Billige flybilletter til Orlando

Billige flyreiser til Orlando

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 956 kr for enveisflyvninger og 4 411 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
Delta
Brussels Airlines
Icelandair
TAP Portugal
Aer Lingus
SAS
Delta

Fly til Orlando

Flyvninger til Orlando

Orlando er en av storbyene i Florida, som byr på et fantastisk turisttilbud. Blant byens mest kjente attraksjoner er nok Walt Disney World den aller mest populære, men det er mange andre attraksjoner i byen som er både spennende og interessante, som Islands of Adventure, Universal Studios og Sea World. Det er daglige flyvninger til Orlando internasjonale lufthavn fra en rekke flyplasser i Norge. Bruker du Expedia når du skal finne flybilletten din, er du sikret å betale så lite som mulig – samtidig gir vi deg også et godt tilbud på både hotell og leiebil.

Når man flyr fra Norge til Orlando må man som regel regne med én eller flere mellomlandinger, som ofte er i London, Amsterdam eller København. Det er har derfor ikke så stor betydning hvilken flyplass du reise fra i Norge når det kommer til reisetiden. Det eneste unntak er Norwegian sine direkteflyvninger fra Oslo lufthavn til Orlando internasjonale lufthavn, som har betydelig kortere reisetid.

Orlando har som nevnt mye spennende å by på, men Walt Disney World er selvfølgelig i sentrum. Parken de fleste tenker på når de sier Disney World, er Magic Kingdom. Denne parken er fylt med karuseller og berg-og-dal-baner som passer for hele familien. Få også med deg paraden, som starter klokken 15:00, og fyrverkerishowet ”Wishes”, som starter rundt stengetid. Tar du med barna hit er du garantert at ferien blir en suksess!

Flyreiser til Orlando fra flyplasser i Norge

Med Expedia finner du enkelt billige flybilletter til Orlando fra forskjellige flyplasser rundt om i Norge – husk derfor å sjekke Expedia når du skal bestille billetten din!

Flytiden til Orlando kan som nevnt variere veldig etter hvor mange mellomlandinger du foretar. Flyr du direkte med Norwegian må du regne med å være i luften litt mer enn 10 timer, mens du med mellomlandinger fort ender på 14-15 timer.

Som norsk statsborger trenger du i utgangspunktet visum for å reise til Orlando, men dette kravet frafalles for feriereiser hvis du benytter deg av nettstedet https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ før du reiser. Dette koster litt, men sparer deg fra å måtte troppe opp på den Amerikanske ambassaden personlig.

Flyreiser til Orlando internasjonale lufthavn

Orlando internasjonale flyplass er den største flyplassen i den nordlige delen av Florida, og hvert år er rundt 35 millioner flypassasjerer innom flyplassen (2011) – noe som gjør den til den 29. største flyplassen i verden. MCO er en forkortelse for McCoy Air Force Base, som var flyplassens forrige navn.

Flyplassen ligger 9,7 km sørvest for Orlando sentrum. Fra flyplassen går det både T-bane og busser til Orlando sentrum, i tillegg til at du kan leie en bil eller benytte deg av drosje. Fra flyplassen kan du også ta Disney's Magical Express, som kjører fra flyplassen og til alle Walt Disney World-hotellene.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Orlando

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 956 kr for enveisflyvninger og 4 411 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Icelandair