Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Vandrerhjem i Oslo

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Vandrerhjem i Oslo 

Oslo Hostel Rønningen
2 out of 5
Myrerskogveien 54A, Oslo
Prisen er 1 390 kr per natt fra 3. aug. til 3. aug.
Dette vandrerhjemmet ligger i en forstad, 1,6 kilometer unna Norsk vitenskapsmuseum og 15 kilometer unna Munch-museet og Det kongelige slott. Dessuten ligger ...
4.1/5Very Good! (49 anmeldelser)
"Helt okej"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2020

Oslo Hostel Rønningen
HI Oslo Holtekilen Vandrerhjem
2 out of 5
55 Michelets vei, Bærum, Viken
Dette vandrerhjemmet ligger i nærheten av stranden og 5 kilometer unna Telenor Arena, Oslofjorden og CC Vest kjøpesenter. Henie Onstad kunstsenter ligger 3,8 ...
HI Oslo Holtekilen Vandrerhjem
Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
2 out of 5
Haraldsheimveien 4, Oslo
Dette vandrerhjemmet ligger i Oslo, 1,1 kilometer unna Tonsen kirke og 5 kilometer unna Operahuset i Oslo og Munch-museet. Dessuten ligger Oslo Spektrum og Universitetet ...
3.7/5Good! (221 anmeldelser)
"Helt ok. Trivelige folk på kjøkkenet."

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2020

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Central City Hostel
2 out of 5
Kjølberggata 29B, Oslo
Dette vandrerhjemmet ligger i Gamle Oslo og 2 kilometer unna Tøyenparken, Operahuset i Oslo og Munch-museet. Dessuten ligger Oslo Spektrum og Nobel-senteret ...
3.5/5Good! (145 anmeldelser)
"Fikk ikke rommet jeg hadde betalt for, måtte ut med 900 spenn ekstra for å få et annet rom. Skittent og ekkelt hotell."

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2020

Central City Hostel
Central and cozy apartment in Oslo
2 out of 5
9 Rubina Ranas gate, Oslo, Oslo
Dette vandrerhjemmet ligger i Grønland og 10 minutters gange unna Interkulturelt museum og Oslo Spektrum. Dessuten ligger Operahuset i Oslo og Munch-museet kun ...
5/5Exceptional! (3 anmeldelser)
"Meget hyggelig vertskap i en veldig pen og romslig leilighet, svært sentralt i Oslo. Komfortable senger og ivaretatt privatliv. Fungerer dog ikke for rullestolbrukere til tross for heis, da denne krever to sett med trapper for å komme frem til."

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Central and cozy apartment in Oslo
StayPlus Budgeted Rooms
2 out of 5
Midtveien 13 A, Oslo
Dette vandrerhjemmet ligger i Bjerke, 1,8 kilometer unna Bjerke travbane og 3,7 kilometer unna Munch-museet. Dessuten ligger Linderud Gård og Tonsen kirke kun ...
StayPlus Budgeted Rooms
Saga Poshtel Oslo Central
2 out of 5
Kongens gate 7, Oslo
Dette vandrerhjemmet ligger i Oslo sentrum og 15 minutters gange unna Nobel-senteret, Operahuset i Oslo og Oslo Spektrum. Dessuten ligger Aker brygge og Munch-museet ...
4.1/5Very Good! (687 anmeldelser)
"det var veldig bra"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2020

Saga Poshtel Oslo Central
Central City Apartments
2 out of 5
Kjolberggaten 29, Oslo
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 199 kr per natt fra 28. aug. til 28. aug.
Dette vandrerhjemmet ligger i Gamle Oslo og 2 kilometer unna Central Jam-e-Mosque, Operahuset i Oslo og Munch-museet. Dessuten ligger Oslo Spektrum og Nobel-senteret ...
3.3/5 (986 anmeldelser)
Greit og rimelig i Oslo
"Vi trengte en overnatting i Oslo for familien. Dette hotellet/leilighetene er enkle men greie. Vi har bodd her tidligere og. Denne gangen virket det som leiligheten hadde stått tom lenge. Det var mye støv, overalt. Det satte stemningen noe ned. Ellers hva man kan forvente av low budget."

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2020

Central City Apartments
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Oslo
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Oslo

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

4 out of 5
Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
Prisen er 1 696 kr per natt fra 2. sep. til 2. sep.
4.3/5Excellent! (2,403 anmeldelser)
"Helt fantastisk!"

Anmeldelse skrevet 2. jun. 2021

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Prisen er 1 758 kr per natt fra 15. aug. til 15. aug.
4.4/5Excellent! (1,591 anmeldelser)
"Hotellet er noenlunde nytt og ligger glimrende plassert. Forholdsvis høy standard og store fine rom. Fin bar i 13. etasje. Vi savnet et skikkelig klesskap og dessverre var det kloakklukt på badet stort sett hele tiden. Heldigvis var det mulig å åpne et vindu som løste problemet. Alt i alt, er bra ..."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2021

Clarion Hotel The Hub
Grand Hotel Oslo

Grand Hotel Oslo

5 out of 5
Karl Johansgate 31, Oslo
Prisen er 1 910 kr per natt fra 2. sep. til 2. sep.
4.4/5Wonderful! (937 anmeldelser)
"."

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2021

Grand Hotel Oslo
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hosteller i Oslo

Med plasseringen sin innerst i Oslofjorden har hovedstaden et godt utgangspunkt for å lokke til seg reisende som kommer sjøveien.

Nærheten til Gardermoen lufthavn gjør det også enkelt å komme seg hit både med innenlandsruter og som del av utenlandsturen.

Oslo er ingen billig by, men det finnes nok av muligheter til å overnatte for en rimelig penge på et av de mange flotte vandrerhjemmene her.

Om du så leter etter et billig, artig sted å legge hoden på puten eller et mer luksuriøst hostel med moderne fasiliteter, så burde du kunne finne det i Oslo.

Mange av hostellene ligger langs Karl Johans gate, hovedfartsåren mellom Oslo Sentralstasjon og Slottet, og ved fjorden, der man dra nytte av de ulike sightseeingutfluktene med båt.

Vandrerhjem i historiske Oslo

Overnatter du på et hostel på Bygdøy, har du et godt utgangspunkt for å besøke Frammuseet, tilegnet Norges mange polfarere.

Det største trekkplasteret er naturligvis Fram, den enormt kraftige skuta som man mener har reist lengre nord og sør enn noe annet skip av tre.

Museet markerer bragdene til den verdensberømte Roald Amundsen, den første personen som nådde begge polene. Stedet har flere andre utstillinger der du kan se nærmere på utstyret de brukte i forskningen sin samt dyrelivet de fikk oppleve på nært hold, slik som pingviner og isbjørner.

Rett ved ligger Vikingskipshuset, som kan friste og forbause med sine mange arkeologiske funn, blant annet godt bevarte vikingskip så langt tilbake som det 9. århundre.

Skulpturer og hosteller i Oslo

Øst for sentrum, nær Majorstuen, finner du også Vigelandsparken, verdens største skulpturpark med verker bare av én kunstner. Bestill vandrerhjem i nærheten av den vakre Frognerparken, så får du enkel tilgang til skulpturene, blant annet den velkjente Sinnataggen.

Gustav Vigeland var virkelig produktiv her og samlet mer enn 200 strukturer i granitt og bronse som fokuserer på forholdet mellom menn og kvinner.

Det høyeste punktet i parken er prydet med Monolitten, et enestående tegn på kreativitet der 121 ulike menneskelige figurer er skåret ut av en eneste gigantisk granittblokk.

Vandrerhjem i snødekte Oslo

Det er få hovedsteder som kan skilte med samme nærhet til skiløypene som Oslo, så pakk med deg skiene og ta inn på et hostell i nærheten av Oslo Vinterpark, bare 40 minutter med bil fra sentrum.

Her har du 14 bakker for alt fra nybegynnere til mer erfarne å velge mellom, og seks heiser som tar deg opp til toppen.

Det er mulig å leie ski og støvler på stedet, og mange hosteller i Oslo tilbyr sikker lagring under oppholdet.

Hvis du har tid, burde du ta turen innom Skimuseet i Holmenkollen, der du kan se på utstillinger av 4000 år med skihistorie i landet. Skihoppsimulatoren viser deg hvordan det er å fly gjennom luften i 100 km i timen, og som en ekstra bonus får du en spektakulær utsikt over byen herfra (så lenge ikke den berømte tåken har lagt seg, selvfølgelig).

Ofte stilte spørsmål