Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Makarska

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Makarska

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Makarska

Makarska er en liten ferieby i Kroatia ved kysten av Adriaterhavet. Dette er den største byen langs den såkalte Makarska-rivieraen som strekker seg rundt 60 km langs kysten. Her finner du et av de varmeste områdene i hele Kroatia. Byen er kjent for promenaden med cafeer, butikker og barer, under høye palmetrær. Hvis du ønsker å bestille en pakkereise til Makarska, kan du enkelt og greit benytte søkeverktøyene på Internett.

Flyreiser til Makarska

Når du skal fly til Makarska, lander du oftest på Split lufthavn. Dette er den nest største flyplassen i Kroatia med rundt en million passasjerer årlig. Ønsker du å benytte leiebil i Makarska, kan du avtale å hente denne på flyplassen. Da tar det deg cirka en time og 20 minutter å kjøre sørover til Makarska.

Du kan også benytte flyplassene i Zadar eller Dubrovnik, men disse ligger noe lengre unna. Fra begge disse flyplassene tar det mellom to og to og en halv time å kjøre til Makarska. Dubrovnik ligger sør for Makarska, og Zadar ligger nordover. Fra begge disse flyplassene er det en fin veistrekning å kjøre langs kysten. I tillegg er det en liten flyplass på øya Brač som ligger rett utenfor Makarska. Hit flyr det mest charterfly i sommersesongen.

Utforsk Makarska

I Makarska kan du besøke den gamle katedralen fra 1600-tallet på torget. I tillegg er det flere andre kirker og klostre her. Her finner du også et lite, men spesielt museum hvor du kan se skjell fra hele verden. I Biokovo nasjonalpark kan du begi deg ut på flere vandreruter og oppleve den fantastiske naturen. Langs hele rivieraen kan du velge mellom et stort antall av strender med fin sand og varmt vann. Med et par billige flybilletter til Makarska kan du utforske den gamle byen og den spesielle naturen i nærområdet.

Fly til Makarska

Med flybilletter til Makarska og Split lufthavn, kan du reise fra mange av flyplassene i Norge. En flytur direkte fra Oslo til Makarska tar i underkant av tre timer. Hvis du reiser fra flyplasser lengre nord i landet, må du beregne noe lenger reisetid.

Split lufthavn er en internasjonal lufthavn med standard fasiliteter. Her har du et godt utvalg av spisesteder og butikker. Flyplassen tilbyr Internett-tilgang til passasjerer, og flere lounger for dem som reiser på forretningsreiser.

Det går direktebuss fra flyplassen til Split som ligger 20 km unna. Derfra kan du reise videre til Makarska med enten tog eller buss. Velger du å kjøre selv, kan du ta veien langs kysten sørover istedenfor å følge motorveien. Da får du sett mer av området rundt Makarska også.

Overnattingsmuligheter i Makarska

Det er et stort utvalg av hoteller i Makarska. Reiser dere flere sammen, kan det kanskje være aktuelt å velge en større leilighet. Flere av hotellene tilbyr også svømmebasseng hvis dere ønsker dette i tillegg til de mange gode bademulighetene langs strendene. En flyreise til Makarska lar deg oppleve denne ærverdige byen og den fine naturen i området.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Sep 17, 2019

Maten kunne ha vært bedre.