Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hostel i Oslo

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hostel i Oslo 

Saga Poshtel Oslo Central
2 out of 5
Kongens gate 7, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 755 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i Oslo sentrum og 15 minutters gange unna Nobel-senteret, Operahuset i Oslo og Oslo Spektrum. Dessuten ligger Aker brygge og Munch-museet ...

4.1/5Very Good! (689 anmeldelser)

"det var veldig bra"…"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2020

Saga Poshtel Oslo Central
Central City Apartments
2 out of 5
Kjolberggaten 29, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 049 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i Tøyen og 10 minutters gange unna Oslofjorden og Munch-museet. Dessuten ligger Operahuset i Oslo og Oslo Spektrum kun 2 kilometer ...

3.2/5 (992 anmeldelser)

"her likte jeg alt ,koselige hyggelig mensker som jobber her ,dette stedet kan jeg trygt anbefale til andre"…"

Anmeldelse skrevet 24. mar. 2020

Central City Apartments
Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
2 out of 5
Haraldsheimveien 4, Oslo
Hent priser

Dette vandrerhjemmet ligger i Oslo, 1,1 kilometer unna Tonsen kirke og 5 kilometer unna Operahuset i Oslo og Munch-museet. Dessuten ligger Oslo Spektrum og Universitetet ...

3.7/5Good! (216 anmeldelser)

"Enkelt, rimelig og helt ok. Mange gjester, men likevel nattero. God frokost inkludert😊. Hyggelig personale. God service."…"

Anmeldelse skrevet 13. feb. 2020

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
Central City Hostel
2 out of 5
Kjølberggata 29B, Oslo
Prisen er 499 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i Tøyen og 10 minutters gange unna Oslofjorden og Munch-museet. Dessuten ligger Operahuset i Oslo og Oslo Spektrum kun 2 kilometer ...

3.5/5Good! (144 anmeldelser)

"Bra pris men veldig enkelt denne gang. Savner sittegruppe til å sitte å se på tv, lese etc..."…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Central City Hostel
Oslo Hostel Rønningen
2 out of 5
Myrerskogveien 54A, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 080 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i en forstad, 1,6 kilometer unna Norsk vitenskapsmuseum og 15 kilometer unna Munch-museet og Det kongelige slott. Dessuten ligger ...

4.1/5Very Good! (47 anmeldelser)
En natt i Oslo.

"Fin plass med fine rom. God service! Frokosten kunne hatt kylling alternativ. Og flere typer brød."…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Oslo Hostel Rønningen
Anker Hostel
2 out of 5
Storgata 53H, Oslo
Hent priser

Dette vandrerhjemmet ligger i Oslo sentrum og 10 minutters gange unna Oslofjorden og Oslo Spektrum. Dessuten ligger Operahuset i Oslo og Munch-museet kun 2 kilometer ...

3.5/5Good! (985 anmeldelser)
Alt i alt trivdes vi!

"Hadde vært fint om dere gir beskjed om at sengetøy må betales! Resepsjonisten smilte en gang i løpet av den tiden vi var her. Det fantes heller ingenting å drikke av, spise av & jeg lurer på hva som er hensikten med et hotellrom med kjørn, uten kasseroller etc."…"

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2020

Anker Hostel
HI Oslo Holtekilen Vandrerhjem
2 out of 5
55 Michelets vei, Bærum, Viken
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 543 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i nærheten av stranden, 0,1 kilometer unna Oslofjorden og 2,1 kilometer unna Telenor Arena. Dessuten ligger CC Vest kjøpesenter og ...

HI Oslo Holtekilen Vandrerhjem
Central and cozy apartment in Oslo
2 out of 5
9 Rubina Ranas gate, Oslo, Oslo
Prisen er 2 695 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i Tøyen og 10 minutters gange unna Oslofjorden og Oslo Spektrum. Dessuten ligger Operahuset i Oslo og Munch-museet kun 15 minutter ...

5/5Exceptional! (3 anmeldelser)

"Meget hyggelig vertskap i en veldig pen og romslig leilighet, svært sentralt i Oslo. Komfortable senger og ivaretatt privatliv. Fungerer dog ikke for rullestolbrukere til tross for heis, da denne krever to sett med trapper for å komme frem til."…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Central and cozy apartment in Oslo
Huset Hostel
2 out of 5
3 Schleppegrells gate, Oslo, Oslo
Hent priser

Dette vandrerhjemmet ligger i Grünerløkka og 2 kilometer unna Hønse-Lovisas hus, Munch-museet og Oslo Spektrum. Dessuten ligger Operahuset i Oslo og Det kongelige ...

Huset Hostel
StayPlus Budgeted Rooms
2 out of 5
Midtveien 13 A, Oslo
Hent priser

Dette vandrerhjemmet ligger i Bjerke, 1,8 kilometer unna Bjerke travbane og 3,7 kilometer unna Munch-museet. Dessuten ligger Linderud Gård og Oslofjorden kun ...

StayPlus Budgeted Rooms
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Oslo
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Oslo

Clarion Hotel The Hub
Clarion Hotel The Hub
4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Prisen er 1 586 kr per natt
4.4/5Excellent! (1,005 anmeldelser)

"Atmosfæren. Flotte rom. Sentralt God mat. Gode senger"…"

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2020

Clarion Hotel The Hub
Comfort Hotel Xpress Youngstorget
Comfort Hotel Xpress Youngstorget
3 out of 5
Møllergata 26, Oslo
Prisen er 631 kr per natt
4.1/5Very Good! (958 anmeldelser)

"Greit rom og opphold på dette hotellet midt i sentrum. Et typisk ungdomshotell med spill og severdigheter. Prisen var billigere enn antatt for 4 personer. Minus at treningsrommet ikke var åpen, selv om jeg ble opplyst om dette."…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2020

Comfort Hotel Xpress Youngstorget
Scandic Victoria
Scandic Victoria
3.5 out of 5
Rosenkrantzgate 13, Oslo
Prisen er 872 kr per natt
4.2/5Very Good! (1,069 anmeldelser)

"Treningssenter stengt pga ikke mulighet for nok renhold, barneseng som var knekt, men fikk ny raskt. Ellers alt bra:-)"…"

Anmeldelse skrevet 25. jun. 2020

Scandic Victoria
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hosteller i Oslo

Med plasseringen sin innerst i Oslofjorden har hovedstaden et godt utgangspunkt for å lokke til seg reisende som kommer sjøveien.

Nærheten til Gardermoen lufthavn gjør det også enkelt å komme seg hit både med innenlandsruter og som del av utenlandsturen.

Oslo er ingen billig by, men det finnes nok av muligheter til å overnatte for en rimelig penge på et av de mange flotte vandrerhjemmene her.

Om du så leter etter et billig, artig sted å legge hoden på puten eller et mer luksuriøst hostel med moderne fasiliteter, så burde du kunne finne det i Oslo.

Mange av hostellene ligger langs Karl Johans gate, hovedfartsåren mellom Oslo Sentralstasjon og Slottet, og ved fjorden, der man dra nytte av de ulike sightseeingutfluktene med båt.

Vandrerhjem i historiske Oslo

Overnatter du på et hostel på Bygdøy, har du et godt utgangspunkt for å besøke Frammuseet, tilegnet Norges mange polfarere.

Det største trekkplasteret er naturligvis Fram, den enormt kraftige skuta som man mener har reist lengre nord og sør enn noe annet skip av tre.

Museet markerer bragdene til den verdensberømte Roald Amundsen, den første personen som nådde begge polene. Stedet har flere andre utstillinger der du kan se nærmere på utstyret de brukte i forskningen sin samt dyrelivet de fikk oppleve på nært hold, slik som pingviner og isbjørner.

Rett ved ligger Vikingskipshuset, som kan friste og forbause med sine mange arkeologiske funn, blant annet godt bevarte vikingskip så langt tilbake som det 9. århundre.

Skulpturer og hosteller i Oslo

Øst for sentrum, nær Majorstuen, finner du også Vigelandsparken, verdens største skulpturpark med verker bare av én kunstner. Bestill vandrerhjem i nærheten av den vakre Frognerparken, så får du enkel tilgang til skulpturene, blant annet den velkjente Sinnataggen.

Gustav Vigeland var virkelig produktiv her og samlet mer enn 200 strukturer i granitt og bronse som fokuserer på forholdet mellom menn og kvinner.

Det høyeste punktet i parken er prydet med Monolitten, et enestående tegn på kreativitet der 121 ulike menneskelige figurer er skåret ut av en eneste gigantisk granittblokk.

Vandrerhjem i snødekte Oslo

Det er få hovedsteder som kan skilte med samme nærhet til skiløypene som Oslo, så pakk med deg skiene og ta inn på et hostell i nærheten av Oslo Vinterpark, bare 40 minutter med bil fra sentrum.

Her har du 14 bakker for alt fra nybegynnere til mer erfarne å velge mellom, og seks heiser som tar deg opp til toppen.

Det er mulig å leie ski og støvler på stedet, og mange hosteller i Oslo tilbyr sikker lagring under oppholdet.

Hvis du har tid, burde du ta turen innom Skimuseet i Holmenkollen, der du kan se på utstillinger av 4000 år med skihistorie i landet. Skihoppsimulatoren viser deg hvordan det er å fly gjennom luften i 100 km i timen, og som en ekstra bonus får du en spektakulær utsikt over byen herfra (så lenge ikke den berømte tåken har lagt seg, selvfølgelig).

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg bo på vandrerhjem i Oslo?
Når du velger å bo på vandrerhjem, kan du spare penger på overnatting, og du får mer til overs som du kan bruke på sightseeing i løpet av turen. Sjekk gjerne ut kulturelle høydepunkter som museene når du er her, eller ha det gøy med omvisninger og andre aktiviteter.
Hva er et vandrerhjem?
Ingen vandrerhjem er identiske, men disse internataktige overnattingsstedene kan alle friste med følgende: delte rom (selv om mange tilbyr privatrom også), lave priser og muligheter for sosialisering.
Hvilke vandrerhjem i Oslo er best?
Er du klar for å finne vandrerhjem? Disse har fått de beste anmeldelsene fra kundene våre og kan være et bra sted å begynne letingen: Saga Poshtel Oslo Central: Overnattingsstedet har god tilgang til offentlig transport og ligger bare 5 minutters gange unna Dronningens gate trikkestasjon og Christiania Torv trikkestasjon. Noen av fasilitetene her er wi-fi (inkludert), delt/felles kjøkken og døgnåpen resepsjon. Det er både håndklær, dusj og sengetøy på alle rom. Central City Apartments: Overnattingsstedet har god tilgang til offentlig transport og ligger bare 5 minutters gange unna Tøyen t-banestasjon og Tøyen t-banestasjon. Failitetene her består blant annet av wi-fi (inkludert), en bar og en PC-stasjon. Oslo Hostel Rønningen: Gjestene kan dra nytte av frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og en bar. Det er både håndklær, dusj og oppbevaringsskap på alle rom. Central City Hostel: Overnattingsstedet har god tilgang til offentlig transport og ligger bare 5 minutters gange unna Tøyen t-banestasjon og Tøyen t-banestasjon. Gjestene kan dra nytte av wi-fi (inkludert), en bar og delt/felles kjøkken. Rommene har dessuten dusj og hårføner. Oslo Vandrerhjem Haraldsheim: Overnattingsstedet ligger nærme offentlig transport, og det tar bare ti minutter å gå til Sinsenkrysset trikkestasjon og Sinsen t-banestasjon. Gjestene kan dra nytte av frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og døgnåpen resepsjon. Det er både dusj og TV på alle rom.
Hvordan er været i Oslo?
Været kan være en avgjørende faktor når du er ute og reiser, så her er litt fakta som kan være fint å vite: De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -3 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Oslo er 740 mm.
Hva kan man se og gjøre i Oslo?
Oslo er kjent for blant annet museer, monumenter og teatre. Noen populære attraksjoner er blant annet Operahuset i Oslo, Vikingskipshuset og Oslo Spektrum. Opplev naturen ved å besøke steder som Oslo botaniske hage, Slottsparken og Ekebergparken skulpturpark. Du kan også få med deg kulturelle attraksjoner som Nobel-senteret, Munch-museet og Kon Tiki-museet.
Hvordan kommer man seg enklest mulig rundt i Oslo?
Du kan fly til nærmeste flyplass i Oslo (OSL-Gardermoen) – 37 km fra sentrum. Et annet alternativ er Sandefjord (TRF-Torp) – 86 km unna. Når du er fremme, vil du kanskje å ta offentlig transport. I nærheten finner du T-banestasjonene Jernbanetorget stasjon, Dronningens gate trikkestasjon og Kirkeristen trikkestasjon. For å sjekke ut mer av hva området har å by på, kan du ta et tog fra Oslo sentralstasjon, Nationaltheatret stasjon eller Tøyen t-banestasjon.