent, pent, i god stand og med hjemmefølelse. Elsker du luksus velger du noe annet, mens her får du perfekt beliggenhet med ALT rett rundt hjørnet, inkl sol og bad. Utsikt får du ikke, men du får følelsen ..."

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2017

Resort Amarin Apartments
4 out of 5
Monsena 2, Rovinj, 52210
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Rovinj, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og ...
3,9/5 Good! (218 anmeldelser)
"Leilighetene var fine, med god air condition og gode senger. Uteplassen vi fikk var på bakkenivå, og ganske innestengt. Ingen luft og sol der. Litt slitte leiligheter. Daily cleaning innebærer at de koster en gang i løpet av uka, og tømmer søppel/kommer med handduker annenhver dag. Stedet er stort, ..."

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2022

Villa Marea
4 out of 5
Vukovarska ulica 8, Rovinj, 52210
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 945 kr per natt fra 30. sep. til 1. okt.
Hvis du bor i denne villaen med fasiliteter for forretningsreisende i Rovinj, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,5/5 Wonderful! (73 anmeldelser)
Rolig beligenhet.
"Villa Marea var et veldig hyggelig hotell med få rom noe som passer oss utmerket. Veldig hyggelig personale. Alltid rent og ryddig både ute og inne. Meget god frokost. Litt langt fra sentrum. 5 minutter til stranden"

Anmeldelse skrevet 18. sep. 2016

Apartments Milena
3 out of 5
M. Marulica 1, Rovinj, Istria, 52210
Prisen er 539 kr per natt fra 29. sep. til 30. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten i Rovinj, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Gjestene ...
4,7/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
"Sweet little apartment about 20 mins walk from Rovinj centre. Neighborhood was beautifully quiet. Owner didn't speak English but we managed with Google translate"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2022

Valdibora Seaview Residence
4 out of 5
Ul. Augusta Ferrija 64, Rovinj, Istarska županija, 52210
Prisen er 712 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Rovinj, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), daglig ...
4,4/5 Excellent! (18 anmeldelser)
Flott beliggenhet!
"Flott og nyoppusset leilighet med perfekt beliggenhet nær gamlebyen. Stor terrasse med utsikt overgamlebyen og havna. Hyggelig og imøtekommende vertskap."

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2018

Studios Antica Porta Sul Mar
3 out of 5
Ulica Augusta Ferrija 62, Rovinj, 52210
Prisen er 864 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Rovinj, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), daglig ...
4,5/5 Wonderful! (14 anmeldelser)
Nice place
"Nice standard and great location considering the price level. Friendly and helpful staff."

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2018

Apartment 1457
3 out of 5
Josipa Voltica 13, Rovinj, 52210
Hvis du bor i denne leiligheten i Rovinj, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Gjestene ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
"Die Unterkunft war super. Vor der Haustür hatten wir einen eigenen Parkplatz, weshalb wir uns keine Sorgen um unser Auto machen mussten. Wir hatten eine tolle Terrasse, ein gemütliches Wohnzimmer mit TV, Küche, Bad, Schlafzimmer waren alle gemütlich und sauber. Der Gastgeber war extrem nett und hat ..."

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Rovinj
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Rovinj du kanskje er interessert i

Grand Park Hotel Rovinj by Maistra Collection

Grand Park Hotel Rovinj by Maistra Collection

5 out of 5
Smareglijeva ulica 1A, Rovinj, 52210
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Heritage Angelo d'Oro Hotel

Heritage Angelo d'Oro Hotel

4 out of 5
Vladimira Svalbe 40, Rovinj, 52210
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 025 kr for en feriebolig i , og opptil 946 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.6? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Rovinj?

Ja visst, det er et utvalg ferieboliger i Rovinj som ligger kort vei fra Rovinj akvarium. Alternativt kan du velge overnatting på et mer bortgjemt sted, hvis du heller bare vil ha et avslappende opphold. Rovinj er godt likt for havnen og skogsområdene. Sørg også for å sette av tid til monumentene og kafeene mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen Rovinj kan tilby?

Apartment With Balcony Near the Beach in Rovinj: Denne høyt rangerte ferieboligen i Rovinj tilbyr balkong, en terrasse og grill for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn. Våre reisende synes også Villa Carera ❤️ av Rovinij | | Terrasse | Hage | BBQ | Full sett er en god utleiebolig i Rovinj.

Hvor mange ferieboliger er det i Rovinj?

Expedia har 258 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Rovinj.

Hva kan jeg finne på i Rovinj?

De som er glad i å være ute, bør sjekke ut Sveta Katarina og Crveni Otok. Hvis du er mer interessert i kulturelle opplevelser, kan du ta turen til Batana House Ecomuseum og Romanesque Church of the Holy Trinity. Carrera-gaten og Rovinj havn er eksempler på andre steder det kan være verdt å få med seg.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Rovinj?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for korte eller lange opphold i Rovinj. Hvis du leier en feriebolig, får du ofte tilgang til fasiliteter som vaskerom og boblebad så du kan slappe av på samme måte som hjemme. Dersom du er fokusert på at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra fulle heiser og folksomme lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å oppleve gleden ved å reise. Det er i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et veldig godt valg for barnefamilier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Rovinj
expedia-verifiserte anmeldelser