Billige flybilletter til Orlando

Billige flyreiser til Orlando

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 484 kr for enveisflyvninger og 4 563 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finnair
Finnair
American Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa

Fly til Orlando

Flyvninger til Orlando

Orlando er en av storbyene i Florida, som byr på et fantastisk turisttilbud. Blant byens mest kjente attraksjoner er nok Walt Disney World den aller mest populære, men det er mange andre attraksjoner i byen som er både spennende og interessante, som Islands of Adventure, Universal Studios og Sea World. Det er daglige flyvninger til Orlando internasjonale lufthavn fra en rekke flyplasser i Norge. Bruker du Expedia når du skal finne flybilletten din, er du sikret å betale så lite som mulig – samtidig gir vi deg også et godt tilbud på både hotell og leiebil.

Når man flyr fra Norge til Orlando må man som regel regne med én eller flere mellomlandinger, som ofte er i London, Amsterdam eller København. Det er har derfor ikke så stor betydning hvilken flyplass du reise fra i Norge når det kommer til reisetiden. Det eneste unntak er Norwegian sine direkteflyvninger fra Oslo lufthavn til Orlando internasjonale lufthavn, som har betydelig kortere reisetid.

Orlando har som nevnt mye spennende å by på, men Walt Disney World er selvfølgelig i sentrum. Parken de fleste tenker på når de sier Disney World, er Magic Kingdom. Denne parken er fylt med karuseller og berg-og-dal-baner som passer for hele familien. Få også med deg paraden, som starter klokken 15:00, og fyrverkerishowet ”Wishes”, som starter rundt stengetid. Tar du med barna hit er du garantert at ferien blir en suksess!

Flyreiser til Orlando fra flyplasser i Norge

Med Expedia finner du enkelt billige flybilletter til Orlando fra forskjellige flyplasser rundt om i Norge – husk derfor å sjekke Expedia når du skal bestille billetten din!

Flytiden til Orlando kan som nevnt variere veldig etter hvor mange mellomlandinger du foretar. Flyr du direkte med Norwegian må du regne med å være i luften litt mer enn 10 timer, mens du med mellomlandinger fort ender på 14-15 timer.

Som norsk statsborger trenger du i utgangspunktet visum for å reise til Orlando, men dette kravet frafalles for feriereiser hvis du benytter deg av nettstedet https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ før du reiser. Dette koster litt, men sparer deg fra å måtte troppe opp på den Amerikanske ambassaden personlig.

Flyreiser til Orlando internasjonale lufthavn

Orlando internasjonale flyplass er den største flyplassen i den nordlige delen av Florida, og hvert år er rundt 35 millioner flypassasjerer innom flyplassen (2011) – noe som gjør den til den 29. største flyplassen i verden. MCO er en forkortelse for McCoy Air Force Base, som var flyplassens forrige navn.

Flyplassen ligger 9,7 km sørvest for Orlando sentrum. Fra flyplassen går det både T-bane og busser til Orlando sentrum, i tillegg til at du kan leie en bil eller benytte deg av drosje. Fra flyplassen kan du også ta Disney's Magical Express, som kjører fra flyplassen og til alle Walt Disney World-hotellene.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Orlando?
Byen har flere flyplasser, men de fleste reisende lander på Orlando, Florida (MCO-Orlando internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til Orlando internasjonale lufthavn (MCO) fra sentrum av Orlando?
Det er 14 km fra Orlando internasjonale lufthavn (MCO) til sentrale Orlando. Det kan være en god idé å sjekke ut den beste reisemåten fra terminalen til sentrum før du ankommer.
Kan jeg fly til Orlando nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om reiserestriksjonene som gjelder for Orlando, før flyet letter. Det legges ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Orlando?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Orlando, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Orlando med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Orlando, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Orlando?
Det er to hovedflyplasser i Orlando. MCO ligger ca. 14 km fra bykjernen, mens SFB ligger omtrent 30 km unna. Når du finner et bra tilbud og bestemmer deg for hvor du skal bo, blir det lettere å finne ut hvilken av dem du skal lande på.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Orlando?
Det finnes totalt 32 flyselskaper som forbinder Orlando med 164 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Orlando?
De fleste reisende velger å fly med United Airlines, JetBlue Airways og Spirit Airlines for å dra til Orlando. De fleste av disse flyvningene flyr inn fra New York, og ruten betjenes oftest av United Airlines.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Orlando?
Med ca. 3368 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du være i Orlando før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Orlando avreise fra?
Flyvninger til Orlando med avreise fra flyplasser i Monroe, Middletown og Midtown, er veldig populære.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Orlando?
Hvis det er Monroe du reiser fra, får du en flytur på omtrent 2 t og 8 min før du lander i Orlando. Fra Middletown tar det rundt 2 t og 33 min, og fra Midtown tar flyturen i snitt 2 t og 1 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Orlando så rimelig som mulig?
Som alle lure jetsettere vet – ikke bestill i siste liten. Flyprisene er som regel høyest når avreisedatoen nærmer seg. En annen måte å få gode tilbud på er å sammenligne alle de forskjellige alternativene. Hvis reisemålet byr på flere flyplasser, bør du sjekke hva prisen er for å fly til en av de mindre. En annen måte du kan spare noen kroner på, er å kunne bestille på kort varsel. Hvis du ser et fantastisk tilbud, har du ingen tid å miste. Grip sjansen når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Orlando?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en behagelig flytur hvis du planlegger før du drar. Vi har noen gode reisetips, slik at du kan få en pangstart på ferien til Orlando.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det første du må gjøre, er å ta med pass, viktige dokumenter, kredittkort og daglige medisiner. Deretter pakker du ting som holder deg underholdt på flyet. Noen flotte forslag er en spennende bok og et nettbrett med filmer på. Satser du på å ta igjen litt søvn, er en komfortabel nakkepute og støydempende hodetelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du gjøre plass til noen toalettsaker, så du føler deg bra når du ankommer reisemålet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør pakke større beholdere med sjampo og hårspray i bagasjen du skal sjekke inn. Hvis du har med mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe eller spisse gjenstander, som en lommekniv, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Spraymaling, nødbluss og brennstoff, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Den smale midtgangen på et fly er ikke en catwalk. Du bør kle deg lagvis med komfortable klær og huske å ta med en genser ettersom temperaturen kan være lav i kabinen når flyet er i luften. Lukkede, flate sko er også et bra valg.
  • Dyp venetrombose (DVT) kan komme av lengre perioder med lite aktivitet og er en alvorlig tilstand noen passasjerer kan oppleve på lange flyreiser. De gode nyhetene er imidlertid at det kan være mulig å redusere risikoen for å få det. Drikk vann, gå rundt i kabinen når det er mulig, og bruk kompresjonsstrømper for å få bedre blodsirkulasjon.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Orlando?
Hvis du planlegger litt før du kommer til flyplassen, er det større sjanse for at turen til Orlando blir enkel og problemfri. Nedenfor finner du våre nyttige tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Du bør ha pass og reisedokumenter innen rekkevidde. Det er det første du må vise i sikkerhetskontrollen.
  • Så er det på tide å kle av seg. På en måte. Du må legge jakke, belte, nøkler og andre ting som mynter i en kasse som sendes gjennom røntenmaskinen. Det hele går raskere hvis du tar av dette når det nærmer seg din tur.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i et par minutter. PC, mobil og andre elektroniske enheter må også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som parfyme og håndkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare flere verdifulle minutter. Fjellsko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lettere sko, kan du ofte beholde dem på.
  • Flyselskapene tillater ikke skarpe gjenstander eller lommekniver i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ta med deg slike ting, må du pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Orlando
Ankomstflyplass
Orlando int.
Ankomstflyplassens IATA-kode
MCO
Ankomstby
Orlando
Pris tur-retur
1 336 kr

Populære flyvninger til Orlando

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 484 kr for enveisflyvninger og 4 563 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finnair