Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Orlando

Det er mange fine sider ved å ta en ferie i Orlando, men det er de flotte attraksjonene som virkelig er rosinen i pølsa for de fleste tilreisende.

Spar tid og penger med en pakkereise til Orlando

Sett sammen din fly- og hotellpakke hos Expedia. Spar både tid og penger ved å sette sammen en pakke med overnatting og fly hos oss. Du kan unne deg litt ekstra i Orlando takket være pengene du sparer.

Erfarne reisende kan spare opptil $603 ved å bestille et pakketilbud hos oss.

Vi har som mål at det skal være lett for deg å planlegge en reise. Vår globale database med 400 partnerflyselskaper og 321,000 verden rundt hjelper deg med nettopp dette.

Nå er et godt tidspunkt for å bestille ferien. Hos Expedia kan du finne noen av de beste prisene og tilbudene.

Er du usikker på om du skal bestille? Hos oss kan nesten alle bestillinger endres uten ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Orlando

Som tilreisende til denne delen av Sentrale Florida deler du plassen med rundt 240 000 lokale innbyggere.

Tallahassee, delstatshovedstaden, ligger rundt 350 kilometer nordvest for Orlando, mens Sorrento ligger 30 kilometer lenger nord.

Oppdag barndommens gleder og bli transportert til trolldommens verden på Universal Studios Florida™ og SeaWorld® Orlando. Hvis du vil ha det enda mer gøy sammen med familien, kan dere dra til Walt Disney World® og Legoland Florida.

Discovery Cove og SEA LIFE Orlando Aquarium gir vitebegjærlige reisende muligheten til å oppleve noen fascinerende sjødyr. På Discovery Cove og SEA LIFE Orlando Aquarium kan du oppdage mange fascinerende sjødyr og fisker.

Du vil se alle slags rare og vidunderlige dyr på Sentrale Floridas zoologiske hage og Reptile World Sepentarium. Ta en titt på noen av undervisningsprogrammene på Jungle Adventures for å gjøre det meste ut av zoo-opplevelsen. Prøv å få med deg en presentasjon med en av dyrepasserne på Jungle Adventures for en omfattende zoologisk opplevelse.

Hvis du setter pris på god vin og tradisjonene bak, bør du tenke på å arrangere en tur til Lakeridge vingård eller Trud Blue Winery. Det er få ting som er bedre enn å åpne en flaske med lokal vin for å få ferien igang. Skål! Hvis du er på ferie i Orlando, kan du besøke Lakeridge vingård og Trud Blue Winery for å se hvordan vin lages.

Mange liker også å ta en spasertur i Virginia S. Nelson rosehage og Kraft Azalea Gardens. Er du interessert i å lære om den lokale floraen? Tilbring litt tid i Harry P. Leu Gardens eller Mead Garden. Hvis du vil lære om det lokale plantelivet, kan du ta en tur til Mead Garden eller Virginia S. Nelson rosehage.

For frisk luft og avslapning, pakk en piknik og dra til et av områdets grønne steder, slik som Lake Eola Park og Loch Haven Park. Kissimmee Lakefront Park og Festival Park er to andre hyggelige steder å tilbringe en lat ettermiddag.

Du kan stikke innom Osceola County besøkssenter og historisk museum hvis du trenger informasjon om området.

Ferskvannssjøer trekker nesten alltid til seg et variert spekter av ville dyr. Pakk med deg kikkerten og ta en tur til Turkey Lake Park og Lake Bryan og se hva du kan finne. Kunne du ikke se noen dyr der? Dra videre til Lake Ivanhoe og Alligator Lake og se om du kan se noe der i stedet.

Trenger du et avbrekk fra byens støy? Ta en utflukt til Wekiwa Springs delstatspark og Kelly Park. Naturinteresserte vil også sette pris på tilbringe litt tid i Moss Park og Disney villmarksreservat. Moss Park og Disney villmarksreservat er også populære hos naturinteresserte reisende.

Utstillingsstedene i nærområdet tilbyr lærerike utstillinger. Rusle rundt i gangene mens du utforsker samlingene på Kennedy Space Center og Ripley's Believe It or Not. Presidents Hall of Fame og Central Florida Railroad Museum er også vel verdt et besøk.

Se gamle skipsmodeller og skipsgjenstander mens du navigerer gjennom samlingene på Titanic the Experience. På Titanic the Experience kan du se gamle skip og få vite mer om sjøfartshistorien i Orlando.

Du har muligheten til å tilbringe morgenen på Orlando vitenskapssenter for å lære alt om vitenskapelige gjennombrudd og andre mysterier i verden.

Orlando er et senter for kunsterisk energi, og skilter med gallerilokaler hvor enn du snur deg. Dra innom Orlando kunstmuseum eller Cornell kunstmuseum og se det beste av hva denne kreative byen har å by på. Etterpå, hvis du ikke er for sliten, kan du avslutte ettermiddagen på Crealde School of Art og Mennello-museet for amerikansk kunst.

Ta en reise tilbake til en fordums tid og oppdag historier fra flere år siden på Orange County regionale historiesenter og Maitland historiske forening. Winter Garden Heritage Museum og Hannibal Square Heritage Center er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Winter Garden Heritage Museum og Hannibal Square Heritage Center.

For å lære om områdets fargerike fortid, kan du dra til Full Sail universitet eller Casa Feliz historiske hjem/museum. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Wells' Built Museum og Clermont Historic Village Museum er to andre flotte steder å besøke. Der kan du få vite mer om det som en gang var.

Å se på de de historiske forsvarskonstruksjonene ved Fort Christmas historiske park er en god måte å lære om områdets militære fortid.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Holy Land Experience og St. James-katedralen. Om du vil ta en titt på noen flere religiøse steder, kan du dra til Basilikaen Mary Queen of the Universe og St. Lukes katedral. Du kan også dra til Basilikaen Mary Queen of the Universe eller St. Lukes katedral.

Dette områdets mest kjente attraksjoner overskygger ofte de mindre besøkte, men like fullt fascinerende attraksjonene. Universal CityWalk™ og Orlando Kart Center er to mulige alternativer. Hvis du har tid, kan du også besøke Orlando vannsportskompleks eller Church Street stasjon.

Overnatting i Orlando

Expedias hotellguide for Orlando har så mange som 105 overnattingssteder av både den eksklusive og mer budsjettvennlige sorten, slik at det er lett for deg å finne et godt overnattingssted i denne spennende byen.

To alternativer for topprangerte hoteller i Orlando er Grand Bohemian Orlando, Autograph Collection i 325 S Orange Ave og The Alfond Inn i 300 East New England Avenue. Alternativt, hvis du ser etter noe mer økonomisk, finner du gode tilbud på Days Inn Orlando Downtown i 3300 S Orange Blossom Trl eller Quality Inn & Suites i 5635 Windhover Dr.


Guide til Orlando


De beste hotelltilbudene i Orlando

Vis alle de 31 987 overnattingsstedene i Orlando
The Grand Orlando Resort at Celebration 564 kr
Anmeldelse skrevet 26. feb. 2019
Mer informasjon
 
The Grand Orlando Resort at Celebration

The Grand Orlando Resort at Celebration

2900 Parkway Blvd, Kissimmee, FL
   
  3,5 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  Typisk amerikansk resort med tre, fire pool's, pool bar, sportsbar, kiosk og restaurant, like ved Disney World. Grei avstand til Universal studios, og Kennedy Space Center en times kjøring unna. Selger billetter og har busstransport til de fleste temapekene i Orlando. God amerikansk frokost i restauranten, ...

  Universal's Cabana Bay Beach Resort 1 630 kr
  Anmeldelse skrevet 26. jan. 2019
  Mer informasjon
   
  Universal's Cabana Bay Beach Resort

  Universal's Cabana Bay Beach Resort

  6550 Adventure Way, Orlando, FL
    
   4,5 av 5
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Veldig flott hotell med gratis shuttel til universal parkene. Eneste minus er at parkering på hotellet er DYRT (17$natten)

   Caribe Royale Orlando 846 kr
   Anmeldelse skrevet 17. okt. 2018
   Mer informasjon
    
   Caribe Royale Orlando

   Caribe Royale Orlando

   8101 World Center Dr, Orlando, FL
     
    4,3 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Pent, stort og rent hotell og resort samt stor parkeringsplass

    The Grove Resort Orlando 1 534 kr
    Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    The Grove Resort Orlando

    The Grove Resort Orlando

    14501 Grove Resort Avenue, Winter Garden, FL
      
     4,5 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Kan godt komme frem litt mer om resort avgift,ellers var alt perfekt.

     Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek 1 188 kr
     Anmeldelse skrevet 3. jul. 2018
     Mer informasjon
      
     Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

     Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

     14651 Chelonia Pkwy, Orlando, FL
       
      4,4 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Conserviergen gjør en helt fantastisk jobb for gjestene sine. Kelnere gjør også en flott jobb. Flere av hotellets ansatte gjorde en formidabel jobb for oss.

      Magic Moment Resort and Kids Club 440 kr
      Anmeldelse skrevet 22. feb. 2019
      Mer informasjon
       
      Magic Moment Resort and Kids Club

      Magic Moment Resort and Kids Club

      5200 West Irlo Bronson Memorial Highway, Kissimmee, FL
        
       4,2 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Veldig fin plass, gøy for barna. Hyggelig personale. Kjedelig frokost.

       Wyndham Garden Lake Buena Vista Disney Springs® Resort Area 617 kr
       Anmeldelse skrevet 15. sep. 2018
       Mer informasjon
        
       Wyndham Garden Lake Buena Vista Disney Springs® Resort Area

       Wyndham Garden Lake Buena Vista Disney Springs® Resort Area

       1850B Hotel Plaza Boulevard, Lake Buena Vista, FL
         
        3,7 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Very nice resort hotel close to Disney Springs. Very good swimmimg pool and resort area. Free parking.

        Best Western Lake Buena Vista - Disney Springs® Resort Area 704 kr
        Anmeldelse skrevet 13. okt. 2016
        Mer informasjon
         
        Best Western Lake Buena Vista - Disney Springs® Resort Area

        Best Western Lake Buena Vista - Disney Springs® Resort Area

        2000 Hotel Plaza Boulevard, Lake Buena Vista, FL
          
         3,9 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         veldig bra hotell. eneste negative var at vi måtte betale service fee og parkering. ble automatisk trukket fra kortet. dette ble vi ikke opplyst om før vi spurte ved avreise. ellers flott sted masse restauranter 7-8 min gange unna.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.