Lake Buena VistaUSA

Image for Walt Disney World®-området som inkluderer innendørs, spise ute og mat

I Lake Buena Vista finner du verdens største fornøyelsesområde, og området kan by på blant annet Disneyparker og golfbaner i verdensklassen.

I Lake Buena Vista finner du Walt Disney World® Resort, som har til sammen fire fornøyelsesparker, to badeland, golfbaner i samme klasse som banene i PGA-touren, og området Downtown Disney®.

Downtown Disney® har tre livlige, mindre områder ved vannet fylt med butikker, spisesteder og underholdningsmuligheter. Disse tre områdene er Downtown Disney® Pleasure Island, Downtown Disney® West Side og Downtown Disney® Marketplace.

Ta turen til fornøyelsesparken DisneyQuest® Indoor Interactive i Downtown Disney® West Side og utforsk de fem etasjene med VR-spill, simulatorer og opplevelser i 3D. Vær deretter forberedt på å bli forbløffet av forestillingen La Nouba™ av Cirque du Soleil®.

Du finner en rekke spisemuligheter overalt i området Downtown Disney®. Noen av disse er T-REX, som er et spisested med dinosaurer som tema, Splitsville Luxury Lanes, som er et 4645 kvadratmeter stort bowle- og spiseområde, House of Blues Music Hall og Wolfgang Puck’s Grand Café.

Shoppinginteresserte bør deretter ta turen til området Downtown Disney® og utforske designerbutikkene, butikkene med ulike temaer og forretningen World of Disney®. Med sine rundt 4700 kvadratmeter er dette verdens største Disney-butikk.

I tillegg til fornøyelsesparkene er også golfmulighetene noe som lokker mange til Lake Buena Vista. Det finnes mange golfbaner å velge mellom her, men den høyest ansette av dem er Disney’s Lake Buena Vista Golf Course, hvor flere store nasjonale og internasjonale konkurranser er blitt arrangert.

Lake Buena Vista ligger i Orange County i Florida. Det finnes muligheter for å komme seg rundt med offentlige transportmidler her, men mange av hotellene tilbyr gratis transport til og fra området Downtown Disney®. Hvis du kjører bil til Downtown Disney®, kan du parkere gratis på området.

Hvor du bør bo i Lake Buena Vista

Magic Kingdom® fornøyelsespark fasiliteter samt innendørs og karusell i tillegg til par

Bay Lake

5/5Exceptional!(1 area review)

Spennende fornøyelsesparker er bare noe av det som trekker folk til Bay Lake, og mens du er i byen, bør du ta turen til Epcot® og Disney's Hollywood Studios®.

Bay Lake

De mest populære hotellene i Lake Buena Vista

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Walt Disney World Dolphin
Walt Disney World Dolphin
4 out of 5
1500 Epcot Resort Blvd, Lake Buena Vista, FL
1 967 kr
per night
Feb 28 - Feb 29

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Bay Lake og 2 kilometer unna Disney's Fantasia Gardens minigolfbane, Disney's Hollywood Studios® og Disney's Boardwalk. ...

4.1/5Very Good! (11,146 anmeldelser)

"Flott hotell med god service helt fra vi ankom. Bra valet parking, og spiseplasser for enhver smak inne på hotellet. Bra basseng område, spesielt for barn. Gangavstand til Boardwalk med underholdning og restauranter. Transport til alle Disneyparker er inkl i prisen."…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019

Walt Disney World Dolphin
Wyndham Garden Lake Buena Vista Disney Springs® Resort Area
Wyndham Garden Lake Buena Vista Disney Springs® Resort Area
3.5 out of 5
1850B Hotel Plaza Boulevard, Lake Buena Vista, FL
1 003 kr
per night
Feb 23 - Feb 24

Dette resort-hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Lake Buena Vista og 2 kilometer unna Disney Springs® og Disney's Lake Buena Vista ...

3.7/5Good! (4,406 anmeldelser)
Nice resort close to Disney Springs

"Very nice resort hotel close to Disney Springs. Very good swimmimg pool and resort area. Free parking."…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2018

Wyndham Garden Lake Buena Vista Disney Springs® Resort Area
Disney's All-Star Sports Resort
Disney's All-Star Sports Resort
3 out of 5
1701 W Buena Vista Dr, Lake Buena Vista, FL
1 648 kr
per night
Mar 2 - Mar 3

Dette resort-hotellet er familievennlig og ligger i Bay Lake i Lake Buena Vista og 2 kilometer unna Disney's Winter Summerland Miniature Golf Course og Disney's ...

4.1/5Very Good! (4,368 anmeldelser)
Veldig godt fornøyd

"Vi likte oss veldig godt. Vi var alle fornøyde med beliggenhet. Servicen var helt topp. Når du reiser til Disney er det ikke for å være på hotellet for annet enn å sove så vi fikk ikke prøvd spisesalen."…"

Anmeldelse skrevet 16. apr. 2014

Disney's All-Star Sports Resort

Populære severdigheter i Lake Buena Vista

Walt Disney World®-området
Image for Walt Disney World®-området

Walt Disney World®-området

4.5/5(7 reviews)

Se for deg selv hvorfor dette fantasilandet med fornøyelsesparker, hoteller og underholdningssteder er verdens mest populære feriemål.

Walt Disney World®
Image for Walt Disney World®

Walt Disney World®

5/5(6 reviews)

Ha en actionfylt dag i Walt Disney World® og se hvorfor denne fornøyelsesparken i Lake Buena Vista er en favoritt. Dette familievennlige området har et godt underholdningstilbud du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som golf.

Magic Kingdom® Park
Image for Magic Kingdom® Park

Magic Kingdom® Park

4.5/5(7 reviews)

En av verdens mest kjente fornøyelsesparker, et land med moro og fantasi ved foten av et eventyrslott.

Disney Springs®
Image for Disney Springs®

Disney Springs®

4.5/5(5 reviews)

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem ved Disney Springs®, et godt besøkt shoppingsted i Lake Buena Vista. Dette familievennlige området har en fornøyelsespark du bør oppleve, eller du kan bli med på aktiviteter som golf.

Disney's Animal Kingdom® Theme Park
Image for Disney's Animal Kingdom® Theme Park

Disney's Animal Kingdom® Theme Park

4.5/5(3 reviews)

Ta deg en actionfylt dag i Disney's Animal Kingdom® Theme Park og forstå hvorfor denne fornøyelsesparken i Lake Buena Vista er så mye besøkt. Dette familievennlige området har et godt underholdningstilbud du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Epcot®
Image for Epcot®

Epcot®

5/5(5 reviews)

Tegn din egen racerbil og dra på en internasjonal matsafari i denne fornøyelsesparken som hyller menneskets prestasjoner.

Toppaktiviteter i Lake Buena Vista

Billetter til Walt Disney World® fornøyelsespark
Image for Billetter til Walt Disney World® fornøyelsespark

Billetter til Walt Disney World® fornøyelsespark

1 079 kr

Akkurat nå er et øyeblikk å fange. Å lengte. Å nyte sammen. Fordi nå, mer enn noen gang, har Walt Disney World® Resort mer å se, gjøre, smake og oppleve enn noensinne.

Kennedy Space Center med transport
Image for Kennedy Space Center med transport

Kennedy Space Center med transport

1 077 kr

Kennedy Space Center-turen begynner etter en ca. 45 minutters kjøretur fra Orlando. Fra Visitor Complex kan du se raketter fra alle tidsepoker med romforskning i Rocket Garden. Se også en ekte kapsel fra Gemini-programmet i utstillingen «Early Space Exploration» som er viet til den tidlige utforskningen av verdensrommet.

Kennedy Space Center med transport
Image for Kennedy Space Center med transport

Kennedy Space Center med transport

534 kr

Gå i fotsporene til USAs romfartspionerer på Kennedy Space Center. Nyt profesjonell service med behagelig tur-retur-transport fra hotellet ditt i Orlando-området, utforsk anleggets utrolige historie og lær mer om fantastiske karrierer innen romfart.

Manateventyr og sumpbåttur i Florida
Image for Manateventyr og sumpbåttur i Florida

Manateventyr og sumpbåttur i Florida

1 258 kr

En perfekt mulighet til å rømme fra fornøyelsesparkene og se hvordan Florida virkelig kan være! Etter frokost drar du ut til pittoreske Crystal River, hjemstedet til Florida-sjøkuen, den truede, godmodige havkjempen.

Utflukt til Clearwater Beach med lunsj fra Orlando
Image for Utflukt til Clearwater Beach med lunsj fra Orlando

Utflukt til Clearwater Beach med lunsj fra Orlando

724 kr

Se delfiner fra stranden mens du borer føttene dine ned i den rene, hvite sanden på Clearwater Beach, bare 90 minutters kjøretur fra Orlando, ved Mexicogolfen. Dette panoramaet får lokalbefolkningen og turister til å komme tilbake år etter år.

Delfinutforskning i Clearwater Beach med lunsj
Image for Delfinutforskning i Clearwater Beach med lunsj

Delfinutforskning i Clearwater Beach med lunsj

859 kr

Cruise gjennom det åpne farvannet i Mexicogolfen mens du ser etter lekne flokker av delfiner med en erfaren kaptein. Lær fascinerende fakta om de naturlige underverkene langs kysten av Mexicogolfen fra kapteinen. Se noen av herskapshusene til kjendisene langs kystlinjen underveis.