Billige flybilletter til New York

Billige flyreiser til New York

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 740 kr for enveisflyvninger og 3 955 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finnair
Finnair
American Airlines
Air Canada
Scandinavian Airlines

Flybilletter New York

Det å finne en billig flybillett kan utgjøre hele forskjellen når du reiser på et stramt budsjett. Ved å benytte Expedia er du garantert å finne billige flybilletter til New York – i tillegg til at vi også har en rekke hoteller du kan velge mellom.

Det er heller ikke så vanskelig å fly til New York som du kanskje tror. Det er mange forskjellige flyplasser og flyselskaper som kan frakte deg fra Norge og til The Big Apple, så det er ofte ikke noe problem å finne billetter som passer for ethvert budsjett.

Byen i seg selv yrer av liv og underholdning. Manhattan, som er hovedøya, har mange hemmeligheter du kan avdekke, men verdensberømte 5th Avenue og det livlige markeder i «The Village» fungerer ofte som en magnet for shoppingentusiaster for de som vil reise på shoppingtur til New York.

Det trendy Soho-området er fylt med musikklubber, som ofte holder til i slitte kjellere. Det er også populært å spise mat i området, og mange steder er åpne døgnet rundt. Området er populært både blant turister og lokale.

Hotellene i New York varierer fra de mest luksuriøse, som Waldorf Astoria på Park Avenue, til helt enkle overnattingssteder. Det er hundrevis av billige hoteller i byen, så du kan bruke pengene dine på å nyte byen i stedet.

Når du bestiller fly til New York hos Expedia, er du ikke bare sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning, men du vil også kunne benytte deg av forskjellige tilbud. Hvis du vil spare enda mer, bestiller du fly og hotell i New York sammen gjennom Expedia. Søk på nettstedet vårt i dag og finn de beste prisene på pakkereiser. Planlegg turen din i dag!

Fly til New York fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til New York fra en rekke populære flyselskaper (blant annet SAS, Norwegian, British Airways, Delta og KLM).

Flytiden til New York fra Oslo er omtrent sju timer, og turen tilbake kan være noe kortere, på grunn av medvind. Selv om du ikke trenger bekymre deg for å skaffe visum når du skal reise til New York, må du fylle ut et skjema hos ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Dette korte skjemaet er gyldig i to år, eller til passet ditt utløper, og koster $14 USD.

Fly til New York JFK International Airport

JFK International Airport er New Yorks største og travleste flyplass. Millioner av passasjerer reiser til globale destinasjoner fra flyplassen hver dag, og de fleste internasjonale flyvninger lander på JFK.

I Norge har flyplassene i Trondheim, Oslo og Stavanger jevnlige flyvninger til JFK.

JFK ligger bare rundt 30 kilometer fra Manhattan, og det er godt med transportmuligheter fra flyplassen og inn til sentrum av byen. Du kan blant annet ta buss, benytte deg av AirTrain eller ta drosje.

Fly til New York La Guardia

La Guardia er New Yorks nest største flyplass, men har flere innenriksflyvninger enn JFK. Du kan finne mange billige flyvninger også til La Guardia.

Det er like enkelt å komme seg inn til sentrum av New York fra La Guardia som det er fra JFK. Både busser og tog er tilgjengelig, i tillegg til de mange drosjene du finner utenfor flyplassen.

Det er enklere og billigere å fly til New York enn noensinne før, og byen har blitt et veldig populært reisemål for nordmenn. Bestill ferien din til New York med Expedia, og du vil kunne spare mye penger på fly, hotell og leiebil. Byen som aldri sover venter, så bestill en storbyferie til New York i dag!

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i New York?
Mange velger New York, NY (JFK-John F. Kennedy int. Lufthavn) når de skal til denne byen. Du kan imidlertid velge mellom flere flyplasser i regionen, så ikke glem det når du planlegger reisen.
Hvor langt er det til New York, NY (JFK-John F. Kennedy int. Lufthavn) fra sentrum av New York?
Hvis du skal bo sentralt i New York, kan det være en god idé å sørge for transport til byen før du ankommer. Sentrumsområdet ligger rundt 20 km fra JFK lufthavn (JFK).
Kan jeg fly til New York nå?
For å finne den nyeste informasjonen om flyreiser til New York kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om du må i karantene når du ankommer.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til New York?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til New York, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til New York med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til New York, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i New York?
New York er et populært reisemål – og har flyplassene som viser det. Hvis du skal reise til denne dynamiske byen, vil du mest sannsynlig fly til New York, NY (JFK-John F. Kennedy int. Lufthavn) (20 km fra sentrum). Hvis ikke, lander du sannsynligvis på Newark lufthavn (EWR) (18 km fra sentrum) eller New York, New York (LGA-LaGuardia) (10 km fra sentrum).
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til New York?
Det er 79 flyselskaper som forbinder New York med 233 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til New York?
American Airlines og Delta Air Lines tilbyr ofte flyvninger til New York. Fly med American Airlines fra Washington, er blant de mest populære alternativene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til New York?
Det er ingen sak å arrangere en spennende ferie til New York når det går hele 11 896 direkteflyvninger i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til New York avreise fra?
Mange reisende har avreise fra flyplasser i Burlington, Belmont og Aurora når de skal til New York.
Hvor lang tid tar det å fly til New York?
Skal du reise til New York fra Burlington, kan du forvente å være i luften i ca. 2 t og 2 min. De med avreise fra Belmont, kan regne med å være på flyet i 2 t og 27 min. Fra Aurora tar det ca. 2 t og 56 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til New York så rimelig som mulig?
Vi vet alle om noen som alltid er heldige og finner utrolig billige billetter hver gang de skal på ferie. Vil du vite hemmeligheten? De bestiller tidlig. Det kan også være lurt å undersøke litt på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet har flere enn én flyplass, kan du finne gode priser ved å fly til en av de mindre. Til slutt må du huske at førstemann til mølla får først male. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til New York?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være kjedelig å fly. Men ikke få panikk helt ennå. Du kan følge disse praktiske tipsene for å få en bekymringsfri start på ferien til New York.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Først bør du ta med pass, viktige dokumenter, lommebok og medisiner. Deretter pakker du noe som får flyturen til å gå litt raskere. Noen eksempler er en spennende bok og en smarttelefon med bra TV-serier. Er planen å ta en liten blund, er en komfortabel nakkepute og støydempende hodetelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du gjøre plass til tannbørste og våtservietter, slik at du føler deg frisk og opplagt når du ankommer reisemålet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte ting kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det lurt å ikke pakke med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter skrutrekkere, kniver, aerosolbokser og nødbluss. Sportsutstyr som balltrær og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Pistoler og sverd, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • De lange, smale midtgangene på et fly er ikke en catwalk. Du bør ha på komfortable klær og huske å ta med en cardigan ettersom det pleier å være litt kaldt på flyet. Lukkede, flate sko er også et bra valg.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyreiser utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. For å unngå at dette skjer, bør du gå litt rundt hvis du kan. Kompresjonssokker og -strømper er også et tips for å redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til New York?
Det enkle svaret er – vær forberedt. Vi har laget en liste med nyttige tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Det er bare å glede seg til å lande i New York:

  • Du bør ha ID og reisedokumenter på et lett tilgjengelig sted. Det er det første du må vise i kontrollen.
  • Røntgenmaskinen er neste steg. Ta av deg alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. Det kan være øretelefoner eller hodetelefoner samt jakker og kåper. Alt må gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske duppeditter som telefoner og laptoper må også legges i en kasse og sendes gjennom røntgenmaskinen. Det er ingen grunn til bekymring – du er på nettet igjen om kort tid.
  • Ta ut all gelé og væske fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det kan være smart å ha på lette sko ettersom sjansen da er mindre for at du må ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Fjellsko og tyngre fottøy må ofte skannes.
  • Flyselskapene tillater ikke at du har med lommekniver eller andre skarpe gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ha med deg slike ting, må du pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til New York
Ankomstflyplass
LaGuardia
Ankomstflyplassens IATA-kode
LGA
Ankomstby
New York
Pris tur-retur
1 470 kr

Populære flyvninger til New York

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 740 kr for enveisflyvninger og 3 955 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finnair