Ferieboliger i Baska Voda

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Baska Voda

Aparthotel Milenij
4 out of 5
Šetalište Kralja Petra Krešimira IV. 5, Baska Voda, 21320
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 162 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Baska Voda, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng ...
4,6/5 Wonderful! (9 anmeldelser)
"Flott hotell, fantasisk beliggenhet, sentralt og særdeles hyggelige resepsjonspersonale."

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2017

Villa Verica
3 out of 5
Šetalište kralja Petra Krešimira IV. 3, Baska Voda, 21320
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 723 kr per natt fra 7. okt. til 8. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Baska Voda, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og en badstue. ...
3,9/5 Good! (7 anmeldelser)
"Das Doppelbett war max 1,40 m breit. Für 2 Personen sehr eng. Sonst alles kompakt und gut."

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2020

Villa Palloma
4 out of 5
Fra Andrije Kacica Miošica 28, Baska Voda, Hrvatska, 21320
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 812 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med spa i Baska Voda, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 utendørsbassenger og romservice. ...
4,6/5 Wonderful! (44 anmeldelser)
Perfect hotel, clean, sea view and nice staff!
"Amazing hotel! Very good beds, refrigirator and a nice view over the sea. Close to the beach, supermarkets, restaurants and shops. The staff is incredible:) The room was cleaned everyday. The hotel serves a nice breakfast and has the best cheesecake!!! I can recommend the hotel for both couples and ..."

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2017

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Noemia Apartments
4 out of 5
Ikovac 41, Baska Voda, 21320
Prisen er 483 kr per natt fra 11. okt. til 12. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Baska Voda, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
5/5 Exceptional! (4 anmeldelser)
"Staff was very helpful. One second from the beach. Room was so clean & modern and has small kitchen & balcony. There's no elevator, and have a small garage but staff helps us to park and pull out. Thank you!"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2019

Apartments Ivana
4 out of 5
Put Kapelice 45, Baska Voda, 21320
Prisen er 514 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten i Baska Voda, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport og en terrasse. Populære ...
4,6/5 Exceptional! (33 anmeldelser)
Fint hotell i øvre del av Baska Voda
"Familie-drevet leilighetshotell med topp service fra alle i familien. Rent og pent med lyse rom og grei innredning. Grei balkong ( bodde i 1. etasje ), men skulle gjerne ønsket en felles uteplass for gjester hvor man kunne grillet og hatt samvær. 500 meter til havnepromenade og strand + sentrum med ..."

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2017

Apartments Villa Angela
3.5 out of 5
Fra Andrije Kacica Miošica 26, Baska Voda, Split-Dalmatia, 21 320
Hvis du bor i denne leiligheten i Baska Voda, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og griller. Populære ...
4,7/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
"Fantastiska sängar. Liten lgh men fullt tillräckligt stor balkong. Bra att vi fick ha kvar bilen en stund när vi hade checkat ut, då kunde vi ligga på stranden ett tag på fm👍"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2022

Fontevita Apartments
4 out of 5
41 Naputica, Baska Voda, Splitsko-dalmatinska županija, 21320
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Baska Voda, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
"Das haus ist sogar noch schöner wie auf den bildern die laage und Aussicht sind traumhaft."

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2020

Apartments RUZA
3 out of 5
Spiline 43, Baska Voda, Split-Dalmatia, 21320
Hvis du bor i denne leiligheten ved stranden i Baska Voda, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en ...
3,9/5 Good! (8 anmeldelser)
Apartmani Ruza
"Opplevelsen ved dette "hotellet" var meget bra for vår del. Men det må presiseres at dette ikke er et hotell, men et leilighetskompleks, (apartmani/ apartmann). Sett bort i fra den missen gjorde vertskapet oppholdet vårt til en flott opplevelse. Gode fasiliteter og flott beliggenhet med utsikt over ..."

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2012

Apartments Leone
3.5 out of 5
Obala 22a, Baska Voda, 21323
Prisen er 475 kr per natt fra 26. okt. til 27. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Baska Voda, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og 3 strandbarer. ...
Studio for 2 People - Split Region With Sea View - Close to Commodities
Hvis du bor i denne leiligheten i Baska Voda, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og griller. Populære severdigheter ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Baska Voda
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Baska Voda du kanskje er interessert i

Hotel Croatia

Hotel Croatia

4 out of 5
Iza Palaca 1, Baska Voda, 21320
Boutique hotel Noemia

Boutique hotel Noemia

4 out of 5
Ul. Stjepana Radica 13, Baska Voda, 21320
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 475 kr for en feriebolig i , og opptil 802 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 3.6? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Baska Voda?

Ja, du finner ferieboliger i nærheten av de mest populære attraksjonene i Baska Voda. Du kan også gå for et mer bortgjemt alternativ, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Baska Voda er kjent for havnen og bryggeriene. Sørg også for å sette av tid til fjellene og kirkene mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen Baska Voda kan tilby?

Apartments Mia: Gjestene liker denne ferieboligen i Baska Voda. Den byr på grill, slik at du kan føle deg hjemme under oppholdet ditt. Du har også vannkoker tilgjengelig, samt inkludert parkering.

Hvor mange ferieboliger er det i Baska Voda?

Velg blant 83 ferieboliger i Baska Voda på Expedia, og få en minneverdig ferie.

Hva kan jeg finne på i Baska Voda?

Baska Voda-stranden og Krvavica-stranden er to steder i nærheten der du kan nyte naturen. Mens du er her, bør du også få med deg St. Lawrence kapell og St. Nicholas’ kirke.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Baska Voda?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for noen dager eller et lengre opphold i Baska Voda. Hvis du leier en feriebolig, får du gjerne tilgang til fasiliteter som vaskerom og grill så det er like bekvemt som hjemme. Dersom du er fokusert på at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra fullpakkede heiser og travle resepsjoner, og slik kan du fortsatt dra ut og oppleve verden. Det er i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et veldig godt valg for familieferier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Baska Voda
expedia-verifiserte anmeldelser