Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Orlando

Det er mange fine sider ved å ta en ferie i Orlando, men det er de flotte attraksjonene som virkelig er rosinen i pølsa for de fleste tilreisende.

Pakkereiser til Orlando

Som tilreisende til denne delen av Sentrale Florida deler du plassen med rundt 240 000 lokale innbyggere.

Tallahassee, delstatshovedstaden, ligger rundt 350 kilometer nordvest for Orlando, mens Sorrento ligger 30 kilometer lenger nord.

Oppdag barndommens gleder og bli transportert til trolldommens verden på Universal Studios Florida™ og SeaWorld® Orlando. Hvis du vil ha det enda mer gøy sammen med familien, kan dere dra til Walt Disney World® og Legoland Florida.

Discovery Cove og SEA LIFE Orlando Aquarium gir vitebegjærlige reisende muligheten til å oppleve noen fascinerende sjødyr. På Discovery Cove og SEA LIFE Orlando Aquarium kan du oppdage mange fascinerende sjødyr og fisker.

Du vil se alle slags rare og vidunderlige dyr på Sentrale Floridas zoologiske hage og Reptile World Sepentarium. Ta en titt på noen av undervisningsprogrammene på Jungle Adventures for å gjøre det meste ut av zoo-opplevelsen. Prøv å få med deg en presentasjon med en av dyrepasserne på Jungle Adventures for en omfattende zoologisk opplevelse.

Hvis du setter pris på god vin og tradisjonene bak, bør du tenke på å arrangere en tur til Lakeridge vingård eller Trud Blue Winery. Det er få ting som er bedre enn å åpne en flaske med lokal vin for å få ferien igang. Skål! Hvis du er på ferie i Orlando, kan du besøke Lakeridge vingård og Trud Blue Winery for å se hvordan vin lages.

Mange liker også å ta en spasertur i Virginia S. Nelson rosehage og Kraft Azalea Gardens. Er du interessert i å lære om den lokale floraen? Tilbring litt tid i Harry P. Leu Gardens eller Mead Garden. Hvis du vil lære om det lokale plantelivet, kan du ta en tur til Mead Garden eller Virginia S. Nelson rosehage.

For frisk luft og avslapning, pakk en piknik og dra til et av områdets grønne steder, slik som Lake Eola Park og Loch Haven Park. Kissimmee Lakefront Park og Festival Park er to andre hyggelige steder å tilbringe en lat ettermiddag.

Du kan stikke innom Osceola County besøkssenter og historisk museum hvis du trenger informasjon om området.

Ferskvannssjøer trekker nesten alltid til seg et variert spekter av ville dyr. Pakk med deg kikkerten og ta en tur til Turkey Lake Park og Lake Bryan og se hva du kan finne. Kunne du ikke se noen dyr der? Dra videre til Lake Ivanhoe og Alligator Lake og se om du kan se noe der i stedet.

Trenger du et avbrekk fra byens støy? Ta en utflukt til Wekiwa Springs delstatspark og Kelly Park. Naturinteresserte vil også sette pris på tilbringe litt tid i Moss Park og Disney villmarksreservat. Moss Park og Disney villmarksreservat er også populære hos naturinteresserte reisende.

Utstillingsstedene i nærområdet tilbyr lærerike utstillinger. Rusle rundt i gangene mens du utforsker samlingene på Kennedy Space Center og Ripley's Believe It or Not. Presidents Hall of Fame og Central Florida Railroad Museum er også vel verdt et besøk.

Se gamle skipsmodeller og skipsgjenstander mens du navigerer gjennom samlingene på Titanic the Experience. På Titanic the Experience kan du se gamle skip og få vite mer om sjøfartshistorien i Orlando.

Du har muligheten til å tilbringe morgenen på Orlando vitenskapssenter for å lære alt om vitenskapelige gjennombrudd og andre mysterier i verden.

Orlando er et senter for kunsterisk energi, og skilter med gallerilokaler hvor enn du snur deg. Dra innom Orlando kunstmuseum eller Cornell kunstmuseum og se det beste av hva denne kreative byen har å by på. Etterpå, hvis du ikke er for sliten, kan du avslutte ettermiddagen på Crealde School of Art og Mennello-museet for amerikansk kunst.

Ta en reise tilbake til en fordums tid og oppdag historier fra flere år siden på Orange County regionale historiesenter og Maitland historiske forening. Winter Garden Heritage Museum og Hannibal Square Heritage Center er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Winter Garden Heritage Museum og Hannibal Square Heritage Center.

For å lære om områdets fargerike fortid, kan du dra til Full Sail universitet eller Casa Feliz historiske hjem/museum. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Wells' Built Museum og Clermont Historic Village Museum er to andre flotte steder å besøke. Der kan du få vite mer om det som en gang var.

Å se på de de historiske forsvarskonstruksjonene ved Fort Christmas historiske park er en god måte å lære om områdets militære fortid.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Holy Land Experience og St. James-katedralen. Om du vil ta en titt på noen flere religiøse steder, kan du dra til Basilikaen Mary Queen of the Universe og St. Lukes katedral. Du kan også dra til Basilikaen Mary Queen of the Universe eller St. Lukes katedral.

Dette områdets mest kjente attraksjoner overskygger ofte de mindre besøkte, men like fullt fascinerende attraksjonene. Universal CityWalk™ og Orlando Kart Center er to mulige alternativer. Hvis du har tid, kan du også besøke Orlando vannsportskompleks eller Church Street stasjon.

Expedias hotellguide for Orlando har så mange som 105 hoteller av både den eksklusive og mer budsjettvennlige typen, slik at det er lett for deg å finne det riktige overnattingsstedet på dette populære reisemålet.

Reisende som vil ha hoteller med litt klasse, vil bli fornøyd med at Orlando har en rekke solide hoteller, som Universal's Loews Portofino Bay Hotel i 5601 Universal Blvd og Universal's Hard Rock Hotel ® i 5800 Universal Blvd.

Hvis du ser etter et rimeligere alternativ, kan Motel 6 Orlando - International Drive i 5909 American Way eller Days Inn Orlando Downtown i 3300 S Orange Blossom Trl være et bedre alternativ.


Guide til Orlando


De beste hotelltilbudene i Orlando

Vis alle de 38 620 overnattingsstedene i Orlando
The Grove Resort Orlando 1 244 kr
Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019
Mer informasjon
 
The Grove Resort Orlando

The Grove Resort Orlando

14501 Grove Resort Avenue, Winter Garden, FL
   
  4,5 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Store flotte rom med høy standard. Kjøkken var fullt utstyrt med oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Rikelig med kjøkken utstyr. Søppeldunk ble tømt hver dag, men bytte av håndklær og påfyll av kaffe som skulle være inkludert, måtte vi purre på hver dag. Det er noen restauranter på stedet, ...

  Walt Disney World Dolphin 1 335 kr
  Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019
  Mer informasjon
   
  Walt Disney World Dolphin

  Walt Disney World Dolphin

  1500 Epcot Resort Blvd, Lake Buena Vista, FL
    
   4,1 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Flott hotell med god service helt fra vi ankom. Bra valet parking, og spiseplasser for enhver smak inne på hotellet. Bra basseng område, spesielt for barn. Gangavstand til Boardwalk med underholdning og restauranter. Transport til alle Disneyparker er inkl i prisen.

   Universal's Cabana Bay Beach Resort 1 524 kr
   Anmeldelse skrevet 17. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Universal's Cabana Bay Beach Resort

   Universal's Cabana Bay Beach Resort

   6550 Adventure Way, Orlando, FL
     
    4,5 av 5
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Har bodd her flere ganger. Fantastisk hotell 😀👌Barn og voksene trives. Hotellet har mye å by på: To store basseng, bowlingbane, Food court, Starbucks.

    Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek 1 143 kr
    Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

    Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

    14651 Chelonia Pkwy, Orlando, FL
      
     4,4 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Nydelig resort, god beliggenhet med hensyn til Disney world, rent og hjelpsom personell.

     Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark 696 kr
     Anmeldelse skrevet 14. feb. 2019
     Mer informasjon
      
     Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark

     Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark

     14500 Continental Gateway, Orlando, FL
       
      3,7 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Helt greit hotell for etpar netter. Flott beliggenhet i forhold til Disney parkene. Flott bassengområdet aktivitets område for barna

      The Grand Orlando Resort at Celebration 520 kr
      Anmeldelse skrevet 26. feb. 2019
      Mer informasjon
       
      The Grand Orlando Resort at Celebration

      The Grand Orlando Resort at Celebration

      2900 Parkway Blvd, Kissimmee, FL
        
       3,5 av 5
       3.5 av 5.0 Stjerner

       Typisk amerikansk resort med tre, fire pool's, pool bar, sportsbar, kiosk og restaurant, like ved Disney World. Grei avstand til Universal studios, og Kennedy Space Center en times kjøring unna. Selger billetter og har busstransport til de fleste temapekene i Orlando. God amerikansk frokost i restauranten, ...

       Red Lion Hotel Orlando Kissimmee Maingate 488 kr
       Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Red Lion Hotel Orlando Kissimmee Maingate

       Red Lion Hotel Orlando Kissimmee Maingate

       7300 W Irlo Bronson Hwy, Kissimmee, FL
         
        3,8 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        For the price you pay, its an all over ok hotel. We stayed for 9 nights, and actually dont have anything to complain about. Thank you guys!

        Caribe Royale Orlando 1 043 kr
        Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019
        Mer informasjon
         
        Caribe Royale Orlando

        Caribe Royale Orlando

        8101 World Center Dr, Orlando, FL
          
         4,3 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         We love the poolarea and the breakfast was fantastic.

         De beste tilbudene på fly + hotell Orlando

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i Orlando

         Se de 68 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Orlando