Billige flybilletter til New York

Billige flyreiser til New York

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 589 kr for enveisflyvninger og 3 414 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
LOT-Polish Airlines
SAS
SAS
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
LOT-Polish Airlines

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Flybilletter New York

Det å finne en billig flybillett kan utgjøre hele forskjellen når du reiser på et stramt budsjett. Ved å benytte Expedia er du garantert å finne billige flybilletter til New York – i tillegg til at vi også har en rekke hoteller du kan velge mellom.

Det er heller ikke så vanskelig å fly til New York som du kanskje tror. Det er mange forskjellige flyplasser og flyselskaper som kan frakte deg fra Norge og til The Big Apple, så det er ofte ikke noe problem å finne billetter som passer for ethvert budsjett.

Byen i seg selv yrer av liv og underholdning. Manhattan, som er hovedøya, har mange hemmeligheter du kan avdekke, men verdensberømte 5th Avenue og det livlige markeder i «The Village» fungerer ofte som en magnet for shoppingentusiaster for de som vil reise på shoppingtur til New York.

Det trendy Soho-området er fylt med musikklubber, som ofte holder til i slitte kjellere. Det er også populært å spise mat i området, og mange steder er åpne døgnet rundt. Området er populært både blant turister og lokale.

Hotellene i New York varierer fra de mest luksuriøse, som Waldorf Astoria på Park Avenue, til helt enkle overnattingssteder. Det er hundrevis av billige hoteller i byen, så du kan bruke pengene dine på å nyte byen i stedet.

Når du bestiller fly til New York hos Expedia, er du ikke bare sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning, men du vil også kunne benytte deg av forskjellige tilbud. Hvis du vil spare enda mer, bestiller du fly og hotell i New York sammen gjennom Expedia. Søk på nettstedet vårt i dag og finn de beste prisene på pakkereiser. Planlegg turen din i dag!

Fly til New York fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til New York fra en rekke populære flyselskaper (blant annet SAS, Norwegian, British Airways, Delta og KLM).

Flytiden til New York fra Oslo er omtrent sju timer, og turen tilbake kan være noe kortere, på grunn av medvind. Selv om du ikke trenger bekymre deg for å skaffe visum når du skal reise til New York, må du fylle ut et skjema hos ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Dette korte skjemaet er gyldig i to år, eller til passet ditt utløper, og koster $14 USD.

Fly til New York JFK International Airport

JFK International Airport er New Yorks største og travleste flyplass. Millioner av passasjerer reiser til globale destinasjoner fra flyplassen hver dag, og de fleste internasjonale flyvninger lander på JFK.

I Norge har flyplassene i Trondheim, Oslo og Stavanger jevnlige flyvninger til JFK.

JFK ligger bare rundt 30 kilometer fra Manhattan, og det er godt med transportmuligheter fra flyplassen og inn til sentrum av byen. Du kan blant annet ta buss, benytte deg av AirTrain eller ta drosje.

Fly til New York La Guardia

La Guardia er New Yorks nest største flyplass, men har flere innenriksflyvninger enn JFK. Du kan finne mange billige flyvninger også til La Guardia.

Det er like enkelt å komme seg inn til sentrum av New York fra La Guardia som det er fra JFK. Både busser og tog er tilgjengelig, i tillegg til de mange drosjene du finner utenfor flyplassen.

Det er enklere og billigere å fly til New York enn noensinne før, og byen har blitt et veldig populært reisemål for nordmenn. Bestill ferien din til New York med Expedia, og du vil kunne spare mye penger på fly, hotell og leiebil. Byen som aldri sover venter, så bestill en storbyferie til New York i dag!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til New York

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 589 kr for enveisflyvninger og 3 414 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
LOT-Polish Airlines