Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Spar tid og penger med en pakkereise til Orlando

Det er mange fine sider ved å ta en ferie i Orlando, men det er de flotte attraksjonene som virkelig er rosinen i pølsa for de fleste tilreisende.

Spar tid og penger med en pakkereise til Orlando

Sett sammen din fly- og hotellpakke hos Expedia. Spar både tid og penger ved å sette sammen en pakke med overnatting og fly hos oss. Du kan unne deg litt ekstra i Orlando takket være pengene du sparer.

Erfarne reisende kan spare opptil $603 ved å bestille et pakketilbud hos oss.

Vi har som mål at det skal være lett for deg å planlegge en reise. Vår globale database med 400 partnerflyselskaper og 321,000 verden rundt hjelper deg med nettopp dette.

Nå er et godt tidspunkt for å bestille ferien. Hos Expedia kan du finne noen av de beste prisene og tilbudene.

Er du usikker på om du skal bestille? Hos oss kan nesten alle bestillinger endres uten ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Orlando

Som tilreisende til denne delen av Sentrale Florida deler du plassen med rundt 240 000 lokale innbyggere.

Tallahassee, delstatshovedstaden, ligger rundt 350 kilometer nordvest for Orlando, mens Sorrento ligger 30 kilometer lenger nord.

Oppdag barndommens gleder og bli transportert til trolldommens verden på Universal Studios Florida™ og SeaWorld® Orlando. Hvis du vil ha det enda mer gøy sammen med familien, kan dere dra til Walt Disney World® og Legoland Florida.

Discovery Cove og SEA LIFE Orlando Aquarium gir vitebegjærlige reisende muligheten til å oppleve noen fascinerende sjødyr. På Discovery Cove og SEA LIFE Orlando Aquarium kan du oppdage mange fascinerende sjødyr og fisker.

Du vil se alle slags rare og vidunderlige dyr på Sentrale Floridas zoologiske hage og Reptile World Sepentarium. Ta en titt på noen av undervisningsprogrammene på Jungle Adventures for å gjøre det meste ut av zoo-opplevelsen. Prøv å få med deg en presentasjon med en av dyrepasserne på Jungle Adventures for en omfattende zoologisk opplevelse.

Hvis du setter pris på god vin og tradisjonene bak, bør du tenke på å arrangere en tur til Lakeridge vingård eller Trud Blue Winery. Det er få ting som er bedre enn å åpne en flaske med lokal vin for å få ferien igang. Skål! Hvis du er på ferie i Orlando, kan du besøke Lakeridge vingård og Trud Blue Winery for å se hvordan vin lages.

Mange liker også å ta en spasertur i Virginia S. Nelson rosehage og Kraft Azalea Gardens. Er du interessert i å lære om den lokale floraen? Tilbring litt tid i Harry P. Leu Gardens eller Mead Garden. Hvis du vil lære om det lokale plantelivet, kan du ta en tur til Mead Garden eller Virginia S. Nelson rosehage.

For frisk luft og avslapning, pakk en piknik og dra til et av områdets grønne steder, slik som Lake Eola Park og Loch Haven Park. Kissimmee Lakefront Park og Festival Park er to andre hyggelige steder å tilbringe en lat ettermiddag.

Du kan stikke innom Osceola County besøkssenter og historisk museum hvis du trenger informasjon om området.

Ferskvannssjøer trekker nesten alltid til seg et variert spekter av ville dyr. Pakk med deg kikkerten og ta en tur til Turkey Lake Park og Lake Bryan og se hva du kan finne. Kunne du ikke se noen dyr der? Dra videre til Lake Ivanhoe og Alligator Lake og se om du kan se noe der i stedet.

Trenger du et avbrekk fra byens støy? Ta en utflukt til Wekiwa Springs delstatspark og Kelly Park. Naturinteresserte vil også sette pris på tilbringe litt tid i Moss Park og Disney villmarksreservat. Moss Park og Disney villmarksreservat er også populære hos naturinteresserte reisende.

Utstillingsstedene i nærområdet tilbyr lærerike utstillinger. Rusle rundt i gangene mens du utforsker samlingene på Kennedy Space Center og Ripley's Believe It or Not. Presidents Hall of Fame og Central Florida Railroad Museum er også vel verdt et besøk.

Se gamle skipsmodeller og skipsgjenstander mens du navigerer gjennom samlingene på Titanic the Experience. På Titanic the Experience kan du se gamle skip og få vite mer om sjøfartshistorien i Orlando.

Du har muligheten til å tilbringe morgenen på Orlando vitenskapssenter for å lære alt om vitenskapelige gjennombrudd og andre mysterier i verden.

Orlando er et senter for kunsterisk energi, og skilter med gallerilokaler hvor enn du snur deg. Dra innom Orlando kunstmuseum eller Cornell kunstmuseum og se det beste av hva denne kreative byen har å by på. Etterpå, hvis du ikke er for sliten, kan du avslutte ettermiddagen på Crealde School of Art og Mennello-museet for amerikansk kunst.

Ta en reise tilbake til en fordums tid og oppdag historier fra flere år siden på Orange County regionale historiesenter og Maitland historiske forening. Winter Garden Heritage Museum og Hannibal Square Heritage Center er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Winter Garden Heritage Museum og Hannibal Square Heritage Center.

For å lære om områdets fargerike fortid, kan du dra til Full Sail universitet eller Casa Feliz historiske hjem/museum. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Wells' Built Museum og Clermont Historic Village Museum er to andre flotte steder å besøke. Der kan du få vite mer om det som en gang var.

Å se på de de historiske forsvarskonstruksjonene ved Fort Christmas historiske park er en god måte å lære om områdets militære fortid.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Holy Land Experience og St. James-katedralen. Om du vil ta en titt på noen flere religiøse steder, kan du dra til Basilikaen Mary Queen of the Universe og St. Lukes katedral. Du kan også dra til Basilikaen Mary Queen of the Universe eller St. Lukes katedral.

Dette områdets mest kjente attraksjoner overskygger ofte de mindre besøkte, men like fullt fascinerende attraksjonene. Universal CityWalk™ og Orlando Kart Center er to mulige alternativer. Hvis du har tid, kan du også besøke Orlando vannsportskompleks eller Church Street stasjon.

Expedias hotellguide for Orlando har så mange som 105 hoteller av både den eksklusive og mer budsjettvennlige typen, slik at det er lett for deg å finne det riktige overnattingsstedet på dette populære reisemålet.

Reisende som vil ha hoteller med litt klasse, vil bli fornøyd med at Orlando har en rekke solide hoteller, som Universal's Loews Portofino Bay Hotel i 5601 Universal Blvd og Universal's Hard Rock Hotel ® i 5800 Universal Blvd.

Hvis du ser etter et rimeligere alternativ, kan Motel 6 Orlando - International Drive i 5909 American Way eller Days Inn Orlando Downtown i 3300 S Orange Blossom Trl være et bedre alternativ.


Guide til Orlando


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Orlando

Vis alle de 44 045 overnattingsstedene i Orlando
Avanti International Resort 731 kr
Anmeldelse skrevet 15. jun. 2019
Mer informasjon
 
Avanti International Resort

Avanti International Resort

8738 International Dr, Orlando, FL
   
  3,8 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Pool area great for kids or just relaxation. Room was ok and parking was available near the building.

  The Grove Resort & Water Park Orlando 1 522 kr
  Anmeldelse skrevet 28. des. 2019
  Mer informasjon
   
  The Grove Resort & Water Park Orlando

  The Grove Resort & Water Park Orlando

  14501 Grove Resort Avenue, Winter Garden, FL
    
   4,5 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Perfect for a family of five that did Disney and Outlet-shopping. Clean, good size, good parking, pleasant staff and cool water park. There are a lot of restaurants five minutes drive away and the gym at the resort was sufficient for daily exercise.

   Walt Disney World Dolphin 2 348 kr
   Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019
   Mer informasjon
    
   Walt Disney World Dolphin

   Walt Disney World Dolphin

   1500 Epcot Resort Blvd, Lake Buena Vista, FL
     
    4,1 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Flott hotell med god service helt fra vi ankom. Bra valet parking, og spiseplasser for enhver smak inne på hotellet. Bra basseng område, spesielt for barn. Gangavstand til Boardwalk med underholdning og restauranter. Transport til alle Disneyparker er inkl i prisen.

    Universal's Cabana Bay Beach Resort 2 053 kr
    Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019
    Mer informasjon
     
    Universal's Cabana Bay Beach Resort

    Universal's Cabana Bay Beach Resort

    6550 Adventure Way, Orlando, FL
      
     4,5 av 5
     3.5 av 5.0 Stjerner

     Cabana Bay er et bra og relativt nytt hotell som er en del av Universal Resort området. Herfra går det hyppige busser til og fra Universal CityWalk med spisesteder og butikker samt inngang til førnøyelsesparkene Universal Studios og Island of Adventure. Hotellet har egen gangvei/inngang til nærmeste ...

     The Grand Orlando Resort at Celebration 707 kr
     Anmeldelse skrevet 26. feb. 2019
     Mer informasjon
      
     The Grand Orlando Resort at Celebration

     The Grand Orlando Resort at Celebration

     2900 Parkway Blvd, Kissimmee, FL
       
      3,5 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Typisk amerikansk resort med tre, fire pool's, pool bar, sportsbar, kiosk og restaurant, like ved Disney World. Grei avstand til Universal studios, og Kennedy Space Center en times kjøring unna. Selger billetter og har busstransport til de fleste temapekene i Orlando. God amerikansk frokost i restauranten, ...

      Wyndham Garden Lake Buena Vista Disney Springs® Resort Area 690 kr
      Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020
      Mer informasjon
       
      Wyndham Garden Lake Buena Vista Disney Springs® Resort Area

      Wyndham Garden Lake Buena Vista Disney Springs® Resort Area

      1850B Hotel Plaza Boulevard, Lake Buena Vista, FL
        
       3,7 av 5
       3.5 av 5.0 Stjerner

       Dårlig info ved innsjekk. Kort til låsen var veldig ømfintlig for mob tlf

       Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark 720 kr
       Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019
       Mer informasjon
        
       Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark

       Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark

       14500 Continental Gateway, Orlando, FL
         
        3,7 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Tuvimos que pedir otra habitación, porque el baño de la nuestra estaba tapado. Un verdadero asco. El hotel necesita una rehabilitación URGENTE. Huele feo también. La gente que trabaja muy amable.

        Liki Tiki Village by Diamond Resorts 839 kr
        Anmeldelse skrevet 26. jun. 2019
        Mer informasjon
         
        Liki Tiki Village by Diamond Resorts

        Liki Tiki Village by Diamond Resorts

        17777 Bali Blvd, Winter Garden, FL
          
         4,2 av 5
         3.5 av 5.0 Stjerner

         Store fine rom! Flott uteområde med bading, minigolf, tennis, padling osv. Slet litt med servicen når vi trengte noe. Ellers veldig bra.

         De beste tingene å gjøre i Orlando

         Se de 34 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Orlando